CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


I DON'T GIVE A DAMN ABOUT MY BAD REPUTATION

Skrevet: 31.jan.2011 @ 19:17
I <3 Annalynne McCord.

BARE JEG SOM GLEDER MEG TIL DENNE EPISODEN?

Skrevet: 30.jan.2011 @ 22:04
Annalynne McCord skal visst ha kledd seg ut som en avatar i en av de oppkommende episodene av 90210 for å få en gutt. Jeg klarer så vidt å sitte stille. SÅ spent er jeg!


Synes du Annalynne tar seg godt ut som en avatar?


29. JANUAR. 2011

Skrevet: 30.jan.2011 @ 18:36

Kvelden i går var syk.


Stephen Jerzak feat. Leighton Meester - She said.

Etter vennekveld et stykke unna, endte jeg opp på nachspiel med noen kjente, og litt ukjente. Jeg satt i en stol og halvsov, mens jeg fikk høre at når en av mine kjære venner får barn, blir jeg gudfar. Tenk dere da! GUDFAR!! Så der sitter jeg da, med tårer i øynene og kinn like røde som på en gingerkid, mens de sitter der og kaller meg søt fordi jeg tørker vekk tårer. Men herregud, enten så var det fyllesnakk, eller så var det bare alt for søtt. Sukkersøtt. Virkelig.

I skrivende stund sitter jeg og titter på filmen watchmen, som jeg husker jeg gledet meg sånn til å se da den først kom ut. For en skuffelse den var. Grei film altså, men trodde det var mer superman, enn batman. Karakterene er for virkelige, så det blir nesten for rart. Men så har jeg jo ikke noe bedre å ta meg til. Bortsett fra lekser, som jeg sitter med akkurat nå. Men det er ikke så enkelt å sitte med lekser når man er fyllesjuk, og har hodepine. Men nå er det nok festing på en stund. Jeg gir det 2 uker. topps. Har du sett watchmen før?

PRINCESS KE$HA

Skrevet: 29.jan.2011 @ 16:33

BAG BY FILSON.

Skrevet: 28.jan.2011 @ 20:10


FOTO_Jakandjil.

er det noen som vet hvor jeg kan finne denne bagen fra Filson? Jeg er så fascinert av den, og vurderer å kjøpe den....Så om noen vet hvor jeg kan finne den, hadde det vært til stor hjelp! Jeg har også fått klarsignal til å fortelle om den lille hemmeligheten jeg har hatt på lur i en liten måned, så det kommer dere nok til å få vite om i morgen eller en av de følgende dagene.

Likte du den?ACNE F/W 2011

Skrevet: 27.jan.2011 @ 20:35
Nå har jeg lett gjennom flere av mine favorittdesigneres kolleksjoner, og jeg har aldri blitt så sjokkert! De fleste kolleksjonene har ikke akkurat tatt pusten fra meg. Tvert imot. Men denne høst- og vinterkolleksjonen til Acne slo meg rett i hjertet! Jeg skal ha den kamelfargede frakken der oppe. Koste hva det koste vil. Det er offisielt min nye drøm å eie den. Herregud, jeg er så lamslått. Jeg kommer til å slå meg selv om jeg ikke blir eier av visse ting fra denne kolleksjonen.


Hva synes dere?


SHAMELESS

Skrevet: 27.jan.2011 @ 15:43

Hei dere. Jeg våknet nettopp. Kjempemorsomt. Jeg skulle jo liksom på skolen da....fuck. Jaja, jeg tar det igjen i morgen. Skal uansett sitte og gjøre innlevering i hele dag. Norsk vet dere...

uansett, så lovte jeg å skrive om en ny serie jeg har fått sansen for, og den heter så mye som shameless! Til nå har jeg bare fått sett 3 episoder, og venter spent på de neste. Serien handler om en dysfunksjonell familie, og i hovedrollene finner vi William H. Macy og Emmy Rossum, og det er alltid morsomme innspill fra andre celebriteterrrr.Jeg vet ikke helt hva det er som interesserer meg i denne serien. kanskje er det fordi 90 % av crewet har sex, eller fordi faren er drita og våkner opp i Canada. Nei, jeg vet bare ikke. Alt jeg vet er at jeg er en fast følger. Dette er en awesome serie! Har du fått med deg shameless?FALSKT.

Skrevet: 26.jan.2011 @ 22:16

Heisann. Kom tilbake fra revyøving for en stund tilbake. Det var jo tross alt ikke så mye å gjøre der heller. Joda, hjelpe noen med å synge. Wow. Stort. Jeg er så lei.

Akkurat nå føler jeg for å ta en pute over hodet og hyle så mye jeg kan. Jeg er rett og slett drittlei av å være i den posisjonen jeg er nå. Ingenting er som det virker, alt er bare...falskt. Smilet mitt er falskt, alle andres smil er falske, og følelsen av å være en del av noe virker mer falskt enn noe annet. Jeg har vel bare en off-dag, men det får så være. Jeg skal bare skrive ferdig dette, og komme meg avgårde. Skal enkelt og greit lage meg noe å spise og se en film, så kanskje jeg kan roe ned nervene litt.

Anyhoe.....I morgen er nok en skoledag. Jippi.  Må gjøre lekser også. Som betyr at jeg trenger snacks. Så da må jeg på butikken. Dagene bare flyr forbi igjen. Personlig har jeg ikke noe imot det. Desto fortere de går, desto fortere blir jeg ferdig på vgs. KOM IGJEN!! Haaaadee!! Finner du deg ofte i posisjoner hvor du føler du må klistre på et smil?


Såååå kjekk er jeg på skolen liksom...forsov meg skjønner dere. Åja, det er Merete for dere som lurte, hun sover en del. <3

5 TING JEG HAR LYST PÅ AKKURAT NÅ!

Skrevet: 26.jan.2011 @ 17:41
Lanvin double breasted jacket, herfra.


Ray-Ban Caravan Gold, herfra.Courage ring herfra, peace ring herfra.


Tee fra modekungen her


Bag fra Modekungen her.

Men nå er det revyøving. Ha en fin ettermiddag, så ses vi kanskje senere! 

ANDREPLASS I OMRÅDET!

Skrevet: 25.jan.2011 @ 21:19

Ehm.....joda, jeg fikk vite av en venn at jeg er på andreplass på kommunelisten. Sweet! Eller....haha, det forandrer jo ingenting. Det spiller jo absolutt ingen rolle, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ser innlegg om det hver eneste dag. Nå har det seg jo sånn at jeg deltar i denne klubben av selvopptatte mennesker som liker slikt, men jeg forstår egentlig ikke vitsen i å ha topplister rundt om i kommunene. Vel, det er jo mindre vanskelig å komme seg opp? Dessuten, tror jeg egentlig jeg er på førsteplass, siden den opprinnelige bloggeren på førsteplass bor i Sverige. 

Over til noe annet! Jeg kjeder meg, har så ufattelig lite å gjøre på for øyeblikket, så jeg utfordrer alle lesere til å skrive ned en film eller serie som utifra mine tidligere anbefalinger av serier kommer til å like! Jeg er så desperat at jeg faktisk trenger hjelp av andre til dette. Og jeg som vanligvis er go-2-guy for mennesker som vil ha noe nytt innen tv-serier. Btw, skal skrive om en ny en jeg kom over i morgen. Love ya! Nevn en serie eller film jeg bare MÅ se! (Mean girls 2 teller ikke, jeg har allerede sett den...)

I AM LADY GAGA!

Skrevet: 25.jan.2011 @ 20:15Shane Dawson blogger på youtube med sine hysteriske videoer, hvor han kler seg ut, spiller kjendiser og kommer opp med noen av de særeste sketsjene jeg har sett. Han må ses, absolutt!

Hva synes du om Shane Dawson? 


SOCIALITE

Skrevet: 25.jan.2011 @ 17:12

Hva er vel bedre enn å tilbringe kvelden med å lese om socialites på nettet?

Jeg har ærlig talt ingen aning på hvorfor, men siden jeg var på en nettside for et eller annet blad, fikk jeg øye på noe om en socialite ved navn Poppy, som fikk meg til å tenke på Poppy Lifton, som fikk meg til å søke opp hvem gossip girl crewet er basert på. Etter det begynte jeg å søke opp selve definisjonen av socialite, celebutante, upper class, yuppie, preppy, og mange andre forskjellige emner.

Det er derimot mer interessant å lese om enn man skulle tro, for det er en stor forskjell på dagens socialites og for 30-50 år tilbake. Nå er de personer som deltar på sosiale events, i det korteste plagget de kan finne, mens på den tiden, var det klassiske perler, oppsatt hår og yndige kjoler. Det var tiden for  Audrey hepburn, Brenda Frazier og diverse andre fantastiske mennesker, som gjennom tid har blitt stilikon for unge og eldre verden rundt. Bildene under er ikke akkurat i samme størrelse, men det var ikke så enkelt å finne gode bilder.COSMO TREND - PREPPY LOOK!

Skrevet: 25.jan.2011 @ 14:06Cardigan - Priestley's vintage.
Jeans - Diesel.
Skjorte - Tommy Hilfiger.
Bag - Gucci.
Sko - Gibson.
Sløyfe - Aspinal of London. 

er det en stil jeg faller for hver eneste gang, er det preppy looken. Jeg kommer ikke over det, og det er så mye forskjellig som kan gjøres. Man kan gjøre den røffere, mer trendy eller legge til diverse plagg som man ikke tror ville passet inn. Romantiske plagg, dramatiske. Det er mye som kan gjøres, så her gjelder det å mikse og match'e, for å finne en særegen stil. Man må lage sine egne regler, men alltid holde seg trofast til den preppy looken. 

Her har dere et lite tips. Tenk tilbake på de gamle engelske trendene. Trenchcoat, chinos, rutete skjorter, sløyfer, tweedjakker, og dette er plagg man enkelt kan søke opp på nettet. Jeg vil anbefale at dere sjekker ut Aspinal of London sin hjemmeside her. Her i Norge har vi A.Christensen, som jeg selv har 2 sløyfer fra. De passer perfekt til denne looken.

Den eneste regelen som gjelder, er at man alltid må balansere det mer over på det klassiske. Det må jo tross alt se preppy ut, og det skal ikke mye til for å få til en fantastisk preppy look.  Slå dere løs!

VAKRE LILLE MENNESKE.

Skrevet: 24.jan.2011 @ 16:16Dette må være noe av det vakreste jeg har sett i hele mitt liv. Får rett og slett en fantastisk følelse av å se på denne filmen, og om du ikke tar deg tre og et halvt minutt for å se på denne videoen, kommer du nok til å angre på det. Herregud. Jeg er lamslått. <3

ANNA WINTOUR & KARL LAGERFELD

Skrevet: 24.jan.2011 @ 13:20
FOTO_AleXsandroPalombo.

Disse tegningene av Karl Lagerfeld og Anna Wintour som riser den tidligere Vogue Paris redaktøren, Carine Roitfeld, er en del av kunsteren AleXsandro Palombos nye verk. Hans tegninger av blant andre Anna, Karl og Tom Ford har blitt kjent verden over. Egentlig ganske så sykt at han tør! 


Hva synes du om verkene hans?


DIRTY LITTLE SECRET

Skrevet: 24.jan.2011 @ 03:26

Kanskje jeg burde starte dette innlegget med å si hei til alle dere som har en søvnløs natt? Dere vet. Sånne som jeg vanligvis har. F-U-C-K-I-N-G-S awesome.


Bruno Mars - Marry you.

Til dere som faktisk har vært innom i helgen, mens jeg har vært dypt begravd i puta, vil jeg takke for lojaliteten! Når det kommer til dere andre drittunger så har jeg bare en ting å si til dere. Thank you, come again! Neida, tviler på at det faktisk var noen her som skjønte den, men de som faktisk skjønte det, feel free to comment. Shit, føler meg som en kid på ungdomsskolen her jeg sitter uten noe juicy til dere. Men tro du meg, jeg har så mye på lager nå, at det ligger allerede tre upubliserte ferdige innlegg i utkastmappen min, som jeg sparer til de dagene hvor jeg driter faen i bloggen, og i alle dere. Dessuten er jeg egentlig ganske spent på å vise dere hva jeg har. :) 

Nå er det dessuten ikke lenge til jeg kan fortelle dere om den lille hemmeligheten jeg har på gang! Det er ikke noe stort, men for meg betyr det ganske mye. Vent og se, det er temmelig sweet! Noen som klarer å gjette seg frem? (har med mote å gjøre)

KOSEKVELD!

Skrevet: 21.jan.2011 @ 22:05

God kveld. Nå sitter jeg her med Vilde, og ser filmen miss undercover, med Sandra Bullock. Denne filmen har egentlig alltid vært en av mine favoritter! Filmen er jo fra 2000, og for dere som ikke har sett den, handler den om en missekåring. Hysterisk film, så se den! 

I morgen er det nok en lørdag, og jeg skal tilbringe dagen på revyøving, og forhåpentligvis blir det en tur på byen senere. Heeeeldige meg. Jeg kan bare ikke være for lenge ute, siden det også er øving på søndag! Det er ikke sikkert at dere får høre så mye fra meg de neste dagene, men jeg skal se hva jeg kan gjøre! God natt! Skal du ut i helgen?ALLE HEMMELIGHETER VIL BLI AVSLØRT

Skrevet: 21.jan.2011 @ 14:25
Pretty little liars har nettopp startet opp igjen, og jeg kommer til å sitte stirrende. Elskbar serie! De som har lagd gossip girl, er skaperne bak denne serien, så da vet dere at det kommer til å bli bra! Se den, dere vil ikke angre. ;)


Ser du pretty little liars?


LOUIS VUITTON UTAH TATTOO

Skrevet: 20.jan.2011 @ 23:03

Noe som skilte seg ut i kolleksjonen, var the Utah Tattoo Néo Greenwich bag som ble lagd av Louis Vuittons beste Utah lær, og er et resultat av et samarbeid mellom Louis Vuitton og tattoo artisten Scott Campbell. Denne reisebagen har et unikt design, og er lagd med en high-tech laser som bruker en slags trykkeffekt. Prisen ligger på rundt 42 000 kr. Men se så fin den er da! Den hører til i armen min......

Er den ikke vakker?


OUTFIT.

Skrevet: 20.jan.2011 @ 17:38Jakke - Levis.
Bukse - zara.
Hals, skjorte og cardigan - H&M.
Sko - Converse.

COSMO TREND.

Skrevet: 20.jan.2011 @ 12:45Blazer - Marc Jacobs.
Bukse - zara.
Galaxytank - mytheresa.com.
Sko -  Christian Louboutin rollerboy spikes.
Bag - Louis Vuitton men spring/summer 2011. 

Tidligere denne uka fortalte jeg dere om min favoritt for våren, nemlig  galaxy tanks. Dette antrekket er helt klart noe jeg kunne gått med, og forhåpentligvis liker dere det også. Rollerboy spikesene fra Louboutin er definitivt et par jeg kunne hatt i skohylla. Jeg synes det er viktig at man skal ha visse plagg i klesskapet som er litt utenfor ens sone, sånn at man ikke blir kjedelig i hverdagen. Man må kunne overraske. Helt ærlig, føler jeg meg som en idiot som skriver dette. Uansett, jeg elsker kombinasjonen, så dere får nyte synet, og kanskje kjøpe et par plagg. See ya!!

Hva likte du best?


JEG ELSKER

Skrevet: 19.jan.2011 @ 23:53

Jeg sitter med så mange tanker i hodet, at jeg ikke klarer å fokusere på hva som virkelig skjer rundt meg. Alle skadene jeg forårsaker, alle ting som burde ordnes, og alt jeg ikke klarer å håndetere.

Dagene fortsetter å bevege seg like fort som lynet, og jeg klarer ikke å prioritere de tingene som faktisk betyr noe. Alt jeg trenger, som ikke skjer. Alt som jeg burde gjøre, som jeg ikke klarer å få meg selv til å gjøre. Ting som folk forventer av meg, som jeg ikke klarer å gjennomføre. Jeg skjønner ikke hvorfor alt skal være så vanskelig?

etter jeg fylte 18, ble mer forventet av meg, og det ble lagt mer press på meg. Nå er jeg snart 20 år, og på innsiden er jeg fortsatt den lille tykke gutten, som aldri klarte å forholde seg til ting. Som aldri klarte å fokusere på det viktige i livet. Jeg føler at jeg ikke kan gjøre det jeg vil, og bryter alle mulige barrierer med andre for å gjøre hva jeg vil, og ikke fokusere på det jeg burde prioritere. Hvorfor skal det være så vanskelig å bli eldre?

Om jeg kunne, ville jeg valgt å gjenoppleve de første 18 årene i livet mitt. Dagene jeg lekte med venner uten å tenke på morgendagen, første gangen jeg nærmet meg alkohol, eller dagen jeg fant ut at om livet mitt skal bli bedre, må jeg være min egen sjef, og kontrollere det jeg kan kontrollere. Det er ikke alltid like enkelt for meg, å dele livet mitt med andre, for jeg vet ikke hvordan jeg skal skrive om meg selv uten å legge vekt på at jeg har det bra og at jeg er usårbar. Jeg legger vekt på de beste tidene i livet, og skriver ikke om de verste. Er det noe jeg virkelig ikke tåler, er det at andre synes synd på meg, eller ser ned på meg. Hele livet har jeg blitt sett ned på av andre, så derfor føler jeg at jeg klarer å håndtere en blogg, og alt av tåpelige kommentarer som dukker opp. Jeg påvirkes ikke av andre lengre. Jeg legger mine egne regler, og jeg har satt opp en barriere rundt meg, som er umulig for andre å bryte seg gjennom. Hvertfall til nå. Ikke vet jeg om den kan brytes ned heller, men jeg føler meg usårlig iblant. Men om noen tar noe vekk fra meg, får jeg et raseri i meg, som jeg skammer meg over. Jeg begynne å bryte meg selv ned, og har funnet ut at jeg alltid er min egen verste fiende. Det er ikke måte på hva jeg kan gjøre med meg selv. Nei, ikke selvskading, eller noe i den duren, men psykisk. Jeg føler at det er uhelbredelig, og at jeg aldri blir fornøyd med meg selv. Men om jeg skal bryte gjennom dette, trenger jeg ikke hjelp fra andre. Jeg må klare meg selv. Jeg må gjøre alt dette selv, og må se det beste i meg selv. Kanskje noe sånt som dette?

♥ Jeg elsker øynene mine.
♥ Jeg gjør alt for vennene mine.
♥ Jeg elsker måten jeg drømmer på, alt jeg håper å oppnå i løpet av livet.
♥ Jeg elsker hvem jeg er med vennene mine, for de tar vekten av skuldrene mine, og hjelper meg gjennom ting.
♥ Jeg elsker den følelsen jeg får om sommernettene, at jeg er fri og at ingen noen gang kan såre meg.

Det tok meg lang tid å finne 5 ting om meg selv som jeg setter pris på, så da kan det hende at noen av dere kanskje forstår hvordan det er? Jeg er fullt klar over at alle rakker ned på seg selv iblant, men jeg gjør det konstant, og er aldri fornøyd med noe jeg gjør. Når det kommer til skole, jobb, økonomi, venner. Listen er endeløs, og jeg må rett og slett få orden i livet mitt akkurat nå. 

Kan du si 5 ting om deg selv som du setter pris på?


ARMY GONE BIKERCHICK - MARIANNE.

Skrevet: 19.jan.2011 @ 00:15


FOTO_Stockholmstreetstyle.

Såå perfekt, er dere ikke enige?
SKØYTER OG KAKAO

Skrevet: 18.jan.2011 @ 17:47


Dagen startet med en time hos fastlegen, etterfulgt av en liten time på skøytebanen. Siden skøytebanen er et godt stykke unna, brukte vi mest tid på å kjøre opp og ned. Morsomt var det jo selvfølgelig! Jeg har vel ikke stått på skøyter siden jeg var rundt 10-11 år, så det var veldig morsomt å komme seg på isen igjen. Kan si det slik; jeg er ikke bambi på glattisen! 

Så nå sitter jeg her da, og venter på at onkel skal komme for å hente meg. Har revyøving i dag, så det skal jo selvsagt bli morsomt! Vi har masse å gjøre, men heldigvis er det mange fantastiske mennesker som deltar, så å tilbringe kvelden med alle dem skal nok en gang bli like cræizy. Jeg skal også prøve å legge meg litt tidligere enn vanlig, siden legen satte opp et slags skjema for hva jeg skal gjøre fremover. Herlig...............Hva skal dere i kveld?


STARLIGHT

Skrevet: 18.jan.2011 @ 00:58

Sorry mac, har bare jævlig lite å finne på atm.

SKØYTER.

Skrevet: 17.jan.2011 @ 18:11

Mørket har allerede tatt sin plass på himmelen, og solen er for lengst vekk.

Dagen har til nå vært morsom, og det var litt rart å se nye ansiktet på skolen, i og med at det er hospiteringsuke. Ikke at det forstyrret oss da, siden vi IKKE har noen elever hos oss. Faen. Det er så morsomt å se hvor nervøse de er. I morgen skal vi derimot på tur for å stå på skøyter, noe jeg er skikkelig dårlig på! Altså, jeg klarer å stå og gå, men jeg faller alltid!

Men nå må jeg nok en tur på butikken, jeg har glemt å kjøpe noe å drikke. Skal nemlig se tron, bandslam og season of the witch etter ha gjort politikkleksene. Må gjøre dem snart før jeg glemmer det. Tror vi har høring i morgen, så jeg burde kanskje gjøre dem i frykt for å bli stilt spørsmål. Tro meg, det er skummelt når læreren min spør meg og jeg ikke vet svarene......Står du på skøyter?
INSPIRASJON.

Skrevet: 17.jan.2011 @ 11:45


FOTO_Thesartorialist.

MIN NYE FORELSKELSE!

Skrevet: 16.jan.2011 @ 00:34

Når det kommer til mote, har jeg i det siste bare kjøpt det som har falt meg inn. Ikke har jeg hatt noe særlig til inspirasjon, siden tilgangen til pc har vært begrenset. Men med en gang jeg mottar dataen, kommer inspirasjonen i store bølger som raser over meg.

Akkurat nå har jeg fått smaken for noe jeg egentlig aldri har hatt sansen for. Men først av alt så jeg det på Charlotte Aurora sin blogg. Hun er forresten sykt awesome, for dere som ikke visste det! Uansett, tilbake til saken. Charlotte blogget nylig om en besettelse hun har, nemlig galaxy prints. Innlegget finner dere forresten her. Like etter at jeg oppdaget dette innlegget, logget jeg inn på den ellers støvete lookbookprofilen min, og så bildet like under. Jeg er offisielt forelsket i dette mønsteret.

Dette er definitivt noe jeg kommer til å satse på til våren, og det med god grunn! En løs galaxy print singlet, en ripped denimshorts, gladiatorsandaler fra Marc Jacobs og kanskje en løs cardigan. Nesten så jeg sikler. Så glad er jeg i denne trenden. Eier du noe med galaxy print, og vet du om et sted jeg kan kjøpe det?


FOTO_Bobby R@lookbook.

HVA SKJEDDE MED NAKKEN MIN?

Skrevet: 15.jan.2011 @ 18:59

GUD. Så utrolig vondt det skal gjøre dagen derpå da. Iblant skjønner jeg ikke hvorfor jeg i det hele tatt drikker alkohol. Da jeg kom hjem, var jeg fortsatt superdrita, så å legge seg ble en utfordring i seg selv. Nå skal det være sagt at jeg oppførte meg som en drøm i går kveld! HERREGUD, jeg tuller. 

Jeg har en god nyhet. Vil dere høre? Sikker? Vel. Jeg. Sitter her med en nyfikset datamaskin, som fungerer som en drøm. Endelig kan jeg bruke tiden min på noe som virkelig betyr noe! Seff bloggen da, jeez. Men jeg fikk et brev i sted, som jeg skal fortelle litt mer om, når jeg til slutt har fått alle detaljene, men det høres ut som et lite morsomt prosjekt, så vi får se hva som skjer. Morsomt at jeg har begynt å bli kontaktet av diverse firma osv. Hva skjedde? 

Men nå skal jeg restarte pc'n på grunn av en programvare, og skifte til litt deiligere tøy, siden det er så varmt her! Jeg er en person som går rundt i tynn shorts inne i huset i iskalde rom. Det er kjempedeilig! 
FAVORITTGINGER!

Skrevet: 14.jan.2011 @ 02:34

For en dag!

Etter en hel natt med mareritt, sovnet jeg til slutt. Det var jo det beste for meg, men i det lengre løp var det nok ikke det smarteste valget å legge seg igjen. Jeg sovnet, og våknet ikke av de 2 alarmene mine. Noe som resulterte i en sykedag. Herlig. Nei. Jeg har begynt å like å være på skolen. Jeg vil heller være der enn å bare ligge og sove utover dagen. Det virker jo bare som en never ending story. Det samme om og om igjen. Og det skal jeg hvertfall ikke ha noe av. 

Men dagen var super. Virkelig. Jeg måtte på biblioteket en tur, for å levere noen greier, og spaserte deretter rundt litt for å finne flere skatter. Jeg har ikke tatt bilder av skattene enda, men det blir. Dere må rett og slett bare være tålmodige med meg. Ellers tilbragte jeg kvelden med Anniken, min favorittginger! Noe jeg gjør alt for sjeldent. Vi spiste nachos, så the city, kjørte rundt og møtte Merete, som fikk lappen i dag! Gratuler henne da vel!! 


THE CITY!

Skrevet: 13.jan.2011 @ 02:10

Hei dere. Ikke så mye har skjedd siden sist jeg skrev til dere. Jeg har vært litt sånn smålig opptatt, og har fått tak i et par skatter dere skal få se senere. Jeg har fortsatt ikke fått lagt ut det innkjøpsinnlegget, og det er jo synd. Men jeg har hatt det morsomt på revyøving, og det begynner jo å se ut som noe som vi kan være stolt av! 

Dessuten er jeg så ekstremt sliten for tiden, og sovner alt for tidlig. Noe som ender opp med at jeg våkner opp helt våken klokken 4 på natten, og det er jo absolutt ikke en god ting. Jeg må vel bare samle tankene, og prøve å komme meg tilbake til det stadiet jeg var på rett før vi gikk ut i ferie. Nå sitter jeg forresten og ser på the city, noe som jeg var så heldig å få med meg i dag. Dessuten skal jeg straks legge meg. Jeg er stuptrøtt og trenger masse søvn før jeg er klar for nok en lang skoledag. Men jeg skal nok legge ut et outfit i morgen, så da snakkes vi da! Flere som fortsatt ikke har tatt igjen søvnen etter juleferien?ÅRETS FØRSTE OUTFIT.

Skrevet: 10.jan.2011 @ 17:18Skjorte - Dressmann.
Jeans - Cheap Monday.
Hals - H&M.
Sko - Vans. 


Like or dislike sweetcheeks?


KLEINT!

Skrevet: 10.jan.2011 @ 07:00

Herregud for en helg!

Planen var jo opprinnelig å å drikke så jeg endte opp i grøfta. Bokstavelig talt. Trengte en oppmuntring. Men jeg endte jo med å bruke mesteparten av tiden i senga! Er det virkelig mulig? Ja, når det er snakk om meg og helg, ender det ganske enkelt slik. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig, men sånn er det. Helgen er nå over, såe....fuck it.

Nok en uke med skole....jippi. Neida, det er ikke så ille. Trenger bare en pc, så skal det gå bra! Vent....den er jo ikke ferdig enda................................................. Føler jeg trenger en skikkelig opptur! Jeg må gjøre noe jeg ikke er vandt til (Og da har ingen lov til å kommentere "møte opp på skolen?", for det har jeg blitt kjempeflink til!) Kanskje jeg skal begynne som personlig shopper igjen, det hadde da ikke vært så ille? Og det er alltid et lite rush. Hva synes dere? Kanskje jeg skal prøve meg på noe nytt innen bloggen? Hva har dere lyst at jeg skal blogge om? FILIPPA K MEN, SPRING/SUMMER 2011.

Skrevet: 09.jan.2011 @ 04:27
I går mottok jeg et brev fra et PR-byrå som ville ha meg til å legge ut disse bildene fra Filippa K sin herrekolleksjon for vår og sommer 2011. Noe jeg med glede gjør, så leserne mine har noe å glede seg til å se når de kommer inn på bloggen min.

Senere skal jeg også legge ut film fra et behind the scenes-prosjekt så dere som vil har noe å se på. Filippa K er et merke jeg aldri ser ut til å finne noe av når jeg inntar hovedstaden, men er også et merke jeg som jeg personlig synes er fantastisk. Blanding av mykt og røft gir hver plagg et forfriskende pust. Og denne kolleksjonen gir meg solnedgangsfølelse om sommeren, og jeg klarer så vidt å vente på en ny sommer iført Filippa K. 


Vad tycks?


OUTFIT LISE.

Skrevet: 07.jan.2011 @ 12:37Skjerf - Praha.
Cardigan - Floyd.
Top - H&M.
Bukse - Bik bok.
Boots - Roots.

MY LANVIN.

Skrevet: 06.jan.2011 @ 01:45En del av en liten julegave til meg selv. Ganske fornøyd kan en si, men den er spesiell. Veldig spesiell, så det blir vanskelig å finne en anledning å bruke den på. 


OUTFITS 2010!

Skrevet: 05.jan.2011 @ 03:42


Hvilket likte du best?


CHRISTIAN LOUBOUTIN ROLLERBOY SPIKES.

Skrevet: 03.jan.2011 @ 02:35Om noen av dere har 7 tusen kroner til overs, så vær snill å sende dem til meg. Jeg hadde vært veldig takknemlig! Dette er de eneste louboutinskoene for menn som jeg liker. Hvertfall av de som finnes på nettsiden.

Så nettopp en artikkel om at voe har lagt ned bloggen sin. Så naturligvis gikk jeg inn på bloggen, for å sjekke. Jeg skal være helt ærlig her. Å ha så mye press på seg når det kommer til en hobby, er ikke normalt, og selvsagt sliter det en ut. Hvertfall når man er norges største blogger. Jeg forstår det godt, og så ærlig talt dette komme med en gang hun inntok førsteplassen. Lykke til videre!


Hva synes dere om skoene?


Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011
hits