CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


BLACKBERRY BOLD

Skrevet: 31.jul.2011 @ 18:43
Mitt nye favorittleketøy. Den er fantastisk! Har alltid hatt lyst på en og nå er den endelig min! Skal innrømme at jeg fikk meg en overraskelse da jeg mottok den, og fant ut at den hadde en liten touch. Jeg har ikke opplevd noe negativt med den enda, bortsett fra det faktum at jeg ikke har funnet ut hvordan jeg skriver æ, ø og å da. Lenge leve latskapen.. Så da ender jeg opp med å skrive ting som "du dro mens jeg var at the dass!!". Åherrejemini.... Hvilken mobil har du?

COSMO TREND - MIX IT UP!

Skrevet: 30.jul.2011 @ 18:27
Skjorte - Topman. Tee - Paura. jeans - Cheap Monday. Sandaler - Christian Louboutin. Bag - Marc by Marc : Classic Q Hillier.

Gi meg dette nå, og jeg gifter meg med deg.
 

STREET STYLE - OSCAR SPENDRUP

Skrevet: 30.jul.2011 @ 13:44


ph_stockholmstreetstyle.

Er det en jakke jeg virkelig ikke finner, men jeg ikke klarer å leve uten, så er det en jakke som det der! Gimme! I tillegg er han en av mine favorittmodeller. Syke øyne, amaze stil. Tycks? 

SKREVET PÅ 2 MINUTTER.

Skrevet: 29.jul.2011 @ 20:52


Jeg vil tilbake til dette!!.......

Hei! Siden det har skjedd så mye i det siste, har hodet mitt virkelig gått i feriemodus. Derfor så lite lesemateriale, selv om jeg faktisk har mange innlegg klare til publisering. Har så mye å dele med dere, at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne engang! Men først av alt trenger jeg et minnekort, så det skal jeg se om jeg finner i morgen. Jeg har rett og slett vært inne, på sofaen og sett gossip girl og glee i flere dager. Har så vidt vært ute av døra i det siste, så da ble det ikke så mye å gjøre på. Men jeg har motatt pakker fra Asia osv, som jeg skal fortelle litt mer om senere. Det var vel det jeg hadde å si akkurat nå. Får se om jeg publiserer ett av de innleggene til dere senere også. Holla! Såe.... åssen er været hos deg?

 

STREETSTYLE - CLEMENCE POSY

Skrevet: 26.jul.2011 @ 19:54Noen her som husker Clemence Posy? Hun spilte Chuck's kjære Eva i gossip girl. Måtte bare legge ut noe om hennes fantastiske gjennomført, men fortsatt casual stil. Thoughts?

FAKKELTOG

Skrevet: 25.jul.2011 @ 21:25

idag hedrer vi de falne nordmenn som tragisk mistet livet i helgen. de fortjener det aller  beste. fremst i fakkeltoget var to gutter herfra som heldigvis kom seg helskinnet unna massakeren. Det var virkelig en bra ting å være en del av. Det er viktig at vi nå står sammen og føler med hverandre, passer på hverandre. 

Mannen, som jeg ikke vil nevne navnet til engang, har forårsaket en splitt i nasjonen vår, og så mange av oss mangler. Men sammen står vi for å vise at vi som nasjon er sterke, og at alle som mistet livet vil bli savnet. Jeg personlig kjente ingen som døde, og kan ikke begynne å tenke på hvor vondt familie og venner har det akkurat nå. Jeg håper og tror at de er på et bedre sted, og at de er lykkelige. De vil bli savnet. En venninne jeg møtte i dag, prøvde å holde så mange som mulig oppdatert på hva som skjedde, og jeg tror hun mistet en del venner. Hver gang jeg tenker på hva hun går gjennom, renner en tåre nedover kinnet mitt for henne. Et stort tap. Hun var faktisk den som fant på setningen som alle har skrevet på statusene sine og bloggene sine de siste dagene. "Om èn mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise". 

Denne mannen som sikkert har opplevd mye gjennom sitt liv, tok vekk deres mulighet til å sette sine spor i verden. Det er ikke rettferdig at de ikke fikk leve sitt liv til det fulle, og for det burde han straffes. Men i dag var vi så heldig å få si farvel på vår måte, og vise vår respekt for de falne. Måtte dere alle hvile i fred. 

 

 
Nederste bilde_IngridEllevset


Maria Mena - Mitt lille land.

DAGEN I DAG

Skrevet: 23.jul.2011 @ 06:12

Hei dere. Regner med at de fleste av dere tenker på det som skjedde i Oslo i dag, og jeg håper dere har det bra og det ikke har skjedd noe med deres kjente og kjære. Jeg klarer ikke å la være å tenke på hendelsen og jeg regner med at jeg ikke er alene.

Bortsett fra dette vil jeg beklage til mine få, men trofaste lesere, som klikker innom i ny og ne for å se om jeg oppdaterer. Jeg har virkelig ikke så mye å skrive om for tiden, og har mistet det meste av inspirasjon. Jeg jobber minimalt nå, noe som frustrerer meg. Jeg vil helst være i jobb-modus og ha full kontroll, men for øyeblikket ser det ut som om det kan bli vanskelig å få gjennomført. Tror jeg bare skal slappe av i kveld, og tilbringe litt kvalitetstid med meg selv. Jeg trenger virkelig litt pampering, så nå er det på tide med hårkur og ansiktsmaske. Fukt vekk stresset sier jeg! Hvordan tilbragte du denne bisarre kvelden?


random bilde. Har ikke tatt bilder på dagevis nå.... sorriii
 

DE BESTE NETTBUTIKKENE!

Skrevet: 20.jul.2011 @ 17:09

Med tanke på at jeg holder på å åpne opp en nettbutikk for øyeblikket, tenkte jeg å vise dere hvor jeg handler klær på nettet, så dere har noen andre steder å handle før vi åpner. Altså mine favorittnettbutikker! La oss starte!

Yesstyle.

Yesstyle
er en av Asia's største nettbutikker, og har en hel rekke av asiatiske merker. Ukjente, og kjente. Her finner jeg de mer spesielle plaggene jeg leter etter. Stort sett handler jeg bare bagger og sko herfra, men også småting som smykker og ringer. Til nå har jeg faktisk aldri kjøpt meg klær herfra. Det er noe jeg venter med for øyeblikket. Servicen er kjempebra, og flere av produktene deres er et must have. 
Singer22.

Singer22
er en side som bærer veldig mange plagg som kjendiser bruker. Jeg blir alltid fascinert over hva noen kjendiser går med, og begynner ofte å lure på hvilket merke det er av, og da kan det godt hende at man finner det her inne. Her har de alt fra Justin Biebers jakker, til Zac Efrons bukser. Pluss at dette er en fantastisk jentebutikk, så jeg har anbefalt denne til noen venninner som liker å skille seg ut. 

MrPorter

Mrporter, eller Net-a-porter.com's lillebror, som den blir kalt. Her finner man alt fra Versace, Prada, Dior homme til Acne. Det er en ren herrebutikk, med super service. 3 dager tok det, så var tingene fremme. En kompis fikk dem på to, og det er ganske bra, med tanke på at butikken er plassert i England. Her kan jeg sitte i timer og drømme meg vekk. Men i mine øyne er det blitt viktig å tenke seg ut et par ting. Kommer jeg til å bruke det? Hva kan jeg bruke det til? Bruker ikke flere tusen på en genser uten å komme frem til de to altså.
 

 Har du handlet på én av disse butikkene? Fant du noe du likte?

 

FITNESSJUNKIE!

Skrevet: 18.jul.2011 @ 23:22God morgen solstråler! En ny uke, fylt med nye muligheter. Jeg har endelig tatt initiativet og startet med trening og en god diett. Jeg har bestemt meg for å spise bedre, trene mer og nyte alt livet har å by på. Jeg har veldig usunne vaner, så det var vel på tide å snu om på det. Kanskje melder jeg meg snart inn på treningssenter også, så jeg kan bygge litt muskler! Dette kan bli interessant dere! Dere kjenner jo meg, jeg er jo så sykt fitnessjunkie. HerreGUD, jeg tuller... Trener du?

 

MITT FAVORITTOBJEKT

Skrevet: 17.jul.2011 @ 19:56
Love you! ♥

MORGENSTUND HAR GULL I MUNN

Skrevet: 16.jul.2011 @ 13:08

God morgen søtinger! Jeg tok meg en fridag fra bloggen i går, for å ha det litt morsomt. Må jo faktisk ha noe å skrive her på bloggen også. Endte opp på fest med en liten gjeng, både koselige og sære mennesker. God blanding! Jeg ble mobbet fordi jeg satt en god stund på mobilen min og spilte texas hold'em da, og fordi jeg ikke tok del i samtalene. Selv om jeg gjorde det!! Hvordan tilbringer du sommeren?

 

BACKSTAGE DOLCE&GABBANA MEN SUMMER 2012

Skrevet: 14.jul.2011 @ 14:27

Dette er en av to deler jeg kommer til å legge ut fra backstage Dolce & Gabbana. Det var så mange fantastiske bilder å velge mellom, og dette er virkelig inspirasjonsnivå til hundre! Kolleksjonen har blitt fått temaet "the net!". Ikke så vanskelig å se hva de mener. Har så mange antrekk planlagt i huet, og i 2012 kommer de, wait and see!! 

MAKRONER

Skrevet: 13.jul.2011 @ 20:55
Kjempegodt! Sitter og koser meg med dem i senga med the secret life of the american teenager på skjermen. Good times! Liker du makroner?
 

MOTEINSPO

Skrevet: 13.jul.2011 @ 13:10
Hva likte du best?

 

EN VAKKER KJOLE PÅ EN VAKKER DAME

Skrevet: 12.jul.2011 @ 23:21Ciara brukte denne Emilio Pucci kjolen til dette årets grammy's. Er den ikke fantastisk?DAGENS OUTFIT OG MER.

Skrevet: 12.jul.2011 @ 22:04

Hei søtinger! Våknet til den vanlige sommerferietiden, altså rundt klokka 2. Merete ringte og vi avtalte å dra ut for å spise. Så vi endte opp med verdens beste lasagne! Etter mye kjøring og shopping, endte jeg opp med Villemo, my ex-roommate. Så nå sitter vi her og snakker blogg, drama og rydding (siden jeg ikke klarer å få ryddet det jævla rommet mitt!!). Jakke & bestefarstrøye - Dressmann, bukse - Cheap monday, Espadrillos og mobilholder - H&M,

Like, dislike?

INNKJØP!

Skrevet: 12.jul.2011 @ 14:14

 

 

Som dere ser over, har jeg gått til innkjøp av et par ting.

- Sebastian penetraitt, en helt fantastisk hårkur, som hjelper tonnevis for håret mitt.
- Et par solbriller jeg prøver ut, som jeg er ekstremt usikker på.
- En leopardbukse, som jeg vurderer å lage en shorts av. Problemet er bare at den er dritkul som bukse, og de har ikke flere i størrelsen min, sist jeg sjekket.
- En iphonebag. I mitt tilfelle; telefonbag.
- Til slutt Cashmere Mafia, en serie som det kun ble én sesong av, noe jeg ikke begriper meg på, med tanke på at det er så mange idiotiske serier der ute, og det var virkelig en serie som kunne tatt over for sex and the city. I det minste når det kommer til mote. 

Sett Cashmere Mafia, prøvd sebastian penetraitt? 

OPPSUMMERING AV DE SISTE DAGENE - BILDER

Skrevet: 11.jul.2011 @ 22:40
Fyll, kaffe, venner og soving. Pluss at jeg har shoppet litt, men nettopp det sparer jeg til i morgen. Love you guys! ♥ 

HAHA, JEG DÆVVER!!

Skrevet: 10.jul.2011 @ 22:04Jeg hadde reist til Korea, bare for å få folk til å si clock til meg! Omg, morsomste jeg har hørt på lenge, virkelig. Griner liksom...

DEN SISTE HARRY POTTER FILMEN

Skrevet: 08.jul.2011 @ 21:43Her har dere traileren på den siste Harry Potter filmen som kommer ut fredag, 15. juli. Den siste filmen endelig har kommet. Det er nøyaktig én uke fra i dag, og jeg for en synes det er trist at filmene vi alle har vokst opp med skal til å slutte. Skal du se filmen?
 

ACNE, S/S 2012 - PARIS FASHION WEEK

Skrevet: 07.jul.2011 @ 17:39


ph_stylefile_julesb

Acne hadde nylig runway på den franske catwalken, og jeg gleder meg virkelig til 2012! Kolleksjonen viser mørkere pastell, jordlige farger og så de herlige snittene da. Denimjakken øverst er favoritten min, men tror nok jeg skal ha et par sandaler og kanskje en bukse eller to fra kolleksjonen. Ser du noe du liker?

FORVENTINGSFULL

Skrevet: 06.jul.2011 @ 18:25

Hei dere, for en dag. Klam luft, sol og smålig regn..... yeah. Hadde opprinnelig planer om å holde meg våken i natt, for å oppnå en nokså normal døgnrytme, men den gang ei! 

I tilegg sitter jeg og tenker på alle tingene jeg venter på. Har en bag eller to eller tre som kommer snart, kanskje et par sko, noen solbriller, en telefon, og for alt jeg vet, kan det faktisk være mer. Dette er bare de viktigste for øyeblikket, og jeg klarer så vidt å vente! Gleder meg til å vise frem alt, det er så mye fint! Dessuten har jeg kjøpt så mye nytt, som brukes flittig, men jeg har bare ikke brydd meg noe særlig om å legge det ut. Noen som vil se hva jeg har kjøpt?


FILIPPA K HØSTKAMPANJE 2011

Skrevet: 04.jul.2011 @ 20:53Fotograf: Alasdair McLellan. Modeller: Toni Garrn, Clement Chabernaud. Stylist: Robert Rydberg.

Nok en gang har jeg blitt tilsendt Filippa K's kampanje, og jeg blir stadig mer imponert. Denne gangen er det den talentfulle Alasdair McLellan som har blitt ansatt for denne kampanje. Trekkene på modellene er herlige, og kampanjen gir meg den perfekte høststemning. Æsj, ganske idiotisk å tenke på siden det er sommer igrunn, men fortsatt; vakkert. Dere kan også se filmen under for litt mer innblikk i Filippa K. 

Fall/Winter 2011 from Filippa K on Vimeo.

KATE AND JAMIE - WEDDINGSTYLE

Skrevet: 03.jul.2011 @ 21:00
ph_juliemalvik.blogg.no


Kate Moss og Jamie Hince giftet seg nettopp, og jeg ble utrolig fascinert over YSL-dressen til Jamie. Fargen er matt og sommerlig, ikke for mørk og står fantastisk ut til hennes Diorkjole. Jamie har på en måte satt en vri på den kleine "prom" dressen som hver eneste amerikansk tenåringsfilm drar frem. Den pudderblå dressen med rysjer, er nå blitt oppdatert til blågrå, og noe jeg ikke kommer på hva heter på norsk, men som kalles for double breasted, som er en hitslager nå til høsten. Kate så også fantastisk ut, som alltid. Det er faktisk et mål i livet mitt; få den perfekte dressen. Med tanke på at jeg ikke klarer å finne én jeg liker. Her derimot. Fint par, virkelig. Enig, uenig?

Mismo 2012 Spring/Summer Preview

Skrevet: 02.jul.2011 @ 20:00Her har dere en liten forsmak på det oppekommende vår/sommer 2012 kolleksjonen til det danske tilbehørmerket Mismo. Selv om de har vært tilstede i flere år, har de virkelig åpnet seg for nye idéer, og fått hjelp av designere fra Opening Ceremony, Colette og Trés Bien Shop. Deres mål har alltid vært å produsere produkter med høy kvalitet, med en moderne og sofistikert design. 


Merkets seneste kolleksjon viser en rekke populære trender fra de tidligere sesongene, i tillegg til nyere materiale og design. Kolleksjonen i seg selv er jo på en måte veldig futuristisk, og jeg får en slags x-men vibbe fra en av baggene. Veldig unormalt, men denne kolleksjonen taler for seg selv og Mismo har virkelig slått til med denne. Uheldigvis er de ikke mulig å få tak i før til neste år! Her har dere noen flere bilder fra forhåndsvisningen. Ser du noe du liker?
ph_NiranVinod.

YSL L'HOMME LIBRE

Skrevet: 01.jul.2011 @ 14:12Jeg har brukt YSL l'homme siden.... vel, så lenge at jeg virkelig ikke husker når. Den nye duften l'homme libre, kommer ut i september, og jeg for en kommer til å sitte og vente før jeg kjøper en ny. For øyeblikket holder l'homme i massevis for meg. Jenter på fylla sitter bokstavelig talt og sniffer på meg. Den nye duften inneholder en blanding av sitrus, rosa pepper og patchouli og blir beskrevet som ungdommelig, men maskulint. Hvilken parfyme bruker du?
 

Les mer i arkivet » August 2011 » Juli 2011 » Juni 2011
hits