CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


STEM PÅ MEG!

Skrevet: 11.sep.2011 @ 19:38

Stem på meg i Nellys nye konkurranse, HER! Under ser dere bidraget mitt til konkurransen. Om du har lyst å delta, kan du trykke deg inn HER! God høst alle sammen, gled dere til denne sinnsyke motesesongen. ♥ Jeg fant ikke blåfargen som er inne nå til høsten, så jeg gikk like greit for mer rødt, creme, morange,grått, knallrosa for å få en pop (helst for de som savner sommeren). Pilotbriller er must, clutch, jakker med spesielle design, jakker som er ganske mannlig og Wang-inspirert. Acne boots, Jeffrey Cambpell-ish sko for de som ikke er redde for å stå ut. Strikket, osv. Herlig! 

2 kommentarer

Elise A. Olsen

18.sep.2011 kl.03:15

Selvfølgelig stemmer jeg på deg! De nederste skoene <3 :) ;)

Cosmo King

20.okt.2011 kl.20:16

Elise A. Olsen: Det burde du, men jeg hadde jo bare totalt 6 stemmer eller no, så who the fuck cares. Jeg hadde uansett den beste, og selv om ikke alle liker det, er jeg fullt klar over det selv ;)

Skriv en ny kommentar

hits