CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


300110

Skrevet: 30.jan.2010 @ 03:36
Nok en gang er jeg våken. Som vanlig sitter jeg oppe klokken halv 4 om natten. Det er helt villt hvor mye det irriterer meg. Jeg kan jo legge meg, jeg kan jo snu det hele, men velger å la vær. Det rare er at jeg ikke forstår meg selv hele tiden. Jeg sitter oppe til langt på natt fordi jeg tror jeg har noe bedre å gjøre, enn å sove. Jeg har egentlig ikke det, jeg bare innbiller meg det, om og om igjen.

Kan noen sende meg noen sovepiller? Enten det eller en pose med kaffe, så jeg kan holde meg våken til i morgen kveld, så jeg kan sove da. Hvis noen faktisk hadde sendt meg en pose med kaffe etter dette innlegget, så kommer jeg til å dø.Føles som om jeg går rundt i mørket uten et glimt av lys.

Skrevet: 30.jan.2010 @ 01:04
Mørket faller over meg, og jeg sverger på at jeg hørte en varulv ule til månen. Visse ting blir etter min mening for dumt, og så mange av dere idioter dere ute beviser det for meg hver eneste dag. Jeg vil ha en ting klart, jeg har et privatliv. Forstått? Bra. Jeg vet hva folk sier om meg, og driter egentlig i det, men fy så patetiske noen av dere oppfører dere. Føles som om jeg går rundt i mørket uten et glimt av lys.


Favorittsangen min til dere backstabbere der ute! :)

http://makeadiff.in/blog/wp-content/uploads/2009/03/pd_darkness_071029_ms.jpghttp://witnesstograce.files.wordpress.com/2009/09/darkness-725288.jpg

Hore.

Pain.

Skrevet: 28.jan.2010 @ 23:59
God kveld! Siden det ikke var noen som faktisk ville vite det, får dere heller ikke vite det i dag. Dere må skjerpe dere med kommentarene i blant folkens. Det jeg gjorde var helt utrolig kult, og jeg har ventet lenge på å få gjort det. Det ser forresten helt sinnsykt bra ut, så det blir morsomt å se reaksjonene i helgen.Ellers har jeg luksusproblemer når det gjelder klærne mine, men men, det går nok over. Tror jeg. Kanskje.. Jeg klarer ikke å finne ut hvilke klær jeg skal ha med meg til pappa i morgen, for rommet mitt ser ut som et bomba horehus igjen, og jeg orker egentlig ikke å gjøre noe med det. Kommer det som et sjokk? trodde ikke det nei..

Er det noen som har nummeret til et firma som kan rydde opp etter meg? tror jeg trenger en stuepike, for dette er et slit. Men jeg skal nok klare å rydde opp, som jeg alltid klarer. Forresten, jeg hater å tegne karnevalkostyme, jeg blir aldri ferdig med den j**** dritten, ahh fuck it.

Ha en god natt da dere.


Justin Bieber - love me.

Skrevet: 28.jan.2010 @ 19:00


hekta.

Fyrstikker.

Skrevet: 28.jan.2010 @ 13:56
Tjena bloggen! Jeg er i svensk humør i dag, så jeg skal farge håret mitt platinablondt og lage trutmunn på bilder til dere! eller ikke .. Jeg skal gjøre en liten forandring etter skolen, kanskje får dere vite det i kveld, og kanskje ikke. Kanskje jeg avslører det hvis dere vil, men akkurat nå, er det hush hush.

Om litt skal jeg ha karnevalskostymetegning. Jeg har en enorm oppgave å gjøre til i morgen, og jeg har på følelsen at jeg trenger kaffe i dag, for dette kommer til å ta meg lang tid. Jeg må være grundig og gjøre en utrolig bra jobb, men vi får se hva som skjer. En av grunnene til at det tar så lang tid er fordi tegningene mine ble søkkvåte da jeg gikk med dem til skolen i går. TAKK FOR VÆRET liksom. Gørr å startet nesten helt fra scratch sikkert ... JA, faktisk helt jævlig. Men men, musictime honeys, see ya!


Ikke diss slackoutfitet mitt, hæhæ.

Liker dere å leke med fyrstikker?

Awesome.

Skrevet: 28.jan.2010 @ 00:08
Orker ikke blogge i dag, skal skrive litt for dere i morgen. <3


Liker dere at jeg legger ut motefotografier egentlig? Jeg kommer uansett til å fortsette å legge dem ut, jeg vil bare høre deres mening, siden det er dere som leser denne bloggen.

The colors of the rainbow

Skrevet: 26.jan.2010 @ 23:54
Dette var også noe av utstillingen vi så. Helt utrolig hvor mye den damen kommer på.
Jeg ble like overrasket over hver eneste ting jeg så.

I <3 failbook.

Skrevet: 26.jan.2010 @ 21:14

Fascinerende.

Skrevet: 26.jan.2010 @ 18:56
Halla bloggen! I dag har jeg vært på en helt utrolig utstilling på et museum her i Molde. Utstillingen som er satt opp nå, er .. vel, bare se på disse bildene, så skal jeg forklare litt.Alle materialene på bildene er lagd av tøy, bortsett fra det siste bildet, som er masse røtter ffra skogen. Det var egentlig ganske utrolig hvordan kunsteren hadde brukt en slags printer til å kopiere alt fra kopper, til kaviar og leverposteibokser, for så å sy kopier. Til og med strømbryteren er lagd av stoff. Da jeg så brannslukningsapparatet, trodde jeg faktisk det var ekte. Jeg sto på andre siden av rommet skjønner dere .. Kommer nok til å legge ut noen flere bilder i senere innlegg, for det ble faktisk noen utrolig kule bilder ut av denne turen! Men men, nå skal jeg gjøre ferdig kolleksjonen og redigere videoblogg. Prekast!

Har du stimulert hjernen i dag?

Omg, husker dere denne?

Skrevet: 25.jan.2010 @ 21:34
Haha, jeg ler like mye hver gang jeg ser denne filmen, det verste er at den er litt fengende ..
Budskapet i denne filmen er dritbra, let's go to the mall everybody!Robin sparkles - let's go to the mall.

Iceking.

Skrevet: 25.jan.2010 @ 14:37
God morgen! Så langt, har dagen gått til å ligge i sengen og se på heroes. Som dere sikkert skjønner, er jeg fortsatt litt dårlig, og tok ikke sjansen i å dra på skolen i dag. I dag skal jeg kose meg med varm mat og masse te og kakao, mens jeg sitter med det herlige pelsteppet mitt rundt meg. Kanskje jeg går og kjøper meg et blad jeg kan lese, trenger nok å oppdatere meg på litt mote tenker jeg. Men først og fremst skal jeg ta en lang dusj og gjøre unna litt skolearbeid. Vi ses bloggen!Ullgenser - HM.
Bukse - HM.
Sko som dere så vidt ser - Vans.

Damaged

Skrevet: 24.jan.2010 @ 11:51
God morgen bloggen! I dag må jeg pakke sammen sakene, og slepe meg nedover til bussholdeplassen for enda en 2 timers tur med buss. Jippi .. FML. Anyhoe, i går var jeg på familiemiddag til bror og spiste kyling, salat og fløtegratinerte poteter. Senere var det harrytur rundt om her, noe som alltid er like interessant!

Må si det var herlig å avslutte kvelden med å hive i meg skolebrød, boller, grove sandwicher, berlinerboller og kanelsnurrer. Deilig, men satan så slapp jeg følte meg i går der jeg satt og spiste for meg selv. Fest? ikke så veldig motivert til sånt da jeg fikk Anniken på døra i 12 tiden i går i fullt fest-antrekk og fyllesyken på vei opp halsen. Da vi dro på bakeriet .. vel .. la oss si at hun måtte løpe på do ganske fort. Stakkars..Det siste jeg trenger akkurat nå er vel mer tv, men men, hva gjør man ikke når man kjeder seg?

Miranda Kerr, GQ Magazine

Skrevet: 23.jan.2010 @ 01:00


Miranda Kerr, australsk supermodel, kjent fra Victoria's secret. Det er ikke ofte man får se så my eye candy som vi fikk se i dag.
Vakkert.

Daydreamer.

Skrevet: 22.jan.2010 @ 21:13
Siden jeg følte meg uvel da jeg våknet i dag, lot jeg være å dra på skolen. Siden jeg var hjemme, kunne jeg fokusere mer på hva jeg skulle ha med meg hjem til pappa, og rydde litt rundt om. Menne .. det skjedde da altså ikke. I går spist jeg nachos, som jeg begynner å bli litt lei av faktisk, med Villemo. Vi snakket om alt og ingenting, og mens Villemo lagde klar den herlige nachosen, satt jeg ute på trappen min og hakket løs is med en skrutrekker. Ehm .. occured moment. Hadde Ida vært der, hadde hun sikkert kommet med en kommentar som "fattigste jeg har sett, F-A-T-T-I-G-E-S-T-E jeg har sett!" Det skjer ofte, og jeg ler like mye hver eneste gang. Jeg følte meg dum der jeg sto og hakket løs store isbiter. Trappen min er faktisk dekt av is, så jeg gjorde det heller nå, istedenfor etter at jeg tryner på ræva.

I kveld skal jeg chille totalt, kanskje ut og kjøpe noen små godiser, og kose meg med tv og film. Hva skal du?

No inspiration.

Skrevet: 21.jan.2010 @ 23:36
Here's some photos, I'll be back later, stronger then ever. Hopefully..
Just need to rest, and take a little breather. Humour me.

Tjene penger på bloggen?

Skrevet: 21.jan.2010 @ 01:00
Okei, da tenkte jeg at jeg skulle lage et lite innlegg om hvordan dere kan tjene penger på bloggen deres. I dag skal jeg ta for meg denne siden her, som heter woopa.se. Her kan man tjene noen ekstra kroner i måneden, ved å melde seg opp, sette opp en annonse på bloggen eller å få andre til å verve seg. De har også en konkurranse hver måned, hvor man kan vinne 500 kr. Dette er en enkel og greit affiliate som alle kan lære seg å bruke.

Hvis Dere vil, kan jeg legge ut mer om slike ting senere, men vanligvis lønner det seg å bare spørre, sjanser må man ta uansett. Men jeg må innrømme at woopa er en av de enkleste affiliateprogrammene jeg har sett til nå, for vanligvis, er programmene veldig kompliserte og bruker lang tid på å registrere deg, osv. Woopa sendte meg vertifiseringbrev med en gang, og på mindre enn 1 min var jeg klar til å sette i gang med å tjene litt. Personlig er det ikke så viktig å tjene penger på bloggen, det er jo bare hobbyen min. Men hvorfor ikke prøve?Dette er en enkel metode å tjene penger på, så sett i gang, knock yourself out!

200110

Skrevet: 20.jan.2010 @ 13:34
Jeg har en lang dag foran meg i dag. Mesteparten av den tiden skal jeg være for meg selv, men fortsatt, har jeg mye jeg må gjøre. Jeg skal starte med å tegne skisser i de siste timene, men etter skolen må jeg dra i banken, etterfulgt av en tur på torget for å prøve å finne noen små goder, hjem å rydde mer, gjøre lekser, lære meg å redigere videoblogger, lage meg en god middag, og så er det tid for å slappe av. Det som blir vanskelig i dag, blir å redigere videoblogger, fordi det er noe jeg ikke har noen peiling på. Noen som vil komme og lære meg?

Hvis jeg rekker det, skal jeg ta noen bilder ute. Ikke sikkert jeg rekker det, siden det blir mørkt før jeg sikkert er ferdig i byen. Rekker jeg å gjøre det, skal jeg ta bilder i den nye blazeren min, men hvis ikke, gjør jeg det i morgen. Tror det er på tide å investere i det kameraet nå. 


Men nå må jeg velge skisser til prosjektet mitt, snakkes bloggen!

Stop me from going insane.

Skrevet: 19.jan.2010 @ 20:51


God kveld blogglesere! Etter skolen dro jeg ned i byen for å stikke innom banken. Har noen ting jeg må ta meg av der. Visste dere at banken har kuttet ned stengingstiden fra 15.30, til 15.00? Det visste hvertfall ikke jeg. Så jeg kom dit klokken 15.05. Jeg klarer alltid å komme dit før 15.30, hvis jeg prøver, men 15.00? tviler. Utrolig deilig at jeg må dra en time tidligere fra skolen for å dra til banken ja. Veldig.

Jeg tok en etterlengtet tur på min favorittretailbutikk, og fant en fantastisk skjorte fra zara, og tidenes herligste blazer, som jeg har tenkt å bruke senere, så snart jeg finner en bukse som funker. Nå skal jeg vaske masse klær og spise pizza, til nyeste episode av one tree hill. Vurderer faktisk å legge studs på blazeren, men er redd for at det kan bli for mye. Det skal ikke så mye til. Men se for dere dette, sommer og sol, blazer, shorts, stylet hår og noen fete shades. Hvis ikke det blir et herlig outfit-bilde, så vet ikke jeg.

Sjekk disse fete skoa som nike kommer ut med i vår da!Jeg liker one tree hill jeg, det gjør vel du og?

skal jeg brodere en rose på rompa di?

Skrevet: 19.jan.2010 @ 14:29
Heihei bloggen! I dag har jeg hatt design og tekstil, og nå er dagen snart ferdig. Må innrømme at tekstil ikke var helt som jeg trodde. Jeg så for meg mennesker som løp rundt med målebånd og stoff, som sydde de fineste klær og de rareste lady gaga hattene. Fail. Istedenfor broderer vi, funny!Heldigvis for meg, hadde jeg Hilde, Lovise, Cathrine, Char og Mari der som støtte. Veldig morsomt når læreren tar feil da, det må jeg bare si. Sintetruse? haha, ja..


Lovise er søt.

Men nå skal jeg i byen med Lovise, vi snakkes!

La meg hjelpe til.

Skrevet: 18.jan.2010 @ 22:47
Hallo! I dag har jeg  vært effektiv! Etter skoletid ordnet jeg meg litt, og dro så ned til Roseby for å prøve å finne meg noe fint, og gjett om jeg fant noe! Jeg kjøpte med meg noen fine ting, som dere skal få se senere. Etter bussturen opp, dro jeg på butikken og handlet mat så jeg har en stund, for så å lage meg kyllingbiter med fløtegratinerte poteter og broccoli. Staves det sånn? Gidder ikke sjekke det opp. Er alt for sliten. Jeg fikk så lyst på sommer i dag, at da jeg kom hjem, dro jeg på meg shortsen og et par sommersko og tok noen bilder. Så klart ble så og si alle bildene fail, og jeg endte opp med ett bilde som ble mindre fail enn de andre. Still fail, men ikke i forhold. haha. Jeg har ryddet og vasket deler av hybelen, altså bad, kjøkken og stue er vasket og ryddet, og nå sitter jeg bare å slapper av i sofaen med et glass cola og dokumentaren rødt, hvitt og skrått på nrk1, som skulle handle om det homofile samfunnet i Norge de siste 40 årene. Det er mye å lære av slike dokumentarer, anbefales.


Jeg har ikke redigert det, æresord! kremt. hehe.

Nå skal jeg gjøre skrive rapport og rydde litt mer, for så å legge meg. Vi snakkes!

Hva har dere gjort i dag?

Jeg døde litt..

Skrevet: 18.jan.2010 @ 13:59
funny-facebook-SupermanAD
Photo - failbook.com

Hva syns du?

Skrevet: 18.jan.2010 @ 13:19
Dette er bidragene jeg har fått inn til headere.
Lagd av fixmeta.blogg.no


Sendt inn av; Eirik Gjendemsjø


Sendt inn av; Sindre

Jeg liker enkle headere, enkle design osv, men hva syns du?

1DH3

Skrevet: 18.jan.2010 @ 08:58
Nå sitter jeg på skolen og koser meg med melkesjokolade muffins og juice, som vanligvis er frokosten på her i Molde. Er jeg ikke flink til å balansere mat? sunt vs usunt, det er tingen!


Noen av dere lurte på om jeg kunne fortelle litt om hvordan det er å gå design og håndverk, og det kan jeg jo! Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men kan jo si såpass at til dere som ikke har lest det tidligere, har jeg gått første året design med fordypning i frisør, men bytter over til tekstil i morgen. Frisør anbefales, det er morsomt! Men visse ting kunne jeg klart meg uten. Men jeg må legge til at vi har programfag en gang i uken.

Programfag kan være interiør, aktivitør, tekstil og frisør. Men andre utdanner seg til gullsmed, og noen andre gutter her skal visst blir handymæns eller noe sånt. Uansett, vi tegner mye, og sitter så og si hver dag og tegner skisser til prosjekter. Det går ikke en uke uten at vi har et prosjekt vi skal gjennom. Nå er vi opptatt med å designe kolleksjon, og designe en maskeradedrakt. Her er en av maskeradeskissene så langt da.

Første skisse, de blir bedre, heldigvis.

Dette er jo bare en av skissene så langt, og det kommer mange flere, men alt den egentlig trenger er sterke farger, og kanskje noe gult. For dere som ikke skjønte det, er temaet mitt joker//narr og kortstokk. 

Design og håndverk er utrolig lærerikt, og vi har lært om strukturer, kontraster, hvordan å lage diverse ting, inspovegg i tillegg til andre ting. Men nå må jeg arbeide, ha en fin dag!

Emma Watson & brothers for Burberry spring 2010

Skrevet: 16.jan.2010 @ 21:19

Det var dråpen, srsly fuck off.

Skrevet: 16.jan.2010 @ 20:19
Okei, nå er det nok. Nå er jeg drita lei av alle som kommenterer noe som "Fin blogg! Kommenter på min? ;** "
Virkelig, er det mulig å være så attentionwhore? Jeg har ingen tid til overs for de som faktisk skal markedsføre seg selv på andres blogger, og når det kommer til min blogg, kan dere la være å kommentere den. Er det virkelig så viktig for dere å ha en populær blogg? Isåfall, skaff dere et sosialliv.Jeg driter da faen i bloggen deres. Hvis dere vil kommentere, så greit, bare kommenter! Det gir meg faktisk en grunn til å gå inn på bloggen deres. Jeg liker å se hvordan livene til de som kommenterer meg er, men seriøst, hvis dere vil bli berømte for blogging, da må dere faen meg lære dere et par ting.


1. Sjekk over innleggene før dere poster dem, skrivefeil er bare irriterende.

2. Hvis bloggen din skal bli stor, så blir den det, fordi andre mener at den er bra. Jeg har da selvsagt blogger jeg leser som ikke er på topplisten. Hvis dere vil ha kommentarer fra meg, legg meg til som venn, eller kommenter, men ikke kommenter med reklame, det irriterer meg bare.

3. Hvis dere virkelig er så opphengt av hele den bli-en-berømt-blogger greia, så kom på noe unikt, noe som ingen andre har gjort før dere. Det er de som skiller seg ut, som havner på topplista.


5. Desto ryddigere designet er, desto bedre. Hvis man bruker sterke farger, går det som oftest galt. Det er sjelden et design er bra med mye grafikk.

4. Dropp smiletegn og ikoner.


Disse bloggerne er på topplisten av en grunn.

-'Nora Alba, flotte bilder, og en vakker jente med en helt utrolig stil.
-Lars Tangen, flink til å provosere, noe som gav han en plass som han fortjener.
-Voe, blogger ofte, blogger om ting hun interesserer seg for og dro den "sminke seg emo/fjortis osv".
-Markus EK og the giant, fete bilder, fete klær.
-Ida Wiik, vakker, smart, kul jente som tørr å fortelle andre hva hun syns. Hun tar også utrolig kule bilder.
-Malindus, mammablogger. Malin er en av de mammabloggene som ikke går for langt, og som viser andre hvordan livet til en 17 år gammel mamma kan være, noe alle kan lære av.

Drit å spam bloggen min, for det er faktisk de bloggene som ikke spammer, at jeg kommenterer. Får jeg en spamkommentar, går jeg ikke inn på bloggen engang. Så seriøst, spar meg, jeg driter en lang svart en i det dere skriver.

Ha en fin dag da, det skal jeg faen meg sverge på at jeg vil. Alle som synes spammere kan dra seg til helvette, si ja.

Pakke i posten og noen innkjøp.

Skrevet: 16.jan.2010 @ 18:19
Så langt, har dag gått ut på å være sammen med Lina, og kjøpe med meg noen ting for å holde humøret oppe. Disse to dagene har egentlig vært gode for humøret mitt. Det er vel alltid sånn at når jeg handler ting, så tenker jeg vel ikke på hvor mye jeg kan bruke, jeg kjenner bare gleden av å ha noe nytt. Æsj, får meg til å høres ut som jenta fra confessions of a shopaholic.

Nå sitter jeg her og ser på ugly betty, gud for en morsom serie! Men jeg ville bare vise dere hva jeg fikk i posten i dag, og noen av tingene jeg kjøpte meg.Dette er Jonathan's straightening serum fra butikken Makestyle, trykk HER. Det skal visstnok være noe av det beste man kommer over, så jeg gleder meg til å se om dette virkelig funker på mitt hår! Jeg holder dere oppdatert.

Jeg kjøpte også med meg noen godbiter i dag, det var disse to tingene her.


Sesong en av heroes, og varmebeskyttende spray fra GHD. GHD's varmebeskyttende er helt utrolig! Den funker bedre enn noen annen varmebeskyttende jeg har prøvd, og stol på meg når jeg sier dette, jeg har prøvd mange. System professional, redken, sebastian, enda en redken og Lee Stafford. Det er ikke alle engang! Men uansett, jeg har funnet den beste, og nå holder jeg meg til den, med mindre Jonathan's straightening serum er bedre. Vi får se.

Har du noen av disse?

I dag fikk jeg en pakke i posten.

Skrevet: 16.jan.2010 @ 14:31
Litt før jul vant jeg en av kalendergavene til Noor Kamil. Det var et valgfritt produkt fra Jonathan serien med hårprodukter, fra Makestyle. Produktet kunne koste opptil 230 kr, og det passet meg utrolig bra, siden jeg fikk akkurat det jeg ville ha, og som jeg har lengtet etter en stund.


Men hva pakken inneholder, får dere vite senere!


Hva tror du det er?

Frykt.

Skrevet: 16.jan.2010 @ 01:41
Har du noen gang innsett at du var på det stadiet i livet, at alt du tok i ble ødelagt, at alt gikk rett vest?

Hver dag lengter jeg tilbake til visse steder i livet mitt da ting føltes bedre, da innstillingen min faktisk var positiv, den gangen da jeg trodde alt var perfekt, og at ingenting kunne ødelegge noe. Da jeg var uovervinnelig. Livet mitt har blitt så komplisert, og alt for ofte legger jeg meg tilbake og drømmer. Jeg drømmer om oss, og alt vi opplevde sammen, den tiden da vi var uatskillige, da ingenting kunne bryte oss fra hverandre. Jeg vil at alt skal gå tilbake, at alle tingene blir ugjort, så vi kan oppleve alt vi hadde om igjen.Vi vandrer uten å tenke over hva vi kan møte på, og hva som kan skje med oss. Vi legger aldri merke til hva som egentlig er den beste delen av livet vårt, før vi mister det. Den dagen jeg står og ser ned på meg selv, håper jeg at jeg har fått opplevd alt jeg trenger å oppleve. Vennskap, lykke, kjærlighet, følelsen av å ha nådd målet mitt med livet. Jeg tror det er meningen med livet mitt. Jeg vil ikke gå glipp av noe, jeg trenger å leve i øyeblikket. Men jeg går alltid tilbake til å bekymre meg i stedet for bare å hoppe i det. Jeg er svak.Dag inn og dag ut opplever vi de tingene vi håper på å oppleve. Vi gjør det vi elsker å gjøre mest av alt, ikke bare fordi vi elsker å gjøre det, men fordi hvis vi ikke gjør det, så tærer det på oss. Vi trenger å oppleve alt det gode, og alt det vonde, så det gir oss en følelse av balanse. Det er det vi kommer til å huske. At vi har møtt vansker i livet som vi har kommet over, og at vi har hatt gleder større enn fjell. Jeg vil ikke stå der en dag og føle at livet mitt har vært til ingen nytte, at jeg ikke betydde noe. Jeg vil være meg, i en større grad. Jeg vil oppleve alt, fullføre alt. Jeg skal bli den jeg alltid har drømt om å være!

Husker dere at jeg fortalte om at jeg deltok i blogg vs blogg?

Skrevet: 15.jan.2010 @ 20:53
Jeg vant! Koselig nyhet på en fredagskveld. Konkurransen ble holdt på bloggen til Andreas, trykk på navnet for å komme inn på bloggen. Jeg vant faktisk med ganske mange stemmer, noe som gjør meg lykkelig. Jeg vant jo med mine 50 stemmer på et par dager, herlig!

I dag kjøpte jeg disse skoene fra vans, endelig en par sko som er varme nok til å gå ute med. Nå slipper de små tærne mine å fryse og gå gjennom helvette hver gang jeg skal til byen.De ser gode ut, ikke sant?

Gutten som sov på bussen, og måtte bli vekket av bussjåføren.

Skrevet: 14.jan.2010 @ 23:50
Historien handler om en gutt som sovner på bussen, igjen og igjen, og hver eneste gang skjer det noe flaut, noe irriterende og noe så jævlig at det eneste han kan si er FML. For dere som ikke skjønte det, betyr det fuck my life. Jaja, tilbake til historien.

I den seneste historien skjer følgende. Gutt reiser med buss, sover hele bussturen,  og blir vekket på et sted der de vasker bussen, fordi bussjåføren var for dum til å sjekke bussen før han kjørte fra bussterminalen. Deretter står bussjåføren bare der og ser dum ut (de gjør alltid det). Gutten spør så om han skal tilbake til terminalen, noe han ikke skal. Dette tvinger den unge gutten til å GÅ HELE VEIEN HJEM. En bakke som vanligvis tar over 5 min å gå opp, tar under 2 min  i sinnegåing.Story of my life.

Helt om natten.

Skrevet: 14.jan.2010 @ 20:27
Da var jeg godt plassert i stolen i kr.sund, og har akkurat spist masse deilig pizza à la mama.

Bussturen var lang, alt for lang, og vi sto fast i trafikken så utrolig lenge. Dere som drar hjem til Sunndalsøra og omegn på fredager skjønner hva jeg snakker om. Jeg tok 4 bussen folkens! Mamma kom og hentet meg på bussterminalen, og nå er det snart på tide å dra igjen. Jeg har spist så mye pizza nå, at det er like før jeg sprekker!I dag har jeg på meg denne kosedressen fra HELT, trykk på linken for å komme til siden for å få kjøpt deg en helt egen HELT-dress! De er helt klart verdt pengene, trykk her.

Dere skulle sett hvor mange blikk jeg fikk da jeg gikk hjemmefra og ned til byen i dag. Jeg er egentlig en av de som synes det blir dumt å gå med sånne til vanlig, men denne er så god, og jeg ville bruke den mens jeg satt på bussen.  Godt var det også at jeg brukte den, med tanke på at den er varm, og jeg koser meg rett og slett i den. Den er så myk!

En mann i 60 årene smilte og sa hei til meg fordi jeg skillte meg såpass ut, det var litt spesielt. Men men, sånn går da livet. Nå skal jeg ta buss snart, hadebra!

Hvis du elsker hjemmelaget pizza, si JA!

On a day filled with snow, what do you do?

Skrevet: 14.jan.2010 @ 10:02
I skrivende stund har jeg matte, og vi skal straks holde på med noen oppgaver på nettet om målestokk. Vært der, gjort det!

Jeg sitter og hører på true colors fra glee, som dere finner i innlegget nedenfor, elsker den sangen, så rolig og fin. Egentlig burde jeg vel ha på noe med litt mer beat i, så jeg våkner skikkelig til gym i neste time. Men gidder jeg det? nei. Jeg skal til mamma i dag og spise hjemmelaget pizza, det blir herlig det! Men før jeg i det hele tatt kan nærme meg bussterminalen, må jeg ha engelsk, gym, og produksjon tror jeg. Jeg skal jobbe med karnevalkostyme i dag, jeg er godt i gang allerede, og jeg synes det ser utrolig bra ut! Men jeg har masse ideer, og mange skisser jeg må tegne. Men nå skal jeg gjøre ferdig oppgavene, løpe hjem å hente diverse ting jeg har glemt til gym, og ha 2 timer med gym. Gym er morsomt, sant? Ikke når du har løping og kondistrening, jippi.


Foto - Beaver.

Endelig!

Skrevet: 13.jan.2010 @ 21:15
Etter jeg startet headerkonkurransen tidligere i natt, har jeg fått inn 4 headere, her er en av dem. Tror jeg skal bruke denne midlertidig jeg. Takk til www.fixmeta.blogg.no


Enkel og ren, akkurat som jeg liker den. Legg merke til at det er alkohol rundt meg, gørr å være 18 sikkert.

Hva synes dere om min lille header?


Må også legge til at jeg faktisk ikke fikk til å laste den opp da, gir opp jeg, god natt fuckers!

Jeg lovte dere jo å gjøre dette, litt sen, men et løfte er et løfte.

Skrevet: 13.jan.2010 @ 18:49
For en ukes tid tilbake, fortalte jeg dere at jeg skulle skrive et innlegg til dere om glee, men siden jeg er som jeg er, glemte jeg det.

Uansett, glee er en serie som har gått på tv2 i rundt én måned, og er en av de nyeste it-seriene. Serien minner meg egentlig om high school muscial, med tanke på at det er synging på en videregående skole det er snakk om. Den handler også om utroskap, løgner, bedrag, og graviditet. En lærer som savner "glee-club" berømmelsen, med en hysterisk kone, som skremmer meg, en gjeng med elever som blir regnet som skolens tapere, heiagjengledere og fotballgutter. Flere av skuespillerne er dårlige til tider, men serien i seg selv er bra. Typisk high school drama. Graviditeten gir serien en one tree hill vri. Ikke spesielt positivt imo, men underholdende.

http://poptimal.com/wp-content/uploads/2009/05/glee.jpghttp://images2.fanpop.com/images/photos/6200000/Glee-glee-6211840-2560-1707.jpgglee.jpg image by ReganOSU


Her har dere mine favorittsanger fra serien glee.


Bust your windows


Don't stop believin'


Defying gravity


True colors

Håper dere følger med på glee videre, serien er utrolig bra!

Har du sett glee?

Ny header?

Skrevet: 13.jan.2010 @ 04:18
Nå har jeg hatt denne headeren en stund, og tenkte at det kanskje var på tide med en ny en. Og siden jeg suger i photoshop osv, tenkte jeg at jeg kanskje skulle spørre noen av dere søte menneskene som leser bloggen min om dere ville det. Uansett, trykk HER for å velge ut bildene jeg vil bruke. Alle bidrag sendes til cosmo_king@hotmail.com!

Hvis dere ikke finner noen dere vil bruke, kan dere også bruke noen av disse.


Her er noen av de tidligere headerne mine, så forstår dere hva jeg liker;


Jeg skal ut og røyke, og så legge meg tenker jeg, ha en fin dag i morgen da! Husk å stem på meg her!

Inspobilder

Skrevet: 13.jan.2010 @ 03:08Photos @ Lookbook

Husk at jeg er med i blogg vs blogg, stem på meg her. Takk til alle dere søte leserne mine som har stemt på meg så langt! <3

Stem på meg!

Skrevet: 12.jan.2010 @ 15:44
Nå sitter jeg og ser på at Villemo løper febrilsk rundt på hybelen min og leter etter lommeboken sin, flink.

Jeg tror jeg fant ut hva jeg skal gjøre i dag, jeg skal rydde! Jess, endelig har jeg tid til det, og jeg er våken, jeg mener sånn skikkelig våken, herlig! Men jeg må ta meg en tur på butikken jeg, jeg beklager for et ganske meningsløst innlegg.


Jeg tror jeg bør ta sol snart, jeg er bleik!

Jeg er med i blogg vs blogg nå faktisk, har aldri vært med på noe sånt. Ville dere være søte og stemme på meg? Man trenger ikke å a blogg for å stemme. Trykk HER HER HER for å komme til innlegget for å stemme. Ha en strrrrrålende dag videre, ala NAS.

Make me up!

Skrevet: 12.jan.2010 @ 15:04
Endelig! Endelig er jeg ferdig på frisør! Endelig er jeg kvitt henne!Det er lov å si sånne ting om de man missliker, ikke sant? Nå skal jeg ikke senge ut masse forskjelig dritt her på bloggen, for sånt styr gidder jeg ikke lenger. Men kan vel fortelle litt om den veldig fine sminkevideoen vi så på i dag.


1. Utrolig kjedelig.
2. Sykt lættis.
3. veldig stygge modeller, omg.
4. Idiotiske make-up stylister.De modellene var så stygge, at vi satt og ropte ut de forskjellige feilene og hva vi ikke likte med dem under hele filmen. Sånn går det når læreren stikker på et lite møte og lar oss se tidenes verste make-up film. Dagen i dag skulle egentlig bli brukt på å ta en tur for å besøke mamma, men vi avtalte torsdag, så da blir det heller da. Nå sitter jeg bare og snakker med Atle, som sitter og kødder om at jeg skal være med ham til Spania i år. Fiskepinnegutten har faktisk hus der! Jeg hater deg Atle, og jeg veit du vet det. Men ikke fortell til Atle at jeg kødder tilbake da, han er ikke smart nok til å skjønne det. Lova ya!

haha, sykt lættis!

Skrevet: 11.jan.2010 @ 15:03

Han er tilbake!

Skrevet: 11.jan.2010 @ 09:37
I går, kom min yndlingsblogger gjennom tidene tilbake. En blogger som virkelig fortjener en topplisteplass.

Atle syversen var en blogger på wordpress som blogget om utrolig mye morsomt, og det er en grunn til at han er favorittbloggeren min. Han har nå begynnt å blogge på blogg.no, og jeg håper virkelig han kommer seg langt opp på topplista.

Se denne videobloggen, og døm selv!Atle Syversen er konge! Trykk HER HER HER for å komme på bloggen!

Keri Hilson feat. Keyshia Cole & Nicki Minaj - Get ya money up.

Skrevet: 10.jan.2010 @ 13:50

Wishmaker, make my wish come true

Skrevet: 10.jan.2010 @ 10:15
I wish I could, I wish I might, see something else then snow tonight. My dreams can shatter, my dreams can teach, but nothing makes me fall asleep.Sometimes I wonder what everyone is talking about. I feel confused. Sometimes I wanna scream. Higher than anyone. Why don't my wishes ever come true? I feel lost, like I'm lost in a blizzard. I wanna see a shooting star, so I can make my wish come true.

I rarely dream anymore. My mind has drawn every dream from my sleep, because it confuses it with a nightmare. That is why I never dream. Why can't I dream? I just wanna dream again. I used to dream about flying over mountains and lands, until I fell towards the ground. Then I would wake up, and realize how good it felt to fly away.

http://pinkandyellow.files.wordpress.com/2009/08/violet-shooting-star.jpg

My dreams will shatter, my dreams will teach, but nothing .. nothing makes me fall asleep..

Snow

Skrevet: 10.jan.2010 @ 09:59
Jeg sitter da her, tidlig på morgenen som i går. Har jeg fått noe søvn i natt? nja, litt så. Jeg sov fra 16.00 til 01.00 i natt, hihi.
Helgen har i mine øyne vært veldig vellykket, siden jeg har fått masse hvile. Jeg er klar for en ny uke, selv om jeg fortsatt ikke er klar for kulden utenfor. Denne uken får jeg stipend, og det skal brukes på husleie, og jeg trenger sårt varme sko fremover. Jeg har lyst på uggs, siden de er så varme, men jeg finner ingen for menn i Molde. Fail..


Sangen over er utrolig vakker. Rascal flatts - here comes goodbye.

Jeg ble overlykkelig da jeg fant kameraet mitt på fredag, men etter en uke uten, så har jeg tenkt på å kanskje finne meg et nytt, rimelig, kamera, noen forslag dere?


Sånn ser det ut her på Sunndalsøra, jeg er virkelig ingen vinterperson, så dere skjønner vel hvorfor jeg faktisk blir trist av å kjenne kulden.

Ha det fint i dag da dere.

Ciara, L'officiel Magazine

Skrevet: 10.jan.2010 @ 09:24
ciara-61ciara71ciara-81

Reneste tundraen.

Skrevet: 09.jan.2010 @ 09:54
Tenkte egentlig at jeg skulle oppdatere i går kveld, men jeg tar det bare nå. Da jeg kom hjem i går, frøs jeg noe helt sinnsykt! Hva har skjedd med vinteren i Norge de siste årene? Jeg er husker hvertfall ikke at temperaturmåleren sank ned til 29-. Det er værmeldingen til Molde i helgen, og det skal visst også bare bli verre. Det er jo utrolig kaldt!

Det er like før inngangen til hybelen min blir dekt av snø, og da kommer jeg meg jo ikke på skolen! Vent litt .. Det er jo ikke så ille. Snart ender vi vel opp med byer som er dekt like mye som New York i the day after tommorow.

 http://montcalm.files.wordpress.com/2009/02/day-after-tomorrow-7659501.jpg

Det hadde vært noe det. Ikke en positiv ting akkurat. Jeg gidder så vidt å gå ut døren, det er jo ALT for kaldt til å gå ut! Så, kanskje dagen går til filmer og kos.

Nå er det på tide å endre bloggdesignet mitt, og hvis jeg finner noen som kan hjelpe meg med å lage en header, så kommer denne dagen til å bra. Fin dag dere!

Hvor kaldt er det hos dere?

The neverending class.

Skrevet: 08.jan.2010 @ 11:05
Da jeg gikk ut for å gå over veien til skolen i dag (ja, jeg bor rett over veien fra skolen), føltes det som om det fortsatt var midt på natten. Jeg sovnet i går (av å kjede meg veldig), så da jeg våknet opp gikk jeg rett på butikken for så å sette meg ned med den nyeste sesongen av ghost whisperer, som jeg er ferdig med om 20 min.

I dag har jeg 2 timer med produksjon og 6 timer med kvalitet og dokumentasjon, noe som betyr at jeg skal sitte og tegne på dette i 8 timer.


Som det står på arket, holder vi på med å tegne strukturer. Jeg prøver egentlig å bli ferdig så fort som mulig, så jeg kan begynne med å designe et karnevalkostyme. Jeg har ideer!

Lærern går rundt meg hele tiden og passer på, så jeg passer på å bruke god tid på å skrive dette innlegget, mens jeg sitter og hører på den nye plata til Timbaland. Den er SYKT chill! Jeg tror faktisk vokalisten fra Nickelback er med på en av sangene også. Favorittene mine til nå er lose feat. Jojo og if we ever meet again feat. Katy Perry.Hør på sangen, den eier.

Hvilket fag har dere i dette øyeblikk?

Det spørsmålet gjelder ikke for dem som fikk fri pga bombetrussel i Tromsø, for å lese om saken trykk her.

Endless night

Skrevet: 08.jan.2010 @ 01:19
Disse 3 dagene har gått rolig, og jeg har gjort en del. Ikke så mye spennende, men jeg har gjort noe. Jeg har kjent føttene mine fryse så mye at det føltes som om de var laget av glass. Jeg har sett de nyeste episodene av ghost whisperer, frustrerte fruer og heroes. Jeg har spist alt for mye dritt, baguett på quick bite, herlig. En fremmed fyr kom bort til meg og skremte meg skikkelig! Gjort leksene mine og vært syk. Kommet til himmelen når det kommer til shopping, det eneste som ikke er like morsomt er at jeg er blakk. FML.På den andre siden trenger jeg vel egentlig ikke noen flere klær på en stund, men på den andre siden igjen så er jeg alltid i godt humør når jeg kjøper noe nytt, og januarsalget er jo bare en gang i året (a). hm .. Kanskje jeg skal kjøpe med meg noen småting. Har noen ting jeg må få unnagjort også. De skal dere få se senere, og nå skal jeg se mer ghost whisperer. Hvorfor ikke liksom? Jeg får heller ikke til å sove, jeg ble så trøtt tidligere, at jeg måtte legge meg nedpå en liten stund, men endte jo opp med å sove fra 5 eller no sånt, til 10, opps!  Kameraet mitt har forsvunnet, så jeg aner dessverre ikke hvor det kan være henn. Jeg overlever med bilder fra facebook, yy! Skal finne det, og ta noen outfit bilder til dere, bloggen har vært kjedelig alt for lenge nå!


Meg og aktivitørene som øvde litt til konserten vi sang på. Jeg elsker å stikke opp på klasserommet deres, de er så koselige!

Rommet mitt trenger virkelig en overhaling, og kjøkkenet også! Kanskje jeg ender opp med å rydde og vaske i natt? haha, who am I kidding, klart jeg ikke gjør det. Jeg er rotete. Neida. Joda, faktisk. Men vi får se, uansett så får dere ha en fin dag, så oppdaterer jeg nok senere.

Hva er deres beste minne fra julen?

Throwing bebbles.

Skrevet: 05.jan.2010 @ 22:56
Nå sitter jeg og ser dance my ass off, eller hva det heter, helt genialt show. Jeg finner ikke kameraet mitt, så jeg tror kanskje jeg glemte det hjemme i helgen, noe som setter en liten brems på outfitbildene. Men skal på et eller annet vis få ordnet det! Da var jeg ferdig med alt for dagen, og har kost meg skikkelig og snakket med tidligere storblogger Atle Syversen på tlf. Gutten er et geni! Jeg digger Atle. Bloggen hans var skikkelig bra før, irriterer meg at han ikke blogger mer. Trykk på linken over for å komme til bloggen hans.


Se så redigert jeg ser ut, haha! det verste er at jeg tror faktisk ikke det er redigert..

Nå skal jeg opp og hente Villemo hos Tomine, siden vi skal bysse lalle. Neida, jeg skal bare hente henne, siden jeg kastet henne ut i sted da jeg snakket i telefonen. Oi, der kom hun! Hade!

Nam.

Skrevet: 05.jan.2010 @ 18:40
Dessverre hadde jeg ikke internett i går kveld, så jeg fikk ikke skrevet noe til dere i går.

Etter en alt for lang dag på skolen, gikk jeg stille hjem og satte meg i sofaen.

Etter 7 timer søvn våknet jeg opp igjen, helt av meg selv! Det verste var jo at jeg bestemte meg for at jeg skulle våkne klokken 6, altså 3 timer etter at jeg la meg. FAIL. FML. Heldigvis våknet jeg ikke 11, for ellers hadde jeg ikke rukket butikken. Vet dere hva jeg lagde i dag eller?! NACHOS! Føles som om jeg ikke har spist nachos på evigheter!
Dessverre spiste jeg opp all nachosen i går, såe .. jeg vil ha mer i dag jeg. Men jeg koser meg med denne da, så da går det jo bra.
http://4.bp.blogspot.com/_TtMgIuvUkwY/RdgFn996kuI/AAAAAAAAABQ/n0VUThkg6Aw/s320/cookie_dough.gifhttp://4.bp.blogspot.com/_TtMgIuvUkwY/RdgFn996kuI/AAAAAAAAABQ/n0VUThkg6Aw/s320/cookie_dough.gif

Min favoritt er cookie Dough. Jeg vet en ting om Ben & Jerry's er at man blir avhengig av den. Og for å si det sånn, jeg kjøper den litt for ofte. Men er det no rart da? NAM. Men men, ser two and a half men, so see ya!

Har du smakt Ben & Jerry's, hvilken er din favoritt?

Forslag til vintermote. Cosmo-style.

Skrevet: 04.jan.2010 @ 01:36
Istedenfor å bare slenge på seg det varmeste vi har, kan vi kanskje tenke litt på hva vi går med? Har sett alt for mange togvrak i det siste. Man trenger ikke dra på seg den største, verste jakken man har bare fordi den er varm, det blir uansett like kaldt når man tar den av. Nå som snøen har tatt seg godt til rette, må vi ha på oss gode og varme klær. åh, dette blir litt feil. Stryk den. Bruk store skjerf, halser, en lang trenchcoat, lårhøye støvletter (bare mørke, aldri hvite, de er trashy.) Snowboardjakkene er også kule, spørs bare på hvordan mønstrene, fargene og størrelsen er. Dette er noe av det som er hot for jentene i vinter.

Joe Fresh Circle Scarf, H&M Coat, Forever 21 Jeans, Minimarket Boots

Gutta, det er på tide å dra frem tweedjakkene, snowboardjakker, eller trenchcoat's som går ned ca halve låret. Store skjerf, og halser er tilbake på vintermoten, sammen med mannevesker, for de som trenger det. Har du grodd ut håret fordi du trodde det var moten? klipp det av, kortere hår er tilbake på moten. Shave en eller flere sider, barbert som Rihanna er hot. Dette gjelder også for jenter. Dette er noe av det som er hot for gutta i vinter.Her ser dere hvertfall hva meningen min om vintermote er, hvis jeg finner frem noen eksempler på freshe snowboardjakker, skal jeg legge dem ut her til dere! Love ya!

Cosmo King - Outfits 09.

Skrevet: 02.jan.2010 @ 16:27
Her ser dere mine på en måte outfits gjennom hele året. Jeg har lett gjennom alle mappene mine for å finne alle disse til dere, så vær fornøyd, nå er jeg lei av å hente fram bilder. Men jeg kommer nok med noen outfits i 2010 også skal dere se!
Uansett, her har dere meg.

                 
         
     
         
         
         
         
 


Dagens gode gjerning er fullført!

Gammel, men fortsatt like fin.

Skrevet: 02.jan.2010 @ 06:39

ingen kommentar.

Skrevet: 02.jan.2010 @ 01:23
I dette øyeblikket sitter jeg og ser på den spanske versjonen av grammy's. Kjedelig? oh yes. Jeg sitter også og lager et innlegg av mine på en måte outfits. Det er litt vanskelig, siden jeg må gjennom over 1000 bilder fra hele året. Det er sikkert mer enn det og, men jeg gidder ikke sjekke gjennom.

Da slo vi av grammy's og prøver å finne noe annet, men hva er det jeg ser? jo, det er ingenting bra som går i kveld! oh the freakin' joy. Dagen har vært lang og kjedelig, som så og si alle helligdager, men man må jo gjøre det beste ut av det, sant? jeg gidder vanligvis ikke det. Hvertfall ikke i dag. Lå og sov til 17.30 for svarte. Men det var herlig da, så det var fullstendig verdt det. The Graham Norton show, genialt program. Humoren i det showet er helt fantastisk, og jeg ler like mye hver gang.

Med tanke på at outfitinnlegget til nå har kommet opp i 38 outfits, burde dere kaste dere ned på knærne og hylle meg! Neida. Joda.God ferie.
Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
hits