CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


I'm here for your entertainment

Skrevet: 30.apr.2010 @ 21:00
Hei dere! Nå sitter jeg her og skal til og starte vorset med noen nære venner. I kveld er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal ta meg til, men vi tar det når det kommer, og lar saken ligge foreløpig. Som dere vet, har jeg ventet på stayhardpakken min siden forrige helg, og i dag, så var den her! 
Adam Lambert - For your entertainment. 

Vorset har startet, og akkurat nå står denne på fullt, elsker den!

Dere har blitt veldig slappe med kommentarene i det siste, og nå for tiden får jeg bare et par kommentarer per innlegg, kanskje. Jeg er uansett glad for at dere leser bloggen min, og håper dere liker den. Hvis dere har noen forslag til hva jeg kan skrive om, så er det bare å komme med dem. 

Noe spesielt dere vil jeg skal skrive om?

Outfit 29.04.2010

Skrevet: 30.apr.2010 @ 18:18
Jeg må begynne å ordne til så vi kan vorse her, så jeg slenger bare med noen bilder av gårsdagens outfit. Ha en fin fredag alle!Bukse Zara, skjorte H&M, sko Mano.

Twilight - Final Eclipse.

Skrevet: 30.apr.2010 @ 13:55
Endelig er traileren til twilight's nye film, final eclipse, som har premiere 1. juni ute. Gleder meg!


Bare jeg som er spent?

Birthdayboy!

Skrevet: 29.apr.2010 @ 20:27
Hei. Vet du hva? Jeg fyllte 19 år i dag. Jeg hadde nettopp skrevet et veldig langt innlegg til dere, men jeg slettet absolutt alt, bortsett fra den setningen først her, som er uthevet. Ingenting av det jeg skrev hørtes ut som noe jeg kunne ha sagt, og vel... sånn er det bare. Uansett.

Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal skrive her, så egentlig bare slenger jeg med noen ord og håper at det former seg noen setninger til slutt. I hele dag, har jeg fått gratulasjoner på både mobil, skole og facebook. Tror jeg har fått over 200 gratulasjoner på facebook til nå, og det setter jeg utrolig stor pris på! Takk skal dere ha, alle som har gratulert meg. 


Etter skolen, spaserte Villemo, Siri og jeg ned til torget for å møte Tannie. Deretter dro vi på café rød, bare blå? for en mocca. Utrolig koselig gjeng, som aldri gir hverandre sjansen til å få inn ett ord når en av de andre prater. Haha <3HAHA, jeg er så digg!

Jeg har vel for så vidt gjort det jeg ville på bursdagen min, men når man ser bort ifra alle gratulasjonene, føles det ikke som om jeg feirer noe. Det har vært en ganske vanlig dag. Jeg har jo ikke fått noen kake, og ingen gaver har dukket opp. Jeg er bare fornøyd for at jeg får stayhardpakken min snart. Problemet er vel egentlig at jeg sitter og venter på den, men tviler på at jeg får den til helgen. Noe som betyr at jeg må vente heeelt til neste helg for å få pakken min.... Jeg vil ha den...

Samme kan det være. Skader vel ikke å vente litt til. Jeg er så utålmodig, og har vært helt lik fra da jeg var tre-fire. Pakker på julaften? Jeg ble allitd først ferdig med maten og dessert, og satt og ventet på pakker mens alle andre vasket opp. Brydde meg ikke noe spesielt jeg, så lenge jeg fikk gavene mine...  Nå skal jeg rydde ferdig det problematiske rommet mitt, en gang for alle! Det skal være ryddig når jeg drar herfra i morgen! For en måte å feire bursdagen min på! Jaja, jeg har mange bursdager på vei. Ha en fantastisk 29. april videre. Jeg er utrolig glad for at dere leser bloggen min.

Hvordan har du det i dag?

I think I'm ready

Skrevet: 28.apr.2010 @ 21:06
Jeg kan ikke tro det. Det går rett og slett ikke inn. Jeg har bursdag snart..

29. April er dagen min. Jeg skal feire dagen min med noen av de beste, på café med enten en mocca eller en pils, og kanskje litt kaker og diverse godt. 18 år er forbi, og jeg er klar for å starte mitt nittende år her. Jeg er klar for nye eventyr og utfordringer. Jeg er også klar til å nå nye høyder, og oppleve ting jeg aldri har opplevd før.

Jeg merker også at etter at jeg flyttet for meg selv, har stil og stilsans vokst mye mer enn det noen gang hadde gjort der hjemme på Sunndalsøra. Joda, så flytter jeg nok hjem til sommeren, men det er mest for å gjøre meg ferdig med det videregående stadiet, og for å ha en grunn til å bli noe større. Hvem vet hvor eventyret mitt ender. Jeg vet hva jeg vil oppleve, men ikke hva jeg vil ende opp som. Designer står igjen i tankene, men jeg liker meg for godt på scenen, og vet ikke om jeg vil gi slipp på det. Kanskje ender jeg opp på storskjermen en dag. Hvem vet?


En skulle ikke trodd at lille meg på 185 cm, blir 19 år om mindre enn 3 timer.

Kanskje jeg ender opp med å designe klær til dere som leser her. Kanskje kan det ha seg at jeg en dag har oppnådd alt jeg vil oppnå i livet. Jeg er nervøs. Men jeg både gleder meg og gruer meg. Kom igjen, la alt være bra! La klokken slå tolv!

Jeg er tyren, jeg er sur. Hva er du?

Pitch Black Prada.

Skrevet: 28.apr.2010 @ 11:27

Fotos_Bruno Stau, med Francisco Lachowski som modell.

Hva slags oppfatning har du av merket etter disse bildene?

Sommerens must have. Nr 1.

Skrevet: 27.apr.2010 @ 20:36
Idag har jeg tenkt å skrive om hva som er noen av mine must haves til sommeren, og jeg tror jeg skal gjøre det sånn at jeg viser dere en ting av gangen.

Først av alt bør alle ha en god shorts. Da snakker vi om shorts som både er komfortabel og som ser bra ut. Selv har jeg to av dem på bildet under, og trives veldig godt med dem. I sommer kommer jeg selv til å gå med litt mykere og daffere farger enn årene før. I fjor så var det litt mer knæsje farger som lå blant de mest brukte, og Hennes & Mauritz fikk solgt dem fortere enn noen gang. I år har carlings fått inn noen helt nydelige farger på shortsene sine, og jeg trenger minst to stykk.

Alle skjortsene over er fra Topman så klart.


Hva synes du er en must have for en gutt, eller must have for deg om sommeren?

Wildboyz ft. Ameerah - The Sound Of Missing You

Skrevet: 27.apr.2010 @ 18:56

Herregud, hvorfor kan ikke alle jenter kle seg sånn?

Endelig fanget jeg deg!

Skrevet: 26.apr.2010 @ 22:48
I dag har jeg oppnådd noe jeg trodde var umulig!  Jeg har alltid hatt lyst til det, og endelig, etter mange år med leting, fant jeg den og det kommer ikke på tale at jeg lar den gå. Endelig fanget jeg en Pikachu.
Nå som jeg har fått min første pokemon, skal jeg finne alle de andre, og kaste pokeballene mine etter dem. Det som er bra med min Pikachu, er at den er akkurat som Ash sin. Den prøver å løpe vekk fra meg til tider, men jeg er raskere. Tenk så lett livet hadde vært om jeg hadde hatt en pokeball tilgjengelig. Nå må jeg gå og holde den lille krabaten i hånden, og selv da prøver den å stikke av. 

DU ER MIN PIKACHU!

Bursdag.

Skrevet: 25.apr.2010 @ 17:57
Heisann, i dag har jeg ikke noe outfit å vise dere, hvertfall ikke for øyeblikket. Pakking er det eneste problemet mitt for øyeblikket, mens ghost whisperer går på skjermen her.

På torsdag er fyller jeg 19 år. Dagen jeg sitter og venter på hver eneste dag i året, er snart her! Planen er å ta seg en tur på byen med noen nære venner for en kaffe eller mocca. Samme kan det være, jeg skal ikke begynne å ramse opp alle kaffetypene jeg liker. Jeg gleder meg til den dagen, og håper det er varmt nok til å sitte ute i solen og nyte noe varmt å drikke.

Mange har spurt meg om hva det er jeg ønsker meg i gave, og jeg har jo noen ideer, men kommer aldri på alt på en gang. Så noen minutter etter dette innlegget er postet, kommer jeg nok på noe jeg vil ha. Det skjer alltid.
-Baseballjakke fra hvor som helst egentlig, så lenge den er enkel som den over.
-Smykker! Jeg får et smykkestativ fra en venninne på skolen, som hun har lagd. Den er så rolig, og chic, og passer helt til meg. Takk Mari! <3
-Nikon D5000. Det skjer nok ikke.
-Penger, alltid godt å få.
-Macbook pro. Det skjer nok heller ikke, haha.
-Ysl parfyme, finnes på parfymelle. De har også en som er litt sterkere. Denne minner meg om sommer!

Nå må jeg skynde meg å pakke ferdig alle sakene mine. Skal jo tross alt hjem til Molde, og til min kjære lille hybel om mindre enn én time. Ha en fin kveld!

Så kjære lesere, når har dere bursdag?

Shopping!

Skrevet: 24.apr.2010 @ 20:48
Hei. Vet dere hva som ventet meg på posten? En gave fra prinsesse.no!!!!!!!! En stor rosa sekk, og en kjempe fin bok om prinsesser! Gleder meg helt SYKT til å lese!!!

Nei. Eller, jo, jeg fikk det og, men det var visst til niesen min. Det som derimot var adressert til meg var dette:Som dere ser har jeg 3 gavekort fra stayhard.no, etter at jeg deltok i deres tøffeste outfitkonkurranse. For en herlig dag det var da jeg vant dem, den dagen gikk alt helt perfekt. I dag har jeg sett på 3 soon to be russ 10, bade for å få russeknute. Veldig nice. Jeg har film, men vurderer heller å legge den ut på facebook, enn her. HE HE.

Siden dere spurte om hva jeg skulle kjøpe på stayhard, kan dere få se listen her. dette er mer eller mindre hva jeg har bestemt meg for.


Nå skal ta meg en skikkelig kosekveld, hvertfall før noen kontakter meg og muligens drar meg med på fest. Det skjer som oftest. Men men, ansiktsmaske og hårkur venter. Ha det morsomt i kveld da!

Har du eller skal du være mentalcase i russetida?

Pakketid.

Skrevet: 24.apr.2010 @ 13:15
God morgen! Nå har jeg akkurat inntatt frokosten med havregryn, og tatt en dusj. Ser dere, jeg kan være sunn til tider jeg og....

Da jeg kom hjem i går, så jeg at det venter en pakke på meg fra stayhard.no. Dere husker vel konkurransen jeg vant for dem? Synes det var litt rart at jeg ikke fikk et brev med gavekort, istedenfor en pakke, men samme kan det være. Jeg skal også innom Ylva på jobb, for å ta meg en caffe latté. Forresten så er solen nok en gang helt utrolig. Uheldigvis er det litt kjlgere her på Sunndalsøra, enn i Molde. Så kan nok ikke gå uten jakke helt enda. 


Foto_Helle Gannestad.

Nå stikker jeg og henter pakken min. Ha en fantastisk dag hvor enn du er!

Hva skal du idag?

hei og.....

Skrevet: 23.apr.2010 @ 23:42Hade! Da stakk jeg ut på byen søtinger. Liker dere ikke outfits eller? Fikk jo så lite tilbakemeldinger fra dere. Ha en fin kveld videre. Glad i dere, ha en fin fredagskveld.

EDIT - Det ble visst ikke noe øl eller diverse andre drinker og musikk på meg i kveld. Sier bare én ting. Film.

Outfit 23.04.2010

Skrevet: 23.apr.2010 @ 19:29
Heisann. Håper det ikke bare er jeg som har fått masse strålende og vakker sol i ansiktet i dag? I går fikk jeg melding fra amfi roseby, om at det skulle være moteshow. Mens jeg sto der, kom Lars Tangen og Julia Nyland ned trappen som modeller for carlings. For å være ærlig kunne de satt sammen bedre antrekk på de fleste av modellene, men mange så veldig bra ut. Den baseballjakken Lars gikk med, har jeg siklet på i rundt................ Siden den kom ut. 


I dag har jeg hatt en hel dag med produksjon, og hvis alt går som det skal, blir jeg ferdig med halskjedet mitt i løpet av  neste uke. Fikk faktisk lagd meg et par ringer. Haha, og en til Lovise. Så klart dro jeg hjem til pappa i helgen, og så flink som jeg var, hadde jeg vasket klær i natt før jeg la meg. Det som var veldig irriterende, var at alt fortsatt var fuktig............. Dette går jeg med idag.Jakke Vailent, cardigan Zara, bukse H&M, sko Mano, bags LV og pappas gamle.

Er det sol der du bor?

Bloggerne forsvinner.

Skrevet: 22.apr.2010 @ 15:33
På tv'n går det i Smallville og modelljakten, mens på pc'n går det i the giant og Lars Tangen. 

Jeg ble ganske sjokkert da jeg leste at selveste Lars Tangen tok en pause for å fokusere mer på sitt personlige liv. Det er ganske forståelig, og er noe jeg synes at han fortjener, etter å ha blogget i såpass lang tid. Etter å ha fått drapstrussler og tonnevis av hatkommentarer, har han fortsatt stått på sin plass.The giant - Kjetil Lundstein, er en blogg jeg er innom i ny og ne, og har lest helt siden oktober i forfjor, hvis jeg husker rett. Den gutten har jeg alltid likt. Bloggen hans har alltid vært én av de beste i mine øyne, og det har så og si aldri vært et kjedelig innlegg på den bloggen. Det er utrolig trist at bloggverdenen mister to av sine beste bloggere, Og det mener jeg virkelig. Jeg håper begge to bestemmer seg for å komme tilbake en dag. lars Tangen skrev jo at han kommer tilbake sterkere enn noensinne, men Kjetil er jeg ikke helt sikker på. Enten så var det slutt, eller så kommer han tilbake etter russetiden. Jeg tror han og kommer tilbake til slutt. 


Dette har vært en trist uke for bloggverdenen, og jeg ønsker dere lykke til.

Leste du The giant eller Lars Tangen?

Gi meg disse, så er jeg din for evig.

Skrevet: 21.apr.2010 @ 16:58

Jeans Cheap monday,   sko Opening Ceremony,   tee  5preview,  bag  Mulberry Alexa,   solbriller Tom Ford.

Hei! Ble ferdig på skolen for litt over to timer siden, og på den tiden har jeg bare spist middag og sett tv. For øyeblikket ser jeg den nyeste episoden av glee, dere kan se den her, hvis dere vil holde dere oppdatert. I dag har været i Molde vært bedre enn noensinne med blå himmel og strålende sol! Kjenner sommeren komme. 

Vel, jeg får vel bare se til å komme meg i dusjen. Tror det er på tide å begynne å ordne seg, skal jo tross alt på café senere, og kose meg skikkelig. Trenger sårt en mocca!

Hva skal du gjøre på i dag?

Kosekveld.

Skrevet: 20.apr.2010 @ 21:24
Hei dere. Dere husker den heldressen jeg skulle lage på skolen? Jeg er nesten ferdig! Jeg arbeidet ekstra hardt idag for å komme så lengst mulig. Det eneste jeg har igjen er strikk på bein og armer, lage hette og sy den på, og.....Stemmer! Jeg vil ha noe skrift på brystet, og tydeligvis har de en maskin som ordner det for meg. Ganske kult igrunn.

Jeg sov forresten 4 timer i sted, og skal liksom på skolen i morgen. Ja, for jeg kommer meg nok opp. Kvelden tilbringes alene sammen med Villemo, med paradise, god mat og skjemme-bort-kveld. Egentlig skulle rommet mitt ha vært plettfritt akkurat nå, men flink som jeg er, la jeg meg. Jeg var så trøtt etter skolen, så jeg tenkte jeg kunne sove hvertfall én time. Som resulterte i ca fire. Noen ganger hater jeg sengen min. Den er rett og slett for god.


Hadde nok dessverre ingen inspirasjon i dag, men bare vent til morgendagen!

Glemte visst å publisere blogginnlegget i sted. Vel vel, kosekveld begynner, and I'm off duty. Nå er det tid for nachos, hårkur og paradise. Ha en god kveld.

Inspiration 20.04.10.

Skrevet: 20.apr.2010 @ 01:44
Top from H&M "the Garden Collection", Short from H&M " the Garden Collection ", Open BootsH&M Black Perfecto, H&M Tutu Dress, Gold Mirrored NecklaceBlazer, Slim Fit Jeans, White Shoes, Bag666, Cassette Necklace from Amp, Vintage from DadHat from Topman, Shirt from H&M

Hvilket bilde likte du best?

Cosmo Kings datingtips nr.1

Skrevet: 19.apr.2010 @ 18:22
Hvis du tabber deg ut, be om unnskyld. Vær ærlig, og ikke overreager. Vil dere ha et eksempel på hva som kan skje? Den er grei.

Dere er på en bra fest. Du, og jenta du holder på med. Du bor et stykke unna. Sånn ca 2 timer med buss. Dere begynner å krangle fordi han fikk melding av en kompis hvor det sto noe som "hvem er det du knuller på der da?" Så sender han tilbake noe lignende som dette. "Hun heter Lene, jævlig fin kropp, mørk og sykt digg". 

Mange jenter tar det som en negativ ting. "han bare bruker meg!" "Jeg trodde det var noe der...". 

Hvem har sagt at det ikke er noe der? Gutter flest, forteller kameratene noe sånt for å tøffe seg. Mange gutter er som de fleste sier. En player. Hva så? Kan man ikke forandre seg? Hvis man var player før, kan det ikke hende at han finner deg interessant?  Hvorfor er så mange jenter bombesikker på at alt en gutt vil er å ha sex med henne? Jeg kjenner mange gutter som bare liker å være i nærheten av en spesiell person de er glad i. Å ligge ved siden av, bare det å få se på personen og tenke "meg og deg". 

Uansett, tilbake til poenget mitt. Aldri send ham en melding og si "tror ikke det funker mellom oss" når klokka er rundt halv 4 på natten. For vet du hva som skjer da? Da må JEG hjelpe til, og sove på sofaen. TAKK for helgen.

Snakk ut, ikke overreager, og ikke ditch når personen ikke har et sted å sove. 
GOT IT?

Sminke.

Skrevet: 19.apr.2010 @ 13:48
God morgen. Vi ble nylig ferdig med prøveeksamen i matte, som gikk helt greit, og nå lærer vi om kosmetikk gjennom tidene. Morsomt. Ganske interessant å finne ut at egypterne brukte sminke, at begge kjønn lakket neglene, og at artistokratene bare brukte pudder for å skjule arr og sykdom.

I dag har jeg fri, og har ingenting å ta til meg. Så jeg vurderer å rydde opp i skapet på badet, hele rommet og bare lage meg noe god mat og slappe av. Har egentlig ganske lyst å dra meg en tur ned på byen, men vi får se hva som skjer. Man skal aldri si aldri. Siden jeg har noen ting jeg skal ordne med blogg og kanskje design og lignende, vil det nok ta sin tid.

Vurderer å gå nå, siden læreren som vi har for resten av dagen ikke har møtt opp. Igjen. Håpløst. Den stakkars fyren får ikke vite noe, og hvis han i det hele tatt får høre hva som skjer, så møter han opp, og vet sånn halvveis hva som skjer. Aldri alt. Stakkars mann.. elsker skolesystemet her. Dagens spørsmål er - Dere vet de menneskene som ble gasset og så brent i krigen? 
Hva brukte man fettet deres til?

Skal ikke ha barn før jeg har fyllt 40. Minst!

Skrevet: 19.apr.2010 @ 00:41
Heihei! Regner med at dere hadde en fin helg? Vel, jeg kan vel med hånden på hjertet si at denne helgen inneholdt litt for mye drama enn det jeg egentlig hadde håpet på. Jeg dro jo hjem til pappa på fredag, og kom tilbake nå i kveld. Jeg hater også å ta den siste bussen tilbake til Molde på søndager, så fra nå av setter jeg meg på 7 bussen. 

Bussen min stoppet da vi hadde kommet halvveis idag. Jeg følte meg fanget. Meg, mats, et par voksne og hundrevis av småbarn. Jeg kunne gått til Molde istedenfor å sitte på den bussen. Jeg hater sånne barn. Heldigvis er jeg onkel til noen av de nydeligste skapningene som finnes på denne jord, så jeg slipper å bekymre meg for det. Hvertfall for øyeblikket. Skal ikke ha barn før jeg har fyllt 40. Minst! 

Bussen sto på samme stedet i nesten en halv time, og da var jeg allerede klar til å bli skutt på grunn av alle de jævla ungene. Busselskapet hadde jo så klart skiftet tilbake til sommerdekk, siden de trodde det ikke kom til å bli mer snø. Der tok de feil! Det eneste som var morsomt var da den mest irriterende ungen på rundt 11-12 begynnte å grine, fordi hun var fast bestemt på at vi skulle kræsje. Skulle ønske den hadde gjort det, så hadde kanskje noen av de andre bastardene fallt ut av bussen. Da hadde jeg stormet frem, dratt bussjåføren vekk fra setet, og kjørt så fort som jeg kunne, bare for å komme meg vekk. Ingen av dere som leser dette kan egentlig si imot meg på dette, og kalle meg slem og lignende, siden ingen av dere satt på den bussen. Dere hadde garantert gjort og tenkt det samme. Nei, nå avslutter jeg. Jeg har prøveeksamen i morgen, og jeg skal se minst én episode av the hills før jeg legger meg. FOR EN FANTASTISK DAG.


Skal legge ut mitt datingtips nr.1 i morgen. Følg med videre på neste episode av Cosmo Kings veldig interessante liv! haha, kødda.

Hva gjorde du i helgen?

Show me what your made of.

Skrevet: 17.apr.2010 @ 17:07
God dag. Dagen har vel for det meste gått til venner og kjøpesenter. Nå sitter jeg spent og venter på at gavekortene mine til stayhard.no skal komme i posten, så jeg får kjøpt med meg det jeg vil ha. Problemet mitt er vel for så vidt at halvparten av varene jeg skulle handle, har de ikke i min størrelse. Enten det eller så er det utsolgt. 

I går stripet jeg litt av håret mitt en smule mørkere, hos min fantastiske frisør Beaver. Kvelden var utrolig koselig, og det er lenge siden vi har tilbrakt en hel kveld sammen. Til slutt dro vi ut for å ta noen bilder, og jeg fikk leke fotograf med det fantastiske kameraet hennes. Og dere, vet dere hva som står ved siden av meg i sengen her? En Louis Vuitton bag. Dere skal få se litt senere.

 Uansett. Kvelden skal jeg tilbringe på et playboy-party. Litt harry etter min mening, men det blir morsomt å se alle jentene gå rundt løskledde, og gutta i dress. Selv skulle jeg egentlig gå for shorts, singlet, sort sløyfe, bukseseler, bunny-ører og bunny-hale. Helt til jeg kom på at ingen gutter kler seg bunny på playboy parties. Slips, skjorte, genser og en eller annen bukse, HERE I COME! Skal prøve å ta masse bilder. Dette gikk jeg med i dag. Mitt kamera suger.


Vakkert... Bukse Lee  jakke Vailent   sko Mano.

Nå må jeg vel begynne å ordne meg. En rusfri kveld venter. Ønsk meg lykke til, jeg kommer til å trenge det. Viser dere hva jeg hadde på meg senere. 

Den forferdelige følelsen av at noe er galt.

Skrevet: 16.apr.2010 @ 02:48
Hei. Jeg vet jeg er en dårlig blogger som oppdaterer så lite, men hva kan jeg si? jeg må jo leve mitt eget liv. Wow, det var rett og slett ekkelt å se på paradise i kveld. Det var veldig...... finner ikke ord engang.

I dag hadde 2.året frisør hårshow for oss på skolen, og skulle vise oss forskjellige klær, frisyrer og sminke som var inne på den og den tiden. Personlig så jeg ikke tingen med frisører som har om sminke og klær, men greit. Gjort er gjort. Selv om jeg ble irritert over uttalelser og diverse ting som ble sagt og skrevet feil. Ja, til dere som ikke visste det, så er jeg en pirker. Vel, kanskje ikke en pirker, men en "poke'er". HE HE HE.

Uansett, rett før hårshowet fikk jeg en melding, og den meldingen var fra selveste tannlegen, om at jeg hadde time i morgen. Shit tenkte jeg. Nå sitter jeg hjemme på Sunndalsøra, og prøver å få varmen i meg etter å ha gått fra Steinar i regnvær og vind. Pappa visste ikke engang at jeg skulle komme i dag, så det ble jo en fin overraskelse! Været i Molde, var enda verre. KLISSVÅT da jeg kom frem til roseby! Er det mulig? Tydeligvis.

Da jeg var på vei hjem i sted, fikk jeg en helt forferdelig følelse i meg. Først føltes det som om noen sto og så på meg, og jeg kjenner at følelsen kommer tilbake, idet jeg skriver det her. Litt etter litt, følte jeg at noe var galt og jeg sitter praktisk talt og venter på en statusmelding eller en telefon om at noe har skjedd. Forhåpentligvis er det bare fantasien min som spiller meg et lite puss. Jeg hater å ha rett om sånne ting. Ikke la meg ha rett...

Hvordan har dagen din vært?


Fantastisk parfyme.

Skrevet: 14.apr.2010 @ 21:56
Å herregud, glee har startet igjen, jeg må se! I dag har jeg egentlig hatt en relativ normal skoledag. Framføringen gikk ganske bra, og jeg er glad for at læreren gav meg litt tid til å få skrevet ut, så jeg hadde manus med meg. Jeg hadde jo en fortelling jeg måtte skrive, og samlet fakta fra både Egypt, Italia og Mexico. Bare si fra hvis dere vil se, jeg ble ganske fornøyd.

I dag fant jeg den perfekte parfymen. Yves Saint Laurent sin nyeste parfyme. Den er vidunderlig! Parfymen i seg selv er så meg at jeg ikke klarer å slutte å lukte på den! Forresten, visste dere at han egentligOver til noe annet. Det blir visst ikke noe Ålesundtur på meg i morgen, men ta det med ro, Cosmo kommer nok dit en eller annen gang, når jeg er kjent og lever livet på andres penger. Haha, tulla.

Da jeg var i byen i dag, fikk jeg med meg noen goder. Turen innom quick bite var faktisk favorittdelen av dagen min, selv om en skulle trodd at favorittdelen av dagen min hadde vært når jeg sto i kassen og kjøpte noe som har stått på listen min lenge. Jeg viser dere senere kjære lesere. Jeg skal forresten farge håret mitt for 5 gang på 3 uker. Takk gud for Bjørn Axén.


Jeg har fått så gyllent hår og jeg vurderer å farge det i kveld. 

Skal, skal ikke?

aw, herligste fuglen.

Skrevet: 13.apr.2010 @ 22:39
Jeg elsker den.

Hvem vil ikke hatt en fugl som dette?

Bare jeg som synes at Bård Ylvisåker fra Ylvisbrødrene IKKE passer med sminke?

Skrevet: 13.apr.2010 @ 21:25
Hei alle søte lesere. I dag har jeg vært veldig opptatt med å sy heldress, gjøre masse lekser og male. Det er vel grunnen til at jeg ikke har fått oppdatert for dere. Dere skulle sett hvor mange ganger jeg måtte sy, og deretter ta opp stingene igjen. Jeg sydde så mye feil. Når jeg først gjorde rett, sydde jeg fort. Meg på symaskinen... For å si det sånn, så kan man høre meg på andre siden av klasserommet, så raskt som jeg syr.

Etter skolen gikk jeg hjem og ryddet rommet mitt! Jeg begynnte å tro at det aldri kom til å skje faktisk... Jeg eier alle i å rote, og langt over halvparten av klærne mine ligger på gulvet, eller i skittentøyskurven.

De siste 2-3 timene har jeg vært ho siri for å male, og så klart endte jeg opp med en hvit flekk på kinnet.. Siri derimot, fikk en del på seg, HE HE HE. Nå blir rommet hennes hvitt og fint! Elsker stedet hennes, skulle ønske jeg bodde her. Kjellerleiligheten hennes er utrolig chill. Hjemmekoselig sa du?

Nå står maskeoppgaven for tur, så må jeg øve på engelskprøve og så se paradise hotel. Hva ellers?
Bare jeg som synes at Bård Ylvisåker fra Ylvisbrødrene IKKE passer med sminke?

Den perfekte dag.

Skrevet: 12.apr.2010 @ 22:01
God kveld! Denne dagen.. Jeg har ikke ord. Jeg har ikke vært så glad på lenge...

Dagen startet så bra, med solskinn, en fantastisk lærer som hjalp meg veldig med en oppgave, siden jeg hadde vært så mye vekk på grunn av halsbetennelse, og så kom det. Det som slo meg helt over ende.


Jeg fikk en telefon av en fyr jeg er personlig shopper til, om at han hadde en venn som hadde fallt for stilen jeg hadde funnet frem til ham, og som ville ha en personlig shopper til å hjelpe til å ordne litt. Watch out Ålesund, Cosmo King is comming to town on thursday, I think. Det siste kom som et sjokk. Husker dere at jeg ordnet ett antrekk for stayhard.no for en stund tilbake? Det var jo en konkurranse, og jeg vant tøffeste outfit!! Premien derimot, er grunnen til at jeg er så glad. Jeg vant 3000 kr å bruke på stayhard.no, og de skal brukes med en gang gavekortene mine kommer. Tusen takk til stayhard.no for å løfte opp dagen min! Dere kan se outfiten her.


Meg og Villemo, på en annen solskinnsdag. <3

Jeg la også merke til at jeg har fått noen nye følgere på bloglovin. Hei på dere! Jeg skal vise dere hva jeg skal ha fra stayhard senere, når jeg klarer å bestemme meg, de har så mye fint! Jeg kunne løpt naken gjennom storgata i Molde for denne baggen her, men dessverre koster den 4800, og det er mer enn jeg har råd til for øyeblikket.

Akkurat nå avsluttes første episode av norske hollywoodfruer. Jeg ble faktisk positivt overrasket. Jeg likte det. De har jo hjernedøde kvinner de og, så det funker perfekt! Nå fortsettes kvelden med paradise hotel, og så skal jeg legge meg tidlig, jeg er helt død innvendig. Jeg har vært så glad i dag, at jeg har ikke visst hvor jeg skal gjøre av meg! Uansett, ha en fantastisk kveld videre, det skal jeg. Takk.

Dette har virkelig vært en perfekt dag.

Hvordan var dagen din?

Konsekvenser av hjemmefarget hår.

Skrevet: 12.apr.2010 @ 15:57
Hallo. Jeg tenkte jeg skulle ramse opp noen få grunner til å ikke farge håret sitt hjemme, siden jeg har opplevd en del gjennom årene. I dette øyeblikk, er håret mitt slitt, lysebrunt med gullskjær. Jeg har ikke hatt så slitt hår siden jeg begynnt å rette håret, og ikke brukte varmebeskyttende!

-Hvis du har røde pigmenter i håret ditt, får du veldig fort rødskjær, og håret kan bli ganske rødlig når du farger det mørkere. 
-Om du retter håret hver dag, er det ikke lurt å farge det mørkt hjemme, det vises godt på tuppene til slutt.
-Du kan ende opp med blått hår, som Nora Alba gjorde.
-Du kan ende opp med kyllinghår som jeg fikk.
-Håret blir slitt.
-Du kan få tyggegummi hår (noe du og kan få hos frisøren, men hallo, da er det ikke deres feil)
-Det kan bli grønnskjær/blåskjær og sikkert alle andre farger i regnbuen. Har faktisk sett lilla.
-Med mindre du har fått med deg akkurat hva du må gjøre, kan du ende opp med å få en helt annen farge ann du skulle.
-Du må kure håret ofte, siden det sliter sånn.
-Du må vanligvis klippe vekk noe som egentlig ikke var slitt fra før du farget det.
-Stripene kan bli satt helt jævlig, som mine ble, og da var jeg blondgul langs begge sidene på hodet, og så vidt i luggen.


Klassiske eksempel på feilfarging. Gå til frisøren dere. Smartere. 

Har du farget eller stripet håret ditt før? Noen gang gått galt?

Argumentere.

Skrevet: 12.apr.2010 @ 10:02
God morgen. Dagen har gått bra så langt, men vi har jo tross alt bare kommet til time nr 2.

Håper dagen blir bra. Solen skinner, og alt peker mot en positiv dag i Molde. Men så har jeg jo naturfag om litt, så har på følelsen av at jeg er ferdig, med tanke på at jeg ikke har gjort leksen jeg ikke visste om. Herlig. Skulle akkurat til å foreslå at jeg skulle ta outfitbilder, men jeg finner ikke kameraet mitt. VÆR SÅ SNILL, LIGG I BAGGEN!

Black eyed peas - Imma be.

I norsk lærer vi om argumentasjon. Ganske tørt stoff igrunn, men det går helt greit. Argumentasjon er egentlig ganske kult å lære om, for det er jo noe vi får bruk for senere i livet. Oi, det var mange sider.... Denne timen har hvertfall gitt meg noen nye bloggidéer, som jeg må få brukt en gang. Bare vent, stay tuned, og sjekk ut hva jeg klarer å komme på!

Ida, Jannicke og meg.

Tenkte bare jeg måtte komme med bilde fra skolen, siden dette ble ett skoleinnlegg.

NEI!

Skrevet: 11.apr.2010 @ 22:57
Fjernsynet står på i bakgrunnen, men alt jeg klarer å fokusere på er datamskinen. Da jeg kom tilbake på hybelen slo jeg på compaq'n min, og hele skjermen ble plutselig helt svart. Jeg fikk panikk. Det første som slo meg var at jeg kanskje mistet alle bildene jeg hadde på den. Det neste som slo meg var.... Faen, jeg får ikke blogget mer, jeg må stenge bloggen! 


Så oppdaget jeg at jeg det kunne ordnes, og plutselig er jeg her igjen! Jeg fikk helt noia da det fucka seg opp. Det var virkelig noe av det verste og det beste som har skjedd på lenge. Her har dere ukas beste og verste opplevelse.

-Jeg slapp å sitte en evighet på bussen, og fikk skyss av Stine. <3

- Jeg tråkket i hundebæsj............Jannicke og Adrian. <3

Hva var din beste og verste opplevelse denne uken?

Sex and the city 2.

Skrevet: 11.apr.2010 @ 18:15

Nå skal jeg pakke, ta bilder av mitt GULE hår og ta buss til Molde. Off, jeg hater å pakke. Det verste er å pakke når jeg skal tilbake på hybelen, for da har jeg en tendens til å ikke få plass til alle tingene jeg skal ha med meg. I dag er intet unntak. Kos dere med traileren til sex and the city 2, så snakkes vi senere. Ha en fin solskinnsdag videre.

Hva synes du om traileren, skal du se den på kino?

Resirkulering.

Skrevet: 11.apr.2010 @ 13:48

tee HM                                                  Motivet for t-skjorten er resirkulering.

Heisann! Det er en nydelig dag, og jeg våknet nå nettopp. Sangen som står på for fullt er telephone med Lady gaga & Beyoncé. Den er litt digg da.

The proposal ble det ikke noe av i går. Hercules derimot. Disney barnefilmer er great! Ganske deilig med take-out pizza for en gangs skyld. Prøver å være sunn vet dere.......... ja... Anyhoe, jeg skulle gjerne tatt outfitbilde til dere, men jeg har gult hår og ser ut som en kylling og helt død i ansiktet, så det er ikke så stor sjanse for det i dag. Men en ting er sikkert. Man skal aldri si aldri, for kanskje kommer det når man minst venter det. Dere vet, sånn som med solen. Plutselig er den der.  Men nå skal påskekyllingen ta hårkur, for å ikke ødelegge håret senere i dag. Ha en fin formiddag dere, så snakkes vi om ikke så alt for lenge.

Hva er den verste fargen du har fått av farging av hår?

Outfit 10.04.2010

Skrevet: 10.apr.2010 @ 22:02
Hei! I kveld har jeg besøk av Vilde og Ann Cecilie. Nå snakker vi om hva vi skal til neste år. Selv skal jeg gå studiespesialisering på Sunndal videregående, eller Molde videregående..............................................

Jeg blir nervøs hver eneste gang jeg tenker på hvordan neste år skal bli. Eksamen, særemne, teater, og masse annet. Det blir ett langt år..  Jeg må vel bare tenke over at det ikke tar så lang tid som jeg tror. Jeg tror og håper at det går bra. Men nå skal vi ut, og så skal jeg ta blondering, altså farge håret helt blondt, se the proposal med Sandra Bullock og Ryan Reynolds.  Dere får nok se bilder i morgen, søtinger. Her har dere dagens outfit.
Bukse diesel cardigan batistini high tops Mano

Elsker de skoene, de er mitt herligste funn hittil, men nå skal jeg ut. God natt til dere som legger seg tidlig. For alt dere vet kommer jeg kanskje med noe mer i natt. Vi får se! Uansett, hadebra!

Jeg elsker denne sangen.

Skrevet: 10.apr.2010 @ 19:51

Jeg er ikke 100 % sikker på at det er Lady Gaga som synger, for da skulle man ha funnet den på spotify. Det kan godt være en sang som noen har lagd til henne.

 Uansett, jeg har vært flink og tatt outfitbilder til dere, så de kommer ut litt senere. Akkurat nå prøver jeg febrilsk å finne ut av photoshop. Jeg SUGER i photoshop. For meg, er photoshop like vanskelig som det er for noen av dere å følge bloggen min. Neida, tuller bare. Snakkes i kveld bloggen, nå skal jeg lete etter tutorials!

Hva synes du om sangen?

Attention please.

Skrevet: 10.apr.2010 @ 11:43Hei søtinger! Nå skal jeg ordne meg og dra på byen en tur, og så til farmor. Koselig! Kryss fingrene for at jeg finner noe kult i dag da, hadebra!

Hva skal du i dag?

Gutt adoptert, deretter sendt tilbake.

Skrevet: 09.apr.2010 @ 22:28
For noen timer siden, la en jente jeg gikk i klasse med før en link på facebook. Av en eller annen grunn følte jeg at det var noe jeg burde lese. 

Det var en artikkel til dagbladet, som handlet om en gutt på 7 år som hadde blitt adoptert fra Russland. Gutten, som tidligere hadde bodd på adoptivhjem, hadde blitt adoptert av en alenemor fra USA. Den lille gutten hadde blitt sendt tilbake til landet sitt, uten følge. Han ble sendt fra Tennessee, til Washington, og deretter tilbake til Russland. I russland hadde en mann møtt opp for å ta ham med tilbake til barnehjemmet han kom fra. Med seg, hadde gutten en lapp hvor det sto "Til den det måtte gjelde. Jeg vil ikke lenger ha dette barnet". Gutten selv, var ikke klar over at han hadde blitt sendt tilbake til Russland for godt. Han trodde han skulle på en helt vanlig tur. I sekken hans lå det noen kjeks, fargestifer og godteri. Adoptivmoren hadde sagt at hun hadde blitt lurt av barnehjemmet. I sekken lå også et brev, hvor det sto "Han er voldelig og har alvorlige psykopatiske adferdsproblemer. Jeg ble løyet for og villedet av russiske barnehjemesarbeidere og direktøren når det gjaldt hans mentale tilstand. Etter å ha gjort mitt beste for dette barnet er det leit for meg å konstatere, at av hensynet til min familie, venner og meg selv, ikke lenger vil ha dette barnet".

Hva er det som feiler denne kvinnen? Han er sju, hvor mentalt ustabil kan han være? Hun må jo være ustabil, når hun sender et barn alene på flyet, for så å sende ham tilbake til der han kom fra. Den gutten kommer til å ha problemer med tillitt hele livet. Ikke nok med at moren hans ikke kunne ta vare på ham, så han ble satt på barnehjem in the first place, men når noen gjør noe sånt mot en, setter det sine arr. Kvinnen burde bli straffet for dette, for det er rett og slett ondskapsfullt å gjøre mot et lite barn. Den stakkars lille gutten har nå blitt medias midtpunkt, og kommer nok til å være kjent lenge, som barnet som ble sendt verden rundt, fordi han var ustabil. Jeg blir så irritert på sånne mennesker. Dette er lavmål, og burde bli straffbart. 

Trykk her for å komme til artikkelen.

Jeg vil forresten takke for de herlige kommentarene på forrige innlegg. Nå stikker jeg ut og møter Roomie. ha en fin fredagskveld søtinger!

Er vi virkelig så forfengelige?

Skrevet: 09.apr.2010 @ 18:34
Dagene passerer, og vi blir eldre for hvert minutt som passerer forbi. Vi leker med sannheten. Viser at vi ser annerledes ut enn vi egentlig gjør. Jenter bruker sminke, og vi gutta blir bare mer og mer fokusert på å se bedre ut. Fra begynnelsen av, forstår vi at de som tar seg best ut, er de som oppnår store ting her i livet. Skuespillere, modeller, sangere. De fleste er jo knock outs, ville du ikke si deg enig?Som gutt tar jeg ansiktsmaske, hårkur, retter håret, bruker hudkremer med bronzer for at huden får en glød. Jeg farger og striper håret, er forsiktig med hva jeg går med og lar meg bli blåst av sted når jeg ser en kampanje av en kleskolleksjon o.l. som snart kommer ut. Jeg fokuserer mer på utseendet enn jeg egentlig vil, og skulle helst likt å sett ut som en dukke. Jeg vil heller være en av dem som våkner opp og ser fresh ut. Sannheten er vel at jeg har krøller og er halvt ginger. Haha, hvertfall noe lignende. Jeg har lys hud, lyserosa kinn og litt fregner. Jeg bruker betakaroten når solen først begynner å komme over horisonten, og håper at jeg blir litt brunere enn vanlig. Jeg må ta regelmessig sol for å bli brun, som de fleste andre, men jeg har ærlig talt ikke tålmodigheten til det.Da jeg var yngre, så jeg ikke på utseendet mitt som en ting jeg trengte å endre på. Jeg brukte aldri voks, aldri hårspray, tenkte ikke på å bli brun, og handlet ikke mine egne klær. Hvorfor dømmer så mange av oss i samfunnet utifra hvordan noen ser ut? 

Jeg husker da jeg først begynnte å passe på utseendet mitt. Det var ganske lite. Eller, det virket ganske lite der og da. Hvem kunne trodd at alt ville lede til at jeg rettet håret for at det skulle se bra ut, eller endte opp med å kjøpe noe som egentlig var alt for dyrt for å ta meg bedre ut. Jeg er nokså forfengelig, men jeg tror jeg godt kan si at mange jenter slår meg uten å løfte en finger. Jeg hadde aldri orket å være jente, det hadde vært for mye stress å stå å sminke meg om morgenen, når jeg våkner 10-20 min før skolen begynner. Vi liker vel alle å se bedre ut enn andre. Det virker kanskje dumt når du leser det her, men tenk litt over det, og tenk hvorfor du egentlig pynter deg. Du vil ta deg bra ut for andre, og de fleste ser vel litt ned på de som ikke engang prøver. Jeg kommer til å slutte å rette håret mitt en gang, og egentlig håper jeg det skjer snart. Å gå rundt med en rettetang i baggen min når jeg skal reise, sitte i opptil tre kvartér for å rette håret, men som blir ødelagt fordi det er for varmt, virker ganske så meningsløst i lengden. Jeg vil være fri fra forfengeligheten, og orker ikke å holde på med sånt stort lenger. Er det så vanskelig for oss å innse at vi er den vi er? Når alt blir tatt vekk fra oss, og alt stæsjet er vekk, ser vi vårt naturlige bilde i speilet, og alt kommer fram. Alle veier leder til sannheten, og sannheten om oss kommer frem til slutt, selv om vi i de fleste tilfeller ikke vil det.

Skala fra 1-10, hvor forfengelig er du?

Du er irriterende, gå vekk!

Skrevet: 09.apr.2010 @ 00:33
Hei. I dag har jeg egentlig hatt mulighet til å skrive masse, men jeg valgte å gjøre noe som passet meg bedre. Sove. Elsker dager man bare kan sove, og ikke tenke på noe annet enn at det snart er helg. Jeg som skulle rydde rommet.....................................................OKEI, får rydde litt nå da. Kanskje.

Uansett, ville bare skrive litt om noe som skjedde meg og Gro da vi var på byen i går. Veldig koselig historie igrunn. En dame hadde vandret rundt bussterminalen, og kom til slutt bort til oss, for å fortelle om en mann som sto på Narvesen. Han hadde visst dratt av seg buksa og bleien, for så å stå og slenge på den. Han nektet visst å gå ut, og politiet hadde ikke TID til å komme fordi de var for langt unna. Dummeste jeg har hørt. Stakkars damene på narvesen som blir terrorisert. Neida, han gikk etter en stund, men han dro visst av seg buksa et par ganger. Uansett, den dama som fortalte oss om det, var egentlig litt nasty, hun spurte Gro om hun fikk smake smågodt, fordi det så så godt ut da hun sto med posen i hånden. Jeg hadde sagt nei, men Gro er mye snillere enn meg. 


Forresten. SÅ GULT er håret mitt................................................så fail.

Siden bussen til Gro gikk 10 minutter før min, fikk jeg litt alenetid på bussholdeplassen. Så godt for deg Gro, som fikk sitte sammen med den ekle damen som nektet å gå vekk! (:

Jaa, hvor var jeg? Åja! Da jeg satte meg inn i den bussen jeg skulle ta, så kommer han. MANNEN SOM HADDE STÅTT OG SLENGT MED EN BLEIE SKULLE SITTE PÅ BUSSEN MIN! Jeg var redd..... Han var møkkings da...Whatever, jeg legger meg. Natta.

A shot of inspiration 07.04.10

Skrevet: 07.apr.2010 @ 23:51

Anbefaling.

Skrevet: 07.apr.2010 @ 12:28
Hei! Nå sitter jeg i mattetimen, og tenkte jeg skulle oppdatere litt. Siden jeg er tillitselev, og Ida er min vara, skal vi skrive opp fraværet til elevene som er vekk i morgen. Haha, får håpe jeg møter opp selv.........Uansett, så ville jeg fortelle dere om en hårkur jeg kom over for en stund tilbake. Den er fra Bjørn Axén, og er for veldig slitt hår. Til nå har den fungert bedre enn noen annen kur jeg noen gang har brukt, og jeg har aldri vært så fornøyd. Håret er skinnende, mykt, og veldig lett å ordne etterpå. Jeg har prøvd ut mange forskjellige kurer, billige og dyre. Ingen har fungert like bra som denne. Ikke alle hårkurer må være like dyre som de fra system professional og redken, selv om de kunne flere av dem er verdt mer siden mange av dem er veldig gode. Denne hårkuren har gjort underverker for håret mitt.

Bjørn Axén er et ganske ålreit merke, og mange av produktene er ekstremt gode. Denne kuren har akkurat det jeg trenger til håret mitt, og funker perfekt. Håret mitt føles av en eller annen grunn bedre nå, enn før jeg farget det, selv om jeg føler meg så missfarget. Håret mitt er blondt, gult, mørkt og naturlig. Jippi. Jeg har jo hatt noe lignende, men det var en sammenheng i det. Dere vet, den røde streken, eller noe i den duren.

Nachos.

Skrevet: 07.apr.2010 @ 00:24
God kveld. I skrivende stund ligger jeg i sengen min med en ansiktsmaske, mens jeg ser den nyeste episoden av gossip girl. Det rotete rommet mitt er et syn for såre øyne, og det er godt å ligge på det rommet som reflekterer meg som person. Søt og rotete.

På rommet mitt kan man finne familiebilder, babybilder, mange dvd'er, pyntegjenstander, masse klær, sånne duftoljegreier, inspoplakat, stort skap, deilig seng og diverse produkter jeg har fått, og kjøpt.


Savner faktisk denne fargen, tro det eller ei.

I morgen starter skolen igjen, og så klart er jeg litt nyskjerrig på hva morgendagen bringer, men jeg vil helst ha mer ferie. Jeg skammer meg nesten over å si det, men jeg... Liker Paradise! Sånn, nå er det ute! Jeg så det i går og i dag, og jeg tror jeg liker det så mye at jeg kommer til å følge med mer..................

Nå skal jeg ut og møte Siri en snartur, og så spise litt mer nachos! Deilige hybelen. <3

Sunshine spirit.

Skrevet: 06.apr.2010 @ 03:32
Heisann! Dagen har vært strålende! Sol, sol, og mer sol. Jeg har ikke gått med jakke om dagene på flere dager, og jeg nyter virkelig været. I morgen starter de fleste med skole igjen, men ikke vi på romsdal, for vi har faktisk nok en fridag. Herlige tider. Virkelig.I morgen drar jeg hjem til Molde. Det skal bli godt å sove i den herlige sengen min. Dere skulle fått med dere hvor mange ganger jeg har sovnet på sofaen i påsken. Fra og med i morgen får jeg sove i den igjen. Jeg gleder meg sånn! Kan jo fortelle dere litt om i dag. Våknet, nøt (skrives det sånn?) solen, tok meg en tur på butikken, kjøpte slush for første gang i år (!), traff min gode venninne Kristina som skulle reise tilbake til Trondheim, traff Anniken og snakket litt om skole og fremtiden, og så dro jeg hjem, så sex and the city, og endte opp her. 


HAHAHAhhahahh, så PEN!

Nå må jeg få lagt meg, for ellers klarer jeg aldri å komme meg opp til riktig tid på onsdag. Dere får kose dere på skolen i morgen da, dere som skal dett. Jeg derimot, skal ha en riktig så herlig dag, forhåpentligvis innebærer det litt strålende vær. 

Når begynner du på skolen/jobb igjen?

"du lika å vis d sjøl jallfall"

Skrevet: 05.apr.2010 @ 04:18
God kveld! Det siste døgnet har jeg fått flere drittkommentarer enn normalt. Herregud, så lei meg jeg ble da jeg logget inn. 

Seriøst, jeg vurderer å kutte håndleddene mine og sette meg i favoritthjørnet mitt bak sofaen, og bare gynge frem, og tilbake. For dere som ikke vet det, har jeg hatt blogg i snart 2 år, så et par negative kommentarer kan ikke akkurat skade. Og tro du meg, jeg har hørt mye verre enn det. Det skal nok litt til for å knekke meg, så kom igjen!  (:

Noe som er viktig å ha når man er blogger, er selvtillitt. De som står bak negative kommentarer er vanligvis mennesker som fortsatt missliker deg for noe du gjorde mot dem da du var 10 år gammel, og som ikke klarer å la det gå. Enten det, eller så er de sjalu, eller har et såpass dårlig selvbilde, at de må hakke og se ned på andre for å føle seg bedre. Det er 2 ting man kan gjøre når noe sånt skjer med deg. Enten så kan du ta det til deg, og tro på hva andre sier om deg, eller gå din egen vei i livet, drite i hva andre sier om deg, og gjør det du føler for selv. Jeg tror jeg velger alternativ 2.

Btw. Klart jeg liker å vise meg selv. Jeg er jo tross alt en blogger.

Over til en annen sak. Jeg fyller 19 om bare 24 dager! Nesten en måned til, men samme kan det være. Jeg gleder meg uansett jeg. Hvordan jeg skal feire dagen min, kommer det nok detaljer om senere. Nå er det sengetid for små griser som meg. nøff nøff. God natt, og sov godt videre!

Når har du bursdag?

Gamle minner.

Skrevet: 04.apr.2010 @ 02:38


Kitty cat song.

Skrevet: 03.apr.2010 @ 17:21
Heisann! Jeg kom meg faktisk opp før solnedgang i dag, fy så stolt jeg er av meg selv!

Jeg våknet litt før 1, og bestemte meg for å ta en dusj, og gå rett ut. I lue... Jeg rakk ikke ordne meg. Men det går bra! Det kunne jeg jo alltids ordne senere. I kveld blir jeg hentet/dratt ut av huset, for å dra på fest. Morsomt. Vel, blir vel morsomt å være litt sosial og, men ja, vi får se. Se forresten hvem jeg fikk besøk av i sted.

Jeg har 2 katter, for dere som ikke visste det. Akkurat nå sitter de og ser ut av det åpne vinduet. Været er så herlig, det er varmt og sterk sol. Fuglekvitring høres søtt ut. Det er lenge siden jeg har følt det slik. Våren er her folkens, og vi må bare nyte det så godt vi kan, allergi eller ikke. Anyhoe, jeg fant ikke noe jeg likte på butikkene idag, bortsett fra en lang skjorte fra lacoste, som var unormalt kul. Jeg er ikke verdens største fan av lacoste, men akkurat denne skjorten, digg! Den skal jeg gå rundt med i sommer! 


Kitty cat song.

Nå er det på tide å dra seg tilbake i dusjen, jeg må ordne meg til i kveld. Først av alt trenger jeg eyepatchest, og så en skrubb! Dette ble veldig random, men det takler dere vel. Påske er herlig! Kos dere da <3

Studded dream.

Skrevet: 02.apr.2010 @ 22:38
Hei! Jeg lever ja. Dere vet hvordan det er med meg og klær, trenger noe nytt hele tiden. Denne gangen ble det denne vintage genseren. Den er helt vidunderlig! Beklager for dårlige bilder, men dere vet kameraet mitt. Det suger. Uansett, så elsker jeg den!


Kortspill.

Skrevet: 02.apr.2010 @ 03:13
Gårsdagen endte vel egentlig ikke så planlagt, men moro var det, og helt klart verdt det.

Sent på kvelden, fikk jeg besøk av min venn Steinar, som alltid er like morsom å være sammen med. Musikk og venner er rett og slett godt i tider som dette. Etter en stund, dro vi ut for litt frisk luft, og litt Lisehumør. Lise møtte oss med et smil som overgår alt, og en kjæreste i hælene.

Kortspill sto for tur, noe jeg ikke har gjort på veldig lenge. Morsomt var det jo, selv om jeg bare satt og så på i begynnelsen, siden jeg ikke kan boms. Er jeg den eneste? Games derimot, er et kortspill jeg har hatt teken på siden dagen jeg lærte meg det. Med Lise på laget, vant vi vel hver gang, bortsett fra én runde, eller noe lignende. Siden vi spillte games i sikkert 1 time (hvis ikke mer), blir det mange poeng! Ser dere, jeg skryter ikke av intervjuer, møter og diverse andre ting, men av kortspill! Det er derimot noe jeg kan skryte av uten noen slags problemer. Det er så herlig å bare slappe av med venner, kortspill, og kosedrikking.

Jeg kom hjem klokken.... halv 7 i morges.Da jeg våknet, var det på tide for solen å gå ned.........Skal si dere jeg nyter ferien til det fulle! I dag har jeg gått meg en herlig tur ute, uten vinterjakke! Jeg har også ryddet litt, sett de nyeste episodene av ALLE programmene jeg ser på for tiden, og skal nå ta en ansiktsmaske, se noen filmer fra før år 2000 og spise melkesjokolade, god natt.

Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
hits