CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


COSMO TREND - LEOPARD

Skrevet: 28.feb.2011 @ 21:28

Leopard shorts - Dream star.
Tee - Wildfox unisex.
Gladiatorer - TopMan.
Pilotbriller - Ray-Ban.
Bag - Burberry Prorsum.


Om dette hadde vært et valg, kunne jeg enkelt og greit gått med dette hver eneste dag. Jeg har aldri sett på leopard som noe kult sånn egentlig, men denne shortsen, er så fantastisk, og så sykt spesiell, at jeg nesten begynner å grine av glede. Den skal jeg ha i min sommergarderobe. Uansett hvor rar den må se ut på meg, så skal jeg eie den. Safarilook, here i come!.


Eier dere noe med leopardprint?


DEN GODE SAMARITAN

Skrevet: 28.feb.2011 @ 15:41

Kanskje overskriften sier det hele?

Da jeg var på vei ut i går, så jeg en av naboene mine ligge midt i gata. En av de søteste gamle damene jeg har sett i hele mitt liv. Hun hadde fallt, og kom seg ikke opp. Så jeg løp bort til henne og hjalp henne opp og tok henne med til huset som lå rett ved. Hun hadde jo skjært seg i ansiktet stakkars. Så jeg hjalp henne hjem og tilbød å ringe ambulanse, noe hun ikke ville ha noe av. Derfor ba jeg henne love meg å ringe noen som kunne komme bort til henne. Skal innom foretningen til sønnen hennes i dag, for å høre hvordan det går med henne. Fikk litt dårlig samvittighet da jeg gikk fra henne, men hun virket nesten litt sint. Jeg håper det går bra med henne.

Men dagen er ung, og det er jeg og. Nå venter en kaffe og noe godt på meg. Jeg må også sjekke om jeg har fått en pakke, for nå sitter jeg og venter på noe godt! Gleder meg kjempemye, og det burde dere også. Ikke at det er noe til dere der, herregud. Er jo tross alt min bestilling. Er glad i dere fordiom. <3PREMIE?

Skrevet: 27.feb.2011 @ 19:25

Kjære søndag, hvorfor gjør du meg så sliten?

Jeg ligger som et slakt i sofaen og hører på musikk/ser narnia og den nye fuckfriend filmen til Ashton Kutcher. Da har man lite å gjøre på. Jeg mener; ærlig talt, Ashton Kutcher filmer? Finnes det noe verre? Tviler. Jeg hadde jo noen innlegg planlagt til i dag, men hva de skulle handle om, det har jeg ingen snøring om. Men sånn blir jeg hver eneste søndag, det kommer jo ikke akkurat som verdens største sjokk. har spist herlig pizza da, og vært ute en tur. Ikke noe interessant egentlig. Føler meg som verdens verste blogger akkurat nå. Har jo ingenting å skrive om. Men dere får vel i det minste en latter eller to av livet mitt, ikke sant?

I morgen skal jeg derimot prøve å være litt produktiv. Komme meg opp til en relativt grei tid, kjøre noe spiselig ned i halsen, drikke et par kopper med kaffe, og kanskje få noe jobb gjort. Jeg har også en del lesing å gjøre til særemnet mitt, er ikke halvveis engang. Due date er derimot 15. mars. Den som husker det skal få en premie! Da får vi bare håpe at tiden går litt treigere enn vanlig, så jeg får litt mer tid til overs til å øve. Men nå er det mer Narnia. See ya homies, brothas yo. lol. Noen andre som føler at søndager bare er slit?Kunne ikke brydd meg mindre om å ta nye bilder til bloggen for øyeblikket, så her har dere et mobilbilde i speilet <3<3<3

BARE FORDI JEG ER SÅ GLAD I DERE

Skrevet: 27.feb.2011 @ 14:09
Så gir jeg dere en av verdens beste gaver. Nemlig latter på en søndag. Dette er min venninne Idas tvilling, og hun heter GloZell. Kan du å dougie? Eller vil du ha GloZell til å gi deg privattimer?


KONKURRANSE?

Skrevet: 26.feb.2011 @ 17:54

Heihei! I dag våknet jeg til et strålende vær, og bestemte meg for å ta turen ut for å se om jeg møtte på noen kjente og ukjente. Et par timer senere, sitter jeg nå her i sofaen, en flaske sprit rikere, og et par hundre kroner fattigere. Jeg er trøtt, men skal holde meg våken litt til. Skal kanskje ut i kveld, så jeg får nok bare ta det som det kommer!

uansett, så sitter jeg faktisk og jobber litt. Har store ting planlagt for de kommende månedene, så om bloggen blir litt nedprioritert, skal jeg love at det er verdt det til slutt. Har veldig mye på gang, så det er viktig å følge med videre om du er nyskjerrig. Snart kommer det nok en konkurranse eller to tenker jeg, så får vi håpe at det går bra. Bortsett fra alt dette, sitter jeg nå og tenker på Molde neste helg. Jeg trenger litt intens shopping, og siden den nærmeste byen er Molde, blir det nok litt der. Det blir vel ikke så veldig enkelt med tanke på at jeg for øyeblikket har lik null kroner, men det skal man klare å ordne på, forhåpentligvis. Klesstativene må kjøpes, så alt av klær kan henges opp og ikke ligge spredd rundt her på loftet. Endelig litt orden, hvorfor tenkte jeg ikke på dette før?

THE BIG BANG THEORY.

Skrevet: 25.feb.2011 @ 22:06


Hei dere.Katy Perry - E.T.


Klokka er nå 21.46, og jeg er allerede utslitt etter dagen. Etter skolen dro jeg til farmor, før jeg endte opp med Andrea. Har ikke akkurat gjort noe spesielt i dag, bortsett fra å være på en fjortisfest. 2 min, så ut igjen. Ikke helt min scene, kan en si. Men ellers er det ikke mye å si, så jeg tror jeg skal sette meg tilbake i godstillingen og se the big bang theory og skins. Noe må man jo gjøre på en fredagskveld, og fest i dag? nei, det tror jeg nok ikke. Flere som tilbringer fredagen hjemme?I ADORE YOU

Skrevet: 25.feb.2011 @ 12:52Hun i midten der. Mitt største idol. jeg kunne drept for å bli som henne en dag. Bare i mannlig versjon selvsagt. ;)


Vet du hvem hun er? Isåfall bevis det for meg! 


JEG HAR BLITT VURDERT

Skrevet: 25.feb.2011 @ 10:52Det kom faktisk opp noe jeg skulle ha svart på for lenge siden her, siden mange har spurt hvorfor headeren min er så.... kjedelig? Vel, det er vel fordi jeg liker den slik, enkel og minst mulig støy. Dessuten blir jeg aldri fornøyd med headere, så denne passet perfekt for meg. Lagde den selv til og med!

Tusen takk til Liv Hege som har vurdert meg! Dette er første gangen noen har vurdert meg, og det var faktisk ganske morsomt å lese. Litt kleint da, siden jeg begynner å rødme når noen gir meg kompliment. 


Har du blitt vurdert før?


THE LITTLE ONE ENTERS THE BUILDING

Skrevet: 24.feb.2011 @ 18:20

Rart å tenke på at denne jenta over er 11 år gammel, når man tar første titt på bildene. Kiernan shipka, som spiller Sally Draper i den populære serien Mad Men, poserte for magasinet Interview. Om dere ser nøye etter, ser dere at klærne hun har på seg er fra Burberry Prorsum, og jeg ble rett og slett fascinert av denne jenta! Det var litt rart å høre henne snakke, for hun virker så voksen for alderen sin. Da jeg var 11 kunne jeg ikke uttale meg slik. Vi kommer nok til å se mye av denne jenta fremover, innen mote og skuespillerbransjen. 


Ser du Mad Men?


MIN NYE FAVORITT

Skrevet: 23.feb.2011 @ 20:15
Min nye favoritt blant klærne mine, den nye Lyle & Scott, sponset av artsandgifts.no! Så fort jeg får opp klesstativene mine, skal den være den første til å bli hengt opp. Etterfulgt av rotet nedenfor sengen. 

Nå har jeg søte Kristina på besøk, som ser breakfast at tiffany's for første gang. Den herligste filmen, med de beste skuespillerne. Alltid like fantastisk, går ikke lei. Så nå skal vi kose oss videre, og så har jeg litt jobbing å gjøre. Så dere får kose dere videre i kveld. Har et innlegg til senere å skrive uansett. Ha en fin kveld da dere!


Hva synes du om cardiganen?


MICHAEL KORS

Skrevet: 23.feb.2011 @ 10:44Jeg elsker Michael Kors' vårkampanje! Rene farger, omringet av tropene. Duse farger er jo perfekt til den solbrune huden. Perfeksjon.

 

 

DETTE ELSKER JEG

Skrevet: 22.feb.2011 @ 21:27

Da var jeg kommet hjem fra skolen, og sitter godt plantet i sofaen med en latté og masterchef på skjermen.

Ikke føler jeg meg så fresh heller, siden jeg hadde gym i dag. Herlig. Men jeg har endelig motatt pakken fra Karoline, som er eieren av en nettbutikk som heter artsandgifts.no. I den lå noe veldig fint! Her får dere se litt av den, og resten får dere se i outfitet i morgen. Men jeg lover, den er kjempeherlig!

Forresten så har jeg nok en liten hemmelighet til dere. Ikke noe stort, men veldig spennende. Når det blir jobbing med det, kan det hende dere får vite det. Men i den nærmeste tiden må jeg nok arbeide en del med særemne, og begynne med øvingen til eksamen i fransk. Uansett, besøk søte Karolines nettbutikk! Hva synes du om nettbutikken? Og hva tror du pakken inneholder?

Chère Madame, je vous adore!

Skrevet: 22.feb.2011 @ 15:15

TOP MODEL

Skrevet: 22.feb.2011 @ 11:24

Hahaha, top model er så latterlig.


Cassie feat. Akon - Let's get crazy. (My shine is like america's next top model) Haha.


Greit nok at Mona Grudt er en av de peneste kvinnene jeg vet om fra Norge, men de dommerne. Er det mulig? De kan ikke å uttrykke seg på en riktig måte. Og ærlig talt, FHM chubby? Makan. Kjenner jeg ble kraftig irritert, og det bare av å sitte å høre på dommerne. Det var utrolig amatørmessig. Jeg lurer egentlig på hva Christer Falck i det hele tatt gjør på Top Model. Modell på 90 tallet? Til nå har jeg ikke sett ett bilde av ham som modell, men greit nok, kanskje han var det. Men den Christer Falck jeg husket, jobbet på en cd-butikk. Platekompaniet? Helt til han entret Robinson da selvsagt. Tapt seg. Så absolutt. Og Christer.... når du sier at en av de modellene kunne fått deg til å ha kjøpt de strømpebuksene.....Du er en mann. Hallo? Jeg blir litt blåst vekk over hvor dumme noen av disse jentene er. Joda, de er pene, de har det. Men flere av dem har ikke bevist at de kan å bevege seg engang. Jeg kommer definitivt ikke til å sitte foran skjermen en mandagskveld for å se top model. Dessuten var det idiotisk at Darja gikk ut, hun har jo modelpotensiale til hundre!


Se forresten hvor glad vi blir når sola kommer på besøk, vi løp bokstavelig talt etter sola! Endelig er den tilbake, for å smelte vekk all snøen og isen, og legge vei for grønne trær, pene blomster og corona i solen. Herlige tider er på vei! Har dere sett noe til solen i år?


UKENS STILIKON - ANDY T

Skrevet: 21.feb.2011 @ 20:17
Andy T er som forrige ukes stilikon Juliett, en slags kjendis på lookbook. Hun er en blogger fra Mexico, som har bosatt seg i Amsterdam for å bli en stylist. Jeg blir alltid sånn passe blåst vekk når jeg ser nye antrekk fra Andy. Hun er den eneste jeg vet om, som kan gjøre noe så gjennomført, så enkelt. Hun holder seg vanligvis til en sterk farge, og vanligvis primære farger. Det er enkelt å forstå hvorfor jeg valgte henne, ikke sant? Se støvlettene på nederste bilde, som minner om høst og vinter kolleksjonen til Burberry Prorsum. Jeg forstår ikke hvor man finner så fantastiske klær! Kom igjen da jenter, er det virkelig ingen norske jenter som kan måles med Andy? Trodde ikke det nei.


ENSTYLE

Skrevet: 21.feb.2011 @ 16:15

Da var det på tide. I dag lanseres den nye nettsiden enstyle, som jeg for litt over en måneds tid tilbake ble invitert til å være med på. Sammen med rundt 5 andre norske bloggere, har vi, og 195 andre rundt om i verden blitt invitert til å være topp-ledere. Min side er fortsatt ikke oppe, men skal visst komme i løpet av denne uka, eller i dag. Vi får se!

Enstyle har den samme idéen som Lookbook hadde, og har bedt oss alle om å føre over våre looks fra Lookbook og over til Enstyle. Det som lookbook ikke har, er verdens største sosiale medie, som vi bruker flittig hver dag. Nemlig facebook. Enstyle er nemlig en moteside med looks fra hele verden, som i dag lanseres på facebook. En nettside hvor alle kan melde seg opp og bli kjent for sin stil verden over. Blant de norske bloggerne finner vi den herlige Tuva Holm, som dere kan finne her. Tuva har en herlig særegen stil, noe som jeg forguder! Dessuten er hun kjempehyggelig, og skriver til meg nesten hver eneste dag. Søt! Skal oppdatere dere om når siden min kommer opp, men i mellomtiden, kan dere se noen av de andre her, som har lagt dem ut på enstyles facebookside. Har dere hørt om enstyle? Kommer du til å melde deg opp?

VLADIMIR IVANOV FOR H&M S/S 2011

Skrevet: 20.feb.2011 @ 12:32Ovenfor ser du et bilde fra den nye kolleksjonen til h&m, som kommer ut nå til sommeren. Klassisk, rent, og minner meg av en eller annen grunn om Nate Archibald/privatskolegutt. Men jeg liker det. Det er viktig at fargene er mer avslappende i år. Og det passer kjempebra sammen. What d'ya think?


I KVELD SKAL JEG BLI

Skrevet: 19.feb.2011 @ 21:47


Superdrita!Akkurat som forrige helg, da jeg befant meg på en bensinstasjon alene for å spise. Selvsagt gikk jeg inn på do for å sjekke håret, som da resulterte i bildene under. Mobilbilder, vel og merke! Hahahaha, fy faen. Elsker fylla!

NOEN ANDRE SOM HAR OPPLEVD LIGNENDE?

Skrevet: 19.feb.2011 @ 11:04

Selvsagt klarte jeg å glemme den eksterne harddisken på skolen.

Jeg våknet da klokken 6. Altså. Det er lørdag for i helvette. Den ene dagen jeg synes at jeg burde sove ut, våkner jeg til den tiden jeg burde på hverdager. Hva skjer med døgnrytmen min egentlig? Det er ikke noe vits å svare på det en gang, jeg har jo ikke døgnrytme jeg. Dessuten er det dritkjedelig å være oppe så tidlig. Ingenting er åpent, det er aldri noe bra på tv'en, og.... vel, det er kjedelig! Heldigvis har jeg sikkert en halv kilo smågodt, bringebæryoghurter, gulrøtter og dip, osv. 


Cody Simpson - Round of applause?

Men over til noe annet! Kom nettopp ut av dusjen, og skal til å rette håret mitt nå. Tenkte jeg kanskje skulle lage et innlegg om hva jeg bruker til å ordne håret, siden det er flere av dere som har spurt meg om det i sånn 1,5 år. Minst. Kødder ikke. Jeg er bare ekstremt lat. Bare spør læreren min. ÅH! Btw, jeg forsov meg, og fikk ikke deltatt i media timen i går. Læreren satte seg ned og så på bloggen min. JEG KØDDER IKKE! han leste opp innlegg og kommentarer for hele klassen. Så flaut, så flaut. Regner med at han la merke til at jeg svarer så utrolig mange kommentarer på engelsk. Jeg er så vant til å skrive sånn "thanks, ty, yeah! i know!" og lignende. han sa visst noe om at jeg var flink til å skrive. Enten det, eller så lyver de i klassen. Jeg tror egentlig de løy da.. Men eldre folk forstår seg ikke alltid på bloggere. De skjønner ikke at de som har sponsorer og lignende, har jobbet for å få dem, og tar ungdommen for gitt. Fortjener vi ikke å få noe igjen for å sitte og skrive hver dag, eller annenhver dag? Spørs jo bloggerne selvsagt. Jeg har jo sponsorer jeg og, men det er jo ikke sånn big deal. Ett eksempel var jo da voe slutta å blogge, og julia tok over toppen. Så skrev vg om det, og fullt voksne menn begynne å skrive at hun var så stygg, og at hun burde ta neseoperasjon o.l. Det skal litt til for å oppdatere en blogg flere ganger om dagen. Det er ikke alt som egentlig er brukbart materiale. Hvertfall av mine innlegg. Men nå står retting av håret for tur, før det blir som en luftig pute på hodet mitt. Prekast!BLEIKING AV HUD?

Skrevet: 18.feb.2011 @ 19:55
Ble ganske sjokkert da jeg så denne på cubus forleden dag. Visste ikke at det var lovlig med sånt i Norge engang. Så et program om afro-amerikanere som var helt syke i hodet på dr.phil. Hun ene hadde klikka helt, og vasket ansiktet med bleikemiddel. En annen brukte bleikemiddelkremer på barna sine! Det er helt sykt hva folk gjør for skjønnhet iblant. Forstår meg ikke på sånne folk. man er jo den man er, så jeg ser ikke pointet i å ta slike drastiske mål. Alt for å bli den neste Michael Jackson. Kunne du tenkt deg å bleike huden?


LADY GAGA ROCKS VOGUE

Skrevet: 18.feb.2011 @ 12:42
Denne editorialen av Lady Gaga for Vogue kommer ut i Mars, og jeg må si jeg er ganske så overrasket. I klærne er det en slags Lady G feel over det, men jeg føler at jeg ser på et slags verdenskart. Japansk, spansk, fransk og amerikansk. Jeg er ærlig talt ikke sikker på hva jeg synes, men alt i alt er det jo hvertfall spesielt! hva synes du?


DAGENS OUTFIT

Skrevet: 17.feb.2011 @ 23:32
Jakke - Jegma.
Bukse - Zara.
Genser og hals - H&M.
Sko - Converse All Star herfra

Ganske likt forrige outfit egentlig. Kom ikke på det før noen påpekte det! Tycks?


IN THE MOMENT - LEATHER POCKETS

Skrevet: 17.feb.2011 @ 18:19


ph_Stockholmstreetstyle.

SPONSORPAKKE

Skrevet: 17.feb.2011 @ 11:49

God morgen! Fortalte jo at jeg hentet en pakke på posten i går, og den inneholdt et par sko fra baresko.no!

Jeg fikk min første sponsorpakke fra baresko.no, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Super service, herlige sko, og det tok bare et par dager, så var de fremme! Skoene var jo et par jeg uansett hadde tenkt å kjøpe meg, så det at de sendte de til meg var jo bare flott, så fikk jeg spart de pengene. Dere burde virkelig ta en tur inn og sjekk ut alle conversene de har, som dere kan finne her. Dere får nok se disse i et outfit ganske snart, har de på meg akkurat nå! Ikke verdens beste bilder, hadde ikke så mye tid før skolen. You like?

Dette innlegget er i samarbeid med baresko.no

UFLAKS DA TRO?

Skrevet: 16.feb.2011 @ 15:47

Etter en lang natt og deretter en lang morgen med skriving, endte jeg opp med en stk ferdig innlevering.

klokken halv 8 i dag morges, fikk jeg melding om at pakken min endelig hadde kommet frem. Ikke at det tok lang tid, jeg er bare ekstremt utålmodig! I pakken finnes verdens herligste. Og for å være ærlig har jeg ikke åpnet den enda. Men det kommer vi tilbake til senere. Siden så mange bloggere har skrytt de nye starbucks iskaffene opp til skyene, bestemte jeg meg for å kjøpe seattle latte. Siden jeg allerede har smakt den ræva moccaen. Da de var kjøpt, gikk jeg opp rulletrappen, dro ut ipoden og vips, der fallt de i gulvet! Ååh gud.... Der lå særemnebøkene, og solbrillene. Så, jeg måtte dra dem ut, kaste islattene og gå på toalettet for å vaske solbrillene og tørke av posen som bøkene lå i. Takk og lov for at det ikke ble merker. Så glemte jeg av pakken min i en butikk. Ble helt hysterisk og løp rundt. Håper virkelig ingen så meg! Jeg kjøpte også hårfarger, så nå har jeg 3, så slipper jeg å kjøpe på en stund. Bare hamstrer jeg.

Så her har dere pakken, hva tror du at den inneholder?

JE DÉTESTE L'HIVER

Skrevet: 15.feb.2011 @ 23:24Det er når jeg ser bilder som disse, at jeg kjenner sommerfølelsen komme tilbake. Vi sitter her i kulden, og fantaserer om de herlige dagene hvor man løper på stranden, griller burgere og slapper av med en drink rosé eller en herlig kald flaske corona, og bare nyter tiden med hverandre. Og det er heller ikke lenge igjen, og sommertidene skal nytes til det fulle, koste hva det koste vil. Jeg skal gjøre alt ut av denne sommeren, og nyte den med verdens beste venner! Tviler egentlig på at jeg skal reise noe særlig, siden Kaja og jeg skal flytte til New York til neste år. Så sparingen må starte nå, om jeg i det hele tatt skal ha råd til å gå gjennom gatene i Soho, og Fifth Avenue. Om dere er interessert, kan jeg skrive litt om hva jeg har tenkt å gjøre etter videregående. I morgen slipper jeg nok den lille hemmeligheten min, for nå gidder jeg ikke å holde på den lenger, folkene som arbeider med det, har vært litt for treige til å sette det hele opp etter min mening, men de andre gleder seg jo så mye, så kanskje jeg burde delta på gleden, om jeg kan si det slik. Men nå er det andre ting som venter, vi snakkes i morgen, mine herlige lesere! Takk for at dere følger meg!

UKAS STILIKON - JULIETT K

Skrevet: 14.feb.2011 @ 19:46
Dette er Juliett K, som er en av de mest profilerte på hele lookbook. Hun forbløffer alle med en rå og spesiell stil, og er blitt et lookbookfenomen. Jeg blir alltid overrasket over hva hun legger ut, og det er så mye variert mote! Man finner noe etter hver smak! Jeg kan faktisk innrømme at jeg brukte henne som inspirasjon til terminoppgave i slutten av fjoråret, og bildet jeg brukte var nr 3, men siden jeg lagde en hodepynt som var alt for gossip girl til temaet rocka, så gikk det ikke så veldig bra, uansett hvor mye hardt arbeid jeg la ned i oppgaven. 

Uansett, så burde alle jenter se gjennom bloggen hennes her, eller lookbookprofilen hennes her, så finner dere definitivt noe dere liker. Garanterer at dere med hånden på hjertet ikke kan si at dere ikke finner noe dere liker. Hva synes du om ukas stilikon, Juliett?

VALENTINE

Skrevet: 14.feb.2011 @ 14:25

Hei, og god morgen! Det er en ny dag, ny uke, og valentines i tillegg! Kjenner jeg blir glad av denne dagen, spesielt siden solen har valgt å titte innom. Jeg er i så godt humør! 


Taylor Swift - Love story.

Det er noe med denne dagen, som gir meg energi. Ikke at jeg er den mest energiske studenten i dag, og jeg følger nok ikke så alt for godt med, men jeg er heller ikke den sløveste! Prøver å balansere det å skrive av tavlen og skrive her inne. Det går jo for så vidt helt greit, men jeg kjenner jeg må hente meg en kaffe, så jeg blir litt pumpet opp! Dessuten har broren min gitt den mest episke valentinesgaven til samboeren; En stjerne oppkalt etter henne. Supersøtt! På dager som dette, får jeg lyst å krype i senga og se hangover. <3 Ikke at jeg går i noe spesielt i dag, men her har dere hvertfall litt av dagens outfit, siden det var flere av dere som ville at jeg skulle legge det ut mer. Hvordan skal du tilbringe valentines?REVYHELG

Skrevet: 13.feb.2011 @ 23:43

Nå hadde det seg slik at jeg skulle stå opp supertidlig for å ta outfitbilder, men da jeg innså at klokken allerede hadde passert 8 om morgenen, og det var mørkt ute, måtte jeg bare innså at jeg trengte søvn jeg og, som alle de andre menneskene i verden. 

Jeg endte opp med å bli inne i går, siden alle var ute. Orket ikke nok en kveld der folk kommer bort til meg og sier "er du ikke med på revyen du?" Jeg var og så på den i går også, og de gjorde en strålende jobb! Alle elsket det, og jeg hørte en person si at de var skuffa, men for å være ærlig har jeg ikke peiling på hvorfor den plutselig kom, når alle andre jeg har møtt elsket det. Ukens stilikon kommer enten i kveld eller tidlig i morgen. Det er så spennende, bare vent og se! Har du vært på revy før?

Ikke får jeg lagret noen revybilder heller, så da får det bare være et random bilde fra harddisken. Annalynne <3NATALIA VODIANOVA FOR VOGUE UK.

Skrevet: 12.feb.2011 @ 14:03


FOTO_MarioTestino.

Natalia Vodianova er så vakker, og disse bildene har fått navnet state of grace. Dette er bare 2 av bildene, men også de beste. Blant merkene som er brukt finner man Dior, Chanel, Atelier Versace, Jean Paul Galtier, Armani Privé, Givenchy, Elie Saab og Christian Lacroix. Stylisten til denne shooten har virkelig stått på for å skaffe de mest fantastiske kreasjoner fra de største motehusene i verden. Kanskje det blir min jobb en dag, å kle en så utrolig model som Natalia. For en drøm.Hvilken kreasjon likte du best?


RANDOM

Skrevet: 11.feb.2011 @ 12:42

Bloggen har blitt random, og er ikke lenger like personlig.


Nå har det seg slik at jeg ikke har hatt så mye personlig å fortelle den siste tiden. Den er upersonlig, og viser bare en litt mer forfengelig side av meg. Men jeg burde vel forklare hvorfor. Det har seg slik at jeg har mine tider. Plutselig sitter jeg og skriver om hva jeg planlegger for fremtiden, og hva som skal skje på visse stadier i livet. Men for tiden tenker jeg så mye på hva som skjer rundt meg, og visse ting skremmer meg. Noe som gjør at jeg føler meg uvel om jeg legger ut for mye av privatlivet mitt. jeg kan si såpass at jeg skal innrede soverommet mitt etter 6 måneder her oppe, så da forstår man at jeg er treigere enn en snegle. Strø litt salt på meg a, plis!

Når jeg skriver innlegg som disse, har jeg ingen aning om hva det er som ender opp her. Jeg tenker ikke over det jeg skriver, og lar fingrene snakke for seg. I tillegg er jeg overtrøtt, siden jeg ikke sov i natt. Noe som resulterer i at jeg virker hjernedød for de fleste. Nå er det for øvrig revyhelg, noe som jeg droppet ut av. jeg følte ikke at jeg var dedikert nok, og at jeg ikke la nok inn i det. Og jeg kommer ikke til å ta æren for noe andre har gjort. Jeg har jo deltatt på visse ting, men i lengden har jeg gjort alt for lite. Men sånn får det være, og jeg skal sitte i salen og le av alle de morsomme sketsjene, sangene og dansene. I bunn og grunn følte jeg ikke det var så.....rettferdig? Ikke døm meg for hardt her, men jeg kan si såpass at etter 2 år på dansetimer, 5 år til sangpedagog, og 2 år med teater/musikal, er jeg vel ikke så veldig scenegira. Det er kjempemorsomt, men jeg vet hvor hardt de andre har jobbet for dette, og hvor mye de faktisk vil dette, og jeg ville heller hjelpe andre med det jeg kunne. Så om jeg kunne lære vekk sangteknikker, og fikk høre store forbedringer, var jeg i strålende humør. Skal innrømme at det verste spørsmålet jeg vet om for øyeblikket, er; Er du ikke med på revy du? Altså.... Hva tror du egentlig? Jeg har ikke vært der på flere uker, og hadde vel ikke den største interessen for det fra starten av. Men jeg ønsker alle lykke til, så får vi se hvordan det blir. Jeg vet til og med ikke hva som er med. Jeg vet navnene på de fleste sketsjene osv, men den lille delen holder jeg for meg selv. Pluss at jeg ikke liker å delta på noe hvor du føler deg fryst ut når man får skylden for å ha spredd en del av revyen. Joda, jeg sa jo 2 av 12 bokstaver, så alle skulle ha klart å gjette seg frem da. Nei. Om man tenker etter, måtte den personen allerede ha visst om "scenen" for å kunne skjønt den. Men jeg skal ikke blåse det opp. Jeg skal ordne meg og stikke ut tenker jeg. Føler meg mye bedre enn de andre dagene denne uka, så nå er det på tide å få seg litt friskluft!

PS. Jeg savner håret mitt. Hogget nettopp av mitt. Burde jeg gå tilbake til den looken senere eller?


PRICE TAG

Skrevet: 11.feb.2011 @ 09:44
denne sangen fra Jessie J og B.O.B er fantastisk. Jeg digger den! Hør på den. Rett og slett lev etter den.

STYLE STALKER AUTUMN/WINTER 2011

Skrevet: 10.feb.2011 @ 17:11
Dette er første gangen jeg har hørt om merket Style Stalker, og jeg kommer ikke til å bli forbauset om vi hører mye mer fra dem i fremtiden. Jeg er blåst vekk, og forhåpentligvis kommer det mer av disse skjønne klærne! Ser for meg Effy i skins i disse klærne, totally heroin chic. Her har dere nettbutikken deres!


Hva synes dere om Style Stalker, og har dere hørt om merket før?


DRØMMEDAG

Skrevet: 09.feb.2011 @ 22:47

Takk for alle svarene på forrige innlegg dere, men jeg vet fortsatt ikke hvilket par jeg skal velge. Det er egentlig ganske frustrerende, for jeg har lyst på alle tre! Mine hvite converse er ikke brukbare lengre, skitne og har noen små hull. En grunn til at jeg ikke bruker dem lengre. Men jeg har nok av sko, så det gjør ikke så mye. Selv om de var favorittparene mine...


Guy Sebastian feat. Eve - Who's that girl.

Jeg har nettopp gått til innkjøp av costume, så jeg skal lese artikkelen om Linnea senere. Ellers har jeg lagd meg noe godt, og skal nå tilbringe resten av kvelden med å se hellcats og desperate housewives. Skal snart gjøre om hele soverommet mitt, så da gleder jeg meg til å få opp klesstativene mine. Jeg trenger rundt tre stk, og det er faktisk bare noen av klærne mine. Jeg har mye klær, og det er egentlig ganske herlig. Når dere spør meg hvor jeg handler klær, så kan jeg si at jeg kan godt gå inn på en high-fashion butikk uten å finne noe. Da jeg var på Karl Johan i høst, fant jeg foreksempel ingenting på acne. Weekday, zara og h&m er derimot noen av mine all time favourites, men til og med der kan jeg gå inn og komme tomhendt ut. Poenget er at jeg vet ALDRI hvor jeg kommer til å kjøpe klær. Jeg finner ting overalt, og setter ofte sammen noe jeg ville kallt geniale kombinasjoner. Selvsagt glemmer jeg da å ta outfitbilder. Men sånn er det bare, og jeg stresser egentlig ikke med det. Med mindre dere vil at jeg skal ta mer outfitbilder? (jeg valgte forresten disse).

JENNIFER HUDSON BECOMES A SKINNY BITCH!

Skrevet: 09.feb.2011 @ 19:55Er det ikke utrolig å se at Jennifer Hudson har slanket seg sånn? Superstjernen har nå blitt Weight Watchers nye rollemodel og talskvinne. Jeg kunne ikke tro at det var henne, var sikker på at hele tingen var photoshopet! Når man ser noen som Jennifer, får man jo lyst å til å slanke seg, og i mitt tilfelle skal jeg bli sunnere. Veien til å slanke seg, er å se på det som at man får en bedre livstil. Tro meg, jeg har jo tross alt gått ned 20 kilo på veldig kort tid.


Lever du et sunt eller usunt liv?OM DU KUNNE VELGE FOR MEG

Skrevet: 08.feb.2011 @ 21:37Hvilke hadde du valgt?IT'S DRAMATIC, NOT GHETTO, WHATERR!

Skrevet: 08.feb.2011 @ 19:35


video via secondtry.blogg.no.


Haha, dette er seriøst noe av det beste jeg har sett på lenge, og hun minner meg sykt om den gamle klassekameraten min Ida, når hun kommer med tude'n sin. Denne skal jeg se hver gang jeg savner henne, og den som ikke ler gjennom denne videoen, eier ikke humor. PEACE AND BLEEESINS. Funny, right?

ADRIANA LIMA FOR VOGUE BRAZIL

Skrevet: 08.feb.2011 @ 17:34
Adriana Lima gjorde nylig en shoot for Vogue Brazil, og etter min mening er bildene utsøkte! Hun ser nøyaktig like bra ut som hun alltid har gjort. Siste bilde var min favoritt, hva med deg?

FANGENE PÅ FORTET

Skrevet: 06.feb.2011 @ 20:51

Jeg kan ikke tro det. Jeg våknet faktisk for litt over en time siden. Jeg har på følelsen av jeg kommer til å være lenge oppe i natt. Eller....vel, jeg tror ikke det blir så mye søvn på meg i natt. Men sånn må det bare bli, prioriteringer. Gårsdagen var jo morsom, og det var herlig å bare ha litt alenetid foran tv'n med herlig mat og noe morsomt å se på. Desperate housewives, den nye sesongen min......den er jeg ferdig med! Det tok ikke et døgn engang. Jezus.

Jeg sitter nå og ser fangene på fortet og pirates of the caribbean. Men hvor mye kan man egentlig få med seg når man flipper frem og tilbake mellom kanalene? Heldigvis finnes det pauser, som gjør at jeg får med meg mer. Kanskje jeg bare burde få tak i filmen i stedet? Kanskje litt smartere. Men nå er det filmtid, så jeg får heller legge inn noe annet senere. Kommer hvertfall noen moteinnlegg i morgen, noe jeg rett og slett får ta meg tid til. Har en del lekser som må gjøres også, så vi må nesten bare se det ann. Men noe skal det bli. Promise. Jobber allerede med neste ukes stilikon allerede. Kan si så mye som at det er ei jente. Innlegget er snart ferdig også, så kanskje kommer det ut litt tidligere enn planlagt. Men dere får ha en god kveld videre. Hva bedriver du kvelden med?

WOK OG LØRDAGSKOS

Skrevet: 05.feb.2011 @ 21:49

Jeg har ikke nøyaktig bedrevet noe spesielt i dag, bortsett fra å møte kjære Kristina fra Trondheim. Og neste uke kommer Ylva hjem! Jeg gleder meg sånn, savner gullet! 


Shakira feat. Dizzie Rascal - Loca.

Bortsett fra dette føler jeg meg helt forferdelig. Jeg er ikke syk eller noe, men jeg har et monstermunnsår på underleppen. Det er så jævlig, at jeg vurderer å rive den av og starte fresht. Men hva skjer da? Da blir det et smertehelvete, som blir alt for vanskelig å takle på en kveld hvor jeg har kjøpt inn så mye digg. Når vi snakker om digg, har jeg tenkt å lage wok etterpå, om jeg orker å ta meg tid til det. Det er jo så godt! Og kjempesunt, om det gjøres på rett måte. Lurt å bruke grove nudler, og prøve å finne en saus som er ganske sunn. jeg derimot bruker vanlige nudler og sursøt saus, siden det er favoritten. Det blir en sånn herlig smak, gleder meg sånn.

Ellers setter jeg pris på alle kommentarene for tiden, dere er virkelig engasjerte lesere! Takk for at dere leser bloggen, og om dere lurer på noe, kan dere stille meg spørsmål her eller på mailen min cosmo_king@hotmail.com. På mandag skal jeg fortelle dere om den lille hemmeligheten jeg har gått og bært på den siste måneden. Jeg har fortalt dere om og om igjen hvor kult det er, og hvor mye det betyr for meg, men i virkeligheten er det bare en liten greie, som jeg ikke burde være opprømt over. Noen som har funnet ut av det enda?UKAS STILIKON - BLAKE JACOBSEN

Skrevet: 05.feb.2011 @ 16:21


photos_BlakeJacobsen


Jeg tror jeg skal begynne å legge ut ett innlegg hver uke fremover om mennesker jeg beundrer, som fortjener litt publisitet eller som rett og slett bare forbløffer meg med en særegen stil.


Hva synes dere om Blake Jacobsen? Hva synes dere om idéen til ukas stilikon? DAGENS OUTFIT

Skrevet: 04.feb.2011 @ 21:00


Jakke/skjorte - Jegma
Bukse - Weekday.
Cardigan - Dressmann.
Tee - Bisón.
Sko - Vans.
Hals - h&m.

Haha, ignorer ansiktsuttrykket på bilde nr. 2, og håret på begge. Lite tips til alle outfitbloggere; Se til at håret ser bra ut, og at det ikke ser ut som et kråkereir. Hva synes du?


MARIOSJAKK!

Skrevet: 03.feb.2011 @ 22:37

Åh...gud. Så var det på'n igjen.Flo Rida - Turn around

Jeg skal starte dette innlegget med å si at jeg kom nettopp inn døra, og har på de 2 min jeg har vært inne, allerede sett 5 innlegg om at voe drikker. Big news, dere må virkelig ha lite å skrive om. Føler jeg repeterer meg her; Leave voe alone. Eller for guds skyld vær litt saklige. Hvilke tenåringer er det som ikke drikker? Jeg har venner som startet å drikke i 12 års alderen, så for meg er ikke akkurat dette så stort. Jeg ser ikke på dette som en nyhet. Jeg ser på dette som menneskelig. Og jeg ser på alle dere som legger ut bildene etterfulgt av en tekst som "SKAL HUN LIKSOM VÆRE EN FORBILDE FOR 10-15 ÅRINGER?!!!!!!!!!! " som tapere. Patetiske. Kall det hva dere vil, men det er fortsatt like idiotisk. 

Nå! Over til noe helt annet. Bestemte meg for å bli med Anniken ut for å spise og ta en kaffe i dag, før vi gikk videre for å shoppe. Det ble bare en lue på meg, og noen få ting på A. Men hun kledde dem! Jeg har tenkt å lage det innkjøpsinnlegget i helgen, om jeg bare kan få tilbake noe jeg har kjøpt! Noen som låner dem, så det er ikke så lett å få gjort det. Men jeg skal gjøre mitt beste. Her er forresten noe jeg prøvde ut i dag, Mariosjakk! Grønne sokker vet du, alt for å matche! Noen gang prøvd Mariosjakk?CRAVINGS!

Skrevet: 03.feb.2011 @ 16:41

Hei dere! For øyeblikket sitter jeg i sofaen, helt utslitt etter skoledagen og ser på one tree hill. Jeg har funnet en ny nettside jeg digger, nemlig coolshop.no.

På nettsiden, kan man finne alt fra en "magisk tryllestav" til slim. En vet aldri hva en finner, og tro meg, dere kommer uansett til å le når dere ser noen av produktene. Endelig er det en skikkelig morobutikk! Her har dere 2 av mine  favoritter blant tingene;

En fantastisk oppfinnelse! Den blir kalt en virtuell soloppgang, og som dere alle vet, våkner man jo enklere til sola om sommeren, enn å våkne i mørket til en sykt irriterende lyd. Jeg foreksempel, slår den av i søvne, og fortsetter å sove. Men å våkne til solen året rundt, føles mer som en drøm, og jeg føler at dette er noe jeg faktisk kunne trengt. Derfor har jeg besluttet å spare opp til en slik! Gleder meg vilt til den kommer, dere finner den her!De har også mystic 8 ball, eller magic 8 ball som jeg trodde det het. Men begge navnene brukes visst. Uansett, om dere ikke har hørt om disse, er disse legendariske innen tv og film. Jeg har sett den i utallige amerikanske filmer og serier, og meningen er å riste dem mens man stiller et ja/nei spørsmål. Jeg har alltid hatt lyst på en slik, og når de får dem inn på lager igjen, kommer jeg til å stå først i kø for å kjøpe en. Du finner den her!

Denne siden har raskt blitt en av mine favorittsider, og jeg har gått gjennom siden bit for bit! Jeg tilbragte flere timer på sofaen, bare for å lese om alle de rare og supermorsomme produktene! Kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg nok til å kjøpe mye fra denne nettsiden.


Har du vært inne på coolshop.no for?


FOR ØYEBLIKKET

Skrevet: 02.feb.2011 @ 22:25


Sitter jeg på chatroulette.Da skjønner dere vel at jeg kjeder meg. Kom nettopp på at jeg har britiske skins her, så nå skal jeg se på det! Btw, amerikanske skins suger balle.

PUT YOUR YELLOW HIGH-TOPS ON.

Skrevet: 02.feb.2011 @ 14:00

ett fall senere, og jeg sitter på skolebenken.


Wynter Gordon - Dirty talk.

gårsdagen var jo.. interessant. Jeg meldte meg nok en gang opp som privatist, og skal opp i rundt maitider, tror jeg. Jeg må øve så uendelig mye, og jeg tror det lønner seg å starte så fort som mulig. Etter skolen, begynte jeg å gå hjem, og med en gang jeg kom over veien, sklei jeg på isen og fallt rett i en søle.....

Ingenting er ødelagt, bortsett fra dataen min. Nok en unnskyldning til å skaffe ny pc. Jeg trenger desperat en jobb akkurat nå. Jeg bruker alt for mye penger, og jeg trenger å lære meg å bli mer økonomisk. Men det er vanskelig å være økonomisk når det er så lite som skjer. Noe må en jo fylle hverdagen med. Bortsett fra det, sitter jeg og venter på at klokka skal slå halv 3, så jeg kan komme meg hjem. Anyhoe. Nå må jeg arbeide videre med min krigspersontingestoppgave. Hvor ofte tryner du på isen?

5 TING DERE SIKKERT IKKE VET OM MEG

Skrevet: 01.feb.2011 @ 22:31


♥ Jeg lager trutmunn, presser ut leppene skikkelig når jeg ser andre kysse på film eller tv. Skikkelig flaut, hvertfall om det er noen andre i rommet...

♥ Jeg ligger alltid og strekker beina og armene mine, og danser smått cotemporary mens ligger i sofaen eller senga.

♥ Jeg er livredd slanger og hoggorm. Kødder ikke. Har det en slangeform, er jeg redd for det.

♥ Jeg er en perfeksjonist når det kommer til meg selv, og skammer meg om jeg ikke tar meg bra ut.

♥ Jeg har soveproblemer.

Just for kicks, kosedressen jeg sitter i akkurat nå, har jeg designet og lagd selv. De er så stygge, men min er bare awesome. Fortell meg noe om dere jeg ikke vet fra før!AKKURAT NÅ SER JEG PÅ

Skrevet: 01.feb.2011 @ 20:30De nye episodene til 90210, pretty little liars og gossip girl er ute. Så nå skal jeg nyte nok en episode mens jeg prøver å gjøre lekser og melder meg opp til privatist. Jeg forstår null av privatistweb. hjelp..

Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
hits