CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


NET-A-PORTER'S NYE NETTBUTIKK!

Skrevet: 31.mar.2011 @ 16:32

Kan ikke begripe hvorfor jeg ikke har skrevet om dette før nå.

For en liten stund tilbake, i februar eller noe, lanserte den nye butikken Mr.Porter, som er lillebroren til den alltids populære butikken net-a-porter. Selv registrerte jeg meg på nettsiden for rundt 5-6 måneder siden, og har siden ventet spent på hvordan den kom til å bli. De bærer så utrolig mye kult, fra mange forskjellige designere, og jeg skal snart bestille meg noe selv. Om en liten stund. Etter russetida. Når jeg får lønning igjen. Altså den etter russetida. hihi

Tilbake til nettsiden. Her finner man merker som Balmain, Gucci, Maison Martin Margiela, Lanvin, YSL, Burberry, Acne, og Ralph Lauren. Det er jo heller ikke alt. Man finner alt der inne. Er det et kjent merke, da er de der! Mr.Porter er butikken for menn som vil kle seg i noe annet enn H&M og Cubus hver eneste dag, og heller investere i et plagg som kan vare i flere år. Jeg har planlagt mange kjøp fra denne butikken fremover, men siden jeg jobber i en nettbutikk selv, kommer jeg definitivt til å ha nok klær så det holder. Nå gjelder det bare å få seg enda mer skapplass enn jeg allerede har. Ta en titt, det er definitivt verdt det! 

DISSE KOMMER INN I PARADISE ETTERHVERT

Skrevet: 30.mar.2011 @ 21:07


ph_MariusAarre.

Kunne du tenkt deg å delta på Paradise Hotel?


 

LA VÅREN KOMME

Skrevet: 30.mar.2011 @ 08:54

Nok er nok. 

Jeg kan ærlig talt ikke begripe hvorfor været her i møre og romsdal skal være så kaldt og jævlig. Alt jeg ber om er at det skal bli vår. Hvordan kan det være for mye å be om? Jeg hater uggs, store jakker og skjerf som setter seg fast i 2-dagers stubbene. Det jeg trenger nå er en stor dose d-vitaminer. Ikke fra tabletter, men gjennom sollys! Jeg trenger farge. Asap. Jeg begynner å ligne mer og mer på Woody Allen for hver dag som går, og om solen ikke titter frem i løpet av de neste dagene, skal jeg virkelig vise hva blandingen av solarium og betakaroten er godt for.


ph_weheartitRUSSEKLÆR

Skrevet: 29.mar.2011 @ 16:21

haha, jeg innrømmer nederlag.

Bloggen har jo rett og slett blitt satt til side i over en uke, men nå er det på tide å bli like effektiv. Denne uka venter jeg ca 3 pakker, og jeg gleder meg sånn til å vise dere hva jeg får! Tror det er én sponsorpakke, og to pakker jeg har betalt for selv. Russeklær er også på vei! Forhåpentligvis er én av dem her i dag, jeg trenger noe nytt. Er du russ i år? 

ÅRETS VERSTE ARTIST

Skrevet: 27.mar.2011 @ 16:08

Og prisen går til Rebecca Black, som har fått utrolige 57 milioner hits på youtube, siden musikkvideoen ble lansert for en og en halv måned siden. Hvordan noen faktisk kommer seg gjennom denne sangen uten å begynne å blø fra ørene, har jeg ikke peiling på. Denne jenta er noe av det verste jeg har hørt i hele mitt liv. Slutt å synge, før en ny verdenskrig bryter ut. takk.

SÆREMNE NESTE

Skrevet: 25.mar.2011 @ 13:22Føler meg litt slik nå!! Ah, ønsk meg lykke til!!!

TORNADO

Skrevet: 24.mar.2011 @ 19:18

Okei. Nå er det offisielt. Jeg er drittlei av dette været!

Jeg ser ut som en jævla lykketroll, etter å ha gått 200 meter. Føles som jeg går i en tornado. Noe jeg derimot aldri skulle ha gjort, er å gå uten lue. Eller caps. Herregud. Jeg er så glad for at jeg har bildeforbud de neste dagene. Alt for mye å gjøre, så om det er mote du er ute etter, får det vente en dag eller to! Okei da, for deres skyld. Fint vær der du bor? Isåfall, fu!5 MUST HAVES

Skrevet: 24.mar.2011 @ 11:27


Acne - classic wide cupro, herfra.Casio klokke herfra. Nixon klokke herfra.


Redken extreme serien som jeg forguder, som man finner her inne. Kuren er noe av det beste jeg har prøvd i hele mitt liv, så jeg må kjøpe ny!


River Island trenchcoat herfra.


Bag fra Zara som kan finnes her.SUPER 8!!

Skrevet: 21.mar.2011 @ 17:23Er det bare jeg som gleder meg til den nye Steven Speilberg filmen? Klarer nesten ikke å sitte stille under traileren, så dette er en film jeg må få med meg! Steven Speilberg og J.J. Abrams slår aldri feil etter min mening. Så nå gjelder det bare å vente, hva synes du?


RIHANNA - VOGUE SHOOT APRIL 2011

Skrevet: 21.mar.2011 @ 13:29
Disse bildene av Rihanna i Vogue 2011 er to die for. Fotografen Annie Leibovitz har nok en gang tatt fantastiske bilder. Om dere husker litt tilbake, var det Annie som tok de sjokkerende bildene av Miley Cyrus for en stund tilbake. Altså, bildene av henne med naken rygg, ikke trusebildene på fest. Uansett, fantastisk arbeid. Sommerfølelsen bare sniker seg innpå!


Like, dislike?


KAOTISK FYLLESYKE

Skrevet: 20.mar.2011 @ 19:07

Jeg startet da dagen i går med en rask busstur utover til Molde, og jobbet meg forsiktig gjennom butikkene. Etter en halvtimes tid, møter jeg Siri, som er en halvtime for sein. Glemte også å ta bilde av henne og den digge looken heller, faen. Vel, jeg tok faktisk ingen bilder, siden jakken jeg hadde på meg var for oppfylt med ipod, penger, telefon osv. til at jeg kunne ha det med meg. Sorry mac!

Etter et par timer i byen, hvor jeg blant annet spiste den digge quick bite favoritten min, kjøpte klesstativ og en ny skjorte (som dere skal få se i morgen), dro vi hjem til Danny for å slappe av og lade opp energi til kvelden. Og for en kveld, så mye morsomt, og så mye idiotisk! På et punkt ble jeg tatt i kvelertak og mistet pusten, så jeg endte opp med å sitte svimmel i en stund på baren, og på det andre kom ei jente bort og skulle absolutt ha med seg D bort til et annet bord. PS, han kjente jo ikke dama engang, stakkars. Men etter en lang kveld på byen, endte vi opp hjemme hos D, og jeg la meg rett ut på sofaen. Og der sovnet jeg da. Jeg som skulle sove i en ekstraseng liksom. Våknet opp i dag, skjønte ikke heeeelt hvor jeg var, og dro de utslitte beina mine bort til vasken. Halsen var knusktørr og fyllesjuken tok over. Så da endte vi bare opp med å se Bruno da, til vi måtte dra til bussholdeplassen. Har forresten en bok jeg skal fortelle dere om senere. Gled dere. Det positive er at jeg våknet i morges og så ut som jeg var nyordnet! Ikke ett hårstrå var krummet på mitt enorme hode.EN LITEN OPPDATERING

Skrevet: 19.mar.2011 @ 11:59

God morgen! For øyeblikket pakker jeg en bag, siden bussen til Molde går om en drøy time, så det å plukke ut hva jeg skal ha på meg, rette håret osv tar sin tid. Men jeg er ferdig ordnet da, venter bare på at det jeg glemte i vaskemaskinen i går.....skal tørke..... Må huske å ha med meg underholdning også, må jo ha noe å gjøre på bussen! Æh, dårlig tid! Blogges mer senere! Neste konkurranse kommer neste uke! Ønsk meg lykke til, jeg trenger det i helgen!VINNEREN AV KONKURRANSEN

Skrevet: 18.mar.2011 @ 23:34

Da er vinneren av konkurransen kåret, og det ble Benjamin!

Du har herved vunnet 500 kr i gavekort og blir kontaktet på mail! Og bare så dere forstår at det ikke var noe juks, her har dere bevis, så kan dere telle om dere vil.


Ellers har jeg ikke hatt tid til å blogge i dag, har gjort så alt for mye til å skrive her, så vi snakkes i morgen, jeg må vaske klær og sove. Molde i morgen! <3


PAKKE I POSTEN

Skrevet: 17.mar.2011 @ 17:10

For en drøy uke siden, mottok jeg en gave fra solbrillekongen.no. Det var da 3 solbriller, som jeg snart kommer til å gi ut i en konkurranse.

Solbrillekongen er da en av de morsomste sponsorene jeg har, for solbriller kjøper jeg sjeldent, og ødelegger veldig raskt, så dette er et ganske så bra samarbeid om jeg får si det selv. Selvfølgelig blir de jo kjempebra å ha i russetiden, for da har jeg på følelsen av at jeg kommer til å trenge 3-4 par.......Utseendet på brillene får dere se senere, orker ikke å ta flere bilder for øyeblikket. Forresten, nå er det siste innspurt i konkurransen, trykk her for å komme frem! Vinneren kåres i morgen!

Interessert i å vinne noen solbriller?


Innlegg i samarbeid med solbrillekongen.no

INNKJØP

Skrevet: 17.mar.2011 @ 10:00

Beklager for lite aktivt blogging, men jeg har rett og slett ikke hatt tid. Mellom skole, barneselskap til niesen min, kaffe, kaffe og ikke glem kaffe, har jeg hatt det litt travelt. Jeg følte meg som verdens beste onkel, da jeg så ansiktet på den lille, søte "uskyldige" niesen min. Jeg gav henne noe som søstrene mine hadde da jeg var liten, nemlig en slik ansiktsdukke som småjenter liker å stæsje opp med "extensions" og rouge. Man skal tidlig krøkes vet du, det er dagens motto for meg. 

Ellers har jeg kjøpt meg noen småting, som dere skal få se her!


2 skjorter fra dressmann - The city season 2 -  en porerensende skrubb fra Formula? + en osis og en diger lifetex balsam, men så ikke vitsen i å ta det med.

Jeg sovnet da altså før jeg fikk publisert dette i går, så det lå klart på pc'n da jeg våknet opp. Jeg hadde visst ikke stilt vekkerklokken i dag, så skoletur til oppdal blir det visst ikke på meg nei! Ikke er det verdens undergang liksom, men litt dumt. Prøvde på en fraværsfri uke. Oh well..


Så du noe du likte?

VERDENS BESTE SPONSORPAKKE

Skrevet: 16.mar.2011 @ 10:14

Da jeg kom hjem fra skolen i går, var jeg utslitt og sånn passe lei av omverden. Altså, helt til jeg kom inn døra og så at det ventet en pakke på meg på postkontoret. Så jeg dro den alt for slitne kroppen min bort til posten og hentet den digre sponsorpakken min fra arts&gifts.no. Og der fant jeg den hellige gral. Eller noe lignende, ta en titt!Jeg må enkelt og greit være verdens heldigste, og har verdens beste sponsor! Har allerede vært ute og jogget i de nye joggeskoene i dag morges, og det var som å løpe på en sky. Jeg kødder ikke. Aldri har jeg hatt så komfortable sko. For ikke å snakke om GHD'n, som er helt fantastisk, som forventet!

Men nå har jeg andre ting å fokusere på, så snakkes senere søtinger! Ha en kjempefin dag! Husk å delta på konkurransen min, bare trykk her for å komme til den! <3  

JOHN GALLIANO SPARKET FRA DIOR

Skrevet: 15.mar.2011 @ 16:18


Motehuset Christian Dior leter nå etter sin nye sjefsdesigner. The verdensberømte merket sparket nylig den talentfulle designeren og kreative direktør John Galliano etter en film som nå har blitt delt på youtube. I filmen får vi se Galliano kjefte på 2 kvinner som han trodde var jøder. Under filmen får vi se og høre 50-åringen snakke om Hitler, og at de hadde vært død om han fortsatt var her, eller. The franske motehuset slo hardt på dette, og myndighetene ser nå over dette. Personlig synes jeg det er riktig av Dior å sparke ham etter denne episoden. Han gir Dior et dyktig rykte, og de kan ikke gjøre annet enn å sparke ham. Slike hendelser som dette burde virkelig bli slått hardt ned på. Og HALLO, han er jo gay da, så om han hadde vært i konsentrasjonsleir, hadde han vært død for lenge siden. Eller i beste fall, gått rundt med et rosa triangel.Hva føler dere om hendelsen?


PULLING AN ALL NIGHTER

Skrevet: 15.mar.2011 @ 08:33

Beklager for i går dere, jeg sovnet som et slakt på sofaen etter skolen. Vel, først traff jeg på verdens søteste farmor da, som skulle på butikken og handle litt. Hun er så søt. farmor <3

Da jeg våknet opp, fortsatt trøtt og helt ødelagt, snakket jeg med Lise og avtalte å jobbe med særemne gjennom natten. Dette blir nok en veldig lang dag, kjenner jeg meg selv rett. Og det gjør jeg. Puggingen i seg selv går helt greit, og nå har jeg denne siste dagen på å gjøre meg ferdig. Jeg skal låses inne og logge ut av facebook for dagen. Må bare vente til jeg er ferdig på skolen først. Kjøpte meg også noen godbiter i går, som jeg glemte å ta bilder av for dere. Gleder meg til å prøve alt ut, skal nok bli morsomt! Ellers må jeg fysisk gjøre meg klar til helgen. Endelig litt Moldestemning. Nå trenger jeg bare en shoppingvenn til lørdagen, noen som melder seg frivilig? Skal heldigvis få kjøpt meg noen ting som jeg venter desperat på. Dette ble jo et.... minneverdig innlegg. Skal prøve å komme med noe innen mote i dag, føler det har gått en stund. Dratt en all nighter før?

Delta i konkurransen min her!
HVOR BLE DET AV JON BLUND?

Skrevet: 14.mar.2011 @ 14:00

Okei. Da sitter jeg her i siste time. Helt utslitt. Ikke har jeg fått besøk av Jon Blund i natt heller. God damn it. Nå er det full særemnetid. Jeg må virkelig sette meg inn i dette, for gjør jeg det ikke nå, gjør jeg det aldri. Jeg skal egentlig jobbe med en oppgave i engelsk, men jeg får ikke til å tenke klart. Jeg har så mye på hjernen for øyeblikket.


Chris Brown - Yeah x3.


Alle rundt meg fokuserer på Japan, og alle deres tragedier, men jeg får ikke til å se på slikt. Jeg kan ikke tenke på hvor vondt de har det, fordi jeg vil ikke innse det. Men sånn har vi det vel alle iblant, eller hva? Men over til noe annet. Idag, skal jeg bestille time hos frisøren, siden jeg totalt ødela mitt eget hår forleden. igjen. Og nå er det nok, jeg trenger profesjonell hjelp. Jeg er gutt, jeg kan ikke drive å dra frem saksen i ny og ne for å lage bald spots i hodebunnen. Det funker ikke sånn!! Jeg må virkelig lære meg å investere i visse ting. Ellers tenker jeg på å åpne en sparekonto, så jeg kan begynne å spare til New York. Gleder meg mer enn jeg kan beskrive, Ord kan rett og slett ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. New York baby, here I come. Må bare avslutte skolen først, og jobbe ræva av meg. Skal også søke i ny jobb, og om jeg får den, blir det så mye lettere når det kommer til hvor mye og hva jeg skal bruke. Har på følelsen av at når jeg først har fått hva jeg har mest craving på, kommer sparekontoen til å fylle seg opp fortere enn svint! Forresten, for å delta i konkurransen om å vinne 500 kr i gavekort, trykk her!


WILLOW SMITH - 21ST CENTURY GIRL

Skrevet: 13.mar.2011 @ 20:56Nok en hit fra Williow Smith, keep it up!

UGLY BETTY BITCH

Skrevet: 12.mar.2011 @ 18:34

Åh milde måne.

Haha, ikke en setning jeg bruker til vanlig, men tenkte det passet her. Jeg holdt meg våken forleden natt, og holdt meg våken til i går kveld. Deretter besøkte jeg Anniken på jobb og bestemte for å gå tidlig, siden jeg holdt på å sovne på disken........Da jeg kom hjem begynte jeg å se ugly Betty<3. Og av en eller annen grunn ble jeg våken i starten av episodene, trøtt etter 10 min, og så våken rett før episoden sluttet. Er det mulig?

Chris Medina - What are words.

Ikke har jeg noe morsomt å skrive om heller, siden google chrome fortsetter å klikke og slette ALT jeg skriver! HORE!  Uansett, så skal jeg skaffe meg noe digg å spise nå, siden særemne er rett rundt hjørnet, og jeg er ikke halvferdig. Jeg er så død. Hater særemne mer enn ord kan beskrive. Jeg hater å stå og snakke foran mennesker!! Fryser alltid til og sier "eeeehm......ja" Og det hjelper ikke akkurat på presentasjonen. Jeg må finne ut hvordan jeg kan roe meg ned før framføringen, ellers er jeg ille ute. Noen som faktisk gjør noe morsomt i dag?

FREMTID

Skrevet: 11.mar.2011 @ 20:04

Jeg sitter og tenker på fremtiden, og alt den kan bringe.

Jeg tenker på bloggen og hva jeg har oppnådd gjennom den. Ikke så alt for mye, men verdt årene over tastaturet, og venner som gir deg opp fordi du heller vil sitte hjemme for å skrive, mens alt de vil er å drikke.

Jeg tenker på hva det kommer til å bli av meg, hva jeg skal jobbe med, og hvor. Hvor jeg kommer til å befinne meg i verden, om jeg fortsatt sitter fast i sørgelige Norge, når alle andre er ute og utforsker verden. Om det blir i et magasin, eller for meg selv, eller om jeg rett og slett bare mister kontrollen, og styrter mot jorden.

Jeg tenker på gløden i meg, som vil jeg skal slippe alt jeg har i hendene, alt jeg tenker på, og heller fokusere på å gjøre meg til en bedre utgave av meg selv, og hva som skal til for å gjøre nettopp dette. Jeg tenker på alle som har holdt meg tilbake, når alt jeg har hatt lyst til har vært å fly, uten en tanke i nærheten. Om alle mine drømmer blir til virkelighet, og jeg faktisk bor der jeg vil,  jobber med det jeg vil, er med de jeg vil. Jeg tenker på at blod er tykkere enn vann, men at vennskap holder meg gående. Jeg tenker på skoler og jobbmuligheter. Jeg tenker på mote, og hvordan jeg skal kle meg, hvordan jeg kommer til å se ut, og hvordan jeg er som person. Jeg føler en viss drivkraft i meg som ber meg fokusere på meg selv, og hva jeg kan tilby verden. Og at kanskje mine drømmer kan bringe meg akkurat dit jeg vil de skal, og kanskje litt lengre. Hva kommer det til å bli av oss, når vi blir eldre? Vi følger drømmene våre sterkere enn forfedrene våre gjorde, og da de ville ha et enkelt liv med mann eller kone, og kanskje med barn. Jeg tenker at jeg nekter å bli holdt tilbake på den måten, å tenke at jeg kommer meg bare så og så langt. Jeg kan ikke tenke på den måten, for da ødelegger jeg skjebnen jeg legger ned for meg selv. Jeg skal bli den jeg vil være, og gjør alt for å oppnå det. Hva skal til for å gjøre deg lykkelig, og da mener jeg virkelig lykkelig, hva vil du gjøre med livet ditt?
MIN NYE "MUST SEE" SERIE!

Skrevet: 10.mar.2011 @ 22:47

En dysfunksjonell familie, en burgersjappe og helt forskrudde unger, hva kan være bedre?

I går tok jeg meg litt tid til å se den nye serien kallt Bob's Burgers, og jeg vet nesten ikke hva jeg skal si om den, bortsett fra at den er hysterisk! Men den er ikke for alle, så om du kjeder deg en dag, kan Bob's Burgers være noe for deg som trenger en god latter!

Serien handler om en mann, hans familie og om burgersjappa deres. Om man liker å se den nasty eldste søsteren, den psykopatiske lillesøsteren som er i stand til det meste, den irriterende broren, konas stemme og Bob's tankegang er dette en perfekt serie for deg! Dette er noe jeg skal fortsette å følge med på, for en slik latter er alltid god å ha i hverdagen! Anbefales! ikke glem å melde deg på konkurransen her!

KONKURRANSE: VINN GAVEKORT PÅ 500 KR!

Skrevet: 10.mar.2011 @ 17:23

Endelig har jeg fått til en skikkelig konkurranse på bloggen, det har vært lenge siden nå.

jeg er så heldig at jeg får gi ut et gavekort på 500 kroner som en av dere skal få av meg. Jeg fikk det nylig i posten, og jeg brenner etter å få startet! Gavekortet kan brukes på www.artsandgifts.no!


Jeg endrer denne konkurransen! Fra nå av kan alle vinne konkurransen, bare legg igjen navn og e-mail, så blir vinneren kontaktet på fredag. Det ble slik siden så mange hadde lyst til å delta, men ikke hadde blogg, og har derfor spurt meg om jeg kunne endre det. Og det kan jeg, så kjør på, legg igjen navn og e-mail, så skal jeg kåre en vinner!!Innlegg i samarbeid med artsandgifts.no

JUSTIN BIEBER/MILEY CYRUS PARODI!

Skrevet: 09.mar.2011 @ 15:29Miley Cyrus som Justin Bieber, og en dame fra saturday night live som Miley Cyrus. SYKT BRA! Skjer med headern da? Idiotiske designproblemer!

TAPERNE FRA PARADISE HOTEL

Skrevet: 08.mar.2011 @ 21:53

Hei! Da sitter jeg og slapper av med paradise hotel på skjermen. For å være ærlig ser det ikke ut som dette blir en minneverdig sesong. Deltagerne er kjedelige og forutsigbare. I tillegg er de sluts da, og det hjelper dem ikke akkurat. Famehorer hele gjengen, men det skjer jo hver eneste sesong. Petter fra forrige sesong er jo tross alt med på charterfeber. Alt for å komme i rampelyset. Carl sier ja til å være dj i Molde og Eidsvåg. Wow, du må virkelig være en kjendis for å bli booka på de stedene. Og de neste månedene kommer de til å ta over topplista. Igjen. Herregud, så irriterende dette blir. Den eneste paradisebloggen fra i fjor som var brukbar, det var jo Karoline Berget. 


Fefe Dubson - Stuttering.

Men nå skal jeg farge håret, for paradise suger, og jeg gjør hva som helst for å komme meg unna disse idiotiske folkene. Ikke blir det vanskelig å slå av tv'en heller. Thank god. "Dere synes jeg er så pappajente for at jeg går på BI". LOL! Dra tilbake til BI da, for du hører ikke til på tv uansett. Man vil jo tross alt se på noe interessant, og det er ikke du.

Og dagens dilemma er jo selvsagt å velge partner. Så hva sier dere, hvilken skal jeg velge?

SKOLE DITT OG SKOLE DATT

Skrevet: 07.mar.2011 @ 23:22

Siden jeg fortsatt er i feriemodus, og sov vekk hele skoledagen, har jeg bestemt meg for å ta fatt i særemnet, og se filmen og lese ferdig en av bøkene mine. Jeg er så ille ute...

Derfor tar jeg nå en pause i å lese, og oppdaterer her for dere. Ikke at det er særlig spennende for dere å lese, men bedre enn ingenting, right? I morgen venter en lang skoledag på meg, og deretter mer øving. Må jo gjøre dette til det beste særemne ever, selv om jeg suger i å ha framføringer. Det er grunnen til at det så og si alltid gikk dårlig å synge foran publikum, jeg hater å stå alene på en scene, og blir sykt nervøs. Gikk på sang i 5 år for å teste grensene mine liksom! Men nå står my sister's keeper, en varm kopp sjokoladekaffe og litt arbeid for tur. Ikke noe paradise på meg! Haha, har du smakt sjokoladepopcorn?DAGEN DERPÅ ER ALDRI EN GOD DAG

Skrevet: 06.mar.2011 @ 18:35

Bortsett fra det faktum at jeg ikke var ute i går, og er blitt sjuk. Skulle ønske jeg hadde fyllenerver, det er mye mer morsomt. Så om en liten stund skal jeg ut for å kjøpe salt potetgull, så magen min forhåpentligvis roer seg ned. Jeg åpna ikke engang vinen jeg kjøpte i går. Det begynner å se ut som jeg hamstrer i kjøleskapet mitt. Men hva skal en si? Jeg skal på grøftefylla.

Ellers venter jeg på en pakke i posten, og gleder meg helt vilt til den kommer frem! Jeg skal vise dere med en gang jeg mottar den! Og så planlegger jeg å ha en konkurranse her på bloggen om ikke lenge. Så hva sier dere, skal jeg ha en konkurranse?
INSPIRATION

Skrevet: 05.mar.2011 @ 20:43


ph_CamilleC@lookbook.

JEG JOBBER I EN NETTBUTIKK!

Skrevet: 05.mar.2011 @ 12:38

For en 2 ukers tid siden, ble jeg spurt av en av mine sponsorer; artsandgifts, om jeg hadde lyst på en jobb i en ny nettbutikk som skal komme ut. Selvsagt sa jeg ja, og har allerede startet å arbeide. Sammen med sjefen min Karoline, planlegger jeg å åpne en av nordens beste klesbutikker på nettet. Dette høres kanskje veldig selvsikkert ut, men jeg tror denne butikken kommer til å bli stor, og forhåpentligvis blir den det. Mye arbeid skal til for at dette skal skje, og jeg kommer nok til å holde dere oppdatert med dette, med tanke på at jeg skal jobbe mye med dette fremover.

Ikke det at jeg har noen spesiell erfaring med å jobbe i en nettbutikk, men jeg har planer om å få tak i klær som passer enhver smak. Vel, de fleste hvertfall. Selvsagt er dette en stor utfordring, men jeg jobber sakte men sikkert for å få det som jeg vil. Min offisielle status i nettbutikken kommer til å være motekonsulent, og jeg er den som velger hvert eneste plagg som skal inn i butikken. Butikkens navn ble det som jeg opprinnelig skulle kalle min egen nettbutikk en dag. Desverre kan jeg ikke slippe navnet enda, men dere vil nok være de første som får vite om det. Heldigvis har jeg min fantastiske sjef til å hjelpe meg med det jeg trenger. Jeg tror dette kommer til å bli en stor utfordring for meg, og veldig spennende. Så følg med meg videre, med min jobb som motekonsulent! Tror dere dette kommer til å bli bra?

NEW YORK CITY

Skrevet: 04.mar.2011 @ 14:14

Hei dere, våknet nettopp med den sykeste følelsen på lenge. Drømmen jeg hadde i natt, var noe av det særeste jeg noen gang har vært med på. Dream or no dream.

Ellers kan jeg med hånden på hjertet si at jeg er lei av sure, regnfylte, vindblåsende Norge, og sitter og dagdrømmer om å reise, før jeg ender opp med å ta en glovarm dusj til jeg ligner en hummer. Jeg drømmer om verdens mest fantastiske by. NY, my love. Og nå er det ikke 1 år til jeg drar engang!! Har du vært i NY?BALMAIN FALL/WINTER 2011-2012

Skrevet: 03.mar.2011 @ 22:04

Jeg digger den nye kolleksjonen til balmain for høsten og vinteren 2011-12! Så mye å velge mellom, og vel.. nyt bildene! :)


Så du noe du likte?


SOMMERGARDEROBE

Skrevet: 02.mar.2011 @ 19:36

Som flere av dere der ute, har jeg begynt å tenke på sommergarderoben min. Og jeg har store planer! Nå gjelder det bare å gjennomføre dem. Jeg kommer som livingdoll til å satse på det mer dyriske innen mote, og safaristilen. For første gang i mitt liv har jeg fått sansen for dyreprint. Leopardskjorte og shorts er noe som skal inn. Jeg har også tenkt å skaffe mer naturlige farger, og se for meg at jeg skal på safari. Under kan dere se noe av det jeg kommer til å satse på i sommer.Bortsett fra hele safarilooken, er jeg fortsatt fascinert av galaxyprint, og da spesielt Christopher Kane sine tees. Jeg er derimot ikke så begeistret over seilersko, så sjansene for å se meg i et par er minimale, med mindre de ser perfekte ut. Og jeg er kresen, så vi får se. Dongrishorts er jeg heller ikke lei av, og skal lage meg et par til i sommer, da ser de mye bedre ut!


Hvilke spesifikke plagg/looks kommer du til å satse på i sommer?


LADY GAGA LEKASJE!

Skrevet: 02.mar.2011 @ 12:45Dette er visst en av de nye sangene til Lady Gaga. Navnet er animal, og jeg er fortsatt ikke imponert. Lady gaga var alltid så kul, men nå er hun bare daff. Nesten som hun er på vei til å ta en Britney, shaving er vel neste på planen. Sangen er grei, men hun har gjort så mye bedre. Bare husk følelsen av pokerface de første gangene på fest. Det var sanger det!


Hva synes du om animal?


PEACOCK

Skrevet: 01.mar.2011 @ 21:14Hei dere, er ikke i et særlig blogghumør i dag, kommer sterkere tilbake i morgen. Har noe kult på gang, som sikkert kommer ut i morgen. Takk for at dere er så tålmodige. <3

Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
hits