CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


LIVET SOM 20

Skrevet: 30.apr.2011 @ 17:38

HerreGUD for en dag! 

Jeg har hatt en så bra dag, at den kan ikke beskrives engang! Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si lengre,  jeg er utrolig takknemlig for alle gratulasjonene, på facebook og i virkeligheten. Det har virkelig vært en helt sinnsykt deilig dag! Ikke så mange så langt, men det er jo også fordi jeg sa ja til flere å få gaver litt spredt, så jeg har bursdagsfølelsen en stund. Ikke alle som har mulighet til å få alt gjort til akkurat denne dagen. Men jeg setter jo virkelig pris på alle dere, tusen takk!

Bortsett fra alt bursdagsherligheten sitter jeg og jobber på butikken. Vi har så og si designet i boks, og det ser helt fantastisk ut, så og si akkurat hvordan jeg vil ha det! Åhh, gleder meg virkelig til å vise dere, det er så fantastisk! Nå må jeg ordne meg, skal jo ut! Pokker, finner ikke kabelen til kameraet, har jo mistet minnekortet!! Da legger jeg bare ved et standard bilde hvor jeg er..... vel, ikke edru altså. Dette innlegget ble skrevet i går, men jeg finner ikke den kabelen, guuuuud. Russefeiring, så må gå, see ya!!! Ønsk meg lykke til!!! 

20 ÅR!

Skrevet: 29.apr.2011 @ 11:37

Endelig kan jeg kjøpe hva jeg vil, gjøre hva jeg vil, og ikke spørre noen om tjenester. Jeg har vokst dette siste året, og så mye har skjedd som jeg ikke trodde var mulig i en alder av 19 år. 

Det første jeg vil gjøre er å takke alle som bryr seg nok til å si gratulerer med dagen. uansett hvor smått det virker, er det faktisk en veldig stor greie. Vi ønsker hverandre gratulerer med dagen, fordi vi vet hvor godt det er når noen tar seg bryet til å ønske andre noe godt. Jeg har allerede hatt en fantastisk dag så langt, og jeg kunne ikke vært mer begeistret på hva som kommer. I kveld skal jeg ut og feire min første dag som 20 åring, med alt som hører til! Og så får vi alle be til gud at jeg ikke våkner opp i en grøft i morgen tidlig! Når fyller du år?


Nå har jeg ikke tatt bilder av meg selv på en god stund, så nå er det på tide å få tatt noen (så lenge jeg slipper å se ut som et dass..).

ELLE DENMARK APRIL 2011

Skrevet: 28.apr.2011 @ 16:10


ph_elledk

Jeg elsker disse bildene fra elle danmark. Bildene er så sommerlige og eventyriske. Minner meg om skogsnymfer. Like?

THE NEW BREED OF BLAZER

Skrevet: 27.apr.2011 @ 19:44

Hva er den beste måten å få en elegant, men også veldig casual vårlook? Bland ukonvensjonelle blazere med myke stoff for en ny type luksus. Her har vi en perfekt vår og sommerlook. Lyse og mørke farger med litt sterkt og tungt materiale blandet med myke og forsiktige stoff. 


Tee - Marni. blazer - Calvin Klein. Jakke - Vintage levi's jakke. jeans - CK one.

Kilde - details magazine. 

BIRTHDAYWISH

Skrevet: 27.apr.2011 @ 09:35

På fredag fyller jeg år. 20 år for å være nøyaktig. Og jeg krever verdens beste gaver! Neida, men selv om ønskene mine for øyeblikket er veldig urealistiske, har jeg selvsagt en liste, som så og si aldri forandrer seg. Men noen av disse tingene skal jeg selvsagt kjøpe selv senere, forhåpentligvis i løpet av de neste månedene.1. Nikon D5000. Et kamera jeg forguder, og ett av de få kameraene jeg synes det er verdt å investere penger i for øyeblikket.

2. Blackberry bold. En telefon som blir kallt epost telefonen, som passer utmerket for en som sjekker mailen sin hvert 5 minutt.

3. Macbook pro. Hallo? trenger jeg virkelig å si mer?

4. Penger, alltid en god gave. Jeg er russ i år, og selv om lønna dekker det meste, er det godt å ha penger i tilfelle, eller om jeg finner noe annet å bruke penger på enn fyll og fanteri.

5. Serier! Jeg er forelsket i serier som gossip girl, one tree hill, 90210, ghost whisperer, pretty little liars, las vegas, og lignende. Skriver jo så mye om seriene jeg ser på, så de som ikke finner det ut av seg selv.... spør meg. 

Bortsett fra dette er jeg alltid glad i småting som solbriller, smykker, parfymer, sko osv. Jeg blir faktisk glad for at noen bryr seg nok til å kjøpe noe til meg. hele bursdagsgreia rører meg litt egentlig. Men nå gleder jeg meg til å se utfallet, så takk for meg!

 

LYDEN AV REGNET

Skrevet: 26.apr.2011 @ 16:22

Regn kommer når vi minst venter det. En varm sommerdag. Midt i en piknik. Mens en venter på bussen. Noen dager kan regnet være din verste fiende. Men på en varm dag, føles regnet som en gave. Regnbuen kommer, og forsvinner like fort. Regnet og solen sammen. Hvem kunne trodd at de kunne skape noe så vakkert sammen?

Det er enklere for oss å forestille oss en dag hvor solen står høyt, og regnet er milevis unna, enn en dag med bare regn. Det er jo det vi vil ha. Men ingenting er som en regnskur på en varm sommerdag. Derfor lar vi oss rive med, og danser i dråpene.


ph_weheartit 

TIL ALLE JENTER SOM ER INTERESSERT I SMINKE

Skrevet: 25.apr.2011 @ 22:44

For et par dager tilbake anbefalte en venninne en nettside kalt taaz.com. En nettside hvor dere jenter og sikkert noen gutter også, kan redigere forskjellige ansikter og legge til sminke fra hake til hårfeste. Man kan også legge opp et bilde av seg selv, noe som kan være litt billigere enn å kjøpe sminke en ikke er sikker på at kommer til å funke til sin egen hudtone.

Tenkte dere jentelesere kanskje kunne dra nytte av dette, i tilfelle dere er redde for at ting kanskje ikke funker på dere. Dette gjorde foreksempel jeg mens jeg så paradise hotel, bare for å vise dere at det funker. Håret til Eva Longoria og litt Kim Kardashian øyne. Funker fett det, kos dere!

SEX AND THE CITY 3

Skrevet: 25.apr.2011 @ 18:26

Forleden satte jeg på sex and the city 1, just for kicks. Etter en times tid inn i filmen, begynte jeg å tenke på om det kommer en 3 tredje film av jentene i NY. 

Så jeg sjekket inn på IMDb, og for øyeblikket ser det veldig mørkt ut. Det finnes heller ingen trailere og det er usikkert på om det blir en 3 film. Sarah Jessica Parker ser ut til å være booket frem til 2013, så vi ser nok ikke noe glimt til en 3 film før den tid. Trist. Kim Catrall har også uttalt at hun selv ikke tror det blir en film. Jeg derimot håper på flere, og kanskje en når Brady, Lily og Rose er eldre, og kanskje entrer scenen litt mer enn tidligere. Hva med deg, har du lyst på en tredje film med jentene? 

6 BESTE SANGER FOR ØYEBLIKKET

Skrevet: 24.apr.2011 @ 17:11

Heisann. Solen har nettopp gått bak skyene, og jeg tenkte det var på tide å skrive noe til dere. Siden jeg ikke har skrevet noe spesielt om hverdagen min i det siste, så skal jeg fortelle dere én ting; Jeg jobber og sover. Har så vidt makt til å være med venner lengre. Blir vel bedre neste uke. Men nå skal jeg kjøpe godis, kos dere med favorittsangene mine for øyeblikket! :)

 


Annie Lennox - Shining light. 
 


Ikonik feat. Jessica Lowndes - Falling in love.

Owl City - Alligator sky.

Lil wayne feat. Nicki Minaj - Knockout.

Jessie J - Do it like a dude.

Jessie J - Price tag.

Fant du noe du likte?


 

BORN THIS WAY COVER

Skrevet: 23.apr.2011 @ 11:03
Ulrik Munther's versjon av Lady Gaga's born this way er virkelig helt fantastisk. Jeg liker faktisk denne versjonen bedre. Mest fordi jeg har begynt å gå lei Gaga.

 

RETT FRA HJERTET.

Skrevet: 22.apr.2011 @ 16:41

Jeg vet ikke hva det er som går av meg for tiden, men hver dag går jeg rundt og er lykkelig. Jeg har jo som alle ting som stresser meg og irriterer meg i hverdagen, men i lengden føler jeg at alt er riktig for tiden. Jeg er så glad.

Fraværet mitt på skolen er skyhøyt, jeg har soveproblemer til hundre. Dette har pågått i over to år, og fortsatt smiler jeg. Jeg forstår det ikke. Jeg risikerer å ødelegge hele skolegangen min med alt fraværet mitt, men jeg klarer ikke å la vær å være glad. Bursdagen min er rundt hjørnet, eksamen er rundt hjørnet, russetiden kommer også. Jeg er helt klar for russetid. Jeg har alt planlagt, alt klart. Jeg er forberedt. Eksamen derimot, er ikke noe jeg kan si at jeg gleder meg til. Jeg går og tenker på skole, fravær og eksamen hver eneste dag. Jeg prøver å være helt ærlig på denne bloggen, for å se om det kanskje hjelper meg å se meg selv skrive det ned. 

Når det kommer til skole, har jeg noen fantastiske lærere, og noen ikke fullt så fantastiske. Jeg prøver og prøver, men ingenting er bra nok. Jeg vet ikke engang om jeg kan publisere dette uten å dumme meg fullstendig ut, men ja.... Jeg er lei av å sitte og høre på at den eneste som kan gjøre noe med problemene i livet mitt er meg. Så greit, jeg tar tak i det. Men det å forvente at fraværet mitt minker fordi jeg tar meg selv i nakkeskinnet, det er bare bullshit. Jeg kan ikke noe for det, jeg er bare slik. Jeg kommer aldri til å ha en jobb hvor jeg starter tidlig om morgenen. Jeg kommer aldri til å være i stand til å stå opp så tidlig. Jeg prøver, men når det kommer til lærere og skole, er visst ingenting bra nok. Fortsatt smiler jeg.

Jeg smiler fordi puslebitene i livet mitt faller forsiktig på plass, mens jeg drømmer meg vekk til en hverdag som er større enn jeg noen gang kan forestille meg. Jeg har en jobb jeg elsker, en fremtid som venter, og jeg vet ikke engang om det innebærer noen spesiell utdanning. Jeg burde vel egentlig, men innen motebransjen trenger man ikke alltid en utdanning, og i mitt tilfelle ser jeg ikke vits i å arbeide hardt for noe jeg egentlig ikke vil ha. Jeg vil heller nyte livet med en fantastisk jobb som gir meg gleder i hverdagen, og med venner og familie som elsker meg.   

ICONIC BOYZ - NEXT GENERATION OF DANCERS

Skrevet: 20.apr.2011 @ 19:36

Er det et show alle burde følge med på denne våren, er det America's best dance crew.

I løpet av mine snart 20 år, har jeg aldri sett noe lignende. Jeg har fulgt med på ABDC i et par år nå, men aldri har jeg blitt så imponert. Jeg har enkelt og greit funnet min favoritt. Jeg hadde aldri trodd at gutter på 10 år faktisk kunne være så syke til å danse som disse. 10 fuckings år, og så syke dansere! Ta en titt på Iconic Boyz da dere! Dere kan også trykke her for å komme til facebooksiden deres.
 

FEARLESS SPRING/SUMMER 2011

Skrevet: 19.apr.2011 @ 20:32ph_trendspired.

Okei, greit da. Nok en smakebit til jentene må da være lov. LF stores Fearless vår/sommer 2011.


Noen jenter som kunne tenkt seg å gå slik i sommer?
JUSTIN BIEBER IMOT ABORT.

Skrevet: 18.apr.2011 @ 22:00

Den lille kødden.

greit nok, superstjerne, verdensberømt og alt det der, men Justin Bieber burde lære seg å lukke kjeften sin iblant. Forhåpentligvis flyr det en flue inn neste gang, og kidden slutter å uttale seg om ting som dette.

"[Bieber] does have a solid opinion on abortion. "I really don't believe in abortion," Bieber says. "It's like killing a baby?" How about in cases of rape? "Um. Well, I think that's really sad, but everything happens for a reason. I guess I haven't been in that position, so I wouldn't be able to judge that." Les resten av historien her.

Quoten, som er fra hans intervju med Rolling Stone magazine, som jeg for en forguder. Over ser dere hva JB mener om abort, og etter min mening er dette en helt forferdelig ting å si. Kanskje har de quotet ham feil, men etter min mening burde vi isåfall ha sett en pressemelding om dette for lenge siden. Om en av mine venninner hadde blitt voldtatt hadde jeg aldri klart tanken på å se at hun hadde satt livet sitt på vent for noe slikt.. Men hey, vi kan ikke alle forgude oppførselen hans heller. Jeg liker musikken iblant, men selv om noen av låtene er gode, forguder jeg ham ikke. Satt på en litt annen måte; dere kommer aldri til å se meg gå rundt med noe så flaut som en "I ♥ Justin Bieber" genser. Hva er din mening om JB? 

DETALJER - BELTE&SLØYFE

Skrevet: 18.apr.2011 @ 16:59Elsker den spontane fargen på bagen, de plommefargede skoene med et skjær av brunt og den enkle og rene preppylooken som jeg forguder. Takk og lov for slike mennesker. Jeg vil gå rundt som dette hver eneste dag.

AL-COSMO-HOLIC

Skrevet: 17.apr.2011 @ 23:53

Haha, for en kveld. Kosedrikking endte opp med å bli.............fylla.

Selv om planen bare var å kose oss med vin og et par pils, endte det fort opp med å dra ut for å  treffe venner og kjente. Og morsomt var det, men verdt det? usikkert. I'll let you know in a few hours. Det sykeste skjedde da. En fyr hoppet ned fra en veranda og skadet seg. For så å gå bort til inngangsdøra på baren da jeg sto der alene, og smurte blodet sitt over hele døra......Det var sært det. Prøvde å være hyggelig og si fra til de som jobbet der, men de bare dreit i meg og gikk videre med livet sitt. 

Det rare med det hele var at så mange kom bort for å snakke om bloggen. Følte meg nesten som hun jenta som ligner på Justin Bieber. For bare så det er sagt, Ida Wulff ser ut som meg uten sminke......Neida, men uansett. jeg ble stoppet rundt 5 ganger for å snakke om at bloggen min var så bra, og at de leser den. Og det er tingen med folk herfra. De er elendige med å gi andre kompliment som det. Men jeg satte veldig stor pris på det. Selv om de fleste var mennesker jeg så og si aldri har hatt en fast samtale med! Veldig interessant! Tusen takk, dere gjorde kvelden så mye bedre. Har dette skjedd deg før? 

ALEXANDER WANG

Skrevet: 15.apr.2011 @ 20:34Alexander Wang's nye butikk i New York. Han er virkelig en designer å forgude. 

I SKAPET TIL KHLOE KARDASHIAN

Skrevet: 14.apr.2011 @ 18:41

ph_elle.com

Forhåpentligvis har jeg et så stort skap en gang, med så mange sko. Bare i herre selvsagt!
GARDEROBEDELEN AV ROMMET

Skrevet: 13.apr.2011 @ 09:41

Okei, hva var tingen med at besøkstallet mitt gikk såpass opp i går? Altså. På min blogg skjer det når jeg;

1. Blogger for mye.
2. Når noen linker meg. 
3. Læreren min sitter med bloggen min i timen på overhead...............Fortsatt ikke over den.

Når jeg blogger så dårlig som jeg gjør for tiden, så er det ikke rart at besøkstallet mitt er så downhill at til og med nettby får mer hits. Men uansett. Grunnen til å jeg blogger så materialistisk er vel fordi jeg har fått et kick ut av det i det siste, og jeg har egentlig ikke lyst å ta bilder av meg selv. Men det gjør jo bare at alle de nye klærne og skoene blir holdt av til senere. Ikke at det er et problem. Jeg sitter tross alt og venter på rundt 7 pakker nå, hvor mesteparten er ting som skal inn i garderoben. Når vi er inne på garderobe..... Rommet mitt er en katastrofe, og slik har det vært siden jeg flyttet inn. Klær overalt, speil og duppetingser i meterhøye dunger. Men heldigvis ser klesstativene mine fantastiske ut. Check it out;
 

 

HER BOR JEG!

Skrevet: 11.apr.2011 @ 22:41Hahaha, jeg ler bare av den filmen her jeg. Tak har blitt blåst vekk, mennesker har blitt blåst vekk og håret mitt har blitt ødelagt hver eneste gang jeg har gått ut døren. For ikke å snakke om motvind. Blir jo sliten bare av å gå til butikken, som ligger 150 meter unna. 

Er det fint vær der du bor?


 

BIKBOK SUMMER COLLECTION 2011

Skrevet: 10.apr.2011 @ 21:37

Her har jo dere jenter noe dere kan glede dere over. Nemlig Bik Bok's sommerkolleksjon for i år. Ikke at jeg har noen spesiell interesse for det selv, men da jeg så den, tenkte jeg at hvorfor ikke legge ut noe som dere kvinnelige lesere kan få nyte for en gangs skyld? Noe her du kunne tenkt deg?

A RING TO DESIRE

Skrevet: 09.apr.2011 @ 19:47
Cupid's opal ring


FASHION

Skrevet: 07.apr.2011 @ 17:23


ph_weheartit.
THE IVY STYLE - PREPPY LOOK

Skrevet: 06.apr.2011 @ 18:17


ph_BreuningerMagazineDETALJER

Skrevet: 04.apr.2011 @ 16:14

SVAR ANGÅENDE NETTBUTIKK

Skrevet: 03.apr.2011 @ 14:05

I det siste har jeg fått noen kommentarer om nettbutikken, så jeg tenkte jeg skulle ta meg litt tid til å skrive litt om det til dere. 

Jeg har planer om å gjøre dette til en fantastisk butikk som både jenter og gutter vil elske. Jeg jobber som sagt som motekonsulent, men har også en del forskjellige andre ting jeg bestemmer. Sjefen min Karoline har stor tilit til meg, og vet at jeg til tider kommer til å være veldig streng på hvordan ting skal være, og har gitt meg sjansen til å komme inn i et liv som forhåpentligvis bringer vel mye godt. Jobben kan til tider være stressende, siden det er veldig mye frem og tilbake. Selv står jeg på mitt og som tyr er jeg sta, og det er rett og slett bare slik jeg er. It's my way or the high way.

Ikke det at jeg er vanskelig å jobbe med, for det er jeg alldeles ikke. Jeg er bare veldig bestemt, og mener et bra butikkdesign skal være slik, mens alle produktene må gå gjennom meg. Jeg er ansatt for å gjøre mitt beste, og for å lage en skikkelig bra nettbutikk, og det er akkurat det jeg gjør. Secret Wardrobe var opprinnelig et navn jeg senere hadde tenkt å bruke som navn på en nettbutikk, men siden jeg fikk bestemme, ble det dette. Sjefen liker vel mystikken bak det hele! Karoline er en av de beste menneskene jeg har jobbet med så langt, og hun kan virkelig sine saker. Og sammen er vi det beste teamet. Om du har noen ønsker på hva du ikke har fått sett i en norsk nettbutikk så langt, når det kommer til merker osv, så er det bare å rope ut i kommentarfeltet, så skal jeg definitivt ta en titt for å se om det er verdt å ta med. 

 ANDREAS WIJK - LIKE MY STYLE

Skrevet: 02.apr.2011 @ 17:18Her har dere den første sangen til den svenske motebloggeren Andreas Wijk. Det siste året har Andreas blitt kjent over hele verden for sin stil, og blir sett på som en av de yngste trendsetterne for tiden. Bloggen er helt utrolig, og jeg har vært fast leser i alt for lenge. Men bare av å gå inn får man så masse inspirasjon, og det er en glede over det faktum at det faktisk finnes motebloggere blant gutter som kan å kle seg slik. Sjekk ut sangen da!

 

HVORFOR KAN IKKE ALLE JENTER KLE SEG SLIK?

Skrevet: 01.apr.2011 @ 19:45


ph_weheartit.
 

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011
hits