CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


J'ADORE

Skrevet: 31.aug.2011 @ 18:34
Angrer på at jeg aldri brukte denne sløyfen. Jeg samler jo på sløyfer og slips, så når jeg finner noe uvanlig, kjøper jeg den! Like or dislike?

INNKJØP

Skrevet: 27.aug.2011 @ 18:10IN SO MUCH PAIN....

Skrevet: 23.aug.2011 @ 21:44

Shit, jeg beklager så mye for å ha vært borte i ca en uke. Selv om jeg nå sikkert har mistet alle leserne jeg hadde, tenkte jeg at det var på tide å skrive ned noe. 

Jeg har faktisk ikke gjort så mye den siste uka. Bortsett fra å ha vært i Ålesund med Merete, shoppet med Merete, lunsjet med Merete og ligget på sofaen som en random slask. Her har dere det høydepunktet denne uka. Jeg har fått muskelbetennelse i nakke og skulder. Jeg tror faktisk ikke jeg har gått gjennom så mye smerte på flere år. Så jeg dro da til legen idag for å finne ut hva som var galt, og han fikk meg til å gjøre sånne øvelser som minnet om gymøvelsene på den serien på tvnorge, hvor de gikk 50 år tilbake. Husker dere den? Ja, for å si det slik, det var smertefullt. Jeg klarer ikke å løfte et askebeger med venstrehånden engang. Og før dere begynner med noen koffertvitser, så vit at jeg er høyrehendt. Perverse lesere, skam! Men jeg har savnet svarene deres på spørsmål, så hva har skjedd med dere den siste uken?  

ALEXANDER WANG LEATHER SLEEVES

Skrevet: 17.aug.2011 @ 20:05Brushed felt varsity jacket with leather sleeves. To die for. Må ha den, bare MÅ.
NEW HAIRCUT

Skrevet: 15.aug.2011 @ 20:42Har tenkt hardt og lenge på hvordan jeg skal klippe meg, og jeg tror jeg har funnet noe som både passer meg og som jeg er helt psyked å få. Check it out!

SNIKTITT PÅ GÅRSDAGENS ANTREKK

Skrevet: 14.aug.2011 @ 21:46


Jakke - Matix. Chukka boots - H&M. Bag - ingen anelse. Bestefarstrøye - Dressmann. Jeans - Lee. Pilotbriller - Ray-Ban.

 

MATIX JACKET

Skrevet: 11.aug.2011 @ 22:29Kameraet oppfører seg litt rart idag, men måtte ta bilder av den nye jakken fra Matix som jeg fikk tak i nå nylig. Fargen er bra, den sitter perfekt og ikke var den dyr heller. Du finner den her inne. Liker du militærjakker?

ARMBÅND

Skrevet: 10.aug.2011 @ 21:52


Elsker mine nye armbånd!

Har ikke så mye tid til å skrive noe her nå, holder på å gjøre meg klar til å dra til en venninne for en koselig sommerkveld. Gode venner, god drikke og musikk er alt som skal til for å gjøre en kveld som dette perfekt. Men jeg lover å skrive noe ala mote iløpet av de neste dagene! Jeg bruker aldri å stille disse spørsmålene, men er det noe spesielt du vil lese om?
 

BOBBIE BURNS SHOES - GOBI MICROSUEDE

Skrevet: 09.aug.2011 @ 22:25HELGEKOS/DRAMA

Skrevet: 09.aug.2011 @ 15:51
Hey superstars! Nok en helg uten bloggen, men jeg har dessverre vært opptatt med..... ting. Haha, sorry, det er for flaut til å bli skrevet her. Jeg har virkelig vært inne 97 % av helgen, og resten har gått til å kjøpe mat og drikke kaffe. Men jeg er tilbake, og klar for action! I dag skal jeg forhåpentligvis på postkontoret og hente en pakke eller to. Har noen dritkule ting på vei, og forhåpentligvis er de like kule i virkeligheten, som på bilder. Hva har du gjort på helgen?
 

STUDDED FAUX-LEATHER TOTE

Skrevet: 05.aug.2011 @ 22:36Min nye bag. Er med meg overalt, jeg er helt head over heels for den! 
 

2 JAKKER

Skrevet: 05.aug.2011 @ 00:49Den øverste er en råkul blazer fra Selected, mens den nederste er verdens fineste tweedjakke fra Paul Smith. Begge er å finne på Asos. Hvilken burde ende opp hjemme hos meg?JUST MY LUCK

Skrevet: 03.aug.2011 @ 20:19

hei superstars! da funket ikke laderen til mac'en lengre. noe som betyr at det blir vanskelig da det kommer til bloggimg. but i will do my best to make it work! love ya long time, wait for me! ♥  


DETALJER - SILVER EAGLE

Skrevet: 02.aug.2011 @ 19:522 BROKE GIRLS!

Skrevet: 02.aug.2011 @ 18:16Dette er en liten trailer på en serie som kommer nå til høsten. 2 Broke girls handler om 2 jenter som kommer fra helt forskjellige verdener. Regissøren til denne serien, er den berømte og fantastiske Neil Patrick King, som er kjent fra Sex og Singelliv! Denne serien er nok mer jenteversjonen av big bang theory, og mye blondere. Thank god, dette kommer til å bli en god en. Hva synes du? 

 

SMOKING HOT

Skrevet: 01.aug.2011 @ 16:43


ph_hey-mcfly
JUSTIN BIEBER

Skrevet: 01.aug.2011 @ 15:09Skal innrømme at det var passe kleint å se en film hvor en by eksploderer, bare en uke etter at det har skjedd her i Norge. Men filmen ble nok lagd før den tid ja! Grei sang, men egentlig bare.... kleint. Legg merke til Alexander McQueen skjerfet JB har på seg. Jeg har 2 <3

Les mer i arkivet » Oktober 2011 » September 2011 » August 2011
hits