CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


SORG

Skrevet: 30.mai.2011 @ 20:14
Beklager, men jeg trenger litt tid, kommer nok tilbake veldig snart. Om et par dager. Jeg er bare litt sliten, og trenger en pause. Håper dere er her når jeg kommer tilbake. <3

LA MEG HA EN DAG UTEN FEBER

Skrevet: 25.mai.2011 @ 20:04

Hei dere. Lenge siden sist. Neida. 

På mandag etter eksamen var jeg til legen for å få utskrevet resept mot halsbetennelse, og han fortalte meg om de mest kule russespøkene. Avføringsmiddel i kaffen til lærerne, holdt på å dø av latter. Han testet blodet mitt og fortalte at jeg hadde halsbetennelse. Jeg visste det jo fra før, med tanke på at jeg har hatt det ofte siden jeg var 13. Merket fort av at man fikk det om man sang for mye, som jeg gjorde fra jeg var 13 til jeg ble 18. Hjelper ikke akkurat å synge mens man går ute om kvelden for å øve. Haha, ja, det høres idiotisk ut, men det var alltid enklere enn å sitte hjemme og øve på sangen om og om igjen. Uansett, jeg fikk pencilin og ble fortalt at jeg burde holde meg unna skole de neste par dagene, siden man ikke vet hvordan jeg reagerer på pencilin. I en alder av 20 år har jeg aldri tatt pencilin, så jeg må passe på hvordan det går litt. Noen andre som er syk? Føler meg forresten slik i dag. 

MIN TYPE BAG

Skrevet: 23.mai.2011 @ 17:32


Denne baggen fra Nero Ink her helt klart på ønskelisten for høsten 2011. Den er stor og ganske enkel, akkurat som jeg liker det. Kan kjøpes her. Hva synes dere?


COSMO TREND - 5 PÅ KJAPPEN

Skrevet: 22.mai.2011 @ 21:44


En liten bloggleser spurte meg nylig om jeg kunne skrive om enkle basic tips en kan gjøre for å forbedre klesstilen. Selvfølgelig kan jeg det, jeg gjør alt for leserne mine. Bortsett fra å lage hårvideo, ser virkelig ikke pointet i det, gjør jo ikke så mye med håret lenger! Tilbake til saken. 

1. Bestefarstrøyen. Kjøp den i 1-2 størrelser større, for å gi deg en skikkelig laidback look. Deretter brette opp armene, men bare til midten av overarmen. Deretter bretter du den andre siden til albuen, for å virke litt effortless. Bestefarstrøyen er en soleklar favoritt for meg i år. De som ikke vet hva det er, kan søke på google.

2. Denimskjorten. Jeg ville gått for en lysere variant nå til våren, noe mellom himmelblått og hvitt. Det sky is you limit, husk det. For meg er den mørke varianten fortsatt dritkul, hvertfall om den kombineres med en sløyfe eller et tynt sort slips.

3. Denimshortsen er også her for gutter, som den var i fjor. I år kommer hvertfall jeg til å rive den opp og gjøre den litt røffere. Etter at jeg så en shorts med nagler på er jeg blitt frelst, aldri tilbake til vanlige kjedelige denimshortser, vi trenger noe litt mer rocka!

4. Sløyfen. En enkel touch til alle anledninger er en sær sløyfe. Tro meg, det ordner alt. Jeg har en i mørkeblå, i lyserosa (greit, det var søsteren min sin, som hun brukte på en bamse eller no da hun var liten, men det funker), en litt mørkere rød, en klassisk sort og en i knæsj lilla. Desverre har jeg ikke fått brukt dem selv, mest fordi jeg får klaus av å bruke slips og sløyfer, men jeg digger at gutter drar den litt lengre, og er litt modig i klesvalget, og til fargevalget. Av en eller annen grunn har jeg lyst på en sløyfe i azurblått

5. Safarilooken. Livingdoll inspirerte meg tidlig i vår da hun la ut dette innlegget om hennes sommergarderobe. Etter å ha lest dette, fikk jeg så mange idéer til hva jeg kan gå med i sommer, at jeg nesten gikk opp i røyk! Så om du finner noe med farger som er veldig afrikanskinspirert eller safariinspirert, ikke vær redd for å prøve det på. Det handler om selvtillitt, og om du føler at du klarer å gå med rak rygg iført noe spennende, så gjør det. Safari er tingen i år folkens, dyremønster, diverse typer brun og beige, grønt, gult, hva du enn vil! Ett enkelt eksempel på safarilooken kan være en beige shorts med et tynt mørkebrunt belte, sammen med en oversized tank og et par enkle slip-ons eller gladiatorsandaler, gir deg noe spennende, hvor enkelt det enn høres ut. Sammen med et fjærsmykke, kan det bli genialt! 
 


 

NYTT YNDLINGSPLAGG

Skrevet: 21.mai.2011 @ 17:43Hva det er med meg og denne jakken fra universal works, har jeg ikke peiling på. Den ser bare så morsom ut, og så digg, at jeg føler jeg må ha den. Funnet her.

STREET CHIC

Skrevet: 19.mai.2011 @ 22:07
Har funnet noen bilder de siste dagene som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. De fleste er fra elle.com sin street chic side, men noen er også av den russiske it-jenta Miroslava. Håper dere likte det, har dere noen favoritter?                                                                 

RUSSIAN IT-GIRL

Skrevet: 18.mai.2011 @ 22:03
Tenkte jeg skulle legge ut noe om den russiske it-jenta Miroslava Duma. Jenta har en som er alt for vanskelig å få til på et lite budsjett, og har tidligere blitt sett i jakker fra Balmain. Dere husker vel Balmain? Det var de som fikk tilbake armyjakken. Og deres jakker er virkelig ikke noe en vanlig person fra Norge har råd til, med stive prislapper på opp til 80 k. Men man finner jo lignende varer til en billigere pris, og om man har en blazer, kan man faktisk ordne stive skuldre og studs selv. Planlegger jo å ordne en denimshorts i sommer, kommer til å se smashing ut!

BEEN THERE, DONE THAT?

Skrevet: 18.mai.2011 @ 15:31

Så heldig som jeg er, har jeg fått halsbetennelse. Føles som om noen drar en spiker nedover halsen min, men etter et par ibux, føles det ganske ok. Det kunne jo tross alt vært verre. Jeg har av en eller annen grunn hatt problemer med halsbetennelse siden jeg var 13. Så dagen har stort sett blitt tilbragt under dyna, med halvåpne øyne på skjermen, som heldigvis viste noen gode episoder. Skal straks lage med nudler, siden det er en av de få tingene som smaker digg, som jeg kan få ned. Har på følelsen av at jeg kommer til å tilbringe hele dagen i sofaen med dyner rundt meg. Nesa er tett, og halsen er forjævlig. Pluss at jeg fryser...... Dette kommer til å bli en lang dag....


bilde fra i går. 
 

GREEN LANTERN THE MOVIE

Skrevet: 16.mai.2011 @ 20:14Personlig er jeg superheltfan. Ja, det er teit, men jeg står for det. Jeg har alltid fått frysninger av filmer som dette, og Green Lantern filmen med Ryan Reynolds i hovedrollen er intet unntak. Dette klippet er visst fra Wonder-con, som er en konferanse i USA hvor de viser noe av det nyeste innen tegneserieverden. Dette blir så episk! 

ER DE IKKE KULE?

Skrevet: 13.mai.2011 @ 23:39

Det irriterer meg grenseløst at jeg har glemt så og si alle moteblogger jeg hadde på bokmerker på den gamle pc´n min. Da var det alltid noe å se frem til. Mens nå er det norske motebloggere som står for tur.... oh, how the mighty have fallen. Så nå er det på tide å finne frem alle bloggene jeg vanligvis følger, og heldigvis har jeg visse måter å komme meg frem til dem! Kom nettopp på 2 nye!  

I morgen kommer jeg nok til å poste hva jeg har fått kjøpt i det siste. Jeg har virkelig vært en manisk shopper i det siste, og heldigvis skal jeg snart ta en liten pause. Men jeg er på vei ut døren dere, så vi snakkes i morgen, og forhåpentligvis har jeg innlegget ferdig til da. Ha en fin fredagskveld søtinger, takk for alt dere gir meg! 


Har forresten monstercravings på disse skoene fra Balenciaga, vad tycks?
 

BEVIS PÅ AT REBECCA BLACK VIRKELIG SUGER

Skrevet: 13.mai.2011 @ 15:09


TUSEN takk til glee for å ha laget en coverversjon til denne sangen, og faktisk gjorde den mye bedre. Nå ser vi jo alle at det faktisk er Rebecca Black som sugær, I´m out!

EDIT - Noe er åpenbart galt med blogg.no, så om dere ikke får sett videoen, får dere heller komme tilbake senere. Sorry mac! 

EN NY START

Skrevet: 12.mai.2011 @ 12:29

Da var jeg tilbake.

Virkelig helt sinnsykt å tenke over at jeg har fått meg mac. Trodde ikke dette kom til å skje på lenge, men nå har det skjedd, og det er.. vel, sykt. Å eie en macbook pro er virkelig noe jeg synes er morsomt, siden det er så mye jeg aldri har prøvd før. Nå har jeg derimot sjansen, og dette skal bli interessant!  

I dag har jeg hatt heldagsprøve i engelsk litteratur, og jeg må innrømme jeg er veldig glad for å være ferdig. Selv om engelsk litteratur er favorittfaget mitt, er det fortsatt dønn kjedelig å sitte stille og skrive en hel dag, med få pauser. Heldigvis blir jeg alltid tidlig ferdig. Noe som heller ikke var noe problem i dag. Så nå skal jeg gå tilbake til å blogge mer om mote, og mindre om personlige kjedelige tekster som de fleste av dere blir lei av. Ikke rart jeg har så få lesere for tiden heller, kan jo ikke forvente at dere venter på meg for alltid. Men det skal det bli forandring på. Fra og med i dag er jeg tilbake for fullt, og dere herlige lesere skal få masse stoff å lese fremover. Så nyt det at jeg er tilbake, for jeg slutter ikke å blogge med det første.  


2 stk slitne gråmus etter heldagsprøve..
 

INNI HÆLVETTE DA!

Skrevet: 07.mai.2011 @ 20:02

Faen.

I går, ca rundt 15.00, gav pc'n min opp. Og etter mye om og men, har jeg nå besluttet at det er på tide å skaffe meg en ny pc. Derfor tar jeg forhåpentligvis turen til Molde på mandag for å få kjøpt en liten herlig sak. Nok er nok, og den stakkars pc'n min trenger søvn, og har nå gitt opp livet. Skal innrømme at jeg kommer til å savne hvor god den var. Og de blå lysene. Haha.


Annie Lennox - Shining light.

Jeg sitter for øyeblikket på pappa sin pc, med null tilgang til mine bilder, filmer og alt annet jeg skulle kunne trenge. Hvordan jeg i det hele tatt skal kunne klare å ha tentamen på mandag, har jeg virkelig ingen aning på. Men nå er det virkelig nok, og jeg trenger en ny pc, koste hva det koste vil. Hadde dere opplevd noe i nærheten av det samme som jeg har opplevd det siste året, hadde dere skjønt hvorfor jeg faktisk trenger den. Men jeg vil bare si at jeg er veldig glad for at dere lesere trykker dere inn her i ny og ne, og for at dere er så tålmodige. Ses veldig snart! <3  

PATRICK KAFKA BY JASON SUTTON

Skrevet: 06.mai.2011 @ 10:45

TERJE SØRGJERD - THE MOUNTAIN

Skrevet: 05.mai.2011 @ 19:58Kjenner jeg blir rørt av å se noe så fantastisk som dette. Rart at det faktisk finnes noe slikt. Fikk sjokk da jeg så den, og dere kan gå inn her for å lese om Terje Sørgjerds video fra de spanske fjellene.

DETTE LIVET

Skrevet: 04.mai.2011 @ 19:46

Nå som russetida er her, noe som skal være en av de beste minnene en gutt skal ha, sitter jeg da her. Sjuk. Bare en liten forkjølelse, men jeg sitter da og drikker detox te, og ser charlie's angels filmene, husker dere dem? Brukte å være oppe til langt på natt da jeg var yngre, bare for å få sett episodene på tv. Farrah Fawcett var helt klart favoritten.


LMFAO - Party rock anthem (årets russelåt!!)

Ellers blåser jeg gjennom russekontoen min som om det skulle være en helt vanlig dag. Drikken står plantet i kjøleskapet mens alle andre er ute og fester. Kan ikke si at jeg savner det akkurat nå. Er så varm og klein, så det beste er vel å holde seg rolig en stund, så får jeg heller ta det igjen. Noen som ser meg på bildet?


ph_jadainvild

DEN STORE MERKEKRIGEN

Skrevet: 03.mai.2011 @ 22:47

Jeg hører konstant mennesker klager over at de ikke liker å bruke merkeklær, og heller driter i det og kjøper på billigkjeder, men når jeg tenker meg om, er jo det et merke?

hvem har sagt at cubus, h&m og diverse andre butikker ikke er merker? Disse kjedene med billig tøy som så vidt er verdt å kjøpe, tjener så mye på oss ungdommer med penger i lomma som alltid føler at vi trenger noe nytt. Jeg har brukt 200 dollar på et alexander mcqueen skjerf, noe som er en investering. Hva med alle topper en person kjøper og sliter ut på et år? Mitt skjerf kommer til å vare i mange år, mens en vanlig person bruker mye mer penger enn det på klær som slites ut såpass raskt at det ikke var vits i å kjøpe det engang. Jeg har klær fra så mange forskjellige steder, og over tiden har jeg skjønt at visse ting er det verdt å investere i, og visse ting kan man kjøpe billig. Hva er din mening om billigklær og merkeklær? 

RUSS 2011!

Skrevet: 03.mai.2011 @ 20:04

Eh.... hei bloggen.

Beklager for de siste dagene. Jeg har virkelig vært sløv med bloggingen, men med god grunn! det er jo tross alt russetid, og så mye skjer på en gang.

Det er mye jobbing med butikken, russing også har jeg klipt meg! Jeg føler jeg ser ut som et lykketroll, og for å si det slik; det gjør jeg. Men det ordner jeg jo på senere, må bare ordne det selv. Jeg må forresten fortelle hva russenavnet mitt ble! Jeg ble xoxo. Så hele kvelden gikk jeg rundt og sa "xoxo, gossip girl dude!" Jeg var hjemme fra festen klokken ett, og våknet dagen etterpå med en major hangover. Men jeg fikk sitte på taket på en russebil da, wiiii! Når er du russ?


ph_hellegannestad

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011
hits