CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


We make the boys go get their outfits, preppy.

Skrevet: 01.okt.2009 @ 00:35
003           004
Tee - Levis
Bukse - Lindex, prøvde den bare på pur kødd faktisk, den så jævlig kul ut på, så who the hell cares.
skjerf - Pa:nuu
Sko - All star


Jeg er ikke god på outfit bilder, så enten blir kroppen helt feil, ansiktet helt feil, eller så blir alt fucked. Noen ganger ser jeg utrolig sær ut. Eller .. jeg er en sær person, så jeg ser sær ut hele tiden.

Liker dere det nye Pa:nuu skjerfet mitt?


Når livet rocker i vei, mens du sover søtt.

Skrevet: 01.okt.2009 @ 00:27
Føler alle cruiser gjennom livet, mens jeg sitter her halvvåken, dopa ned på medisiner, herlig å då vekk dritten. Å gå rundt, dag på dag, med hodepine fordi du har lett for å få det når du tar en medisin som ikke får deg til å føle deg bedre. Okei, utseendemessig er alt blitt bedre, med tanke på at jeg hadde sår i ansiktet, digg, no.
052
Elsker sommeroutfitene, sommeren skulle vart hele året, ikke sant?


Kun dere får det beste, kjære lesere, derfor gir jeg dere Alexander McQueen & Lanvin

Skrevet: 29.sep.2009 @ 01:39
Mine to yndlingsdesignere er Lanvin og Alexander McQueen, og en dag håper jeg på å bli like gode som de er.
Noen av dere som leser denne bloggen har sett tegningene mine før, irl mener jeg, og jeg får mye skryt for dem, men egentlig synes jeg ikke de er noe særlig, ikke når jeg ser hva disse to designerene kommer med. En dag skal jeg bli som dem. Min favorittsetning er "Dare to dream", fordi jeg drømmer om så mye, og jeg skal oppleve det meste. Jeg gir meg aldri uten en kamp, hihi.

Må si at jeg ble litt skuffet over Alexander McQueens runway show for høst 09, men selve entreen var helt utrolig!
Under her finner dere videoen.Og her har dere noen bilder fra Lanvin fall 09 men's collection.
8444514310preview
8444514810preview
8444514910preview
8444515110preview
8444519110preview

Og jeg gjentar, kun dere får det beste.
Hva syns dere?

Gårsdagens slack outfit

Skrevet: 28.sep.2009 @ 21:28
dsc00231
På bildet ser du et av mine herlige slack outfits, digger'e!

Siegfried & Roy

Skrevet: 27.sep.2009 @ 15:07

Jeg ser på en dokumentar om livet til Siegfried & Roy akkurat nå, og dette er helt utrolig! Alt de har opplevd, alle farene, spenningene, alt de har lært, hvorfor er ikke livet mitt sånn? 

de har hatt over 3500 forestillinger på The Mirage hotel and casino i Las Vegas, og alle har vært utsolgt, noe som sier litt om hvor gode illusjonister de faktisk er. Hvordan kan man ikke være missunlige på de to? Norge er ingenting i forhold til Usa når det kommer til show. Så klart, Norge har jo kule show de også, så klart, men å oppleve et Siegfried & Roy show, må jo være en opplevelse for livet. Nedenfor kan dere se en video av et av deres fantastiske show. Dette er showet som gjorde Siegfried & Roy berømte, og ikke minst rike.Hvilket show drømmer du om å få sett en dag?

Chicago, chic? hell yeah.

Skrevet: 27.sep.2009 @ 14:36
Er det en film som faktisk er mer mote enn Chicago, isåfall let me know.
Kom på denne filmen da jeg så et gammelt bilde jeg tok av ei jente som heter Yvonne. Bildet ble tatt for 3 år siden faktisk, wow, pappa har gammel pc. Bildet ble tatt i forbinnelse med musikalen Chicago, som jeg var med på da jeg var 15. Jeg tror hvertfall jeg var 15 ..
s5030191
Miss Velma Kelly.

Jeg syns å huske at jeg hadde et utrolig kult bilde av Roxy Hart også, men det finner jeg dessverre ikke her, beklager! Chicago, både filmen og musikalen, har råkule antrekk, og jeg gleder meg til å få sett musikalen live en gang. Til nå har jeg bare vært med på en liten utgave av den, men fortsatt fantastisk.

Chicago er min favorittmusikal, hvilken er din?

Jeg kjeder meg

Skrevet: 27.sep.2009 @ 04:55
Hei.
Klokken passerer snart 5 på natten, og det er på tide med nattblogging. Jeg sitter på pappas pc, siden jeg glemte igjen pc-laderen på hybelen. Gårsdagen var utrolig morsom, en tur innom tagenten i Molde, jævlig kult.
Men jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre på denne bloggen hele tiden. Noen ganger blogger jeg om mote, noen ganger om sladder, og noen ganger om personlige ting. Det blir litt kjedelig i lengden, så jeg får komme på litt mer morsomme ting så dere får noe ut av denne bloggen, og ikke bare info om mitt kjedelige liv.

n66156565527663225311060n66156565524712151672
427610164475065566156565531356794755029n
Drit i at bildene jeg la ut ikke ser noe bra ut.

Noen ganger lurer jeg på om jeg skal lage merkelige videoer, eller om jeg skal ta bilder av outfits osv. Kan jo bli morsomt det, med tanke på at jeg ikke er en spesiell outfit-person.

Er det noe dere vil se meg gjøre, hørtes noe av dette interessant ut?
Let me know, and I'll hook you up!

En ny dag, gir nye muligheter.

Skrevet: 25.sep.2009 @ 16:03
Etter legetimen min i går, tok jeg meg en tur på Quick bite for å kjøpe en ost&skinke baguett, og deretter en tur på skobutikken. Disse blir nok brukt i kveld ja.
056
Nå skal jeg ta meg en dusj, og ordne meg.

De er phete, sant?

The Dream feat Kanye West - Walking on the moon

Skrevet: 25.sep.2009 @ 13:08


Legg merke til skinnjakken til The dream, elsker den, en definitiv must have!

Dagens

Skrevet: 25.sep.2009 @ 02:14
Hei!
I dag var jeg hos legen, noe som var interessant for min del. Han hadde med seg en legestudent, som skulle læres opp litt. Litt sært, men med tanke på at hun var yngre enn ham, så var det mye mer hun skjønte som han ikke gjorde. Han var ikke gammel han heller da, men han hadde så dårlig hørsel! det var litt morsomt egentlig.

Lege : Hva er ditt fulle navn?
Meg : Adrian Kårvand Gravem.
Lege : Adrian k... ?
Meg : Kårvand Gravem
Lege : Kårvamb?
Meg : NEI, KÅRVAND! K-Å-R-V-A-N-D
Lege : Gravheim?
Meg : GRAVEM!

Sånn fortsatte det hvertfall en stund, litt morsomt i lengden hvertfall, hehe.
n64996641524113367705
Gammelt bilde, men siden jeg er syk, tar jeg ikke bilder av meg selv.

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1113223/cosmoking?claim=yth5xtphexb">Følg min blogg med bloglovin</a>

Vet du hvem den neste designeren for HM er?

Skrevet: 24.sep.2009 @ 18:05
Jeg gjør!

"

Sko og vesker fra Jimmy Choo vil snart bli til salgs i H&M-butikker.

14. november er det bare å stille seg i kø utenfor H&M. Da kommer Jimmy Choo til den svenske billigkjeden.

Jimmy Choo er for nordmenn kanskje best som sko- og veskedesigner. Det er første gang H&M samarbeider med et accessoirmerke i stedet for en klesdesigner.

Men dersom det er klær du er ute etter, trenger du ikke være lei deg. Jimmy Choo vil nemlig utvide sitt repertoar med en kleskolleksjon som matcher accessoirene til dame. I tillegg vil H&M-kolleksjonen inneholde sko, vesker og andre accessoirer for menn.

Til Norske storbyer

I alt vil 200 av totalt 1800 H&M-butikker selge Jimmy Choo-kolleksjonen på verdensbasis. Guro Forseth, kommunikasjonsansvarlig i H&M Norge, sier det er for tidlig å si hvilke butikker eller hvor mange butikker i Norge som vil selge den eksklusive kolleksjonen.

? Det eneste jeg kan si er at det er en storbykolleksjon, og at vi først vurderer butikker i de største byene, sier Forseth. Trykk her for å komme til artikkelen.

jimmychoo320224d
Her er en liten forsmak på hvordan skoene kommer til å se ut.

Gleder du deg til Jimmy Choo for HM kommer ut i butikkene, og skal du ha noe derfra?

I'm at home with a cup of tea in my hand.

Skrevet: 24.sep.2009 @ 12:44
Morn..
I dag føler jeg meg som crap, rett og slett. Våknet opp med hodepine, vondt i halsen og det faktum at det føles som om ansiktet mitt etser av. Skal si dere en ting, det er en av de verste følelsene som finnes. Jeg har sår over hele ansiktet. Hvert kinn, pannen, haken, overalt .. Jeg føler meg som tidenes misfoster. Ser at selvtilliten min kommer inn i bildet, ikke sant?
img4169
Skulle ønske jeg hadde like mye energi som da dette bildet ble tatt.

Noen gang følt deg sånn?

fashion is passion.

Skrevet: 24.sep.2009 @ 02:17
Når jeg prøver å finne ut hva det neste store kommer til å være, ser jeg alltid på hva som har vært tidligere dette året. Av en eller annen grunn kjenner jeg i meg hvis noe kommer tilbake. Oppbrettet smokingjakke så jeg på  en tegneserie, og tenkte "lett kommer de inn igjen". Når det kommer til hvordan jeg kler meg selv, kler jeg meg mest i komfortable klær. Forrige uke kjøpte jeg med meg litt for vinteren, og noe til fest.

En mørkeblå boblejakke, som er så utrolig varm!
En Hvit skjorte fra Tiger.
En hvit skjorte med grønne og hvite ruter fra Stenstrøm.
En Skjorte fra H&M som er ganske likt Pa:nuu skjerfet mitt. Lilla og sort.


Nå som høsten er tilbake, er det på tide å ta frem høstfargene igjen. Brunt, beige, grått, sort, kremhvit, pastell, jordtoner, mørk lilla, o.l.  Hvis jeg har glemt noen, så er det bare å komme med dem!

Når det kommer til jakker, er trenchjakken, tweedjakken, boardjakker, og spesielle skinnjakker tilbake i bildet. Skinnjakkene  og vestene skal være 80-talls inspirert. For dere som ikke vet hvordan de var da, søk på Michael Jackson og Prince på google. Ganske likt disse 2 under.
chrisbrownparishiltonbeyoncechannelmichaelj

Lady Gaga har åpnet veien, så alle kan dra antrekket så langt ut som man bare vil. Hvis du ser på gitaristen/bassisten i bakgrunnen til Beyoncé, har hun en Balmain-inspirert jakke, noe som har vært populært i sommer, og som vil fortsette en stund til. Balmainjakkene er veldig dyre, og kan komme opp i en pris på 80 000 kr. Det er jo veldig dyrt for en jakke, men man kan også finne kopier av Balmainjakkene på butikker som Gina Tricot.

balmain
Hentet fra Balmain.com
Skulderputene er også råkule.

snapshot20090607143431

Jeg tror, og håper at litt slimere utgaver av gucci støvlettene over vil komme ut.  Hvis dere ser på bildet under, så ser dere utgaver fra rundt 70 tallet, tror jeg. Dette beviser bare at mote går i en ring, og at vi alltid kommer tilbake til det vi har hatt før. Visse ting kan vi spares for da men, som platåsko, og "traktorskoene", som læreren min så fint forklarte det.

snapshot20090607143313

for gutta, er det litt mer vanskelig å finne noe som alle kommer til å gå med. Jeg tror flere vil gå med uggs, men jeg tror noen par fra vans faktisk vil slå til. De ser stygge ut på bilder, men er egentlig ganske kule irl.

007170009503250x250007171009504250x250

Kanskje hvis vi er heldige, vil menneskene i Norge begynne å kle seg litt mer som de på lookbook.
Med hvis man i det hele tatt skal bruke noen av disse motene, må man ha selvtillit. Når man har dårlig selvtillit, går det også utover klesveien. Hvem ville kledd seg som dette uten litt selvtillit?
27152221250200895697n500
Bilde hentet fra Ulrikke Lunds moteblogg.

Hvis man mangler selvtillit, mangler man også det lille ekstra. Hvis jeg hadde dratt på meg tights og gått  meg en tur nedover Karl Johan klokken halv 4 på ettermiddagen, hadde jeg .. vel, ja, dere skjønner.  Jeg hadde aldri kunne gått med noe sånt, men så og si alt annet kan jeg gå med. Jeg kan gå med en knallgrønn bukse, fordi jeg digger farger. Skal innrømme at jeg kunne ha gått med noe som ser slik ut, trykk her.

adriianwordpresstest

Selvtillit er nøkkelen.

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om dette innlegget, hva med deg?

Louis Vuitton fall/winter 09

Skrevet: 24.sep.2009 @ 01:26
lv fall
lv fall1lv fall2lv fall3lv fall4lv fall 5
lv fall 6

Lous Vuitton kommer alltid med klassiske klær, men sjokkerer alltid.23.sep.2009

Skrevet: 23.sep.2009 @ 23:08
Hei!
Nå sitter jeg og ser på x-factor, i håp om at jeg ikke kommer på tv. Dommerene ydmyker deltagerne noe jævlig! Meningen med dette programmet skal jo faen ikke være å bryte ned hvert eneste menneske som ikke kan synge! Jeg gikk ikke videre, og det er helt greit for meg. Jeg elsker å synge, men det var ikke rette måten for meg uansett. Jeg hadde en sangpedagog i 5 år, som lærte meg de ulike måtene å synge på, hvordan man skal bruke magen og støtte, for å få en best mulig stemme. Jeg bryr meg ikke om hva en dommer sier til meg, fordi jeg elsker å synge. Det gjør meg ingenting om jeg ikke er flink, så lenge jeg får synge. JESS, JEG VAR IKKE MED!
512821134831032289912532271380226776800n
Bildet er fra et teater jeg var med på i vår.

Hade, kos dere i kveld!
A.

Velkommen!

Skrevet: 23.sep.2009 @ 21:59

Halla!

Jeg heter da Adrian Gravem, og går 1DH3 på Romsdal videregående skole. For dere som ikke vet hva DH står for, er det design og håndverk. Jeg blogger midlertidig på blogg.no, siden ipublish bytter domene. Men vi får se hva som skjer, så kanskje jeg bytter over til blogg.no etterhvert. Jeg er da en 18 år gammel gutt fra det lille stedet Sunndalsøra. Jeg bruker dagene mine på å sove, sitte på dataen og spise. Noen spørsmål?

952217683198220868273720840165754220037n

Og btw, følg med på x-factor dere og da, kanskje dere ser meg.

A.

 

Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
hits