CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


Moldes største vaskehjelp.

Skrevet: 28.feb.2010 @ 16:02
Hei alle! I dag kan jeg regnes som å være moldes største vaskehjelp. Gjett hva jeg skal! Nei, serr, gjett hva jeg skal!

Vaske hybelen, gjøre ferdig skoleprosjekt og skrive søknader og cv! Jippi, fytti helvette for en dag det kommer til å bli. Jeg vet hvertfall at paracet hjelper, og jeg kommer garantert til å svelge et par til. Ikke tenk nasty.

Senere i kveld skal ta noen bilder med masken min, så dere kan få se hvordan den utrolige kule masken min er. Neida, den er ikke så kul, eller, jo litt. Jeg kaller den bare en sommerfugl jeg, siden den er formet som en. Det ser litt retard ut, men den er litt phantom of the opera. Neinei, nå må jeg slutte å blogge, jeg må rydde og vaske! Og ja, jeg vet jeg er ttly uinteressant.Er det bare meg eller har jeg skjegg på dette bildet?

Masquerade

Skrevet: 28.feb.2010 @ 11:03
God morgen! I går kveld kom Gro på besøk, og vi ordnet oss her, før vi dro videre på .. wait for it .. Maskeradeball! Dere som gjettet riktig skal få den klemmen en dag, bare å komme bort og gi meg en det. Men uansett, kvelden i går var utrolig morsom, og jeg hadde det utrolig morsomt. Gleder meg til å vise bildene, jeg vant en random konkurranse. Altså, en fra lag 4 dro faktisk av meg medaljen, men han var bare sjalu fordi mitt lag vant, mens deres tapte surt. Sucks to be you.

Noe jeg virkelig ikke klarer å forstå er hvordan dere fikk for dere at jeg skulle på Ne-yo konserten. Jeg leste og svarte på kommentarer i sted, så ser jeg sånn 2 eller 3 kommentarer som bare "Ne-yo!". Jeg bare .. Eh .. Hallo, hvordan fikk dere for dere at jeg skulle på Ne-yo? Jeg bor i Molde folkens, og ærlig talt så er ikke akkurat Ne-yo en stor nok grunn for meg til å dra til Oslo. Neida, tuller ..Til alle dere på østlandet som fryser ihjel i kulden, vi har sol. Og ikke bare litt titter-frem-bak-fjellene-sol, men blå skyfri himmel med en sterkt god sol. Molde er et herlig sted for tiden! Vel, jeg skal ikke gni den inn mer. Haha, who am I kiddin', of course I will!


Foto_Helle Gannestad


Hva gjorde dere søte små griser på i går da?

Noen av dere som kan gjett hva jeg skal i kveld?

Skrevet: 27.feb.2010 @ 20:07


De som gjetter riktig skal få en klem!

Haha, og jeg som faktisk ikke trodde på Ida Wiik.

Skrevet: 27.feb.2010 @ 17:37
I sted så jeg faktisk disse reklamene, noen som kjenner dem igjen?

Det er jo Snazzy Rat. Wow, virkelig vakre ting etter min mening, jeg har aldri sett noe lignende før. Sånn serr, verste reklamen jeg har sett, de skoa er gyselige. Kvitt dere med skoa da, plis!

Så forresten dette for en stund tilbake.


HAHAHAAHAHAAHAH, jeg eier i paint!

Hva syntes du om disse reklamene, og hva med mine paint skills?

Hei alle spammere!

Skrevet: 27.feb.2010 @ 14:27
Hei! Må si det lønner seg å være hybelkamerat med Villemo iblant.

Noen ganger kommer Villemo med noen flotte idéer, så her kommer det. Jeg er drita lei av å se alle dere småunger og randombloggere som skal reklamere for sin blogg. Uansett hva dere skriver, selv om det bare er et random spørsmål, eller hva jeg synes om det og det, så er det uansett reklamering, fordi de 3 grunnene til at noen reklamerer er;

- Du har lyst å komme på topplista.
- Du vil ha flere hits på bloggen.
- Du vil ha masse kommentarer så du kan føle at bloggen din er verdt mer enn det den egentlig er.


Så glad er jeg for øyeblikket, takk Villemo!

Så her kom Villemo med sin geniale plan. En gang i blant så skal alle dere randombloggere få lov til å randomkommentere så masse reklame som dere vil. Ett innlegg som dette kommer til å komme opp, og da skal dere få skrive nøyaktig hva dere vil uten at jeg svarer med å sverge at jeg skal drepe dere, spørre om dere har et dødsønske, eller si at jeg kommer til å sperre  ip-adressen deres så dere aldri kan kommentere på bloggen min igjen.

Så nå har dere sjansen. Hvis dere virkelig vil spamme reklame, så gjør det nå, ellers signerer du bare ditt eget dødsønske.

Jaja, dere kan hvertfall ikke være sinte på meg for at jeg ikke prøver da hvertfall.

Skrevet: 27.feb.2010 @ 03:57
Hei igjen! Tidligere i kveld lagde jeg en liten random videoblogg, men siden både youtube og blogg.no ikke bruker formatet er jeg rettere sagt scrued.

I dag har jeg vært sammen med Siri, og vi tok oss en tur innom quick bite og spiste noe digg, før vi fortsatte videre mot torget, og deretter roseby, vinmonopolet og carlings. Jeg har forresten en kjempe fet chino som dere skal få se mer av i morgen, den er mørk grå, og kommer fra et random merke. Det kan jeg alltids finne ut litt senere. I morgen skal jeg slappe av hele dagen, og kanskje få vekk en del av rotet fra rommet mitt, og vaske mye klær og stekepanner o.l, i tilfelle jeg ender opp med å få besøk av random personer som ikke kommer seg hjem etter nach. Igjen.

Uansett, nå skal jeg tydeligvis se skrekkfilm på tv3. Og her drar jeg lett en Char og sier "Ikkje faen!". Jeg ser virkelig ikke skrekkfilm klokken 03.49 helt alene. Da innbiller jeg meg bare at det er noen i naborommet. Noen av dere som er slik i blant, eller er det bare meg?PS. Jeg fant ut at det er en av de filmene som disney lagde ut av R.L Stine serien. Det er de bøkene som skremte livskiten ut av de fleste da de var yngre. Men tingen er da det, at jeg har sett den før. Men men, Emily Osment er søt da, selv om hun ser helt fucked ut i sort hår med røde og blå striper, og total goth-antrekk.

Inspiration.

Skrevet: 26.feb.2010 @ 19:51

Wolfman.

Skrevet: 25.feb.2010 @ 14:00
Jeg skal ærlig talt si at jeg trodde the wolfman var dritbra, helt til jeg så den selv. Selve filmen var overgjort, ulvemannen kunne vært litt mer ulv, ladsbyfolka kunne vært litt mindre creizy, og jeg skulle ønske jeg slapp å få se når han rev ting fra hverandre.

Men men, nok om det. Daniel og jeg stakk på klubben kompagniet her i Molde i går. Jeg tror det er første gangen jeg har gått i slampebukse på fest. flaut. Jeg var der i over 2 timer, og hadde det drit morsomt, selv om jeg oppførte meg som den flinke lille gutten jeg er og var edru.

Nå skal jeg ordne meg og dra med meg Siri på torget en tur, det er fortsatt vinterferie, og jeg har mye jeg skulle ha gjort!

Jeg savner sommer!

Random wolfman shiat.

Skrevet: 24.feb.2010 @ 14:16
Hei alle. Nå skal jeg straks begynne å ordne meg, så jeg kan stikke ut en tur for å ta noen bilder og nyte min siste dag her på Sunndalsøra før jeg drar hjem.Pakkingen tar jeg senere, akkurat nå skal jeg styles opp, og så må jeg finne mitt beste antrekk, så jeg får tatt noen kule bilder til dere. Jeg er litt lei av kameraet mitt at the moment, men jeg skal nok klare å slite meg gjennom det nok en gang. Skapet mitt har hvertfall vokst litt mens jeg har vært her, og det ser jeg på som positivt! Æsj, jeg må rydde før jeg drar. Har oppdaget hvilken gris jeg er .. Nøff.I kveld skal jeg på the wolfman med Daniel, den filmen ingen av dere kunne si noe om. Randoms.
Noe spesielt dere skal i dag?

Salg.

Skrevet: 23.feb.2010 @ 20:50
Hei alle søtinger! Dagen har gått ut på å lete gjennom en dritfet butikk som het Axl etter noe brukbart å kjøpe. Butikken hadde tydeligvis gått konk, så man kunne få klær fra tiger, lindeberg, nudie og stenstrøm til billige kroner. Så klart kom jeg såpass sent at jeg bare fikk kjøpt med meg noen småting. typisk..


3Oh!3 - follow me feat. Neon Hitch.

Jeg hadde håpet på å finne en trenchcoat fra tiger som jeg har sett på lenge, men den var vekk for lenge siden. Den trench'n var perfekt, satt perfekt, var i sort, og hadde ikke akkurat en perfekt pris. Uheldigvis. Men men, jeg trenger en ny trench snart, og hvis jeg må gå gjennom alle mulige nettsider, eller dra meg til Oslo for å kjøpe den, skal den bli min. De hadde solgt såpass mye klær at det var så og si bare knøttsmå størrelser igjen. en perfekt skjorte fra lindeberg i blått og hvitt, i en størrelse som hadde passet bedre til en 11 åring. Fan-freakin-tastic.


Just for the record, jeg sover ikke på bildet. Jeg sovnet litt senere..

Jeg skal forresten på the wolfman i morgen, er den bra?

Dip.

Skrevet: 22.feb.2010 @ 23:43
Halla bloggen! I går kveld lagde jeg hjemmelaget pizza med Kim, Ylva og Anniken. Det som gjorde det til en morsom kveld var at de var at alle tre var fullesjuke, så jeg fikks e en del rare ting. En av tingene var Annikens legge-seg-under-bordet-vane som hun har etter å ha vært på flaska. Sykt morsomt i grunn, da Kim ikke fant henne, haha.


Kevin Rudolf - Love letterYlva og jeg slengte forresten dip i ansiktet på Kim og Anniken.

I dag har jeg bare vært sammen med gone venner, fått en morsom drittkommentar på bloggen og sett på et lapdanceshow. Interessant. Den drittkommentaren kom fra en jente som er fan av Vanessa Hudgens, og hadde søkt opp nakenbildene av henne på nettet, for så å gå inn på gamlebloggen min, og deretter inn på denne. Morsom kommentar lille venn, bare kom med flere, jeg fikk meg en god latter.

Inspo.

Skrevet: 21.feb.2010 @ 17:03

20.feb.2010

Skrevet: 20.feb.2010 @ 21:42
Hei alle! Gårsdagen ble faktisk litt interessant. Jeg endte opp på fest i går, og så klart sovnet jeg i sofaen, sånn som jeg alltid gjør! Totally festbrems vet dere .. Neida, jeg gjør vanligvis ikke sånt, men øl gjør meg trøtt.

Jeg kjøpte meg noe stoff i dag, som jeg skal prøve å få brukt på skolen. Ja, til dere som ikke visste det bruker jeg stoff, det er sånn klovnemønster i det, og jeg kjøpte det på en butikk som selger andre typer stoff, som gardiner osv. Håper virkelig ikke dere trodde jeg var en junkie. Lol.Forresten, jeg vant en av konkurransene til en blogger som heter Isabell Mari, og det jeg vant var Playball Cosmo spritzer fra L'Oreal. Jeg husker ikke at jeg deltok i konkurransen engang, men men, alltid like morsomt å vinne ting! Må bare si dette, Cosmo til Cosmo, haha, jeg har mine øyeblikk. Selve produktet var litt rart, men jeg er ikke hundre prosent sikker på at jeg brukte det riktig, men håret mitt skinner da, og det ser jeg jo på som positivt. Det eneste negative så langt er at den har en ganske kraftig sprut (kofferthumor, haha!), så jeg fikk deler av produktet utover klærne. Får pluss for den gode lukten. JEg fikk også med en liten lapp Fra Isabell.
Tik tok parody.

Skrevet: 20.feb.2010 @ 18:27


Klarer ikke slutte å høre på disse etter at Char og Ester viste meg den. haha, den er så bra!

RIP MCQ.

Skrevet: 19.feb.2010 @ 16:59
Mannen bak Plato's Atlantis, en av de største kunstnerne i moteverden, døde forrige torsdag, men siden jeg ikke hadde datamaskin, fikk jeg aldri skrevet noe om det. Det gjør meg trist å vite at jeg aldri får oppleve et Alexander McQueen show. Hvil i fred, håper du har det bra nå ..

Fashion, move that bitch crazy.

Skrevet: 19.feb.2010 @ 09:13
God morgen! Jeg beviste akkurat noe i natt, jeg har lett for å sovne i sofaer .. Når jeg våknet opp, var rommet mitt iskaldt, mens før jeg sovna var rommet mitt så varmt at jeg kunne smeltet sjokolade her. Haha, meg og mine ord..

I dag skal jeg ta på meg noen gode og myke klær, ta bilder til dere, og ta meg en tur til tannlegen. Jeg mistet en fylling for en ukes tid tilbake, så må nok få satt inn en ny. Ikke nok med at jeg hater tannlegen, men jeg har fått en NY tannlege, fordi min gamle gode slutta. Men men, ipoden på full guffe, så går det vel bra. Fuck, kom akkurat på at Annce har ipoden min. FML. Nå må jeg begynne å ordne meg folkens, ha en fin dag, helg og vinterferie til alle dere som ikke har tatt ferie enda. Dette er min første dag som vinterferiefashionist, see ya later!
Jeg elsker bygget vårt.


Bildene over er fra showet som design og tekstil satte opp i forrige uke, der de viste klær de hadde lagd selv, blant annet onepiece og kjoler. Nå er det rett i dusjen, vi snakkes vel senere i dag!

Let the sunshine in.

Skrevet: 18.feb.2010 @ 23:33
Hei bloggen! Siden jeg skal til tannlegen i morgen, dro jeg hjem en dag tidligere. Vet dere hva det betyr? Jeg har vinterferie!

Bussturen min gikk til å nyte været som var på andre siden av vinduet. Solen har begynnt å komme tilbake, og jeg kjenner at humøret stiger litt og litt. Det var så mye sol at jeg fikk brukt shadesene mine, herlige tider starter sakte, men sikkert. Er det bare jeg som kjenner at humøret stiger når solen kommer mer og mer fram? æsj, skulle trodd jeg var våryr..Akkurat nå slapper jeg av med litt pommes frites med ost og grillkrydder, noe som jeg har spist helt siden jeg var rundt 10. Ikke rart jeg var tjukk, så ofte som jeg spiste de herlige bitene. Det er verdt å være tjukk for den maten altså, men vaskebrettet skal nok komme en dag, når jeg først tar til beslutning at jeg skal slutte å spise junkfood. Men nå skal jeg snakke med søsteren min på telefonen, god natt!


Gårsdagens outfit, regnet med at dere ikke ville se meg i joggebukse og vinterjakke liksom..

.

Outfit 18.02.2010

Skrevet: 18.feb.2010 @ 00:35


Cardigan - HM.
Tee - Jc.
Bukse - Lee.
Sko - Puma.
Bånd - Random butikk i Tyskland.

Jorden kaller Adrian.

Skrevet: 17.feb.2010 @ 15:53
Hvem er flink til å sove? det er meg det. Tror virkelig ikke det går ann å være så dum som meg i blant.

I dag skal jeg på café, og være med Gro og andre. Morsomt sa du? joda, er vel for så vidt det. Jeg trenger å få i meg en mocca, men akkurat i dag er jeg ikke i humør til å få enda en dårlig mocca, så tviler på at jeg kjøper en på rød/blå. Akkurat nå ligger jeg i sengen og hører på musikken til Villemo mens hun vasker. Perfekte romkamerat. <3Kanskje kommer Daniel inn til Molde i dag, og det blir dritbra, for jeg har ikke sett ham siden i fjor en gang! Tviler på at han kommer, siden han er så opptatt, men vi håper på det beste!På bildene ser man klart at jeg var mer interessert i kameraet enn i presentasjonene nedenfor. Neida, det var morsomt, men litt forvirrende i grunn. Når vi snakker om skole, jeg er drittlei, gi meg ferie! Det er ikke så ille å være på skolen da, men siden jeg har tilbrakt skoledagene mine uten pc alt for lenge, har alt gått rett i dass.

Elsker forresten statusen min på facebook fra i natt, hvor det står noe som "Her i Molde slår vi tydeligvis ned Lars Tangen fordi han skifter musikk for ofte. Kul du." Dere har vel hørt om at Lars og Glenn og et par andre ble slått ned i helgen? Ja, det var visst forklaringen til at han slo ham ned. Eh .. ja, som sagt. Kul du. Så lars, ikke skift musikk for ofte, du vet hva som kan skje. haha.

Hvem her har slått ned en person fordi de skiftet musikk for ofte? Jeg ser ingen hender, jaja, er vel bare deg.

bloglovin

We are the world.

Skrevet: 16.feb.2010 @ 19:18
Jeg ble nesten rørt til tårer da jeg så denne videoen i sted. Sangen er gammel, men en god en. Alle de fantastiske artistene som er med er sangere fra tidligere år, og de stjernene som vi mest vandt til å se når for tiden. Vel .. de fleste av dem hvertfall. Alle disse sangrne gikk sammen for å støtte en sak, nemlig tahiti. Så jeg anbefaler dere alle å se denne videoen med stjerner som Kanye West, Barbara Streisand, Lil' Wayne, Justin Bieber, Jennifer Hudson, og mange andre.Søt, ikke sant?

Edit; Haha, fikk akkurat høre at jeg skrev Tahiti, istedenfor Haiti, haha, lolz, epic fail liz.

Gjett hva?

Skrevet: 16.feb.2010 @ 13:59
Hei alle. Jeg har fått ordnet alt til dataen min nå, så jeg er oppe og gående etter en lang tørkeperiode. Jeg har gått rundt og kjent suget etter å blogge. Men nå som jeg har pc igjen er jeg ikke sikker, jeg er litt forvirret. Jeg vet jo at jeg liker å blogge. Liker? Jeg elsker det. Men jeg vet ikke alltid hvorfor jeg blogger.

Jeg vet jo at jeg blogger for meg selv, for å ha et sted å skrive ned tankene mine. Jeg liker å finne fotografier og skrive tekster som betyr noe for meg. Jeg hater dere i blant, men elsker dere også. De fine kommentarene dere gir, gir meg følelsen av at det jeg skriver betyr noe, og at mine ord påvirker andre.Blazer - HM.
Singlet - JC.
Bukse - Lee.
Sko - Converse all star.
Smykke - Second hand

Tror jeg fortsetter litt til jeg dere.

Chipped my tooth.

Skrevet: 13.feb.2010 @ 02:58
Jeg hater hverdagen min. Jeg gidder ikke dette stort mer. Uten pc har jeg tydeligvis alt for lite å finne på. Det å ta bilder gir meg ingenting lengre, jeg liker visst ikke å ta dem så lenge jeg ikke kan legge dem ut et sted.

Nå har jeg ikke hatt min egen pc på over 1 uke, og jeg bare må få det ut her på bloggen. Jeg er så drittlei av hverdagen min. Jeg sitter og ser tv, er ute med venner og går hjem og legger meg. Vet dere, jeg sov faktisk over 16,5 timer en av dagene denne uka. Er dere klar over hvor lang tid det er?Jeg har også ødelagt en tann(!) Jeg er bare tidenes flinkeste gutt. Heldigvis var det ikke en av fortennene mine, men en langt bak. Okei, så var det sikkert bare en fylling eller noe. Men gjett når jeg får fikset det da. Fredag. NESTE UKE. Tannlegen min er opptatt til da, og jeg nekter å gå til en random tannlege. FML.

Top Shop DIY Studs Leather Jacket, American Aparel Vest, Alexander Wang Bag, Top Shop Boots

Eneste grunnen til at jeg kan oppdatere dere litt nå i helgen, er fordi jeg lånte pappa sin litt, hihi. Akkurat nå venter en hel haug med serier på meg, heroes, one tree hill og skins. Love. Sees!

Inspiration by night.

Skrevet: 13.feb.2010 @ 02:47

House of the rising sun.

Skrevet: 08.feb.2010 @ 21:51
Hei! Dagene kommer og går, og jeg sitter da her uten så og si noe å gjøre. Ganske irriterende å ikke ha datamaskin i grunn. Jeg rakk heller ikke banken, så jeg kunne ikke kjøpe ledningen i dag. Tydeligvis så burde jeg stikke på AR-data for å kjøpe.Uansett, jeg lovte å ta noen bilder til dere i går, og som den awesome bloggeren jeg er, så gjorde jeg jo så klart det. Dette er favorittbildet mitt fra hele dagen, du ser meg til høyre der!


HAHAHAAHAHA, I like .. fell..

Jeg skulle gjøre en slags pose, så tryna jeg med stolen bakover. FAIL. Dette har også vært en helt jævlig dag, uten noe søvn i natt, som resulterte i en slags .. sløving. Så og si hele skoledagen. Who am I kiddin', hele fuckings skoledagen. Hade. Kommer tilbake når jeg kan. Love ya!

Dette er Siri.

Skrevet: 07.feb.2010 @ 02:18

Problem.

Skrevet: 07.feb.2010 @ 02:11
Off, skjer med meg? Skulle være våken helt til i kveld, men endte opp med å sovne klokken 11 i dag morges, for så å våkne klokken 7 i kveld.

Men til en annen sak. Hvis dere ikke har oppdaget det, så er jeg nattblogger. Hvis dere ser på klokkeslettet på innleggene mine, så ser dere at jeg blogger mest om nettene. Jeg har vel egentlig mer inspirasjon til å skrive om natten, enn jeg har om morgenen/dagen. Det er noe med mørket som inspirerer meg, og gjør meg motivert. Jeg må kjøpe ny dataledning til pc'n min på mandag, så bloggen kommer ikke til å bli særlig oppdatert før i starten av neste uke. Beklager for det, men sånn er det bare. Ledningen er bokstavelig talt kappet over halve delen, så hver gang jeg prøver å få den til å funke, ser man bare støt og røyk. Farlige greier.


Dette er mitt favorittbilde av meg, fytti rakkern jeg er handsøm!

A moment of inspiration.

Skrevet: 06.feb.2010 @ 03:36

Mitt navn er Adrian Gravem. Akkurat nå leser du om livet mitt.

Skrevet: 06.feb.2010 @ 03:31
Etter statistikken min å dømme, har det kommet en del nye leser her på Cosmo King. Så jeg tenkte jeg skulle skrive ned litt fakta om meg selv, så dere nyere lesere kan få vite litt mer om meg. Jeg er en 18 år gammel gutt fra det lille stedet Sunndalsøra på Nordmøre.

Etter 2 år på studiespesialisering, flyttet jeg til Molde for å gå design og håndverk 1. året, for å finne ut om dette var noe for meg. Det var det nok, men jeg skal uansett gå 3. året studiespesialisering. Believe it or not, I'm coming home.Tro det eller ei, men en av mine største lidenskaper er mote. Jeg kan se på en trend fra mange år tilbake, og se hva som trenger å bli gjort om på stilen det for at det skal komme inn igjen. Det ser jeg på som sjeldent, men av en eller annen grunn har jeg et talent for det. Er hobbystylist i fritiden, og blir ofte spurt om å være med på shopping for å hjelpe å finne plagg til spesielle eventer som skjer rundt om. Jeg overdriver selvsagt litt, men det har faktisk skjedd en del ganger!
Jeg har en interesse for fotografier, og motefotografier er det beste. Jeg legger ofte ut bilder som jeg mener er vakre, og bryr meg ikke hva andre mener om dem. Så lenge jeg syns de passer inn, føler jeg at de passer perfekt til denne bloggen. Jeg kommer med utallige outfits, og elsker å sette sammen forskjellige stiler for å lage en egen. Forskjellige kjendiser som Orlando Bloom, Zac Efron, og mange andre inspirer meg, og får meg til å prøve hardere på å gjøre noe unikt. Jeg gikk til sangpedagog i 5 år, og kommer nok til å legge ut en eller annen random sangvideo når jeg først opptrer igjen. Jeg har alltid likt å danse, og contemporary var alltid favoritten. Skal ikke si jeg var god, for det var jeg virkelig ikke. Jeg elsket det.


Videoblogger er ikke min ting, men skal se om jeg klarer å få lagt ut noe til dere. Har dere noen spørsmål, så er det bare å sende dem til cosmo_king@hotmail.com.

Reklamering blir ikke tillatt på denne bloggen, jeg driter i at dere vil ha min mening om ditt og datt, og spør om jeg kan kommentere på bloggen deres fordi dere var så søte med å kommentere her. Har dere et spørsmål, besvares det her, med mindre vi har en samtale, o.l. Så håper jeg dere lærte noe nytt, og at dere fortsetter å følge meg videre. Legg meg gjerne til i bloglovin hvis dere vil gjøre meg lykkelig, for dere gjør denne bloggen bedre. Uten dere betyr den ikke så mye. Jeg er virkelig glad for at dere velger å lese meg, og det betyr mye for meg. Y'all come back now, ya hear!

Hvis dere vil se mer av noe her på bloggen, så er det bare å si fra, hva det enn er, så bare kom med det, så skal jeg se hva jeg kan gjøre.

You guys make my life worth living,

Skrevet: 06.feb.2010 @ 03:00
I dag skulle jeg hjem til pappa igjen, og jeg hadde jo tidenes beste tur! Neida, selve turen gikk greit, bortsett fra at den var rundt 50 min lengre enn den vanlige, siden jeg ikke rakk den første bussen. Heldigvis fant jeg Hallvard på bussholde-plassen, og fikk oppdatere ham om noen veldig sprøe ting som har skjedd den siste tiden. Ta en øl for meg i natt da!

Men tilbake til fortellingen. Jeg tror Hallvard og jeg var de mest bråkete på hele turen, så mye latter er det lenge siden jeg har vært en del av. Herlig! Da jeg endelig var framme møtte jeg på et par jenter som kjente meg igjen fra bloggen, og hun ene bare "Cosmo King, I love you!" Jeg er nok helt kjendis der de er fra. Love it! De roste meg om hvor bra jeg skrev, og alle de kule outfitene jeg la ut. hihi, så søte! You guys make my life worth living,


skal ta bilder i morgen, lover!

Journalist tok tak i skrittet til Beckham!

Skrevet: 04.feb.2010 @ 23:27
Okei, jeg tror jeg kan innrømme at ingen journalister slår denne kjerringa. Elena Di Cioccio var for rundt 2 uker siden fast bestemt på at hun skulle finne ut om David Beckham's "Golden balls" var like store som på bildene under, altså som i reklamene for Armani. Som de fleste vet, er Beckham utrolig kjent for disse lettkledde bildene.

http://www.bbclothing.co.uk/blog/wp-content/uploads/2009/11/david-beckham-armani-underwear.jpg

Det dere sikkert ikke visste, er at for ca 2 uker siden, mens Beckham var i Italia, sto han og fortalte de andre journalistene om alle de fantastiske menneskene han har møtt i Italia, når Elena bokstavelig talt tar tak i skrittet hans! Hvor sykt er ikke det? Eier hun virkelig ikke skam? Hun skryter av det på sitt italienske show, og hun har akkurat gjort noe så feil at hun kommer til å være kjent for det, resten av sitt liv.

http://www.splendicity.com/sheknowsbest/files/2008/01/david-beckham-emporio-armani-underwear.jpghttp://forladiesbyladies.com/wp-content/uploads/2009/06/david_beckham_armani6.jpghttp://snagwiremedia.com/wickedyouth/2008/01/09/beckham-bulge.jpg

Mange av dere der ute kunne sikkert tenkt å gjøre det samme, men slike ting gjør man da virkelig ikke! Hvertfall ikke in public, med mindre han er med på det da selvsagt, da blir det en litt annen situasjon. Men vent, det er mer!Som dere ser på filmen tar hun godt tak, og man kan se at Beckham blir så rystet at intervjuet avsluttes umiddelbart. Deretter løper hun etter ham i håp om enda mer oppmerksomhet, som hun får, når hun blir slengt til side og bært vekk av sikkerthetsvakter som prøver å få henne vekk fra Becks og bilen hans.

Etter å ha ristet litt i Beckham's "family Jewels", roper hun så "E piccolo, Beckham!". Oversatt betyr det "Beckham er liten". bloglovin

Shoot me.

Skrevet: 04.feb.2010 @ 21:31
Tara Jarmon Black, Tara Jarmon Ancient Pink, Miu Miu Black StuddedMiharayasuhiro Blazer, Tim Hamilton Shirt, the Kooples Jeans, Givenchy Nero ShoesBarak Loose Knit Sweater from Tokyo 109, Jeffrey Campbell Clinic from Lf Store, Larchmont, Alexander Wang Coco Duffle, American Apparel Bandeau BraH&M Military Jacket, Asos Clutch, Topshop Lace Vest, Jimmy Choo X H&M Pretty Bling Bling Shoes
Jeg har forresten koblet bloggen opp til både twitter og facebook, så det oppdateres automatisk når jeg poster et innlegg. Dere kan legge meg til som venn på facebook, Adrian Gravem, eller på twitter her.

Jeg håper verden smiler til dere.

Skrevet: 04.feb.2010 @ 18:12
Hallo. Nok en dag er her, og jeg har ikke forlatt sengen. I dag sover jeg, ser på filmer, prøver å få i meg noe mat, dere vet, det som endte opp som et mislykket forsøk i går. Jeg orker egentlig ikke sitte inne mer, jeg tror jeg trenger en røyk snart. Skulle trodd jeg var døden nær når man ser på hvordan jeg skriver, men egentlig så føler jeg meg bedre. Takk og lov..

Når jeg har fått spist litt, skal jeg prøve og rydde rommet mitt, mens jeg vasker klær og kjøkken, og kanskje finner ut hva jeg skal ha med meg hjem i helgen. Multitasking.
Dette bildet får meg i godt humør, håper det samme gjelder for dere.

Tror bare jeg må begynne jeg, ellers blir jeg aldri ferdig. Jeg tror faktisk jeg har nådd en grense, rommet mitt har aldri sett så ille ut. heheh...

What what? In tha but.

Skrevet: 03.feb.2010 @ 17:20
Jeg hoster, jeg nyser, jeg sover, jeg spiser. Det er hverdagen sin det. Nei, jeg vil ut, men jeg ligger bare i senga mi og hoster. Skulle vært hjemme hos pappa nå, da hadde han lagd suppe og te til meg. Fuck this shit.


Etter en litt for heftig diskusjon om hvilken sang jeg burde ta, valgte Atle Syversen denne for meg. Jeg totalt døde. sånn srsly.


Det er så vidt jeg gidder å dra meg ut for å ta en røyk, noe jeg har gjort veldig lite av de siste dagene for å si det sånn. STOMP RØYKEN!!!! hæhæ, gidder ikke. Men jeg skal sove, drikke te, kakao, og kanskje, bare kanskje går jeg meg en tur på butikken og kjøper meg noe suppe eller nudler. Varm suppemat er tingen, skulle hatt det i springen. Ser for meg at jeg står og vrir på vasken og får kalde nudler, så varme nudler. Perfect life!Jeg trenger en kopp te, og å snyte meg .. Sorry, to much information.

Spørsmål fra dere angående mine klær.

Skrevet: 03.feb.2010 @ 02:42
Hvor er trenchcoaten din fra?
Trenchen er fra Hennes og Mauritz, men det er fjorårets kolleksjon, så jeg er ganske usikker på at de fortsatt har den.Hvilket merke er den hvite skjorten med detaljene foran fra, og hvor kjøpte du den?

Merket er tiger og sweden, og jeg kjøpte den på en butikk som heter Axl, en liten butikk hvor jeg kommer fra.Hvor får jeg få kjøpt den rosa, hvite og blå hettegenseren din?
Den er fra Pa:nuu, og jeg kjøpte den på nettet for lenge siden, så jeg vet ærlig talt ikke.


Beklager for mobilbildet, slettet en del bilder for en stund siden..

Hvor er den blå og hvite strikketgenseren fra og hva koster den?
Skal vi se .. Den er fra Hennes og Mauritz og kom ut nå nylig, men prisen var vel på rundt 400 kroner tenker jeg.Hvor er den hvite cardiganen med feste på den ene siden fra, og hva var prisen?

Den er fra zara og kostet 900 kroner om jeg ikke tar feil.Den lilla jakken du hadde for en stund tilbake, hvor er den fra?

Hvis det er denne du snakker om, så er den fra Volcom.Håper alle ble fornøyde, og hvis dere har flere spørsmål, så er det bare å spørre!

God natt!

Vil du ha like hvite tenner som Lars Tangen?

Skrevet: 03.feb.2010 @ 00:09
Hei bloggen! siden jeg har værtr i elendig form de siste dagene, har jeg hatt tid til å gå gjennom og lese så og si alle bloggene på topplisten. Okei, de som virker interessante da. Jeg la også merke til at Lars Tangen bruker tannblekingen til dentaworks, som jeg har annonse til her på bloggen.

Dentaworks funker faktisk, og om dere lurer på om jeg har noen eksempler på det, så ja, gå inn på larstangen.com og se selv. Mange øker selvtilliten sin med et perfekt smil, og dentaworks kan jo hjelpe med det. Så løp og kjøp!

Inspo.

Skrevet: 02.feb.2010 @ 23:09

Anna Anka.

Skrevet: 02.feb.2010 @ 21:26
Jeg ville bare vise dere denne videoen av svenske hollywoodfrue Anna Anka. I videoen ser vi klesskapet hennes, som blir beskrevet som "like stor som en liten leilighet". Greit, hvem her vil ikke ha det? ingen? akkurat.

Hun begynner å snakke om at da hennes mann opptrådde i Las Vegas på 50 tallet, så gikk alle kledd så glamorøst i forhold til nå, hvor man kan se mennesker gå rundt i joggeklær og lignende til vanlig. Greit, jeg skjønner at hun vil prøve å få tilbake litt av den glamoren som 50 tallet hadde, men hun kan da ikke forvente at alle skal gå rundt i gucci og Marc Jacobs, som hun gjør?Dette er en kvinne som mener at mennesker kler seg som bønder, og ikke klarer å akseptere at det er mange forskjellige stiler, og ikke bare kjedelig, som hennes egen. Det meste av det hun går med minner meg om sånt man kan se gamle damer i. Dere husker vel den berømte chanel drakten? den er fin, klassisk og stilren, men noen ganger også for ren, hvis dere skjønner.

Uansett. Jeg hadde aldri tatt motetips fra en kvinne som kler seg som en kopi av dronning Sonja. Sonja klarer hvertfall å vise at hun har stil, noe Anna Anka bare viser gjennom skoene. Jeg sier meg enig med Julia Nyland når jeg sier, Anna Anka ser skadd ut.

Should I stay or should I go?

Skrevet: 02.feb.2010 @ 19:09
Jeg hater barn. Ikke alle barn, men de fleste barn. De er søte når man først møter dem, men når det er et bursdagsselskap i etasjen over, da forvandles de til min verste fiende. Ikke no friendemies her i gården nei. Her satser vi på stygge blikk og tungegeiping. neida, så barnslig er jeg ikke. Eller?I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på, jeg har begynnt å hoste skikkelig fælt, men jeg har jo blitt spurt av Anja om jeg vil være med på contemporary jazz i kveld! Jeg har så lyst, men vet ikke om jeg har energien til det.. Jeg må uansett gå nedover til byen og opp igjen hvis jeg skal, og det frister lite.. Should I stay og should I go?


Ballonger derimot, de elsker jeg!

 bloglovin

Fotspor i snøen.

Skrevet: 01.feb.2010 @ 20:55

I natt, fikk jeg ikke sove, som vanlig. Jeg overhørte også min nye hybelkamerat/bff Villemo hoste i rommet ved siden av. Så hva gjør man da? Da spør man om hun vil ha en kopp kakao og om hun vil være med ut en tur. Så vi gikk en liten tur, stoppet på skolen, og man kan fortsatt se fotsporene våre i snøen.

Snø er herlig, men også helt jævlig. Kulden er det verste jeg vet om, men snøen er noe av det vakreste. Det omringer oss, og gjør så vi etterlater oss spor. Plutselig er alle sporene vekk, og snøen blir tykkere.
Over ser dere forresten min nye hybelkamerat, er a ikke søt? Hun er også sykt irriterende til tider, men det blir oversett fordi hun er så morsom og snill. Glad i deg!

Outfit 010210

Skrevet: 01.feb.2010 @ 20:10


Flanellskjorte - HM.
Bukse - Zara.
Singlet - JC.
Sko - Vans.
Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
hits