CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


Love is strong.

Skrevet: 31.mar.2010 @ 23:26
Hei søtinger. I dag har jeg hatt besøk av Ylva, som ble med meg ut en tur. Etter en del leting, fant vi det vi lette etter.

For øyeblikket sitter jeg på stuen og ser på the perfect man, men Hilary Duff, Heather Locklear og han fra Sex and the City. Chris, ett eller annet. Det får en til å tenke over kjærlighet. Kjærlighet kan være så mangt, men på alle filmer så blir alt blåst opp til noe større enn det egentlig er. Som når det lekket ut  "nakenbilder" av Miley Cyrus. Hvis dere ikke forstår hva jeg snakker om, så bare søk på noe sånt som Miley Cyrus nudeshots eller noe lignende på google, så finner dere nok frem til slutt. Uansett.

Det får en til å tenke over hvor hardt kjærlighet kan være, og hvor herlig en følelse kan være. Følelsen av at noen vet hvordan du tenker, kan være spennende og skremmende for mange. Når det kommer til kjærlighet, må man åpne seg, stole på den personen, og vise hva man føler. The perfect man er et klassisk eksempel på nettkjærlighet. Det er ikke ekte kjærlighet, men man kan innbille seg at det er noe mer enn det egentlig er, som jeg prøvde å forklare over, men ikke fikk helt til. Den beste måten å bli kjent med noen, er ansikt til ansikt, siden så mange er tøffere og oppfører seg annerledes på nettet, mens i virkeligheten er han eller hun foreksempel sjenert. Det er bedre å bli kjent med en sjenert person ansikt til ansikt, og ikke en sjenert person over nettet. Alle kan late som om de er en annen, og man må derfor være forsiktig når det kommer til mennesker på nett, som man aldri har møtt.


Krøllet hår. Fiiiiiiiiiiint.

God natt.


Is it to late or to early for some sunrise inspiration?

Skrevet: 31.mar.2010 @ 06:32
Chloe Oxford Platform Pumps from Barneys, Levi's DIY Denim Cut Off'sVintage Double Breast Silk Pocket Blouse, Leather High Waisted Shorts, Black Bow from DIY, Clear Lens GlassesVintage DressVena Cava Jacket, Rodarte Bow, Robert Rodriguez Blouse, Adam Lippes Shorts

Hvilket antrekk likte du best?

Det er veldig spesielt.

Skrevet: 30.mar.2010 @ 21:24
Dagen har vært fin, og Ricky Martin er homse.

Sunndalsøra er dønn kjedelig, som vanlig. Alle planene for i kveld har blitt avlyst. Pizzakveld - avlyst. Fest - avlyst. Morsom kveld med Lise ... Tror det ble avlyst. Sjekker seinere. Gidder ikke nå, er irritert.  Ja, uansett. Ricky Martin ja. Hallo, fyren går med speedo og trener med en "kompis" i SPEEDO. Nevnte jeg speedo? Det er lite kinky. Nei, det er vel bare nasty. Altså, jeg skjønner at noen liker å vise seg fram skikkelig, men liksom. Speedo? come on.

Sorry, jeg har lite å finne på, men nå går jeg ut, selv om Ylva ikke er ferdig påkledd enda. HADE.


AhahahHAAhahaa, kjekkas

Midnight sunshine.

Skrevet: 30.mar.2010 @ 03:11
Vel, jeg ser hvertfall ikke ut som en kommende Humlesnurr da.

Påskeferien kom på et godt tidspunkt. Det føltes på  en måte som om alt rundt meg skulle rase sammen, selv om jeg hadde det bra. Nå som jeg ikke har noe å bedrive dagen min med, er det som om alt står stille, og jeg har for mye tid for meg selv. Dere skjønner, vanligvis, så liker jeg å ha en fullpakket dag med masse ting å gjøre. Jeg hater å sitte stille. Å sitte stille leder til å legge seg nedpå, og da sovner jeg bare. Hvis jeg sovner, fucker jeg til døgnrytmen. Igjen.

Akkurat nå sitter jeg og ser tv, mens jeg koser meg med smågodt og de nyeste episodene av favorittseriene mine på nett. I kveld har jeg hatt Adrian-skjemmer-seg-bort-kveld, med ansiktsmaske, hårkur, og pleie. Det er herlig iblant. Eye-patches fikk jeg også bruk for, siden jeg så helt dø ut i ansiktet. Jeg tok også litt sol, så jeg kan føle meg litt freshere i morgen når jeg skal ut med venner. Vi får se om jeg kanskje får gjort en photoshoot i påsken også, med den alltid så herlige Helle Ghannestad. Bildene hun tar er fantastiske, og hun kom med en veldig god idé da vi var ute på en kina resturant forleden. Kung pao Kylling er tingen, skulle hatt det i springen. Æsj, nei. Helle spiste vel kung pao biff, som så utrolig digg ut. Maten min var ............................................. No comment.

Var forresten til farmor i dag! Det er så lenge siden jeg har tatt bussen dit, og å se det rynkete smilet til gamla var verdt bryet med å komme seg dit. Elsker farmor, smilet hennes varmer. <3Forresten, jeg er blond! Haha, gleder meg til å se kommentarene på håret mitt. Jeg synes det er fælt å gå rundt sånn, og går så og si hele tiden med lue, men mange kommenterer at det ser bra ut. Skjønner ikke det jeg ..... De gjør garantert narr av det. Det er AKKURAT det de gjør! *kutt*. Sorry, skal gå og være emo i hjørnet mitt. snakkes.

Hvil i fred (w)

Liker.

Skrevet: 28.mar.2010 @ 22:42


Denim shorts Marc by Marc Jacobs  Shades Ray Ban  Smykker Oaknyc/snap  Sandaler Lanvin  Flanellskjorte Ink Blue

Jeg vil ha..

Skrevet: 28.mar.2010 @ 20:02
Alt.

Bild
Foto_Modeman

Outfitbilder får dere nok ikke for øyeblikket, siden alt jeg har på meg er en singlet og nattbukse. Gul Bjørn Borg pysjbukse, jeg ser ut som en kylling! hehe......................... Påske vet dere.

Nei, må vel få gjort noe ut av denne dagen også. Er vel på tide å vaske det gule håret mitt og barbere ansiktet, før jeg begynner å ligne på Humblesnurr i harry Potter.

Sterkere enn noensinne.

Skrevet: 28.mar.2010 @ 11:36
Altså, jeg kommer tilbake, sterkere enn noensinne, husk på det. Jeg absolutt hater bloggpauser, og kommer ikke til å unnskylde meg for at jeg ikke har oppdatert. Det blir for dumt. "Hei, vet jeg bare har blogget et par ganger i dag, og det er jeg syyyyyyyyykt lei for!!!!!!" haha, det finner du ikke på min blogg.

Men uansett, jeg har blitt sur på meg selv i det siste, men jeg føler meg også lettet, av en eller annen rar grunn. Jeg har bestemt meg for å sette opp en handleliste, så jeg heller kan spare til noe jeg har veldig lyst på. Egentlig ganske smart igrunn. Problemet er vel bare at jeg ikke kan å spare, og man finner ikke et sparebein i hele kroppen min. Nikotin derimot, det tror jeg man finner mye av. Neida. Joda. he he........

Vel, uansett, noe jeg faktisk kan beklage for, er at jeg ikke bruker noen nye bilder her. Jeg har tatt noen, men jeg har ikke lagt dem ut enda, siden ... de er på min pc, og jeg sitter på pappa sin. Pappa hadde besøk i sted, VELDIG MORSOMT. Ser virkelig ikke noe morsomt i gamle menn som drikker seg kanon og som skal sitte og fortelle meg historier om at de sprengte opp ting.

Nei, nå er det på tide å legge seg under dyna for å sove, jeg har en lang dag fyllt med ingenting å komme tilbake til. God påske alle! Jeg skal prøve å blogge mer, hvis jeg får lånt en pc i ny og ne. Menmen, øyelokkene begynner å nærme seg kanten, og akkurat nå skriver jeg i blinde, vi snakkes da!


Elsker å ha deg på besøk Lise.  <3

Blackbook for H&M.

Skrevet: 25.mar.2010 @ 20:16
Gleder meg helt villt til jeg kan få kjøpt en. Eller to. Eller tre. Har hørt mye bra, så tror dette blir bra.

Jeg er gul.

Skrevet: 25.mar.2010 @ 17:18
Solen skinner her i Molde, og livet føles perfekt.

For øyeblikket sitter jeg på sofaen nede på hybelen min og kjenner solskinnet komme gjennom vinduet. Det føles som om alle bekymringer er forbigått. Jeg har ingen lekser, ingen prøver, ingen innleveringer, og alt er rolig. Egentlig sitter jeg vel og venter på at en ny fiasko skal skje. Hver eneste tast i tastaturet mitt fucker seg opp, så skrivefeilene mine må rettes opp etter at innlegget er skrevet ferdig. Jeg kan ikke skrive fort lenger, for hver gang jeg trykker på T, må jeg trykke hardt for at den skal komme opp.Jeg er så utrolig lei av pc'n min til tider, men innerst inne elsker jeg den. Den har vanligvis et perfekt tastatur, og musa er himmelsk. haha, koffert moment. Uansett. Akkurat nå spiller jeg av sangen over, som heter love hangover. Artisten er Jason Derulo, og er en av mine favoritter for tiden. Jeg prøver forresten å finne ut av photoshop, noe som jeg har funnet ut at er like komplisert som det ser ut, hvis ikke verre. Nei, nå skal jeg prøve å gjøre noe u t av dagen min. Jeg har stripet håret forresten, det ble litt.........gult..Ta det med ro, jeg farger det sånn ... askeblond i dag, fargen heer champagne, så jeg håper virkelig ikke det blir dårlig. Siden humøret mitt er på topp, tror jeg at jeg skal ta meg en joggetur litt senere, jeg har savnet å rene ute.

Har du farget eller stripet håret før?

Inspire me, just for a moment.

Skrevet: 25.mar.2010 @ 09:16

Chatroulette.

Skrevet: 23.mar.2010 @ 23:05
Hei alle! I dag har jeg egentlig ikke gjort spesielt mye. jeg har;

-Vært på skolen og sydd, for så å faile totalt og knekke nåla på symaskinen.
-Dratt til byen og tatt bilder av alle tilbehør som er inne for tiden.
-Dratt til Siri.
-Vært på chatroulette i nesten 3 timer, fordi Siri liker at folk ler av henne mens hun siter i bestemorbriller og dusjhette. 
-Stripet håret.haha, fant Siri sitt hemmelige stæsjmappe med bilder fra chatroulette, det er så lættis!

Vært på chatroulette?

Følg.

Skrevet: 23.mar.2010 @ 22:54
For dere som er vil få vite om når det kommer nye innlegg, så bare legg meg til her på bloglovin. God natt

bloglovinbloglovinbloglovin

Beklager for at jeg ikke får oppdatert så ofte, men jeg prøver, tro dere meg.

FYL.

Skrevet: 22.mar.2010 @ 16:29
Hei! Før skolen i dag, oppdaget jeg at jeg har ødelagt nok en lader, helvette. Hvordan jeg klarer det, har jeg ingen anelse om, men denne gangen brakk jeg den fordi jeg mistet pc'n min på gulvet da jeg sov .....................opps. Ikke går det på garantien heller......... he he.

Så.. bortsett fra det faktum at jeg ikke får blogget så mye på et par dager, så er alt greit! Så vet dere hva jeg kommer til å gjøre de neste dagene? Jeg skal gjøre LEKSER og se veldig masse tv. Vel .. det blir kanskje ikke så mye på leksefronten, siden jeg ikke har så mye lekser, siden jeg går DESIGN. he he. Ingen kan si at elkjøp har dårlig service. Jo, man kan faktisk det.


Elsker bagen min.

Vel, jeg har sammendrag å skrive, see ya fuckers! Skal dele alt med dere senere. Vel... nesten alt. (:

Vær så snill å si at det ikke bare er meg som er flink til å ødelegge ladere da?

Sånn vil jeg kle meg i sommer.

Skrevet: 22.mar.2010 @ 11:43
Nå som solen er her, tenker jeg på sommeren som endelig er på vei. Her i hus sitter vi spent og venter på at det blir varmt nok til å kle seg i shorts og kjoler, og jeg tror jeg satser på noe som dette i sommer.


Shorts Topman, tee wildfox, sandaler Marc Jacobs, shades Ray Ban, studded gloves.


Liker dere det?

Outfit 21.03.10

Skrevet: 21.mar.2010 @ 21:25


Blazer second hand, bukse og genser hm, bag pappas gamle, sko mano.

Det var 2 bilder som var helt greie i ansiktet, og så var det 40 hvor jeg bare så trøtt, sur og forstoppet ut. hahaha, meg og søndagsbilder vet dere ...................

Fear.

Skrevet: 21.mar.2010 @ 15:31
Hei dere! For øyeblikket sitter jeg hjemme hos pappa og nyter solskinet som er rett utenfor vinduet, noe som vil si at jeg fortsatt er på Sunndalsøra. Jeg slo på radio Kristiansund på fredagskvelden, og radiovertene fortalte at det nå har gått 240 ras rundt Sunndalsøra, noe som har gitt Sunndalsøra mye PR. Men de har jo regnet med alle småras også da.Heldigvis for meg er det blitt lagd en stor .. ehm .. hva skal jeg kalle det da? På en måte en vegg, så bygninger ikke skal bli truffet hvis det kommer noe rasende i full fart. Anyhoe, så er det en fantastisk søndag, og den skal nytes! Nå skal jeg gå og hente meg noe godt. Jeg fikk plutselig så veldig lyst på frukt og noe korn.. ehe..

Jeg blir så ofte spurt om jeg kan lage en hårvideo for å vise hvordan jeg ordner håret mitt, så nå tror jeg det er på tide å ordne en snart. Akkurat nå skal jeg ta dagens outfit, så stay tuned.Jeg elsker blazeren min.

Gårsdagens shoppeoutfit.

Skrevet: 21.mar.2010 @ 13:09
tee zara   bukse H&M   tweedjakke scotch

Kjedelig outfit, men akkurat i går gjaldt det å kle seg komfortabelt.

Saturday inspiration.

Skrevet: 20.mar.2010 @ 08:27

Fortvilet.

Skrevet: 19.mar.2010 @ 10:51
De siste dagene har jeg ikke vært interessert i noe som helst når det kommer til blogg.

Bilder er et slit å ta, tekster er vanskelige å skrive og antrekk er blitt vanskelig å sette sammen. Men hva kan man egentlig gjøre når man er en blogger som er lei av å blogge? Man kan slutte. Det er ikke et valg jeg kommer til å ta for øyeblikket. Jeg elsker å skrive tanker, legge ut mine inspirasjoner, og lignende. Noen ganger blir det for mye, men vanligvis skal jeg klare å hoste opp minst 1 innlegg om dagen.

Når jeg går lei av å blogge, blogger jeg minimalt. Så kommer noe som slenger meg rett inn i gamet igjen, og kommentarer og besøkere strømmer på. Det at noen liker hva jeg skriver gir meg glede, men det er absolutt ikke derfor jeg har denne bloggen. Jeg liker å skrive, og det at noen gir meg kommentarer er ikke like viktig, men alltid like morsomt. Og jeg må si, jeg elsker dere som faktisk gidder å skrive negative kommentarer. Skjønner virkelig ikke hvorfor vil ta seg tid til noe så dumt, men for all del, bare kom med det. De fleste er vanligvis "du er så wannabe the giant" Ja, det er akkurat derfor jeg blogger. Jeg vil være lik ham på alle måter, og han er helten min. Eller nei. 

Jeg startet å blogge i 2008, tror jeg, i juni eller noe sånn. Den bloggen ble raskt sletta, da jeg så alt tullet jeg hadde skrevet der. Så startet jeg opp en blogg på wordpress, deretter ipublish, siden jeg var lei av wordpress. Der gjorde jeg det relativt bra, helt til de flyttet domene, og hele bloggen min ble ødelagt, og jeg klarte ikke å komme inn. Da jeg skiftet over til blogg.no, måtte jeg lære meg mye nytt, men alt var verdt det. Bloggen min har aldri sett så bra ut som den gjør nå, og jeg kan ærlig talt si at jeg ikke vil forandre én ting. Senere, når jeg blir lei av designet, skal det så klart ordnes på, men nå blir jeg bare glad når jeg ser forsiden. Her er den nye tweedjakken min forresten, hva synes dere?

Det tok forresten 2 min å gå fra det bildet over, til klissvåte klær og vått hårsprayhår.... Men nå skal jeg gå og skylde blogghumøret mitt ned i do, så jeg kan konsé litt på dere søtinger som leser, og så fortsette med masken min i hele dag, til jeg er ferdig på skolen, og så drar hjem til Sunndalsøra. Jippi! Forresten, det har visst gått over 50 ras på Sunndalsøra den siste uken, blir nesten litt redd for å dra dit.

Outfit for våren.

Skrevet: 18.mar.2010 @ 01:52

Bukse Five   Sko Musa   Databag LV   Tee Fresh Kid   Shades Ray Ban   Armbånd Lady gaga&burberry

Lagde et outfit til dere i Polyvore. Tenkte jeg var litt for lite aktiv her på bloggen i dag, så jeg satt på polyvore en stund.

Dag 1.

Skrevet: 17.mar.2010 @ 08:41
Heisann! Grunnen til at jeg ikke postet et innlegg i går var rett og slett fordi jeg ikke hadde tid.

Etter skolen dro jeg rett i byen for å betale noen ting, før Sebastian og jeg gikk rundt på så og si alle de gode butikkene her i Molde, for å finne klær til ham. Jeg tror han fikk med seg rundt 20-30 plagg fra H&M + masse andre plagg fra mange andre butikker. Ganske morsomt i grunn, med tanke på at det var jeg som bar alle varene til kassa. Jeg forklarte ham hva man ikke skulle bruke til en spesiell ting, og hva som passet sammen. Skoene måtte jeg velge ut, men etter litt kom han seg og fant ting han likte, som jeg var enig i at så både bra og riktig ut for denne sesongen. Da jeg kom hjem, la jeg meg rett på senga, og sovnet fra alt som heter lekser, tv og diverse andre ting, for så å våkne midt på natten...

Jeg elsker tanken på å hjelpe andre med klær, hår, og lignende. Som sagt var ikke honoraret mitt så mye å skryte av, men det kommer seg etter hvert. Hvis noen av dere er interessert, så er det bare å kontakte meg på cosmo_king@hotmail.com for mer informasjon.


HAHAHAAHHAHAHAHA, måtte bare legge ut det her! Psykoblikk, ehehehehehehe...........

Fin hud imo.

Personlig shopper.

Skrevet: 15.mar.2010 @ 22:04
Halla bålla! Sorry Bettina <3 I dag dro jeg til byen for å kjøpe min nye tweedjakke, som er totalt fab! Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg bruker det ordet, men samme kan det være. Selve jakken skal dere få se i morgen, men jeg kan jo alltids vise dere hvordan den er i stoffet. den er så digg å ha på seg, og jeg blir varm bare av å gå rundt med den i 10 sekunder.- Shampo og balsam som faktisk var ganske bra.
- Smykke fra hm.
- Selvbruning, iiiiiip!
- Noen blader som jeg ligge og lese i senga.
- En enkel, tynn og deilig genser fra hm.
- Jakke i ruter, sort og hvitt.

Nå skal jeg på butikken og kjøpe meg noe mat, jeg er skrubbsulten! Må finne ut noe som er sunt, men også godt. Enten det, eller så lager jeg nachos. Det har jeg ikke spist på en uke nå. Hvorfor kan jeg ikke bare bli lei av det? Jeg ommer til å bli så tjukk.. Jaja, totalt verdt det. Tror jeg.............

Forresten dere! I morgen skal jeg ha design og tekstil, etterfulgt av en hel dag på kjøpesenteret her i Molde i min nye "jobb". Jeg har blitt personlig shopper for en fyr jeg kjenner litt svakt, og har verdens deiligste budsjett. Honoraret mitt er ikke noe å skryte av, men det kommer bare til å bli bedre og bedre. Jeg ser på det som ett oppdrag, på en måte, og gleder meg til å vise dere hva jeg finner frem. Jeg kan også lage et innlegg om hva en gutt bør ha i skapet sitt, hvis dere vil det?

Blogg.no annonse forsøk nummer 1543879.

Skrevet: 15.mar.2010 @ 20:47
Heisann. Tidligere satt jeg og leste litt på Living Doll, og så tidenes verste blogg.no annonse.

Glem melanotan, glem snazzy rat skoa, og ta heller en kikk på denne. Første tanken min var "wtf, det kan ikkje vær det e trur det e...".


Til slutt, trykker jeg på linken, og hva er det? JO, DET ER MUSLIMSKE BRUDER, MØT DEM HER SIDE! Altså, hvor mange ganger har jeg gjort narr av reklamene her? 5? 6 ganger? jajajajaja, hvorfor ikke gjøre det en gang til.

Det jeg blir møtt inne på siden er jo dette.Hm .. kanskje jeg bare er overtrøtt ..

Hotteste sko for menn, våren 2010

Skrevet: 14.mar.2010 @ 23:08
God kveld! I natt satte jeg meg på på en moteside for menn, og sjekket ut hva det nyeste nye for menn er o.l.


FOTO_klikk.no.

Skoene over er de hotteste skoene i vår, og favoritten min er de til høyre fra Acne. Elsker dem! I det siste har jeg sett så mye herlig fra Acne, og merket blir bare hottere og hottere. Disse skoene må jeg sette på ønskelisten. Men jeg husket at jeg hadde sett noe lignende på asos for lenge siden, og skulle egentlig kjøpe et par da.

Så jeg gikk inn på asos.com, og lette gjennom 1600 par sko, for å finne noe nytt som jeg likte. Her har dere mine favoritter.


Disse skoene fra Opening Ceremony er satt på ønskelisten min i vår, og de må kjøpes! Elsker fargen, formen, alt!


Jeg fallt også for disse skoene fra Ted Baker, herlige!

Så er vi kommet til mitt siste par, som er et par sandaler til sommeren, som er mørkebrune og helt himmelsk.


Marc Jacobs .. Guud, disse burde ikke finnes engang! De er farlig fine. Elsker dem, og gleder meg til å ta på disse i sommer.

Hva synes du?

Drømmer.

Skrevet: 14.mar.2010 @ 17:24

The look.

Skrevet: 14.mar.2010 @ 04:04
Først av alt må jeg bare be dere klikke HER.

Det jeg skal skrive om i dag... vel .. natt(!), er en konkurranse jeg ble tilsendt på mail, hvor man skal sette sammen ett antrekk fra deres nettbutikk. www.stayhard.no. Og jeg har nå holdt på i noen minutter, for å finne frem noe kult, men som samtidig er klassisk og noe som jeg kunne valgt ut i en butikk. Bla lenger ned i innlegget for å se hva jeg valgte.Først av alt, har vi blazeren, som er fra merket Morris, og kalles Alister blazer. Jeg likte hele den skolegutt ala gossip girl, upper east side looken, så valgte å gå for den. Jeg hadde også brettet opp armene for å få en mer 80-talls look, akkurat som på blazerne som er inne igjen.

Neste plagg er et par chinos, som er fra merket Minimum, og kalles av en eller annen grunn for Elton New Dark Khaki. Enkle, klassiske og kule.

Det neste på lista mi er en hvit langermet skjorte fra Morris, som jeg valgte, siden jeg ikke fant noen spesielle skjorter. Enkel, vanlig.
Neste er et sort, enkelt tynt slips. Jeg valgte først ett skinnslips, men så la jeg merke til at det vanlige tynne sorte slipset kom fra Adrian Hammond. Adrian, get it?

Det neste er skoene, og dere vet alle hvilke type sko jeg liker. Røde Converse, All-Stars. Pluss at .. vel, jeg likte vel egentlig bare dem.

Det neste på listen min er disse skottskrutete hanskene fra Amanda Christensen. Fallt komplett for disse hanskene da jeg så dem.

Det siste på listen min er denne sinnsyke baggen fra RA-RE. Fallt pladask for denne baggen da jeg så den, og har cravings om den hver eneste gang jeg setter blikket mitt på den. Forelsk dere i denne.


Som dere sikkert la merke til, er looken ganske ren, og jeg likte den best slik.Litt røffe preg på baggen, men det gjør det litt mer edgy.  Trykk på bildene for å komme til produktene.

Hva synes dere om looken?

Kontrast antrekk.

Skrevet: 13.mar.2010 @ 20:40Blazer - H&M.
Bukse - Lee.
Skjorte - Stenstrøm.
Singlet - JC.
Sko - Converse.
Shades - Page.


Dette har jeg på meg i dag. Prøvde å lage litt kontraster mellom det hvite og det grønne, og det sorte og hvite. Nå skal jeg ut med Vilde en tur, for å skaffe noe digg, før vi fortsetter innekvelden med kakao, popkorn og en god film.


Liker dere kontraster?

Snø.

Skrevet: 12.mar.2010 @ 23:34
I sted så jeg de første snøflakene dryppe ned fra himmelen. Snøen er tilbake.

Jeg sitter og venter på vår, jeg blir nesten kvalm av å se snøen falle om og om igjen. Likevel er det vakkert, og så lenge jeg ikke ser det dekke bakken, er det som å se et fotografi. Snøen i luften, på en måte. Flakene bare flyter av sted, og mens de fleste av oss håper at våren er rett rundt hjørnet, er det noen av oss som bare henger seg på og nyter det mens det er her. Jeg er ikke en av dem.

Jeg vil se grønn, bar bakke, blomster som spirer, blå himmel. Hver gang himmelen er blå er det like før jeg kaster meg på kne og takker gud. Jeg er jo ikke en gang spesielt religiøs, men noen ganger. Jeg føler forakt for snøen, men blir alltid like glad hvert år, når jeg ser vinterens første snøflak. Hvorfor er det så mange av oss som ikke nyter det mens vi kan? Hvorfor er vi så opphengt i sol og ikke i snø? Snø er helt klart vakrere, og kan dekke all slags ting. Døde blomster, visnede trær, ødelagt skog og mark. Solen bringer alt frem, men bringer oss også nytt liv. Kanskje det er derfor vi elsker solen så mye, fordi den bringer nytt liv til alt rundt oss.

http://www.archinect.com/images/uploads/SnowZen.jpg

Melrose Place.

Skrevet: 11.mar.2010 @ 23:50
Med utladet batteri og ødelagt look måtte jeg utsette outfitbilder til i morgen. Beklager.

Heldigvis for dere har jeg funnet et utrolig kult outfit da jeg gravde sammen noe av det jeg hadde. Dette blir bra folkens!
Jeg lover jeg skal ta bilder i morgen, og jeg håper og tror at dette blir noen gode bilder. Vurderer å kanskje låne et speilrefleks i helgen, så jeg kan ta noen gode bilder. Man tar som oftest noen av de beste bildene selv.

Jeg har forresten fått sansen for den gamle og velkjente serien Melrose Place. Men. Det kommer alltid et men. Dette er den nye versjonen som første ble sendt på lufta i usa i 2009. Men da jeg bladde gjennom startsidene på casttv, så jeg noe med at en av de mest sette episodene var en av Melrose Place sine. Så jeg satte meg ned med den store bergene sjokoladen min og et stort glass vann for å se på.


U SEE, I TOLD Y'ALL I WASS GORGGEOUS!!!! ehehehehe...

Føler jeg ser ut som grinchen på bildet over. Selv har jeg alltid elsket den filmen og prøver å få sett den hver jul, så no biggy, the grinch is my bebe.

Dere kan se den nye versjonen av melrose place her.

Ny header.

Skrevet: 11.mar.2010 @ 21:17
heihei! Jeg lastet opp en ny header i sted. Den er bare så enkel, og viser egentlig hvordan jeg er. Jædda, jeg er litt forfengelig ser du. hihi

Hva mener du om min nye header?

Smak.

Skrevet: 11.mar.2010 @ 19:51
Hei dere! Som dere ser er designet blitt ordnet litt på, og det er takket være Rune. Ikke store tingene, men han fikk hvertfall til de tingene som jeg ikke fikk til. Sjokk..I dag har jeg bare sovet lenge, og husker svakt at jeg ble vekt av pappa da han kastet en stor bergene melkesjokolade opp i senga. Nam. Så sovnet jeg igjen, og våknet av at jeg var så tørst til slutt. Det som er litt godt med å være syk er at jeg så vidt kjenner smaken av ting, så jeg kan ikke gå lei av dem. Vann foreksempel, er noe jeg kan bli lei av etter en stund, men etter at jeg ble syk kjenner jeg ikke smaken, og fortsetter bare å tømme i meg mer og mer. Elsker vann!

Nå driver jeg og finner ut et outfit til dere, men ikke tro at selve bildene blir bra, jeg blir varm av ingenting. Det vil si at håret mitt blir ødelagt ca 10 min etter at jeg har ordnet det. Plutselig har jeg det fallet i håret mitt og det stikker til alle kanter.Nå må jeg gå og fikse håret igjen, siden jeg fikk fall i det mens jeg skrev dette, og det tok ikke engang 10 minutter. Legger ut antrekket til dere senere, håper dere har en fin dag!

Er det virkelig ingen av dere som er syke?

Mandler.

Skrevet: 10.mar.2010 @ 19:26
Jeg har tilbrakt hele denne uken med å hoste, nyse, ha feber og kaldsvette.

Jeg trodde at jeg kanskje ikke hadde feber mer, helt til jeg gikk ned til pappa for å ta et par ibux. Han spurte om jeg fortsatt hadde feber, og da sa jeg at jeg ikke trodde at jeg hadde det lenger. Da han kjente på panna mi sa han bare "det er visst ikke over enda". Jeg har hørt at hvis man har halsbetennelse så ofte som meg, så er det fordi det er noe galt med mandlene, så jeg vet ikke om jeg tørr, men kanskje jeg burde ta det opp med legen min.

Jeg har virkelig ikke lyst å fjerne dem. Jeg har hørt så mye forferdelig om det å fjerne mandlene, og ikke akkurat spesielt mye positivt .. Jeg har sett bloggere som fortalte om hvordan det var, og jeg blir redd. Men jeg vet også hvor mye jeg hater å ha dette. Jeg føler meg som en dukke. Jeg kan ikke engang bevege meg raskt. Altså .. jeg skyndte meg å gå fra sofaen til senga mi, det er rundt 40 cm. Jeg var andpusten da jeg satte meg. Det er ikke akkurat en herlig følelse.Jeg savner forresten å ha så lyst hår som på bildet over, og vurderer å gå enda lysere. Har vel egentlig gjort det lenge. Kanskje jeg gjør det. Får se om jeg gjør noe med håret mitt denne uka. Så lenge jeg er neddopet mens det skjer, så tror jeg ikke det blir noen spesielle komplikasjoner. Det skal hvertfall stusses litt på denne uka, det er helt klart.

Firefox'n min er forresten herpa. Det kommer opp reklamer overalt, og første gangen jeg så det var over headeren på bloggen min, så jeg trodde det var noe galt med bloggdesignet. Jeg skrev til blogg.no at det var noe galt .. jeg la ikke merke til at det kom opp på facebook, youtube og alt annet. Jey me...

Har du fjernet mandlene, eller vet du noe om det?

Inspire me.

Skrevet: 10.mar.2010 @ 12:19
Siden jeg ikke får til å sove mer, her.H&M Spring Duffle Bag from Toronto, H&M Navy Blazer, Spring Blouse, Flower Brooch from Thrifted
Zara Militar Jacket, Gef Tshirt, Levis Pants, Local Store Boots
 
Cardigan, Calvin Klein Brown Belt, Floral Racerback Tank
Zara Boyfriend Blazer, Vintage Floral Dress from Consignment Shop, Unknown Black Cage Heels from Beacon's Closet

Jeg er meg, du er deg.

Skrevet: 09.mar.2010 @ 23:48
Hei dere! I morgen må jeg ut og skaffe medisiner, siden apoteket stengte før jeg var ferdig hos legen. Men jeg skal faktisk ikke ha så mye medisiner da, bare paracet, ibux, hostesaft og slimhinneløsende tabletter. Jeg har brukt alt det på én gang før, så jeg vet hvor irriterende det er. Altså .. Paracet og ibux går greit, men hostesaften smaker dritt, og slimhinneløsende er så kvalmende at jeg brekker meg. Heldige meg.

Uansett om jeg er syk eller ikke, så skal jeg ta outfitbilder i morgen. Når jeg har halsbetennelse så har jeg rutiner. Fyre opp i peisen, ordne meg så jeg slipper å føle meg daff hele tiden, drikke masse varm drikke og kaldt vann og pakke meg inn i diverse dyner og pledd. Siden jeg sitter inne mesteparten av tiden, slipper jeg å ha med meg så mange klær, jeg går i joggeklær hele tiden. Jeg fikk masse ekstra plass i baggen min, så jeg tok med meg diverse klær hjem, så jeg kan ta outfits til dere.

Se dette fantastiske bildet av meg og Anniken fra helgen, vi ser så bra ut!

  ehehehehehehe ..

Hvordan ser dagen deres ut i morgen?

igjen.

Skrevet: 09.mar.2010 @ 19:17
Heisann. Dagen har vært flott, hvertfall etter at jeg fikk vite at jeg hadde halsbetennelse. Igjen. Altså, dette er noe jeg får ca 1-2 ganger i året, og hver gang er det fordi jeg har fått virus i halsen. Jeg virkelig elsker livet mitt for tiden. Da jeg hadde kommet meg ned på bussterminalen i Molde i dag, så jeg et kjent ansikt stå inne. Jeg var ikke helt sikker, men det viste seg jo å være Lars, som var på vei til June i Ålesund. Hyggelig at du kom bort og sa hei da Lars, lenge siden sist.

Som sagt har jeg halsbetennelse, så legen min lo litt av meg da jeg fikk vite hva det var som feilte meg. "No igjen? Seriøst, må e opplev det her kvart jævla år eller?". Jeg tror han liker å se at jeg har det vondt. Neida. Joda.

Jeg har plassert meg godt i sofaen hjemme på rommet mitt og har nå sett den siste episoden avHar du noen gang hatt halsbetennelse?

Ha en fin kveld da dere, mens jeg sitter her og hoster meg ihjel.

Min mening om Oscar antrekkene

Skrevet: 09.mar.2010 @ 11:35
Tydeligvis vises ikke alle kjolene på diverse nettlesere, og jeg kommer absolutt ikke til å gjøre om hele dette innlegget. Så hvis dere vil se kjolene, får dere bare bruke en annen nettleser hvis dere ikke ser dem. Takk for meg.
http://www.americansuperstarmag.com/sites/default/files/images/sandra-bullock-030710.preview.jpg
Sandra Bullock - Marchesa.
Beste skuespillerinne vinner, Sandra Bullock så glamorøs ut fra topp til tå i denne kreasjonen fra Marchesa.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/03/08/article-1256195-089D6D94000005DC-672_306x728.jpg
Carey Mulligan - Prada.
Den britiske nykommeren så alldeles nydelig ut i denne kjolen fra Prada. Bra gjort for en nybegynner.
Amanda Seyfried - Armani Prive.
Denne kjolen gir fra seg så mye. Klassisk. Enkel. Stilren. Chic. Men må legge til at den var ganske lik Lopez sin.
Diane Kruger - Chanel.
Selv om hun så fortryllende ut, så har jeg sett denne kjolen før på en annen utdeling. Men man kan jo ikke klage på hvordan hun ser ut, Chanel har jo lagd denne.

http://www.americansuperstarmag.com/sites/default/files/images/zoe-saldana-030710.preview.jpg
Zoe Saldana - Givenchy.
Tro det eller ei, men dette var en av mine favoritter. Denne dramatiske kjolen fra Givency hadde fargene, snittet, bysten og absolutt alt som fikk meg til å elske den. Og den ble jo også bært av den vakre avatar stjerne Zoe Saldana.Rachel McAdams - Elie Saab.
The notebook stjernen hadde på seg denne kjolen fra Elie Saab og har aldri sett så bra ut. Denne kjolen hadde ikke sett så bra ut på noen andre, og guuuud, så pen hun er.


http://images.huffingtonpost.com/2010-03-08-97515860.jpg
Gabourey Sidibe - Marchesa.
Gabourey visste godt at hun tok seg bra ut da hun gikk ned den røde løperen, med en selvtillitt til hundre. Denne kjolen er som skapt for henne, og jeg elsket hennes hele look. Hun var nominert til årets skuespillerinne og siden alle de nominerte hadde noen til å snakke for seg, hadde hun like så godt Oprah. Dumt hun ikke vant da.


Charlize Theron - Christian Dior Couture.
Ja, det kom jo som et sjokk at Charlize endte opp med en kjole fra Christian Dior, så mange reklamer fra Dior som hun er med i. Denne kjolen så bra ut på henne, men litt for spesielt for min smak.


Nicole Richie - Reem Acra.
Nicole hadde på seg en uvanlig kjole som man ikke ser lignende av på prisutdelinger som denne, men ingen klagde på hvordan hun tok seg ut, når hun så såpass vakker ut. En av kveldens beste.


Cameron Diaz - Oscar De La Renta.
Man skulle trodd at det var Marilyn Monroe som gikk ned den røde løperen på søndagsnatt, sånn som journalistene reagerte da de la merke til henne. Klassisk, vakker, alt i alt "breathtaking".

http://media.mlive.com/oscar-awards_impact/photo/4fdeaf039dc04652b33f8b10355d2e4cjpg-fb0b5aa97c468af0_medium.jpg
Elizabeth Banks - Versace.
En av de best kledde for kvelden var uten tvil Elizabeth Banks i denne kreasjonen fra Versace.


http://media.mlive.com/oscar-awards_impact/photo/f9b5984321e34bbf9f50b849e196b2a1jpg-2c14fb68549c293e_medium.jpg
Tina Fey - Michael Kors.
Selv har jeg aldri vært en fan av Michael Kors, siden han til tider har vært veldig trangsynt når det kommer til mote. Men Tina Fey så svært vakker ut i denne kreasjonen, bortsett fra skulderpartiet. Forresten, det er et nei til håret, hadde heller skinna meg enn å gå sånn.


Demi Moore - Atelier Versace.
Demi Moore bar denne fortryllende kjolen fra Atelier Versace. Eneste minus er at den ser litt liten ut i bysten, men ellers fantastisk.


Jennifer Lopez - Armani Prive
Jeg hørte et rykte om at J-LO hadde reservert en hel kolleksjon fra en viss designer, for å unngå å sett ut som et togvrak på den røde løperen. Jenny from the block så både elegant og dramatisk ut i dette kunstverket av en kjole, med et dekket av Swarovski-krystaller.


Sigourney Weaver - Lanvin.
Som mange av dere vet, er Lanvin ett av mine yndlingsmerker. og avatar-stjernen ser drop dead gorgeous ut i en alder av 60. Jeg må bare legge til at det er ikke mange som klarer å lage en "en-skulder" kjole, og Lanvin har utmerket seg, som vanlig.


Kristen Stewart - Monique Lhuillier.
Denne midnattblå kjolen fra Monique Lhuillier så helt utrolig ut på twillight stjernen, som så svært så ukomfortabel ut på scenen da hun skulle utdele en pris. Alt i alt så hun eventyrlig ut.


http://media.mlive.com/oscar-awards_impact/photo/a086eb5f1e484d0391a8442f1b956a96jpg-f26f6eac881caf20_medium.jpg
Anna Kendrick - Elie Saab.
Anna fra twillight var "pretty in pink" og hadde på seg denne nydelige kjolen fra Elie Saab. Det at fargen på kjolen var ganske lik hennes egen rosehud gjorde det bare enda bedre. Chic.Miley Cyrus - Jenny Packham.
Jeg elsker selve konseptet til undertøy som vanlig klær, og hun så strålende ut i denne kjolen, men jeg føler at denne kanskje var litt for sexy for Hannah Montana stjernen?

http://www.media.allerinternett.no/php/obj.phpi?o=2313531&w=400&frame=0&ee=1172460177

Helen Mirren - Badgley Mishka
Denne kjolen fra Badgley Mishka så både sofistikert ut og passet perfekt til henne, som snart fyller 65 år. Hun bar kjolen veldig bra, og det gjør ikke noe at hun ikke klarte å uttale designerens navn .... ehe.

http://www.americansuperstarmag.com/sites/default/files/images/vera-farmgia-030710.preview.jpg
Vera Farmiga - Marchesa.
Vera gikk med dette kunstverket av en kjole, og dette er antagelivis en av de kjolene som vil bli husket i flere år fremover.

http://www.americansuperstarmag.com/sites/default/files/images/kate-winslet-030710.preview.jpg
Kate Winslet - Yves Saint Laurent.
Kate bar en vakker, men ganske enkel kjole på utdelingen, men hun så strålende ut. Er det meg eller blir Kate bare tynnere og tynnere?Sarah Jessica Parker - Chanel Couture
Sarah Jessica har ærlig talt ikke sett så bra ut på lenge, og med denne vakre kjolen fra Chanel Couture, strålte hun på den røde løperen i Hollywood. Eneste minus var klumpen bak på kjolen.


Før jeg glemmer det, her er kveldens verste antrekk.


 http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2010/03/robert-downey-jr-2010-oscars.jpg
Dette så rett og slett bare dumt ut. Joggesko og den stygge sløyfa. Come on, jeg vet han klarer bedre enn dette!

Men nå skal jeg ta meg en velfortjent hvil, før jeg pakker sakene mine og drar rompa mi hjem til Sunndalsøra, og deretter skal jeg rett til legen. Vi snakkes senere folkens.

Så du på the Oscars 2010?

Singapore airlines.

Skrevet: 09.mar.2010 @ 10:31
Det er lenge siden jeg først hørte om Singapore airlines, men nylig så jeg disse bildene på en av sveriges største blogger, og da jeg gikk gjennom mappene mine i sted, fant jeg disse. Akkurat nå føler jeg for å kjøpe en billett til hvor som helst med dette flyselskapet. Så lenge jeg kommer meg vekk fra dette ishelvette vi kaller Norge.

Jeg hadde dratt hvor som helst, så lenge det hadde vært med Singapore airlines.


Syns å huske at det sto noe med at denne suiten over var for de som ville reise litt mer ekslusivt.

Noen som blir med?

And the Oscar goes to

Skrevet: 08.mar.2010 @ 20:27
Ikke kommentatorene fra NRK hvertfall.

God dag dere. Siden jeg ble skikkelig dårlig i helgen gikk det lite tid på soving, derfor satt jeg også og så på the academy awards, eller the Oscar's i hele natt. Det begynnte vel klokka 1, og sluttet klokka 6 liksom. Jeg har aldri i mitt liv sett verre kommentatorer. Hjernedøde idioter etter min mening.

Plutselig, forteller de at det går ann å snakke i en chat på nrkp3.no, og så snill som jeg er går jeg inn og legger fra meg min egen kommentar.

"virkelig? var disse kommentatorene de beste dere klarte å skaffe? de er jo helt skadd. De nevnte ikke engang kjolen til Zoe Saldana, og gjorde narr av SJP for å gå med haute couture. De trenger da ikke disse chanel fordi de ikke har råd til det vel. Til og med jeg hadde gjort en bedre jobb enn det der. De har jo ikke peiling engang, dette blir ALT for dumt. Med tanke på at de ikke så ut selv engang. Liksom, de kunne ikke kle seg, kunne ikke ha gode nok make-up stylister og frisører til å ordne dem engang. Dere må lære dere å bruke noen som faktisk kan å kle seg, og hvis dere bruker stylister, prøv å skaff noen med erfaring, og da snakker jeg om noen som faktisk kan å kle opp andre, ikke de som tror det. HJERTELIG hilsen Adrian."Jeg har aldri sett noen dumme ut Norge så jævlig. Heldigvis vises bare programmet i Norge, så det slipper man da hvertfall å tenke på. Nrk, skaff noen som passer seg bedre til rollen neste år, alt de gjorde var å baksnakke stjernene i couture, mens hvis noen kom med en gulvlang paljettkjole, så var den absolutt perfekt. Dummeste jeg har hørt.

Og hvis noen av dem skal sitte og le og gjøre narr av hva amerikanerne har på seg på the academy awards, burde de kanskje se seg i speilet først, og kanskje, bare kanskje innser de at de ikke har noe de skulle ha sagt, med tanke på at ingen av dem kledde seg bedre enn amerikanerne uansett.

Og til dere som ikke skjønner hvorfor jeg skriver alt dette. Jeg er syk, trøtt og blir fort irritert. Jeg legger ut innlegget om kjolene senere i kveld, så bare følg med videre.

Kill me.

Skrevet: 07.mar.2010 @ 23:59
Hei dere! Jeg kom hjem for en drøy time siden, og nå har jeg plassert meg på stua, nydusjet og pleiet, med en grandis ved siden av meg og entourage på skjermen. Herlig kveld. 

I kveld og natt skal jeg pugge på naturfagprøven til i morgen, det kommer til  bli et slit, med tanke på at jeg ikke har åpnet boken i helgen heller. I tillegg er jeg så sliten at det eneste jeg vil akkurat nå er å pugge. Er det mulig liksom? Neineinei, nå må jeg legge fra meg bloggen til i morgen, spise ferdig og begynne å pugge. Jeg starter alltid i siste liten! 

Jeg må finne frem diverse ark til i morgen også, får bare håpe jeg får sove i natt, hører du det romkamerat?! legg deg..


Dette ble jo et veldig interessant innlegg, ehe..

Ønsk meg lykke til på prøven da!

Sunday, make me walk again.

Skrevet: 07.mar.2010 @ 19:51
Søndag er så max chill. Det eneste som er ille med det er at jeg skal ta buss til Molde, og at det er skole i morgen.

Helgen har som alltid, gått alt for fort. Nå ligger jeg under dyna med lua, kosegenser og joggebukse, og håper at bagen min på magisk vis pakker seg selv. Oi, næmmen se, det gjorde den! Hadde livet bare vært så herlig. I kveld skal jeg bare chille, lage meg noe digg, som kanskje Adrians supertoast! 


Åhh, jeg må virkelig pakke! Brb... Sånn da var det i orden. Det tok rundt 3-4 min, men det er bare fordi jeg stapper alt opp i baggen. Jeg fant så ikke nøkkelen til hybelen og rev opp alt fra baggen min før jeg til slutt fant den. Kanskje jeg burde rydde her før jeg drar. næh .. jeg er ikke så snill. Men jeg blir hentet om litt, så jeg må kle på meg og kjøpe noe snacks på butikken, så jeg har noe mat mens jeg pugger, naturfag i morgen. Helvette.


meg for ca 1 år og 4 dager eller no. haha. Skulle bevise at jeg klarte å gå til butikken i sommerklær...

Forresten, før jeg glemmer det. Dere vet chatroulette? Uansett, Ylva og meg satt på det i går, og gjett hvem vi traff! Oss selv, visste ikke at det var mulig jeg. Det var rundt 4 sekunder treigere, men det var litt morsomt i grunn. Og så gjorde en mann narr av håret mitt fordi han synes jeg så ut som en jente, og en fyr med afro gjorde narr av ylva og lagde sånne kineserøyne til henne. Jeg fikk latterkrampe og endte opp med blåmerker.

Hva har du gjort i helgen?

A shot of inspiration.

Skrevet: 07.mar.2010 @ 18:25
Hudson
H&M Blazer, H&M Jeans, .lak Wide Neck T-shirt, Addidas Stansmith SneakersDoc Martens BootsMy Stuff Vest, Diesel Pants, Juan Boots, Zara VestCollege Jacket
FOTOS_lookbook.

Hjerte.

Skrevet: 07.mar.2010 @ 17:19
Dagene går forbi, og jeg venter på at noe stort skal skje.  Det er som om livet mitt går i sakte modus, og jeg står helt rolig, at jeg ikke kan røre meg. Masse skjer, men ikke alltid som jeg vil. Egentlig, så skjer det sjelden noe jeg vil.

Jeg venter på at en person kommer inn i livet mitt. Jeg venter på at noe forandrer seg til det bedre, men jeg vet ikke hva jeg vil. Jeg er forvirret. Jeg tenker på at livet stopper opp, og at jeg står på livets bussholdeplass, og bare venter. Er det mulig? Kan det skje? Det er noen av setningene som går om og om igjen i hodet mitt. 

Jeg tenker på hvordan dere får meg til å føle meg. Når jeg er med dere, blir jeg lykkelig, og føler en varme i hjertet mitt. Jeg tenker etter om hva dere betyr for meg, og hva jeg ville gjort for dere. Jeg hadde gjort alt. Dere gjør alt bryet verdt. Jeg elsker dere.Helgen av alle helger.

Skrevet: 06.mar.2010 @ 16:44
Hei alle! Da var jeg på Sunndalsøra, og sitter nå og blogger fra Ylva's place.

Problemet mitt denne helgen, er at pappa har fucket opp nettet, klapp for ham! I går kom Steinar over en tur for å supe litt før vi til slutt gikk på en bar. Det var morsomt, en stund. Etter 2 timer var jeg drittlei, og endte til slutt med å gå hjem. Å møte fattern på bar er ikke akkurat noe jeg synes er morsomt, beklager pappa, men det er noe som ikke helt faller i smak hos meg.

I dag er planene litt uklare, så jeg er ikke helt sikker på hva kvelden bringer, men jeg kommer til å skrive om hva som har skjedd senere, så dere får vel bare komme innom og sjekke om jeg har oppdatert.Siden jeg ikke har sett Ylva på en stund, skal vi vel bare tilbringe tiden med å snakke om diverse hendelser, og kose vårs. Prekast seinar people, jeg er en dårlig blogger, beklager!

Vi snakker, må prøve å fikse internettet i kveld, ellers kommer jeg til å dø av kjedsomhet. Kutt pulsårene og gå videre med the after life folkens.

Cookiemonster.

Skrevet: 05.mar.2010 @ 13:51
God morgen! Forestillingen i går var veldig interessant, og jeg satt alltid spent på å få vite hva som skulle skje i neste akt. Forestillingen het "en høstkveld før stillheten", og jeg anbefaler dere som har muligheten til å tenke etter, gripe sjansen, gripe dagen og kjøpe en billett.

I dag har vi hatt produksjon hele dagen, noe som betyr at jeg har begynnt å lage en maske av en ildgudinne. Ja, jeg har rare oppgaver på skolen, men hallo, det er jo design og håndverk! Akkurat nå ser det ut som om noen drittunger har surret inn masken med dasspapir, som betyr at jeg skal begynne å lime straks. Tydeligvis må Siri også drite, siden dette var synlig på statusen hennes på facebook.

Jeg møtte også noen kræizy bloggfans igjen, wow, dere er jo bare hektet på meg! Neida, det var jo selvsagt bare to fra klassen som hadde på seg tidenes kuleste heldresser. Her har dere Elmo & Jack.
Jeg vil være cookiemonster ..


Nå skal jeg gjøre meg ferdig for dagen, pakke ferdig, vaske et par tallerkener og gå ned mot torget, for så å dra hjem! Kosehelg, hvertfall med tanke på at jeg får søsters place, så jeg kan ha et lite vors, hihi.

Casio G-shock 2010

Skrevet: 05.mar.2010 @ 12:25
casio-gshock-2010-march-release-1
Nå i mars kommer Caso med linjen G-shock, som vil komme med fem nye modeller i de herlige fargene oransje, gul, blå, grønn, og til og med en multifarget klokke. Møter jeg på en slik i butikkene skal jeg ikke nøle med å kjøpe en. Digger fargene, så sommer, så fresht. Hand it over.
casio-gshock-2010-march-release-2casio-gshock-2010-march-release-3casio-gshock-2010-march-release-4

Hvilken ville du helst hatt?

Motehuset Halston.

Skrevet: 04.mar.2010 @ 16:31
I følge moteblader og sladreblogger verden over, skal en viss kjendis ta over som sjef for motehuset Halston.

Sarah Jessica Parker, best kjent fra sin rolle i sex and the city, har blitt valgt til å overta som kreativ rådigver for det verdenskjente motemerket. Sarah som tidligere spillte Carrie i hitserien, har alltid hatt en forkjærlighet for mote, og har gang på gang vist oss at hvis det er en ting hun kan, så er det mote.

Men hvis man går inn på websiden til det verdenledenede motebladet vogue, kommer det opp en helt annen sak. Der handler artikkelen om at SJP skal fronte motehusets nye kampanje. Der vil de vise SJP i Halston design,  og kampanjen skal fronte deres motehus gjennom 2010, så vidt jeg forsto. Men tingen er da det. Hun skal gjøre begge. Hun skal jobbe sammen med den nylig utnevnte kreative direktør Marios Schwab, hvor hun skal være hans rådgiver, noe som kan gjøre karrieren hennes innen mote større enn noen gang tidligere. 

Nedenfor ser dere bilder fra den nye sex and the city filmen.    

Tror dere SJP klarer å gjøre en bra jobb?
Men vi snakkes dere, nå skal jeg ordne meg, møter søster, og deretter på teater. Ha en fin kveld!

Ta ansvar.

Skrevet: 03.mar.2010 @ 19:09
Det er akkurat det jeg må gjøre. Jeg tenker så og si aldri fremover, og hvis jeg noen gang gjør det, så fantaserer jeg bare på ting jeg vil gjøre, men ikke det faktum at jeg ikke kan. Jeg kan ikke reise verden rundt og besøke alle stedene jeg vil når jeg er 18. Opplevelse er tingen, men det kan du også få ut av springen. vært der, gjort det. ehe.

Jeg går dag inn og dag ut uten å tenke på hva jeg gjør rett og hva jeg gjør galt. I ettertid angrer jeg på at jeg gjorde det, eller kjøpte det. Ta foreksempel trening. Jeg er møkklei av all snøen og sitter "tålmodig" og venter på at det skal bli bart (skrives det sånn?), sånn at jeg kan begynne å løpe igjen. Jeg elsker å løpe.

Når det kommer til penger, så kan jeg ikke å kontrollere dem. jeg får ikke til å spare, og har ikke klart det siden jeg var liten og sparegrisen min som var fullstappet med mynter og lapper forsvant da vi skulle flytte. Det er vel faktisk en av grunnene til at jeg aldri klarer å holde fast i pengene mine lenge nok til å bruke dem på hva jeg egentlig bør bruke det på. Tror det er på tide at jeg tar litt ansvar i livet mitt, foreldrene mine kommer jo ikke til å være her for meg for alltid, og desto raskere jeg lærer meg å ta ansvar for det jeg gjør galt, desto bedre. 


er vi ikke søte? <3

Akkurat nå skal jeg gjøre lekser, før jeg lager meg noe spiselig og vasker tonnevis med klær. Jeg må finne et sted til maskene mine også, siden jeg fikk Gro sin doggymaske. iiiip!

motherf***ers.

Skrevet: 03.mar.2010 @ 13:48
Heisan. I natt sov jeg helt villt dårlig, så jeg tror jeg må legge meg nedpå igjen. gud, jeg er trøtt.

I dag skal jeg vel egentlig ikke så mye, kanskje en tur på roseby eller torget med Daniel, som egentlig kommer om en time. Kanskje jeg skulle ha ryddet rommet i går, så hadde jeg hatt litt bedre tid på å ordne meg. Åhh, jeg som trodde jeg skulle få sove nå, damn it!

Jeg må vel bare finne fram noe fresht å prøve å få håret mitt under kontroll, det kan bli vanskelig .. Jeg fikk den masken på innlegget under. Dere tok meg vel forresten ikke seriøst vel? Siden den første kommentaren jeg fikk hørtes noenlunde slik ut "Det er mange av oss som vil det". Tror jeg totalt døde da jeg så den. Eneste jeg klarte å skrive tilbake var "ehhh...... lol." Det er et under at jeg orker dere i blant.


aahahahahaha, se på leppene mine!Babyboom.

Skrevet: 02.mar.2010 @ 23:01
Tenkte bare jeg skulle skrive om høydepunktet mitt i dag. Da klokken var rundt 05.30 tiden i dag morges, fikk jeg en sms der det sto "Det ble en liten Marvin Christopher. Født med allstar på beina og plekter i lomma. Så mye som 3370 gram er han og 50 cm lang. Sunn og blid, og vi er allerede på god gli. Blir nok en fin liten tass å ha i stua".

Endelig er den lille gullungen her, nydeligste skapningen jeg har sett på lenge. Gud så søt! Les mer og se bildene på mammabloggen her.

Dette skal nok gå bra dere, jeg er så glad på deres vegne, og en tåre rant nedover kinnet mitt med en gang jeg så den lille krabaten. <3

Utakknemlige fjols.

Skrevet: 02.mar.2010 @ 19:19
Må si at dere er de beste til å kommentere folkens. Lol, epic, tidenes.

Kom akkurat hjem fra byen en tur. Kjedelig. Kjøpte mat, stakk hjem. Jeg har andre ting å gjøre en blogg akkurat nå, hater dere for øyeblikket. Kanskje jeg skal begynne som visse storbloggere å si "Vil dere at jeg skal slutte å blogge?" taaapersk. Omg, lol, fail, roflmao, dataspråk er tingen, see you in hell.Elsker dramabloggere som truer med å slutte eller kaller alle leserne utakknemlige. Når jeg blir stor skal jeg bli akkurat sånn! heheheheheheheheehehehe. Kult.

Forresten, drømmen min er så sårt å bli storblogger, gjør meg til en da pliiiis? Med sukker på? Er ikke noe jeg trenger for øyeblikket føler jeg, nok stress i mitt eget liv, så føles godt å vite at bloggen min er såpass ubetydelig at jeg kan gjøre hva enn jeg vil her uten at noen legger merke til det. iiiip.

Fashion mess.

Skrevet: 01.mar.2010 @ 23:42
Hei igjen. Jeg ville bare fortelle dere litt om hvorfor jeg faktisk legger ut bilder som disse under. Jeg liker å legge ut diverse motefotografier, fordi de som sagt inspirerer meg, og siden jeg mener at mote er til for å inspirere andre, så kan jeg jo like så godt gjøre det for dere?

Flere av dere legger igjen hyggelige kommentarer om at selve bevegelsene i bildene er vakre, og hva dere liker med det og det plagget, eller bildet. Jeg synes det er bra at noen legger ut slike bilder sånn at andre kan bli inspirert, så derfor håper jeg jo at dere tar dette inn, og kommer opp med en personlig stil til slutt.

Ærlig talt, så er jeg lei av å se jenter på 16-18 år gå rundt i akkurat det samme som alle andre, og det samme med gutta. Derfor prøver jeg å legge ut mange fotografier, så flere av dere kanskje innser at det ikke handler om at den stilen ikke passer den og den personen, man må bare gjøre det på den rette måten. Off, hva snakker jeg om, det er jo ingen rett måte når det kommer til mote. Mote kan være rotete, stivt, kunstnerisk, flytende, eventyrlig og lignende, og gir ingen svar på hvordan ting egentlig bør være.

Det jeg snakker om er at alle burde prøve å vise hvordan man er på innsiden, på utsiden. Haha, hør på meg, jeg høres ut som en komplett idiot. Jeg mener at hvis en gutt er smart og kler seg ganske "nerdete", kan han alltid sprite det opp med litt farger, flanell, kule sko og rått hår. Samme som at ei jente som er akkurat som de fleste jenter, kan kle seg opp i skinnbolero, blondehansker, kjole og sidecuts og fortsatt være seg selv. Jeg vet ikke helt om jeg burde legge ut noe som dette, og det kan hende jeg ser tilbake på det i morgen og tenker "gud, jeg må virkelig slutte å blogge når jeg er trøtt". Men men, det får bare være, kos dere med bildene under, jeg elsker dem.

Sheer White Leotard from American
Apparel, Dream Catcher Necklace from Urban Outfitters, Brown Cross Heels
from Hollywood&highland, Tackycheap Brown Glasses from
Hollywood&highlandZara Floral Onesie, Zara Faux Fur Hat, Club Monaco Striped Skirt,
Zara Studded SandalsPoisonberry Dress from http://poisonberrymanila.multiply.com/,
Giant Bangle from Sm Department Store, Cintura Studded Belt from
http://cintura.multiply.com, Forever21 Lace-up Boots from
http://www.forever21.com/Vintage Navy Blazer, Vintage
Leopard Shorts, Vintage Shoes, Vintage Tassel ScarfVintage Blue Denim Shirt from
Thrifted, Guess DIY Denim Cutoffs from Thrifted, Floral Wrap Scarf from
Thrifted, Navy Blue Knee Hi Socks from ThriftedUrbanoutfitters Blazer
from Store, Forever21 Top from Store, Chanel Jumbo Flap from LondonSunglasses from Camden Market, Givenchy Shirt, Diesel Jeans, Tod's
ShoesZara Skull Tee, Kitson Bondage Hot Pink Skirt, Jeffery Campbell Tic
BootiesDavid O Nadia Brogues, Zara Kids Skinny Jeans, Moderm Amusement
Tweeded Fedora, H&M Parka from H&M KidsVintage Croco Belt from Grandpa's One, New Look Tailored Slim
Trouser from New Look.uk, Zara Black Studded Loafers from zara.com, Old
Coins Daddy's Bracelet from Daddy's Jewelry, PradesRay Ban Wayfarer, H&M
Stripped Long Sleeve Shirt, American Eagle Stripped Jumper, H&M
Silver Bomber JacketFedora from Vans, Lace Skirt from F21, Studded
Boots from BambooBoots from
Dollhaouse, SkirtBlack Dahlia
Bilder_lookbook


Jeg elsker å prøve ut nye ting før alle andre begynner å følge strømmen. Man vil jo ikke være følgeren, alle vil være den som leder ann.

Show me your true face.

Skrevet: 01.mar.2010 @ 22:35
Halla downsbarn! I dag har dagen gått ut på å sove i sengen. Følte meg fortsatt ikke sånn 100 % bra etter helgen, og hodet var helt jævlig! Nå, etter masse god søvn og litt mat så er alt mye bedre, og jeg er klar for skolen i morgen.

I morgen, på skolen, så skal jeg ha design og tekstil hele dagen lang, noe som betyr at jeg får jobbe med heldressen min. Den skal bli så bra, og jeg vet den kommer til å bli digg å ha på seg. Ikke minst, har jeg laget den selv, så da har jeg noe å være stolt av.

Uansett, så hadde jeg det utrolig morsomt med Robin i går. Vi dro på burger king og kjøpte steakhouse, den beste burgeren på hele BK, etterfulgt av filmmaraton med x-men og I love you man osv. Klokken halv 2, eller 3 på natta dro jeg ræva mi hjem. Og som sagt i går så er jeg vaskekjerring, noe som lar meg miste meg selv og ha en hengrumpe som kan dras etter seg på bakken. Men men, jeg lovte dere jo noen bilder av masken min på lørdag, og her er den.Likte dere masken min?
Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
hits