CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


ADRIANWAND.COM

Skrevet: 01.01.2012 @ 23:55

Det siste året har jeg gått frem og tilbake på om jeg skulle fortsette å blogge her på blogg.no. Blogging er ikke fullt så interessant lengre. Så jeg trenger en utfordring. Jeg har begynt å skrive på engelsk, og har hatt en prøveblogg for å se om det kunne gå noe sted. Etter en måned begynte PR byrå å sende diverse kolleksjoner fra helt forskjellige merker. Det var da det slo meg. Hvorfor ikke bare starte fra scratch, begynne med en ny blogg, på mitt eget domene? Så nå i Julen har jeg og en kompis jobbet med design, og det er nesten ferdig. Det er noen få kinks som må arbeides ut, men i mellomtiden, kan dere enkelt og greit gå inn på Adrianwand.com og begynne å lese der, så snakkes vi. 



 

29.des.2011

Skrevet: 29.12.2011 @ 20:41

ROMJULSSALG

Skrevet: 28.12.2011 @ 12:24

Hei alle ♥ Romjulssalget er i gang og jeg gikk fra butikkene med 4 fullstappede poser. Loving it.

Jakke, gensere, skjorter, caps, sko. Love! Jeg må beklage meg for å ikke ha oppdatert til dere, men jeg har et veldig stort prosjekt på gang, som trenger min oppmerksomhet. Jeg har også planlagt et par konkurranser, men det må jeg bare legge til side for øyeblikket. Først må jeg gjøre ferdig det prosjektet. Åh, jeg gleder meg sånn til å vise dere! Det er skikkelig morsomt og trist på samme tid. Noen ting kommer til å endre seg, og det er jeg vel ikke så alt for glad for. 

Julen er jo her, og vi har hatt besøk av..... Dagmar. Om dere ikke har hørt om det, har vi hatt en... orkan? her, så takvinduet mitt knuste i går. Dagmar er sint! Selv mener jeg jo selvsagt at Dagmar er et idiotisk navn, og at orkanen heller burde hete Valborg. Men det er bare min mening! Jeg har bare kost meg med julemat og tonnevis med sjokolade, mens alle har vært ute og festet inn jula. Jeg skal derimot på bursdag i dag, til gingertvillinger! Gleder meg kjempemasse og håper på en fantastisk kveld. Vi snakkes senere moonbeams, love you.





 

H&M LOOKBOOK MENSWEAR SS12

Skrevet: 25.12.2011 @ 23:15

Takk til Barracuda Film & TV for oppdateringer fra H&M spring/summer 2012. Er ikke hundre prosent sikker på hvordan disse pr-byråene vet hvem jeg er, men jeg er veldig takknemlig for tipset. 

Jeg er skikkelig begeistret for denne kolleksjonen! Det er alltid like morsomt å se hva som kommer til å bli noen av de mest brukte og imponerende stilene i 2012. Jeg har allerede fargene sett for meg og diverse plagg som skal inn i garderoben. La oss bare si det slik at 2012 blir et veldig godt år! Skal legge ut for kvinner senere, loves ♥ Hva likte du best av produktene? 

 

JULAFTEN

Skrevet: 24.12.2011 @ 16:39

Hello moonbeam. ♥

I går kveld kom søsteren min hjem for julen og vi har tilbragt mesteparten av dagen sammen. Vi startet dagen med sjokolade, grøt og mer sjokolade. Etterfulgt av en kaffe på det lokale konditoriet, etterfulgt av lystenning på graven til bestemor & bestefar, og diverse andre. Det var både godt og vondt å se graven til bestemor Ragnhild, som forlot oss så alt for tidlig. Det føles fortsatt like uvirkelig at hun er død. Hun er alltid med meg i hjertet mitt.

Om en liten stund skal vi spise middag, pakke opp gaver og bare kose oss. Det har vært en rolig jul, og jeg som egentlig ikke liker julen har fått litt glede ut av den. Jeg ønsker dere alle en fantastisk jul og håper dere er med deres nærmeste i julen. Det kan være en vanskelig tid for mange, men julen er en tid man skal se tilbake på tidligere minner, og huske hverandre for gleden vi har fått tildelt i livet. Alt det fantastiske livet kan by på. Jeg vil forlate dere for dagen med noen siste ord. Husk å være snill med noen som trenger litt godt i livet sitt. Ikke alle er like heldige i julen. Ikke alle kan være med de som betyr mest for dem. Husk at en god gjerning kan gå en lang vei. God jul ♥


BACKGROUND

Skrevet: 23.12.2011 @ 23:25


ph_Tommyton-Jakandjil

Jeg ble ikke akkurat bergtatt av mannen i fronten, men han i bakgrunnen med skjerfet sto virkelig ut. Love this!

 

H&M CRUISE 2012 - VERSACE FOR H&M PART 2

Skrevet: 22.12.2011 @ 13:51



Visste du at Versace for H&M samarbeidet var todelt? De lagde ikke bare én, men hele to kolleksjoner. Cruise kolleksjonen som kommer ut i 2012. Ganske enkel og luftig kolleksjon. La meg si det slik; litt fruktig. Ta en titt på bildet over, så skal jeg fortelle litt mer senere.
 

LEATHERPANTS

Skrevet: 21.12.2011 @ 20:11

HÅRET MITT FØR JEG BARBERTE DET VEKK

Skrevet: 21.12.2011 @ 14:38




Okei, så jeg er ikke helt som alle andre. Jeg får av en eller annen grunn impuls til å gjøre ting midt på natten, fordi jeg føler meg så inspirert! Såe... da bleiket jeg det da. Det ble jo dritkult, bortsett fra at jeg aldri rakk å barbere og farge det sort på sidene/bak før jeg til slutt bare tok det vekk. Igjen, midt på natta. Og vet dere hvorfor? Fordi jeg faktisk ikke klarer å sitte stille! Jeg bare gjør det, isteden for å vente på morgen og så dra til frisøren. Så da ender jeg opp med.... litt... skeiv klipp da, fordi jeg er sta. Men altså, å barbere det vekk var noe av det beste jeg har gjort på lenge. Jeg har ikke hatt så kort hår siden jeg var 10 liksom, så hvorfor ikke bare ta steget? Det vokser jo ut igjen. Hva er det villeste du har gjort med håret ditt?
 

HVA SOM KAN GJØRE EN GRUSOM DAG HERLIG

Skrevet: 20.12.2011 @ 19:09

Er å starte dagen med en samtale fra nrk radio møre og romsdal, som spurte om jeg ville delta i en reportasje om personlige shoppere og hvordan det foregår i julehandelen, siden jeg brukte å være en som hobby før, da jeg bodde i Molde. 

Uheldigvis hadde jeg ingen planer om å dra til Molde i dag og hadde for mye å gjøre her hjemme til å dra, så reportasjen ble det jo ikke noe av. Hadde vært kult though, tar det som et kompliment! 

 
Sier jeg alltid ligner på Jarle Bernhoft på disse bildene, men jeg vet jo faktisk at det ikke er sant! Synd for ham liksom.

VIL DU STEMME PÅ MEG?

Skrevet: 19.12.2011 @ 23:48







Jeg deltok nettopp i en konkurranse på universalpixel om å designe min egen tee! Om dere stemmer på meg nå, skal jeg starte konkurransen denne uken! Kan ikke beskrive hvor kult dette er atm! Trykk på bildene for å komme til mitt bidrag, deretter trykker du på like knappen om du liker det du ser! Tusen takk på forhånd, la oss håpe at jeg vinner! ♥
 

TRE FAVORITTER FRA LANVIN F/W 2011

Skrevet: 19.12.2011 @ 22:14



Ser absolutt en Chicagoinspirert 30's look fra Lanvins høst og vinter kolleksjon. Jeg er overbevist, ingen kan lage en dress som Lanvin. Hatt er kanskje ikke helt min greie, men fargebruken, dressene og skoene er en soleklar vinner! Hvilken liker du best?

 

LANDETS BESTE FRISØRSKOLE!

Skrevet: 19.12.2011 @ 01:02

Blogg.no lanserer nå en ny konkurranse i samarbeid med Adam & Eva.

3 bloggere vil kunne motta et årsforbruk av Redken produkter i premie som er tilpasset ditt hår, og 50 bloggere vinner en pakke i posten som inneholder Redken All Soft Argan-6 oil og informasjon om Adam & Eva skolen! Dette er en konkurranse jeg ble veldig glad for å se, med tanke på at Redken er en av mine all time favourites!

Alt du trenger å gjøre for å delta, er å lage et nytt innlegg på din blogg og deretter skrive inn koden du finner HER. Når du har gjort det, dukker det opp en film i innlegget, du fyller ut skjemaet på linken over og du er deretter med i konkurransen! Så enkelt er det, så sett i gang du også, for en sjanse til å vinne et årsforbruk av Redken! Du kan også lese om Adam & Eva skolen HER, som er Norges beste frisørskole! 


adamkonk
Stikkord:

CIAO BELLA

Skrevet: 18.12.2011 @ 19:58



Noe vakkert på en kald søndagsettermiddag, vær så god ♥
 

NOEN SOM VIL HA KONK?

Skrevet: 17.12.2011 @ 22:38

Fikk nettopp forespørsel om konkurranse til bloggen, noen som er interessert? La oss si det slik at premien er dritkul! Jeg skal definitivt ha lik!

PINK MACAROON

Skrevet: 17.12.2011 @ 21:56

RIP FRANCESCO COMINELLI

Skrevet: 17.12.2011 @ 17:21


ph_TommyTon

Det var trist å høre at Vogue Homme Internationals redaktør døde for en stund tilbake. Francesco Cominelli var virkelig en fantastisk mann med fantastisk smak når det kom til mote. Han døde alt for ung, og personlig synes jeg det er et stort tap at han gikk bort så tidlig, etter å ha vært redaktør for magasinet i 2 korte år. Måtte du hvile i fred ♥

CRYSTAL JEWELRY

Skrevet: 16.12.2011 @ 13:43



Jeg er så betatt av dette smykket! Jeg trenger noe sånt selv, har alltid hatt en fascinasjon for krystaller og samlet litt på dem da jeg var yngre. 

MY KIND OF STYLE

Skrevet: 16.12.2011 @ 08:08



Jeg er 99 % sikker på at den baggen er fra Mismo, som er ett av mine favorittmerker. Skoene er akkurat slike jeg leter etter, og vintagelooking kamera har jeg vært fan av superlenge! Love♥

 

STREETSTYLE - BETH

Skrevet: 15.12.2011 @ 21:06



PRADA

Skrevet: 15.12.2011 @ 20:03





TRENDSPOT.NO

Skrevet: 14.12.2011 @ 14:13

Har du lagt merke til banneret på venstre side av bloggen? Du har det? Kjempebra!

Jeg ble nettopp mottatt med åpne armer da jeg søkte om å bli en del av det nye skjønnhets- og motemagasinet trendspot! Så videre må dere sjekke innom trendspot.no for mye morsomt! Cecilia Keinapel er jenta bak siden, og jeg kunne ikke vært mer ekstatisk over det hele! Dere må også like facebooksiden til trendspot HER for spennende nyheter og mange fantastiske konkurranser! Håper dere er like spent som jeg er!



 Du kan også trykke på bildet for å komme direkte inn på trendspot.no!

SUIT UP GIRLS!

Skrevet: 13.12.2011 @ 23:47



Det begynner virkelig å bli kaldt ute. På tide å finne frem ullgenserne og ulljakker. Eller har du allerede gjort det?

STUDDED BOOTS

Skrevet: 13.12.2011 @ 22:18



WANT!!
 

NYE SKO

Skrevet: 12.12.2011 @ 22:58





Mottok disse skoene fra emoda.no  forleden. De er av merket Antony Morato, og jeg har ment å skrive noe om dem, men fant liksom ikke ord. De er så pene, så britiske, så preppy og så ubrukte. De er i tillegg helt umulig å fotografere! Tror virkelig jeg må røffe dem opp litt, så de blir litt mer Chaplinstil. Ny favoritt? Definitivt!

 

//Sponset. 

ULRIKKE LUND - STYLETV NORGE

Skrevet: 12.12.2011 @ 22:18


Kjenner jeg blir superinspirert bare av å se på denne videoen hvor Ulrikke Lund avslører klesskapet sitt. Det gir meg mange idéer om hvordan jeg kan designe mitt eget klesskap. Herlig, se den!

EDIT - Styletv har visst ikke helt fått til å la andre dele videoene deres enda, så dere får heller bare se den HER. 

LEATHER STUDDED COLLAR

Skrevet: 11.12.2011 @ 23:43


ph_tumblr

SØNDAGER, DEN HERLIGSTE DAGEN I UKA

Skrevet: 11.12.2011 @ 19:30

Nei.

For øyeblikket sitter jeg på gulvet og organiserer ting på rommet mitt. Alt av klær har blitt brettet og lagt vekk, bortsett fra skittentøyet som nå er til vask. Også skal jeg skifte sengetrekk senere. Jeg har jo tross alt holdt på med dette i over 3 dager, og jeg ser ikke for meg at jeg blir ferdig før torsdag. Mest fordi det er så masse her inne som skal kastes. Åh, livet!

Btw, du vet hun Charlotte Aurora? Hun har begynt å blogge igjen! Hehe. Humoren hennes minner meg litt om Kathy Griffins, sikkert hvorfor jeg liker henne så godt! En ting til, som er litt sært. Jeg tror ikke hun liker å ha lesere. Hun er så morsom, selv om.... det er kanskje ikke er ment som morsomt der og da. Anyway, bye!



GALAXY AND FLOWER PRINT

Skrevet: 10.12.2011 @ 22:15



Blomsterprint har jeg egentlig aldri vært en stor fan av, men galaxymønster derimot. Dette er noe jeg virkelig fronter videre. Selv har jeg dessverre ikke funnet en riktig en for meg selv.

SILVERSMOKE

Skrevet: 10.12.2011 @ 18:32


ph_Jak&Jil

CRUELLA DEVIL

Skrevet: 09.12.2011 @ 18:46



Elsker virkelig alt ved dette bildet. En moderne og vakker Cruella Devil. Haha ♥

ASHLEY MADEKWE

Skrevet: 09.12.2011 @ 15:00



Jeg er virkelig en stor fan av stilen til den herlige Revenge skuespiller og blogger Ashley Madekwe. Definetly it-girl in training! Les bloggen hennes her. Hvilket inntrykk har du av Ashley?
 

RED LEATHER LEOPARD CLUTCH

Skrevet: 08.12.2011 @ 19:59


ph_tumblr

Løp og kjøp jenter!

BURBERRY SHEARLING

Skrevet: 06.12.2011 @ 23:30

FANTASY WALK-IN

Skrevet: 05.12.2011 @ 21:34



Jeg begynner allerede nå å lete etter inspirasjon til et walk-in. Ikke det at jeg kommer til å ha et i den nære fremtid. Det er nok lenge til den slags. Men jeg føler det aldri er for tidlig å lete etter inspirasjon og at det aldri er for tidlig å begynne å planlegge! 

 

SILVER, STUDDED, FEATHER, BLACKBERRY

Skrevet: 05.12.2011 @ 20:04

LESS IS MORE?

Skrevet: 05.12.2011 @ 17:58



Fuck that, more is more! Mote handler ikke om å vise noe som i alle øyne er fint, det handler om å uttrykke seg selv, å krysse grenser og vise at man kan trå litt lengre. Og etter min mening er dette helt fantastisk gjort, hadde elsket å møte henne på gaten.
 

NUDE PINK, PEARLS

Skrevet: 04.12.2011 @ 21:57

HVA MOBBING KAN GJØRE MED ET MENNESKE

Skrevet: 04.12.2011 @ 18:44



Jeg skriver sjeldent om ting som dette. Faktisk tror jeg aldri jeg har skrevet om dette temaet. Mobbing. Se videoen og deretter se deg selv i speilet. Har du vært der? Har du forårsaket noe sånt? Har du mobbet noen? Tenk deg om før du lar noen gjennomgå noe som kan være unngått. Ingen har rett til å få noen til å føle seg slik. Ingen har rett til å sitte og se på når noe sånt skjer. Du har derimot rett til å bryte inn når sånt skjer. Du bør hjelpe andre. Ikke la noen gjennomgå noe sånt. Du har ingen rett til å sitte ved sidelinjen og se på at noen blir behandlet slik. Denne gutten er sterk, han er smart og gir sitt budskap til verden. For å hjelpe andre i samme situasjon. Han er en helt.
 

COLLAR JEWELRY

Skrevet: 04.12.2011 @ 16:55



STREETSTYLE - JAC & CAROLINE

Skrevet: 04.12.2011 @ 03:18

STUDDED TRENCHCOAT

Skrevet: 03.12.2011 @ 17:57


Du lyver om du mener at denne ikke er kul.

LØRDAGSINSPIRASJON FOR JENTER OG GUTTER

Skrevet: 03.12.2011 @ 10:26











CAMOUFLAGE

Skrevet: 02.12.2011 @ 17:26



Jeg har fått sansen for kamuflasjeprint for tiden. Og generelt alle andre interessante print da. Vi får se hva som blir av det. Kanskje et par interessante outfits også, om jeg er heldig med bildene.
 

FORHÅPENTLIGVIS UNDER JULETREET I ÅR

Skrevet: 30.11.2011 @ 20:55



Crave

Skrevet: 29.11.2011 @ 19:00





ØNSKELISTE - JUL 2011

Skrevet: 27.11.2011 @ 17:21



1. Acne Stanford struct. 
2. Tiger of Sweden boots som tydeligvis er umulig å få tak i.
3. Charmbracelet i tynn sølvlenke. 
4. Sorte Ray-ban aviators.
5. H&M desert boots (HER).
6. Gavekort. 
7. Skinnjakke - Versace for H&M 2011 (HER).
8. Facehunter - Bok av Yvan Rodic. 
9. Frakk med skinndetaljer - Versace for H&M 2011 (HER). 
10. Cash.
11. YSL L'homme libre.
12. YSL L'homme (HER) eller andre friske parfymer. 

Det tok meg litt tid å finne ut hva jeg ønsker meg til jul. Jeg har kjøpt det meste fra i fjor, men etter en stund fant jeg disse småsakene. Hva ønsker du deg til jul? ♥

KOURTNEY AND KIM TAKE NY SEASON 2 PROMO

Skrevet: 25.11.2011 @ 12:46

BLAIR WALDORF WEDDING

Skrevet: 21.11.2011 @ 15:07



Det er én ting på dette bildet som ikke passer inn. Kan dere se det? Enten er babyen borte vekk, ellers skjer dette bryllupet innen kort tid. What do you think?
 

THE JACKET

Skrevet: 18.11.2011 @ 21:31



Min versjon av Livingdolls Isabel Marant jakke er helt klart denne fra D&G, A/W 2011. Nå må jeg bare finne den, den er jo utsolgt overalt!
 

STREETSTYLE - KOURTNEY KARDASHIAN

Skrevet: 17.11.2011 @ 10:00



Topp - Paul & Joe. Sort shorts - One grey day. Rektangel clutch - Vintage. Boots - YSL. Earrings - Dannijo.

TREND ALERT - THE DOUBLE BREASTED COAT

Skrevet: 15.11.2011 @ 21:20



Low cut, double breasted blazer. Det hadde vært en understatement å si at jeg ikke har ventet på en noenlunde slik frakk hele livet. Dessverre finner jeg den bare i navy. Jeg vil.. jeg må ha den til høyre. Jeg kan ikke forestille meg hvor lenge jeg kommer til å ha den, den er rett og slett bare priceless. Den må kjøpes, jeg må ha den. Burde jeg fortsette med trend alert innlegg?


GOSSIP GIRL + SENGA = HEAVEN!

Skrevet: 15.11.2011 @ 18:15



Hei sweeties! ♥ For øyeblikket ligger jeg klar i senga under dyna for å se den nyeste episoden av gossip girl. Ah, elsker sånne dager, hvor man bare kan legge seg ned og slappe av uten drama og styr å tenke på. Bare gossip girl og herlig godt. aah, livin' it! 

POKEMON FLY - JAPAN

Skrevet: 15.11.2011 @ 09:36





Hahaha, dette må helt ærlig være det kuleste og mest barnevennlige flyet jeg har sett. Helt utrolig. Japan eier!

WANTS - BOOTS

Skrevet: 14.11.2011 @ 13:33


Oscar ett eller annet fra Tiger. Irriterer meg grenseløst at jeg ikke finner dem. Ikke på nettsiden til Tiger, og heller ikke på noen andre nettbutikker. Tror jeg må gå ut i butikker for å finne dette paret, om det fortsatt er noen av dem igjen. Disse er et must! Thoughts?

BOYBAND ALERT!

Skrevet: 14.11.2011 @ 09:50



Tydeligvis ble denne gruppa dannet mens auditionene pågikk for x-factor UK. Sjukt til potensiale faktisk. Hør og se da, jeg er hekta! Hva synes du?

 

DAMIR DOMA F/W 2011

Skrevet: 12.11.2011 @ 16:30



Det er noe med den jakken jeg liker, men jeg klarer ikke å sette fingeren på det. Veldig interessant, veldig inspirerende og definitivt noe jeg skal se mer på.

D&G FALL/WINTER 2011 COLLECTION

Skrevet: 11.11.2011 @ 14:56



Jeg elsker at D&G har kommet med noe morsomt. Jeg kan enkelt forbinde inn min egen stil i visse ting i kolleksjonen. Den er rett og slett morsom! Elsker fargebruket, genserne, jakkene og ikke minst beltene! Ser du noe du liker?
 

VERSACE FOR H&M - NEW TORK RUNWAY

Skrevet: 10.11.2011 @ 16:37



Åhh!! Hvilke plagg likte du best ut av kolleksjonen?
 

JOHN VARVATOS MEN'S A/W 2011 BAG

Skrevet: 09.11.2011 @ 19:50



OUTFITISH 08. NOV. 2011

Skrevet: 08.11.2011 @ 17:47



Haha, latterlig outfit igrunn, spesielt fordi jeg aldri gjør slikt mer. Men bildene var ok minus, så det får bare være. Valgte en slack bukse, en bestefarstrøye, en herlig jakke og et par converse fordi denne dagen har vært lang og slitsom. Jeg bråvåknet klokken halv 3 i natt og fikk ikke sove. Så jeg holdt meg oppe. Nå er det like før jeg kræsjer på sofaen. Sweet dreams!

GQ JAPAN SEPTEMBER 2011 ISSUE

Skrevet: 07.11.2011 @ 22:17


ph_Arnaldo Anaya Lucca

 

IMMORTALS - MOVIE TRAILER

Skrevet: 06.11.2011 @ 21:56



Gleder meg så uendelig mye til Immortals kommer ut! Beklager for lite oppdateringer i dag, man kan si at jeg ikke er spesielt oppegående for øyeblikket. Bye loves ♥ Skal du se denne?

 

MIN NYESTE CRAVING

Skrevet: 05.11.2011 @ 22:45














Sorte rayban aviators er et kjøp jeg aldri kommer til å angre på. De er bare rå, enkle og sykt kule! Sjekket litt rundt, og om du er interessert, kan du finne dem her!
 

THE CONTENTS OF MY BAG

Skrevet: 05.11.2011 @ 15:48




Dette har jeg i baggen min:
1. Blackberry bold.
2. Sony cybershot.
3. Et par random shades, siden pilotbrillene fra Ray-ban har gjemt seg.
4. Nyeste utgaven av Streetstyle(som jeg leser om jeg plutselig sitter et sted uten noe å gjøre).
5. Caps til en regnværsdag.
6. Stor sort lommebok.
7. Sølvarmbånd som kan freshe opp et kjedelig outfit.
8. Tyggis, obviously.
9. Chalk pudder herfra.



INSPIRATION - DETAILS

Skrevet: 05.11.2011 @ 10:26





Har du en favoritt?
 

VINTAGELOOKING JACKET

Skrevet: 04.11.2011 @ 14:24



Min nye jakke. Hjerte ♥

 

GORGE PARKA

Skrevet: 03.11.2011 @ 16:44




PH_HMFALL11


Tycks?
 

RIHANNA FEAT. COLDPLAY - PRINCESS OF CHINA

Skrevet: 01.11.2011 @ 21:23

EN NETTBUTIKK FOR JENTA SOM VIL SKILLE SEG UT

Skrevet: 31.10.2011 @ 19:45

Forleden så jeg et innlegg om en nettbutikk som var litt utenom det vanlige. En butikk som spesialiserer seg på spennende streetstyle produkter for jenter som vil skille seg ut av mengden med canada goose jakker. 

Derfor vil jeg nå gi dere fantastiske lesere et innblikk i hva jeg personlig setter pris på når det kommer til mote for jenter. Dette er en butikk som vil blow your f'ing brains out. WWW.ROMWE.COM er butikken for dere streetstyle bloggere, som virkelig vil ha en personlig og enestående stil. La meg vise dere noen produkter av butikken jeg mener burde få en pris for årets nettbutikk.




Så, hva synes du?
 

SPONSORPAKKE - TIE.NO

Skrevet: 30.10.2011 @ 20:23

Som flere av dere har fått med dere, har jeg dilla på sløyfer og slips. Vi snakker craving. Derfor passet det seg veldig med en sponsor som TIE.NO! Her ble jeg tilsendt 3 slips, og de kan dere se nedenfor. ♥



Nå har de også fått inn nyheter som passer perfekt til juletidene! Jeg angrer litt på at jeg ikke valgte et kongeblått slips, og et hvitt slips med røde og blå striper. Herlig side som passer meg perfekt. Om du vil gå for det klassiske eller noe litt utenom det vanlige er TIE.NO noe for deg!


Innlegg i samarbeid med TIE.NO!

DIY - SHEER BOW TIE

Skrevet: 29.10.2011 @ 21:32



Lage denne sheer sløyfen på et designkurs forleden. Den ble så awesome! Problemet er at jeg må finne den da, rotet den visst med en gang jeg kom hjem... Hva synes du?
 

MY FAV PERFUME

Skrevet: 28.10.2011 @ 17:32




Jeg har brukt denne parfymen i rundt 1,5 år nå og jeg finner ingen som kan erstatte den. Den har blitt signaturen min. Jeg svimer nesten av hver gang jeg lukter på den. Perfection. YSL L'homme ♥ Hvilken parfyme bruker du?

JUSTIN BIEBER + JENNA MARBLES = HOT MESS!

Skrevet: 27.10.2011 @ 18:28

RIVER VIIPERI, VERSACE FOR H&M

Skrevet: 26.10.2011 @ 19:52



Jeg skal ha denne jakken. Og den skjorta. Og beltet. Er det mulig? Seriøst? DRØM! Har du funnet noe du liker fra kolleksjonen?

SILVER DESERT CHAINS

Skrevet: 25.10.2011 @ 21:03



ph_via-transatlanticblu

Jeg fant disse bildene på en inspirasjonsblogg kallt transatlanticblu for en liten stund siden og følte at jeg burde anbefale denne til dere fantastiske lesere. Jeg vet hvor mye denne bloggen inspirerer meg, så kanskje den gjør det samme for dere. Nyt.

Følg min blogg med bloglovin

LIKE, DISLIKE?

Skrevet: 24.10.2011 @ 21:42





Jeg er smålig forelsket i disse skoene fra Tim Soar, pga enkeltheten ved skoene. Men jeg er ikke hundre prosent sikker, like or dislike?

ELLEN'S BEST SCARES

Skrevet: 23.10.2011 @ 20:16



Har sikkert sett den over ti ganger nå, klarer ikke å slutte å le av Taylor Swift, Josh Duhamel og Carrie Underwood. OMG! Dette er virkelig den beste måten å tilbringe en søndag! Hvem synes du hadde best scare? haha

 

LAUREN CONRAD BØKER

Skrevet: 22.10.2011 @ 13:52



Endelig har jeg fått tak i bøkene til Lauren Conrad! Gleder meg til å sitte i sengen og bare lese. Har hørt så uendelig mye bra om disse bøkene, og nå skal vi se om det stemmer. Det skal en del til for å imponere meg når det kommer til bøker. Men nå skal jeg ut og kjøpe kaffe og klær, hadebra!

DIY - STUDDED DENIM SHIRT

Skrevet: 21.10.2011 @ 19:23



Endelig gjorde jeg ferdig denimskjorta mi! Jeg tok nagler fra et stygt hvitt lærbelte jeg fant på loppis! Da jeg så det fikk jeg idéen om å gjøre noe med en av denimskjortene mine. Jeg synes resultatet ble dritkult, sant?


HELLO STARSHINES!!

Skrevet: 20.10.2011 @ 20:04

I am back, and totally wearing black. Ukene har gått forbi som om ingenting har skjedd. Likevel har det skjedd så utrolig mye, at jeg ikke vet hvor jeg skal starte engang. Jeg har vært på designkurs, gründerkurs, fått en diagnose og besluttet å flytte ræva mi opp til Tr.heim! Av alle steder, så ble det Trondheim på meg. Trodde Oslo var neste, men den gang ei! Tror jeg tar det litt senere i livet, når jeg har funnet ut av ting. For øyeblikket holder Trondheim i massevis. 

Jeg har noen nye sponsorer på lur, som dere skal få se litt til ganske snart. Jeg har nye klær, ny look (håret), nye ting, spennende prosjekter og en plan for fremtiden. Nå ser fremtiden lys ut, selv om den veldig ofte kan virke veldig dyster gjennom mine øyne. Håper dere følger med, for dette skal virkelig bli morsomt! Er du gira?!



 

TIDEVANN

Skrevet: 17.09.2011 @ 19:47

Jeg må virkelig beklage for hvordan jeg har vært den siste tiden. Så mye har skjedd. Måten alt har påvirket meg på har forandret meg litt. Jeg har begynt å se ting fra et annet perspektiv. Jeg er sint. Jeg er likegyldig. Jeg vil glemme så mye. Samtidig begynner jeg å se lyset rundt meg. 

Jeg har ikke gjort stort i det siste. Bortsett fra å være med venner og se alt for mange nye serier. Og gamle serier. Serier generelt! Uansett. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre alt bedre. Men jeg skal finne en mulighet. Jeg vil virkelig beklage til de av dere som har vært innom bloggen for oppdateringer hver dag, men det er litt vanskelig for meg å fokusere for tiden. Så mye går galt, og jeg håper dere vil være tålmodige med meg for øyeblikket, så skal jeg gjøre mitt beste og prøve å oppdatere så mye som mulig. Takk. 



 

STEM PÅ MEG!

Skrevet: 11.09.2011 @ 19:38

Stem på meg i Nellys nye konkurranse, HER! Under ser dere bidraget mitt til konkurransen. Om du har lyst å delta, kan du trykke deg inn HER! God høst alle sammen, gled dere til denne sinnsyke motesesongen. ♥



 Jeg fant ikke blåfargen som er inne nå til høsten, så jeg gikk like greit for mer rødt, creme, morange,grått, knallrosa for å få en pop (helst for de som savner sommeren). Pilotbriller er must, clutch, jakker med spesielle design, jakker som er ganske mannlig og Wang-inspirert. Acne boots, Jeffrey Cambpell-ish sko for de som ikke er redde for å stå ut. Strikket, osv. Herlig! 

VERDT HVER ENESTE KRONE

Skrevet: 08.09.2011 @ 19:59



Som dere ser liker jeg chick flicks! Men hvem kan klandre meg etter å ha blitt presset på de verste klisjéfjortisfilmene som fantes da jeg var yngre? Men dette er vel mine favorittfilmer og serier tenker jeg, av de jeg har hvertfall! Ser du noe du liker?

 

JEG VET HVEM A I PRETTY LITTLE LIARS ER

Skrevet: 06.09.2011 @ 13:27

En venninne har lest bøkene, og fortalte meg det. Kjeven min så og si låste seg i det hun fortalte meg det. Det løste så og si alle forvirrende fakta ved serien. Sånn går det når en serie er basert på bøker som er så detaljert. Jeg skal definitivt kjøpe alle 10 bøkene! De skal stå stolt på en hylle i stua når jeg flytter for meg selv. Herregud så episk!! 




Uten å lese den teksten, hvem tror du A i pretty little liars er?

 

J'ADORE

Skrevet: 31.08.2011 @ 18:34




Angrer på at jeg aldri brukte denne sløyfen. Jeg samler jo på sløyfer og slips, så når jeg finner noe uvanlig, kjøper jeg den! Like or dislike?

INNKJØP

Skrevet: 27.08.2011 @ 18:10







IN SO MUCH PAIN....

Skrevet: 23.08.2011 @ 21:44

Shit, jeg beklager så mye for å ha vært borte i ca en uke. Selv om jeg nå sikkert har mistet alle leserne jeg hadde, tenkte jeg at det var på tide å skrive ned noe. 

Jeg har faktisk ikke gjort så mye den siste uka. Bortsett fra å ha vært i Ålesund med Merete, shoppet med Merete, lunsjet med Merete og ligget på sofaen som en random slask. Her har dere det høydepunktet denne uka. Jeg har fått muskelbetennelse i nakke og skulder. Jeg tror faktisk ikke jeg har gått gjennom så mye smerte på flere år. Så jeg dro da til legen idag for å finne ut hva som var galt, og han fikk meg til å gjøre sånne øvelser som minnet om gymøvelsene på den serien på tvnorge, hvor de gikk 50 år tilbake. Husker dere den? Ja, for å si det slik, det var smertefullt. Jeg klarer ikke å løfte et askebeger med venstrehånden engang. Og før dere begynner med noen koffertvitser, så vit at jeg er høyrehendt. Perverse lesere, skam! Men jeg har savnet svarene deres på spørsmål, så hva har skjedd med dere den siste uken? 



 

ALEXANDER WANG LEATHER SLEEVES

Skrevet: 17.08.2011 @ 20:05



Brushed felt varsity jacket with leather sleeves. To die for. Må ha den, bare MÅ.




NEW HAIRCUT

Skrevet: 15.08.2011 @ 20:42



Har tenkt hardt og lenge på hvordan jeg skal klippe meg, og jeg tror jeg har funnet noe som både passer meg og som jeg er helt psyked å få. Check it out!

SNIKTITT PÅ GÅRSDAGENS ANTREKK

Skrevet: 14.08.2011 @ 21:46


Jakke - Matix. Chukka boots - H&M. Bag - ingen anelse. Bestefarstrøye - Dressmann. Jeans - Lee. Pilotbriller - Ray-Ban.

 

MATIX JACKET

Skrevet: 11.08.2011 @ 22:29



Kameraet oppfører seg litt rart idag, men måtte ta bilder av den nye jakken fra Matix som jeg fikk tak i nå nylig. Fargen er bra, den sitter perfekt og ikke var den dyr heller. Du finner den her inne. Liker du militærjakker?

ARMBÅND

Skrevet: 10.08.2011 @ 21:52


Elsker mine nye armbånd!

Har ikke så mye tid til å skrive noe her nå, holder på å gjøre meg klar til å dra til en venninne for en koselig sommerkveld. Gode venner, god drikke og musikk er alt som skal til for å gjøre en kveld som dette perfekt. Men jeg lover å skrive noe ala mote iløpet av de neste dagene! Jeg bruker aldri å stille disse spørsmålene, men er det noe spesielt du vil lese om?
 

BOBBIE BURNS SHOES - GOBI MICROSUEDE

Skrevet: 09.08.2011 @ 22:25







HELGEKOS/DRAMA

Skrevet: 09.08.2011 @ 15:51




Hey superstars! Nok en helg uten bloggen, men jeg har dessverre vært opptatt med..... ting. Haha, sorry, det er for flaut til å bli skrevet her. Jeg har virkelig vært inne 97 % av helgen, og resten har gått til å kjøpe mat og drikke kaffe. Men jeg er tilbake, og klar for action! I dag skal jeg forhåpentligvis på postkontoret og hente en pakke eller to. Har noen dritkule ting på vei, og forhåpentligvis er de like kule i virkeligheten, som på bilder. Hva har du gjort på helgen?
 

STUDDED FAUX-LEATHER TOTE

Skrevet: 05.08.2011 @ 22:36



Min nye bag. Er med meg overalt, jeg er helt head over heels for den! 
 

2 JAKKER

Skrevet: 05.08.2011 @ 00:49



Den øverste er en råkul blazer fra Selected, mens den nederste er verdens fineste tweedjakke fra Paul Smith. Begge er å finne på Asos. Hvilken burde ende opp hjemme hos meg?



JUST MY LUCK

Skrevet: 03.08.2011 @ 20:19

hei superstars! da funket ikke laderen til mac'en lengre. noe som betyr at det blir vanskelig da det kommer til bloggimg. but i will do my best to make it work! love ya long time, wait for me! ♥  


DETALJER - SILVER EAGLE

Skrevet: 02.08.2011 @ 19:52







2 BROKE GIRLS!

Skrevet: 02.08.2011 @ 18:16



Dette er en liten trailer på en serie som kommer nå til høsten. 2 Broke girls handler om 2 jenter som kommer fra helt forskjellige verdener. Regissøren til denne serien, er den berømte og fantastiske Neil Patrick King, som er kjent fra Sex og Singelliv! Denne serien er nok mer jenteversjonen av big bang theory, og mye blondere. Thank god, dette kommer til å bli en god en. Hva synes du? 

 

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits