CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


You know what?

Skrevet: 31.mai.2010 @ 22:49
Go Brooke yourself.

Ke$ha - Backstabber.

Har virkelig begynnt å like denne sangen med Ke$ha. Søkte bare opp backstabber på spotify, så måtte jeg nesten sjekke den ut. Har virkelig fått sansen for den. Og den minner meg om så mange jeg kjenner. Haha. 

Idag har jeg fått sett masse filmer. Alice in wonderland, clash of the titans og when in Rome er noen av disse. Ble også akkurat ferdig med Sex and the city 1, og har spist mine herlige nachos. Kanskje jeg burde å tenke på å bli litt sunnere? Med tanke på at jeg skal gå tur så og si hver dag i én måned i sommer, så burde jeg vel begynne å trene litt også. Jeg er ferdig. Men det skal jeg fortelle dere om i morgen.

Det er snart sommer dere! Sommerdagene på stranda nærmer seg med stormskritt! Dere vet hva det betyr? Festing, trening, shorts, grillmat, enda mer festing, pengebruking, jobbing og mye mye mer! La oss ønske sommeren velkommen, det er virkelig på tide med sommer. 


Sånn, nå har dere fått sett hvordan den egentlig ser ut. og nei, jeg går ikke med den ute til vanlig, Villemo måtte røyke.

Noen andre enn meg som er klar for sommer?In sickness and health.

Skrevet: 31.mai.2010 @ 15:15
Jeg hater å tilbringe hele dagen i sengen, fordi jeg følte meg alt for dårlig til å stå opp.

La Roux - Bulletproof.

Nå, etter 8 timer ekstra søvn, føler jeg meg bedre. Det plager meg vel egentlig bare at jeg ikke dro på skolen. Jeg hater fravær,  men har nok av det. Jeg er alltid forsinket til avtaler, timer og andre diverse ting, og jeg får så og si aldri til å komme tidsnok, med mindre det er livsviktig. Til og med da kan jeg komme noen minutter for seint.

Jeg skal rett og slett tilbringe dagen min med å finne ut hva jeg skal ha med i framføring i morgen, og rydde litt. Føler jeg rydder så mye for tiden, men det kan jo ha noe med at jeg roter som om jeg skulle vært en liten unge som ikke får nok av lekene sine. Tro det eller ei, men klærne mine er på en måte mine leker. Pluss tv'n, pc'n, mobilen, og ds'n så klart.Tror jeg må sortere skapet mitt litt idag, jeg har så mye ting jeg aldri bruker, og sjelden har brukt. Hvorfor ikke pakke det ned nå, og gi det vekk seinere? Jeg er så glad jeg ikke er storblogger, da hadde det vel blitt spørsmål om salgsblogg. Lite sannsynlig at jeg hadde gått gjennom alt stresset for å selge en tee til 200. 

Men jeg tror jeg trenger en kopp te, hvilken smak liker du? Min favoritt er 4 red fruits.Gårsdagens outfit.

Skrevet: 30.mai.2010 @ 17:26

Rot, rot og mer rot.

Skrevet: 30.mai.2010 @ 14:06
Jeg som sa til meg selv at jeg skulle tilbringe kvelden hjemme på rommet mitt med å rydde og kose meg.

Så langt kom jeg da ikke, siden jeg ble oppringt helt til jeg kom til festen som var hos hybelkameraten min. Morsomt var det jo slvsagt, og litt av hvert å snakke om for å si det på den måten. Jeg tror jeg sovnet i fosterstilling i natt, det er sjelden as.. Sofaen står fortsatt på hodet, men litt ryddigere har det blitt. 

Dere tror alltid at jeg overdriver når jeg sier at jeg roter, men se her da!


Kanskje jeg bare skulle leie inn noen til å rydde for meg? what do you think?

You better watch me.

Skrevet: 29.mai.2010 @ 14:42
Takk for alle de hyggelige kommentarene om den selvlagde heldressen. Er veldig glad i den, selv om den er så varm at jeg så og si bare bruker den om kvelden. Haha. Jeg loker rundt i den ute, og alle ser sånn på meg når de kjører, sykler eller går forbi. Men det er bare hyggelig.
haha, jeg ligner på Karius og Baktus.

Gårsdagen var morsom den, og rundt halv ett om natten kom Lina på besøk, og dro meg med ut. Jeg trodde vi skulle på esso, men vi skulle på shell, som er ca 3 ganger så langt fra mitt hus. Jeg gikk i shorts. Takk. Nesa mi er tett.

Over til andre saker. Jeg må stikke nå, og ordne opp i noen saker, og kanskje finne meg noe fint? Hvem vet, men jeg vil uansett se hva jeg finner. Ha en fin lørdag dere!

Hjemmelaget heldress.

Skrevet: 28.mai.2010 @ 19:02


Lagde den på skolen, liker du den?

Sommeroutfit.

Skrevet: 27.mai.2010 @ 16:54
For en stund tilbake spurte noen om jeg kunne legge ut flere sommeroutfits. Hvordan en gutt bør kle seg osv. Jeg satte meg derfor ned på polyvore og satte sammen nok et sommeroutfit til dere, for å holde dere fornøyd. Håper dere liker denne.

Alt er fra topman, og nøyaktig sånn vil jeg gå rundt i sommer. Elsker topman, finner alltid noe jeg liker!

Hva synes du?

Weird Al Yankovic.

Skrevet: 27.mai.2010 @ 13:37
Jeg startet dagen med å komme på skolen for typ 1 time siden. Veldig irriterende, siden jeg hadde gymprøve, lytteprøve i engelsk og muntlig matteprøve i dag. Matteprøven fikk jeg utsatt, lytteprøven var visst allerede utsatt, og jeg er sikkert fucked i gym.

Dette kan ikke akkurat være spesielt interessant å lese om, så i kveld vurderer jeg å skrive et eller annet random moteinnlegg til dere, hvis jeg finner noe som er interessant nok. Tror det er på tide at dere får se noe annet enn kjedelige skoleblogger, som ingen av dere egentlig har craving for. Neinei, nok med skoleblogg. Moteblogg er tilbake. Her er forresten gaven jeg kjøpte til faren min til bursdagen hans. På en måte et minne fra da jeg var liten, og han satt og hørte på gamle plater fra Eric Clapton og lignende. Tror faktisk han ble litt glad for dem. Lykke! 


Weird Al Yankovic - Whatever you like.

Har du noen gang hørt om Weird Al Yankovic?

Baby, I'm back. But I'm not wearing black.

Skrevet: 26.mai.2010 @ 15:25


Hei. Jeg vil bare takke dere for at dere har vært tålmodige med meg. Jeg har gått uten pc i nesten en måned, og har ikke skrevet så mye til dere. Jeg kan si dette da. Jeg er tilbake for fullt.

Spotify står på fullt, og jeg gjør meg klar til en liten tur på byen. Roseby venter dere, og jeg må finne et outfit. Må levere shortsen min som revnet etter et par dager. Mens jeg snufser og snyter meg. Fin dag. 

It's kind of privileged, right?

Skrevet: 24.mai.2010 @ 05:55


Hei igjen. Jeg klarer ikke legge fra meg datamskinen. Det er så standard at med en gang jeg nærmer meg en pc, gir jeg opp alt annet og gjør det jeg må. 

Jeg går på facebook, blogger, ser de nyeste episodene av mine favorittserier og ja.... Hva annet gjør jeg egentlig? Hører vel på musikk, siden den eneste tilgangen jeg har til musikk er enten radioen på badet, tv eller nintendo ds'n min som spiller av pokemonmusikk.

Jeg har ryddet det meste av rommet mitt, men jeg er så langt fra ferdig at det skremmer meg. Er det virkelig mulig å rote så mye som jeg gjør? Jeg har samlet opp alt jeg vil beholde i vinduskarmene mine, og det ble en del ting. Jeg må kaste mye, levere klær til frelsesarmeen og kaste masse søppel og gamle prøver og diverse ark. Kanskje jeg burde prøve å fikse det gamle skapet mitt også, men det kan jo bli et problem. Døren står på skrå. Haha, når skjedde det liksom? Sofaen står fortsatt på sengen, og jeg sitter lent inntil undersiden akkurat nå. Ikke såå ukomfortabelt, men litt. Tror jeg må skrive en "to do list" før jeg ankommer Molde by. Jeg må levere inn shortsen min, siden den revnet(!), forberede meg til en irriterende muntlig matteprøve, og det kommer sikkert masse småting på veien. Jeg kommer til å få enten en solfylt og herlig uke i Molde, eller et rent helvette. Jeg satser på det første, men ender vel på det siste. LYKKE!

Hva distraherer deg?

Tell him your desires.

Skrevet: 24.mai.2010 @ 02:05Hallo. Jeg våknet idag etter å ha vært på godfylla med noen nye og spennende mennesker. Ganske spesielle igrunn, men på en veldig god måte. De skapte så mye liv, på hver sin måte og de var rett og slett morsomme å feste med.

Jeg startet dagen med å våkne opp på sofaen til han vi var på nach til, og kom oss raskt igang med dagen. Fastfood var et must idag, og chill var det. Noen ganger er det godt med slike dager, hvor man bare kan slappe helt av, med søppelmat, filmer, smågodt. En skulle trodd jeg hadde hatt rave på rommet mitt i går, for det ser jo ikke ut! Jeg lovte å rydde hjemme på rommet mitt hos pappa, og nå har jeg faktisk gjort det verre. Det skal bli bedre da, men jeg må nesten bare fortsette med å rydde, hvis jeg skal bli ferdig i kveld. Sofaen min står for øyeblikket på senga liksom. Så jeg har mye arbeid foran meg. Vi snakkes i morgen tenker jeg. Ha en fin natt da dere. <3

Nå som du har sett hva jeg driver med, hva driver du med?

Outfit 22.05.2010

Skrevet: 22.mai.2010 @ 13:06

Jakke Vailent,   bukse H&M,   sko Mano,   pique Lacoste,   cardigan Batistini,   caps New Era.

God Morgen! Nå skal jeg ut og møte Ylva, se om det er noe jeg liker på butikkene, gå på café, levere inn ipod, kjøpe meg noe mat, og bare kose meg. Trenger hvertfall ikke tur på polet etter at planene gikk i vasken i går. Men da blir det bare mer på meg i dag da, ha en fin dag videre folkens, så snakkes vi senere!

Hva synes du om torsdagens outfit som jeg glemte å poste til dere?

Drømmerommet.

Skrevet: 19.mai.2010 @ 10:04


God morn! For øyeblikket sitter jeg og arbeider med terminoppgaven min igjen, og om litt skal jeg se the ugly truth i engelsktimen. Ahh, livet er herlig.

Tenkte jeg bare skulle legge igjen en beskjed, så dere ikke ble bekymret for at jeg hadde gått meg vill på vei til datarommet. Jeg finner så ufattelig mye inspirasjon på nettet for tiden, og svenske og norske motebloggere er min inspirasjon. Akkurat nå tenker jeg litt over hvordan rommet mitt hjemme kommer til å se ut når det er ferdig oppusset, og jeg får masse inspo fra nettet om hva jeg skal gjøre med rommet mitt. Takk og lov for motebloggere.

Hvordan ser drømmerommet ditt ut?

Actions speak louder than words.

Skrevet: 18.mai.2010 @ 11:41
Hei dere. Jeg har det bra jeg vet dere. Som alltid. Har verdens treigeste dag på skolen, men bortsett fra det og en liten ting til, har jeg det bra. Gårsdagen brukte jeg på å komme meg etter søndagsnattens herlige fest. En av de beste på lenge!

Jeg holder på med terminoppgave på skolen akkurat nå, som betyr at jeg må ta masse bilder og fikse hår på en dukke. Alexander Wang fletten er oppgaven min, men lett er det hvertfall ikke. Hvertfall når jeg ikke får jobbe med dukken min. Er så utrolig lei av skole nå, og det har bare gått 3,5 timer.Jeg vurderer å stikke ned på roseby en tur etter skolen, og sjekke om jeg finner noe fint. Hvis jeg gjør, skal dere få se senere, som alltid. Jeg har forresten kjøpt meg en bitteliten koffert, og et elefantsmykke som dere kanskje la merke til på forrige outfit.  Uansett, så skal jeg vise dere alt senere.

Outfit 15.05.2010

Skrevet: 16.mai.2010 @ 03:49
Fikk skikkelig sailorfeeling da jeg hadde på meg dette.

Hva synes du om dagens outfit?

Russeservice.

Skrevet: 15.mai.2010 @ 04:28
Jeg sitter da her, nettopp kommet hjem fra fest, og bare en ting er galt.

Hele kroppen min er øm, og nakken min svir noe inderlig! Jeg er så øm, og jeg aner ikke hvorfor. Jeg fester ikke så hardt at jeg ender opp med å stupe i bakken. Jeg stuper ned i sengen jeg. Got it? 

Festen var nokså vellykket, men hva skjer på hver fest? Drama, og masse av det. Jeg er drittlei drama. Jeg snakker om  barnslig drama, som hører hjemme på helt andre steder. Men så er det jo sånn at de fleste endrer seg når de drikker. Noen blir morsomme, noen får mer selvtillit, noen er seg selv og andre lager drama. Hva er morsomt med å ødelegge festen for andre? I russetiden får man beskjed om at man ikke er velkommen på det leide stedet, og da skal man respektere valget de har tatt, for det er tross alt russen det handler om i mai. Blir jeg bedt om å dra, vel, da drar jeg. Det er ikke min tid enda, jeg er ikke russ enda. Hvorfor ikke respektere at russen bare vil ha det morsomt? De fleste er jo bare russ en gang i livet. 

Dagens morsomstund - En fyr som sovner i en bakke og jeg som skubber vedkommende over ende så han ruller av sted. 


Jeg har fått brunt hår igjen, hvertfall for en liten stund. Viser dere i morgen. <3

Da er det leggetid for små gutter som meg selv. Ha en god natt videre kjære lesere.

Når var du eller blir du russ?

Café, mocca og sjokoladekake.

Skrevet: 14.mai.2010 @ 04:10
Møte Kristina, café, aliaskveld, levere klær til frelsesarmeen og mye mer. Det besto dagen min av i dag.


Å møte min kjære Kristina i dag, var utrolig koselig, med tanke på at vi ikke har sett hverandre på 5 uker, og da var det bare i ca 10 min. Ganske kjedelig igrunn, siden vi alltid så masse å snakke om. Kristina kjenner meg så og si inn og ut, og det er få venner av meg som faktisk gjør det. Villemo gjør det, og jeg er veldig glad for at hun faktisk er interessert i og viser meg såpass mye tillitt. Jeg hater å oppdage at den personen jeg trodde jeg kjente utrolig godt, viser seg å være en helt annen enn den personen jeg trodde han eller hun var.

For øyeblikket blogger jeg til dere fra sofaen min hjemme hos pappa, og ser på alt som finnes utenfor vinduet mitt. Jeg ser så mye vakkert, og mørket viser meg noe av det som er vakkert der ute. Jeg blir raskt revet bort fra alt det vakre, når lyden til en ny episode av the city starter. Hei.


Men jeg løper meg en tur jeg. Legg merke til at klokken er 10 over 4 på natten. Døgnrytme. Lykke! 

Miley Cyrus - Can't be tamed.

Skrevet: 14.mai.2010 @ 00:53

Hva synes du om slutty cyrus nyeste musikkvideo og hennes opptreden i filmen?

Sommerens must have nr.2.

Skrevet: 13.mai.2010 @ 04:49
Sko. Rettere sagt sandaler. Menn med gladiatorsandaler er noe jeg synes er utrolig kult. De skal helst være mørke, og noe lignende disse under. Siden været er såpass varmt om sommeren, blir det fort ekkelt å gå med sko fra diverse sneakermerker. Dette er alt fra billige, til dyre merker. Håper dere liker dem. Kom igjen gutta, rock looken.


De to første er fra topman.com, og kostet rundt 200, hvis jeg ikke husker feil. Marc jacobs. Lanvin.

Hva er dine must haves til sommeren?

Enemercylago.

Skrevet: 12.mai.2010 @ 20:48


Hallo. Jeg har det bra. Jeg har ikke blitt overkjørt, kidnappet av psykopatiske tyskere eller blitt skutt ned på gata. Jeg bare lever livet ut, og kjeder meg helt vilt uten datamaskin. Elsker livet mitt til tider.

De siste dagene har jeg shoppet, spist veldig mye spaghetti, tatt litt bilder til dere, og festet litt mer. I går var jeg faktisk ute og kjørte med russebilen speedo i Molde og drukket masse cappucino. Jeg vindushopper så jævlig mye i Molde. Jeg finner nesten INGENTING jeg liker, og hvis jeg finner det, er det utenfor min prisklasse. Jeg hadde min beste busstur i dag, men noen av de koseligste jentene jeg noen gang har møtt. De hadde et syndrom skjønner dere. De klarte ikke å slutte å rope. De var liksom totalt min type mennesker. Way to go hoes, you messed me up real good.

Jeg ble også spylt litt på idag av russen på Romsdal videregående, som kom med spylevæske. Gleder meg til å se om jakken min blir ødelagt. Ikke jeg som kommer til å betale for den, for å si det sånn! :) Og nei, jeg har ikke noe bedre å ta meg til enn å skrive det her. See ya!

Hvordan har dagen din vært?

Outfit 09.05.2010

Skrevet: 09.mai.2010 @ 16:42
God dag solstråler! Det er søndag, og dere vet hva det betyr! Skole i morgen!!!! Skyt meg.

Vi startet kvelden i går til Vilde, med masse morsomme mennesker som jeg vanligvis ikke treffer på så ofte. Etter et par timer, fortsatte vi kvelden hos Merete. Takk og lov for S og M som var ute og kjørte. Tror jeg holdt meg selv våken til kl. 7-8 i dag tidlig. Jeg satt oppe og så på den nyeste episoden av alle seriene jeg vanligvis ser på. Elsker å gjøre sånt iblant. Bare kose meg med potetgull, sjokolade, cola og andre småting. Kosenetter!

Kjenner på meg at jeg burde starte å pakke straks, så vi prates senere. Love you! 

Alt bortsett fra skoa og shadesene er fra H&M.

Dette var vel egentlig det beste bildet jeg fikk tatt i dag. Det sier litt, med tanke på at det suger balle.       

Hva synes du om antrekket?

I love a good double-mocca-vegan-latte!

Skrevet: 08.mai.2010 @ 20:19
Heisann! Da jeg våknet opp i dag, var jeg fullt utvilt og klar for nok en dag med shopping og spenning.

Det var rett og slett forfriskende å drikke kaffe med gode venner idag. Det er nesten ingenting jeg liker bedre enn en kaffe med nære venner, men la det helst være en mocca i mitt tilfelle. Nam! Det ble heller ikke noe særlig med shopping, siden jeg det eneste som interesserte meg var et par chinos, som var alt for baggy for meg. Er det mulig å få satt inn én eneste butikk på dette stedet som ikke suger balle?

Jeg må forresten stille dere et spørsmål. Hvem av dere visste at man har rett til å dra hjem for å skifte når russen har dynket deg? Tydeligvis ingen på Romsdal videregående skole. Hvertfall ikke designbygget. Jeg spurte noen jenter om hvorfor de fortsatt var på skolen, de visste faktisk ikke at de hadde lov til det. Selvsagt kan man ikke sitte i timen med våte klær  og dryppende hår! En elev skal ikke måtte sitte på skolen å prøve å lære noe og deretter ende opp med noe så ille som lungebetennelse! 


Se så fint været i Molde har blitt! 

Men nå skal jeg ordne meg, før jeg blir kjørt til Vilde på fest av onkelen min. Vi snakkes da skjønninger. Ha en fin helg! <3

Hvem andre skal på fest eller har festet i helgen? 

Late at night, when I fell asleep.

Skrevet: 07.mai.2010 @ 21:46


Hei. Har ikke tid til å blogge noe spesielt nå dessverre. Har gjort litt av hvert de siste par dagene. I går ble det en liten bytur på meg, og det krydde av supportere. Nå skal jeg møte vilde, så vi snakkes senere.

Savner dere meg? Kanskje litt?

Precious.

Skrevet: 05.mai.2010 @ 23:40
God kveld! Idag våknet jeg med en hodepine på størrelse med Molde stadion, men etter et halvt brett med ibux, har jeg klart meg gjennom dagen.

Etter en lang dag, kom jeg meg endelig utenfor døren, og dro meg på café med en herlig gjeng mennesker som jeg møter en sjelden gang. Kvelden tilbringer jeg med Gro, som leide inn filmen Precious, siden ingen av oss hadde sett den fra før. Filmen handler om en jente på 16 år som ble voldtatt av faren sin, og endte opp med en unge, og enda en på vei. Selve filmen er bare hjerteskjærende, og fortjente oscaren den fikk. 

Gro og jenta hun bor sammen med, betaler nøyaktig like mye i måneden som vi gjør, bortsett fra strøm. Forskjellen er da det at hybelen min er så nedslitt at jeg blir lei meg når jeg går inn. Rommet mitt er helt greit, men resten.... Hva kan man si? Vel, jeg skulle valgt å bo alene, så jeg kunne hatt en hybel som så litt bedre ut. Neste gang tar jeg saken i egne hender. Enkelt og greit. Men nå skal jeg fortsette å se på Precious. Ha en fin kveld, så snakkes vi siden. 


Har du sett Precious?

Møkklei

Skrevet: 04.mai.2010 @ 18:40
Hei dere! Så det ble ikke noe for dere å lese i går, men hvor mye trenger dere ærlig talt å vite om livet mitt? Akkurat nå går how I met your mother, mens jeg gjør meg ferdig med middagen.  Gårsdagen brukte jeg vel egentlig på så og si ingenting, bortsett fra halvdagsprøve i norsk og litt tid på roseby. I kveld må jeg øve på naturfagprøve om kosmetikk, av alle ting! Tror det skal gå helt greit, siden det er ganske simpelt stoff. Tror jeg.

Beklager for at jeg er veldig uinteressant for øyeblikket, men jeg har egentlig ikke så mye på hjertet. Kan vel fortelle om min lille selvbruningstabbe som skjedde i går. Fingrene mine er mørkebrune og har en farge som tørket blod ute på fingertuppene, og jeg har en stor mørkebrun sirkel under haken! Jeg har tross alt ikke brukt det så utrolig mye at jeg skulle ha vært proff i det, men jeg har prøvd det et par ganger. Vanligvis får jeg det til. Denne gangen derimot, ser jeg ut som appelsin, med hud så sliten som ett gammelt viskelær. PENT!


Ville vise frem de FINE selvlagde ringene. Men synes det passet til innlegget. :)

Ses a shitkids!

Kan noen forresten komme over med en naturfagbok? jeg har visst glemt min......

Komma spise pasta!

Skrevet: 02.mai.2010 @ 23:29
Mens de andre leieboerne i huset spiller kortspill, sitter jeg alene på hybelen.

Selvsagt var jeg med litt, men akkurat nå er det bare best å være litt alene. Derfor tilbringer jeg resten av kvelden med å lage spaghetti til én, og se filmen just like heaven, med Reese witherspoon. Hun er en av mine favorittskuespillere. Dama er jo mest kjent fra lovlig blond filmene, men hun spilte også kona til Johny Cash i den derre filmen. Walk the line?

Det er uansett deilig å være hjemme i Molde, hvor jeg på en måte kontrollerer alt rundt meg. Sunndalsøra virker ustabilt til tider, og været er hundre ganger bedre i rosenes by. Takk og lov! Akkurat nå driver jeg og løper frem og tilbake fra kjøkkenet til stua, bare så det ikke er noe som renner over, eller brenner seg. Jeg er ikke den beste kokken dessverre, men så lenge ting ikke brenner seg, så går det bra. Jeg er helt for å smake nye ting, så ikke spis maten min. Jeg blander de særeste ting. Hihi, kom og spis!

http://www.christtabernaclesr.org/wp-content/uploads/2009/07/spaghetti-dinner.jpg
Jeg synes min spaghetti ser sånn ut. Villemo synes ikke det...

Men nå er maten ferdiglagd og jeg skal se just like heaven. God natt!

Vil du smake?

Stupid, useless, can't do anything right.

Skrevet: 02.mai.2010 @ 15:08
Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal skrive mer. Jeg orker ikke skrive at jeg nettopp har våknet og blah blah blah. Det blir bare det samme om og om igjen. Neinei, får vel bare være.

På torsdag fikk jeg en mail fra Kaare Lund, om å delta på deres pressedag som er nå på onsdag. Uheldigvis Har jeg alt for mye fravær på skolen til å dra noen steder som helst, og får bare holde meg i Molde. Kaare Lund presenterer høst 2010, med merker som Franklin & Marshall, replay og mange flere. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg bare kunne komme meg så langt vekk som mulig. Vekk fra skolen. Vekk fra stresset. Vekk fra alt.

Hvorfor skal alt være så vanskelig? Ting som virker så enkelt i utgangspunktet, blir bare verre å gjennomføre. Jeg holder på å bli gal. Jeg er bare så utrolig lei for øyeblikket. Det kan jo såklart ha noe med at jeg drakk i går, og har en major hodepine idag. Kanskje jeg skal holde meg unna alkoholen en stund. Næh, for da hadde det vel aldri blitt noen innlegg med litt dybde her. Jeg var flink med dette en gang da. Jeg holdt meg unna alkohol i 8 måneder, bare fordi jeg ikke så pointet i å drikke meg møkkings, eller late som om jeg var møkkings, som så veldig mange gjorde, og fortsatt gjør. Nei, jeg trenger sol, stor genser, shades, og capsen min. Vi prekast!Foto_Beaver.

Hvor kunne du tenkt deg å reist til om du fikk velge?

todays look!

Skrevet: 01.mai.2010 @ 19:50
Halla! Hva skjeræ folkenz? Idag har jeg vært ttly opptatt med diverse sweet mennesker. See ya lizm. Neida.
Her har dere dagens look, lilla og gult. Haha, følte for skikkelige farger i dag, og ikke bare mørkeblått, hvitt, sort og grått. Noe jeg vanligvis får med. Om litt skal jeg se smallville, og ordne meg til fest. Vi ses i natt søtinger!

Hvilket lag har fargene lilla og gult i ikonet sitt?

For en herlig dag.

Skrevet: 01.mai.2010 @ 13:28
Vi avsluttet gårsdagen med regn, vind, og et festtelt som holdt på å fly av sted.I dag, har det snødd................. Skjønner virkelig ikke hva det feiler været her i Norge for tiden. Jeg vil bare reise vekk, men med mitt hell, så hadde det fine været og solen startet den dagen jeg hadde reist. 


Tanita og meg. Er jeg ikke fin på håret? HAHA!

Akkurat nå ligger jeg slengt i sofaen, og ser på et slags hageprogram med dronning Sonja. Jeg elsker dronning Sonja! Hun er så bra, og hun gjør det vanligvis kjedelige programmet morsomt. I dag skal jeg til mamma og spise chili og fløtegratinerte poteter, og etter det skal jeg ut og feire for andre gang. Dagen har akkurat begynnt, og er for så vidt ganske fullstappet, men forhåpentligvis får jeg litt tid til å slappe av før jeg drar ut. Men nå skal jeg slappe av og fortsette å se på dronningen vår. Vi ses, feir litt ekstra for meg!

Hva synes du om dronningen vår?
Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
hits