CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


JEDWARD - BAD BEHAVIOUR

Skrevet: 30.jun.2011 @ 17:20Gikk i sted gjennom bloggen til Perez, og fant den nye musikkvideoen til Jedward! Etter lipstick, har jeg blitt hekta. Kulere tvillinger finner man bare ikke. I die. Hva synes du?

STREETSTYLE - KOURTNEY KARDASHIAN

Skrevet: 28.jun.2011 @ 16:50

Kourtney Kardashian i Rebecca Minkoff topp, Bec and Bridge shorts, vintage halskjede, Christian Louboutin sko, Balenciaga bag og Tom Ford shades. 

Det finnes virkelig ingen som Kourtney, Dashlove! ♥


 

JENNIFER HUDSON AT THE GRAMMY'S

Skrevet: 26.jun.2011 @ 22:20Jennifer Hudson i Versace, grammy's 2011. Jennifer Hudson ser mer fantastisk ut enn noensinne, og blir bare større og større innen musikkindustrien. I tillegg er hun weight watchers sin talsperson/spokesperson. Ikke rart, med tanke på hvor mye hun har gått ned i vekt. Hun ser helt klart nydelig ut, og kan ses på som et forbilde for alle overvektige, at så lenge man går inn for det, er det mulig. Hva synes du?

TATTOOCRAVING

Skrevet: 24.jun.2011 @ 15:25
Perfekt tattoo til en stressende person som meg selv. Kanskje på tide med en ny en? Har jo tross alt tenkt på denne i rundt 1 år da, og jeg blir fortsatt ikke lei av tanken. Tycks?

HELT UTROLIG

Skrevet: 22.jun.2011 @ 20:59

Fikk nettopp høre at rektor ved Kristiansund videregående skole siterte meg i en avslutningstale for avgangsklassen i dag. Hvor insane kult er ikke det?! Da jeg begynte å skrive om livet mitt og alt det rare som kan skje meg på en vanlig dag, tenkte jeg aldri på at slike ting faktisk kunne skje. En bloggers hverdag kan bli snudd på hodet, og etter en stund kan det skje så utrolig masse. En dag sitter du hjemme og tenker at du ikke er bra nok, neste dag er du invitert på releaseparty for diesel. Selv har jeg aldri sagt ja til noen av eventene jeg har blitt invitert til, men det er jo enkelt og greit fordi jeg har hatt tid eller økonomien til det.

Jeg vil bare si tusen takk til rektor som gav meg nok en ting jeg kan slenge inn i blogg-minneboksen. Uavhengig av hvor stor blogger man egentlig er, kan man gjøre inntrykk på andre så lenge man tror på seg selv. Jeg tror... nei, jeg vet at jeg kommer til å leve et spennende liv. Bloggen har alltid vært et sted å uttrykke seg selv gjennom bilder, mote og alt som interesserer meg, har hjulpet meg å komme lengre i livet og tankegangen og har latt meg få ting som jeg trodde var umulig om jeg ikke tok det første og verste steget selv. Sannheten er vel at vi alle er redde for hvordan livet kommer til å bli fremover, men så lenge vi har tro på oss selv og vet at vi kan gjøre en liten forskjell, så er alt mulig.  Wow, tror jeg kunne gjort det bra som valedictorian. Dere vet, en av elevene som snakker foran kullet på siste skoledag. Til slutt vil jeg gjerne beklage for bildemangelen på bloggen, men jeg har ikke råd til å bare gå ut og kjøpe meg et kamera akkurat nå, og helst vil jeg ha drømmekameraet, men det er ikke sånn at jeg bare kan knipse med fingrene og plutselig ha et Nikon D5000 i armene. 

EN FANTASTISK MORGEN

Skrevet: 18.jun.2011 @ 09:56

God morgen! Jeg har vært oppe siden i går ettermiddag og tenkte at jeg ikke kunne gå glipp av nok en sommerdag, så da var det på tide å snu døgnet igjen. Hvor lenge det enn varer!

Dagen er fylt med gleder, og først av alt skal jeg ut og kjøpe meg en kopp kaffe, før pappa og jeg drar til farmor. Jeg skal egentlig bare innom for å vaske på høyder hvor hun ikke har sjanse til å nå tak. Farmor er 89, og halvparten av min størrelse, såee, ja. Deretter er det på tide med en ny kaffe, etterfulgt av vindushopping. Shopping venter jeg med til jeg ankommer Oslo om en måneds tid. Okei, jeg kommer faktisk ikke til å klare å holde meg så lenge. En jakke fra dressmann i en mørk pastellaktig grønn. Kjempefin! Bortsett fra det må jeg nok jobbe litt mer med nettbutikken og deretter vurderer jeg om jeg burde dra ut og møte venner på festival eller ikke. Hva går din dag ut på? 

 

SOMMERGARDEROBE

Skrevet: 14.jun.2011 @ 18:36
Åh, hei du! Disse skal definitivt ende opp i min sommergarderobe. Venter spent på lønning nå ja! Hvilken likte du best?
 

CHERYL COLE, KJOLE FOR 5000 TIL 1 PUND

Skrevet: 12.jun.2011 @ 18:40

 

 

Nå kan du kjøpe en av kjolene til selveste Cheryl Cole! I samarbeid med Asos, har hun nå sagt ja til å selge flere av kjolene sine på en auksjon som skal foregå på deres nettsider. Inntektene skal gå til hennes egen organisasjon, som dere finner HER. Denne auksjonen har derimot en liten twist. Man skal by minst mulig! Så du kan ende opp med en Hervé Léger kjole til den vanvittige prisen av 10 kroner! Auksjonen starter i morgen, og vil vare til 24 juni. Så nå har dere sjansen jenter, go for it! Dere finner auksjonen HER! Stå klar ved midnatt dere!

KARL LAGERFELD PRESENTERER

Skrevet: 11.jun.2011 @ 16:45

En film med den talentfulle Rachel Bilson og en av mine favorittmodeller, Baptiste Giabiconi. Helt fantastisk lagd, bortsett fra det faktum at det var litt kleint å høre Baptiste snakke engelsk. Franskmenn altså... Hva synes du om filmen?

OLIVIA PALERMO

Skrevet: 10.jun.2011 @ 12:52Sommer! <3

JEG ER FERDIG PÅ VIDEREGÅENDE!!!

Skrevet: 09.jun.2011 @ 20:34

HerreGUD!!

Alt føles som en drøm, dette kan umulig være virkelig. Jeg er virkelig ferdig med videregående. Jeg er fri til å gjøre nøyaktig hva jeg vil, når jeg vil. Alt jeg trenger nå er å reise litt, så blir dette perfekt! Kan også legge til at været ute er forferdelig, og vi har endt opp med drittvær igjen, forhåpentligvis blir det litt bedre snart, så vi kan dra på stranda med grill og corona, for nå er det sommer, og det skal NYTES! Når tar du sommer?


Cee Lo Green - Bright lights bigger city.


Skjorte - Marlboro Classics, pilotbriller - Ray-ban.


X-MEN FIRST CLASS

Skrevet: 08.jun.2011 @ 20:24

Så x-men first class et par ganger forleden. Filmen i seg selv er råbra, og det skjer så mye at det aldri blir kjedelig. SLutten var definitivt det beste, men underveis fikk man så mange overaskelser at det eneste jeg klarte å gjøre var å stirre på skjermen. Takk og lov for slike filmer, gjør hverdagen min mye bedre! Nå er det tilbake til eksamenslesing, kom jo opp i religion, og jeg ligger for øyeblikket dårlig ann. Har du sett X-men first class?

NEVER SAY NADA TO PRADA

Skrevet: 08.jun.2011 @ 00:45Næmmen hei du! Fant dette av Gianni på lookbook forleden. Skoene, bag´n, skjorta, jakken, alt. Dette er det jeg kaller hot, og 22 åringen fra Italia kan virkelig å rocke en look. De skoene skal definitivt bli mine. Never say nada to Prada

ÆHHH, HAR FÅTT MEG MAGIC 8 BALL!!!

Skrevet: 07.jun.2011 @ 20:50

SE SÅ KUL!!! Har ønsket meg en slik forever!! Og det første jeg gjør er å stille de mest nødvendige spørsmål. Dere vet.

1. Blir jeg rik?
2. Er jeg verdens kuleste?
3. Vil jeg oppfylle mine villeste fantasier?

Og magic 8 ball bare..... nei.

Så jeg sparket den bort i hjørnet og fortalte meg selv at den er ødelagt. Pft, tror ikke på sånne ting jeg. er jo moden. vet jo allerede at jeg er verdens kuleste da...

EX-SAMEN

Skrevet: 07.jun.2011 @ 14:11

Hei dere, løper straks ut døra. Siste eksamen avsløres i dag, og for min del håper jeg på engelsk, historie eller media! Engelsk <3 Ønsk meg lykke til, dette kommer til å bli en lang dag!

 

TYLER WARD - YOUTUBEFENOMEN

Skrevet: 05.jun.2011 @ 22:57Er det én youtube artist jeg virkelig beundrer, så er det Tyler Ward. Han var også med på cover-versjonen av just the way you are med Matty B, når Matty sang om lillesøsteren sin som har spesielle behov. Det var en av de herligste videoene jeg har sett, og jeg skal innrømme at jeg har tenkt tanken og vært redd for at jeg noen gang får et barn downs osv, men den lille jenta endret alt. Jeg føler meg som et veldig dårlig menneske når jeg skriver noe slikt, men det er jo sannheten. Hvem er jo ikke redd for noe sånt? Den lille jenta endret innstillingen min helt. Et mer nydelig barn har jeg aldri sett.

HVA SYNES DU OM DISSE?

Skrevet: 04.jun.2011 @ 17:43

Trenger litt hjelp her folkens!

NOE NYTT

Skrevet: 03.jun.2011 @ 20:51

Hei dere. Sitter for øyeblikket og ser over forskjellige kamera. Jeg må virkelig investere i et nytt nå, har hatt mitt gamle alt for lenge, og i tillegg finner jeg hverken minnekortet eller kabelen som hører til, så bilder til bloggen blir det lite av. Får ikke blogget noe særlig, pga det, fordi et blogginnlegg uten bilder er som pølse uten brød, det går bare ikke! Åh, herregud, innså akkurat hvor dum jeg høres ut når jeg skriver slikt, beklager. 

Jeg har egentlig ikke drevet med noe i det siste, bortsett fra å shoppe........ og...... gå på tivoli. Og dere, jeg har sånn fobie mot en karusell som heter Jokern, så jeg ender alltid opp med å passe på sakene til andre! Som i dag, sto jeg med baconsnacks og slush i ene armen, og iphone, pengebok, bilnøkler og to poser i den andre. Og det verste av alt var det jeg hadde på hodet som jeg ikke klarte å få vekk................. En rosa cowboyhatt...... med krone foran. Jeg døde av skam. Hadde Anna Wintour sett meg der og da, hadde hun dødd av et hjerteinfarkt. Karl Lagerfeld hadde sikkert bare tatt av en av hanskene sine, for så å slått meg med den. Han er jo fransk vet dere....... vel, egentlig tysk da.Skjorte / Marlboro Classics, tee / Dressman - Rolling Stones collection, peacesmykke / random butikk.


 

EN DRØM EKKE EN DRØM UTEN SVETTE OG BLOD

Skrevet: 02.jun.2011 @ 19:54

Dagene er utrolig korte for tiden, og hver eneste dag flyr forbi som det skulle vært en time. Ikke er det så morsomt å ligge på sofaen og hoste hele dagen. Heldigvis har jeg smertestillende, så smerten går fort over. Skulle ønske jeg kunne bruke denne bloggen for å faktisk skrive noe interessant, men siden jeg ikke bor i nærheten av en by, hvor jeg faktisk kunne gjort noe ut av lidenskapen min, sitter jeg da hjemme på mac´n og jobber. Det er også eksamenstider, noe som gjør det vanskelig å konsentrere seg, og med tanke på at butikken skal åpnes i slutten av Juni, måtte designet være perfekt innen 1. juni, og varene må man få inn og få tatt bilder av.  Desverre er web-designerne inkompetente og bruker null tid på å gjøre det de blir betalt for å gjøre. Jobben sin.

Nettsiden kommer trolig nok ikke til å ha klær med modeller før ute i høst en gang, og tro meg; så kontrollfreak som jeg er, kommer jeg til å ha full kontroll når det først skjer. Alt må være perfekt til den tid. Alt må være perfekt til lansering. Det er uhyre stressende, men sånn er det bare. De som tror at det er lett å sitte på ræva og arbeide gjennom pc hele tiden, tar grundig feil. Designere må settes på plass, klær må bli funnet og deretter må motehusene kontaktes for å se om det er noen mulighet for å få deres varer. Man kan jo ikke få alt, og det å starte en butikk er virkelig ikke enkelt. Likevel ser jeg slik ut;


og bare så det er sagt; ja, jeg ler av meg selv i speilet <3


MIN VERSTE FRYKT, TY

Skrevet: 01.jun.2011 @ 08:03

Da må jeg komme meg i vei, det er snart tid for nynorskeksamen!! <3 Usj, kjenner jeg vrir meg av grøss bare av tanken. Dette kommer til å bli en ekstremt lang dag, og uten søvn? Perfect life. Prøvde forresten Duff beer i går, smaker som tuborg. Ønsk meg lykke til da! 

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits