CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


Scream!

Skrevet: 30.sep.2010 @ 19:49

Til nå, har dagen gått ganske greit, og bedre skal det bli fremover.

Jeg har vært slapp hver eneste dag etter skolen denne uken, og jeg trenger ferie nå, mer enn noensinne. Jeg er skikkelig utbrent, og trenger noe spennende som får meg til å våkne til og kjenne livets gleder igjen. Hadde det ikke vært for den siste skoledagen i morgen, hadde jeg allerede følt meg bedre, men ja. Sånn er livet, i guess.


Chris Cornell - Scream

Faktisk så var denne dagen planlagt allerede, og jeg skulle ha vært på skrivekveld for rundt 20 minutter siden, men istedet sitter jeg her og gjør lekser. Prioritering suger. Men heldigvis har jeg selskap av Chris Cornell her. Jeg har blitt hodestups forelsket i sangen over, og det kunne ikke skjedd på et bedre tidspunkt. Chris til Norge, that's all I'm sayin!
Lekser, anyone?


Born and raised.

Skrevet: 29.sep.2010 @ 21:24

Jeg tenker ofte på hvorfor jeg endte opp akkurat her. På dette lille stedet hvor jeg ble født og oppvokst. Hvorfor akkurat her?

Jeg skal innrømme at jeg har vært utrolig lei av dette stedet. Så utrolig mange ganger. Men så tenker jeg på alle de gangene jeg har returnert fra diverse ferier rundt om. Hvor god den følelsen var å komme hjem. Å føle at dette er hjemme. Jeg kjenner til så og si alle krinker og kroker på dette stedet. Men en sjelden gang vet jeg ikke hvor jeg er. True story. Skulle trodd at jeg har vært rundt på alle steder her, men etter en god kveld med voksenbrus, er det ikke alltid like enkelt å komme seg hjem. Haha, jeg høres nok ut som en komplett idiot. Men det er sant.

Jeg tenker og spør meg selv; hvorfor akkurat her? Men så slår det meg at jeg ikke burde klage. Jeg ble født på et sted hvor barn kan vokse opp uten noen bekymringer. Hvor man kan sykle, gå eller kjøre rundt uten å bli lei. Og hver eneste gang jeg ankommer en by, føles det som første gang. og det er som et adrenalinkick. Alt jeg vil se, føle og høre. For å oppleve Oslo på sitt beste, er jeg rett og slett nødt til å være der i noen uker. Men hver eneste gang jeg drar dit, er det som første gangen, og alt som venter meg... alt som venter meg, føles som det er første gangen. Jeg elsker den følelsen. Og det er vel også et bra svar til spørsmålet mitt. Jeg kan kjenne følelsen av å oppleve ting enklere enn en person som allerede bor i en stor by. Jeg kan kjenne gleden på innsiden bare av å gå en tur på gata og se meg rundt. For jeg er ikke oppvokst med det. Og jeg kan ærlig talt si at jeg er stormfornøyd med stedet hvor jeg ble oppvokst.
Noen som vil dele hvor de ble født og oppvokst kanskje?


Den første setningen vil være

Skrevet: 28.sep.2010 @ 20:45

Nok en dag, nok en skuffelse.

Og nok om det. Dagen gikk jo helt greit etterhvert, og for å si det enkelt og greit, så er jeg sliten. Veldig sliten. Men da jeg kom hjem, bestemte jeg meg for at det var på tide å gjøre noe med humøret mitt, og få i meg noe godt. Siden jeg plutselig kom på at det var tirsdag, gikk ny-episode-alarmen i hodet av, og jeg hoppet på pc'n. Armert med et martiniglass med cola, og en stor sjokolade, satte jeg på one tree hill, gossip girl og alle andre serier jeg ser på.

Nå derimot, er det på tide å øve til morgendagens prøve. Engelsk. Love it! Er helt greit mye arbeid, men det skal nok gå bra. Engelsk er jo tross alt favorittfaget mitt. Kanskje er det på tide å sette opp en timeplan til hvordan jeg skal øve på fransk og sosiologi også. Menne....vi tar det etter denne uka vi. Apropos det, så kunne jeg ikke vært mer glad for at høstferien er rett rundt hjørnet. Jeg klarer nesten ikke å vente på å oppleve tigerstaden igjen. Rett og slett dop for meg å gå rundt i de gatene, haha.Hva har vært din største skuffelse i livet?


OUTFIT.

Skrevet: 27.sep.2010 @ 12:31
Hansker; A.Christensen.


Hva synes du om gårsdagens outfit?


Purple scull.

Skrevet: 26.sep.2010 @ 18:04


Scarf; Alexander McQueen.

Jeg vet at jeg ikke er en talentfull fotograf, men jeg liker å legge ut noen bilder til dere. Og jeg tror det kommer til å bli morsomt for meg å se tilbake på. Det og det forferdelige skrivemåten min. Ha en fin søndag dere. <3

jeg er en Bærumsboy i hjertet vet du!

Skrevet: 25.sep.2010 @ 20:09


Eller kanskje ikke det.Heihei. Dagen har vel egentlig gått ganske treigt, men det har på en måte vært veldig deilig. Høstferie er bare en uke unna, og da sitter jeg på flyet til Oslo, og deretter videre til Bærum.


Bruno Mars - Just the way you are.

Mens jeg er i området, tenker jeg på å besøke et par bloggere, og noen venner, og først og fremst familie. Det blir første gangen jeg treffer Ramona, og jeg gleder meg helt villt! Jeg skal dra henne med meg overalt, og hun må hjelpe meg å finne frem i Oslo. Jeg har da ikke vært innom de nyeste butikkene som har kommet. Jeg har faktisk ikke vært i Oslo på over 1 år. Det skal bli godt å entre tigerstaden igjen. Men akkurat nå, fokuserer jeg på kvelden.


Hva går helgen til a folkens?Alexander McQueen outfit.

Skrevet: 25.sep.2010 @ 17:26Scarf; Alexander McQueen.

Katy Perry feat. Sesam stasjon!

Skrevet: 24.sep.2010 @ 19:47Haha, aldri prøv deg på skuespill Katy.

Greit, så er ikke Mitch Hewer med da.

Skrevet: 23.sep.2010 @ 14:17

 

Bullocks.Lea Michele feat. Charice - Telephone (GLEE!!!!)


Så var det ikke Mitch Hewer da, men episoden var jo minst like god som jeg trodde den kom til å være, om ikke bedre! Når sant skal sies, skrev jeg faktisk dette innlegget i gårkveld, og trodde jeg postet det. Men NEIDA, jeg sovna med pc'n i fanget, og dro ut dataledninga, som fikk pc'n til å slå seg av. WAY 2 GO!

Skal innrømme at jeg ble veldig skuffet da jeg så at det var en random kid som sto og sang, og ikke Mitch, men HERREGUD, for en stemme. Hørte ikke forskjellen på hans versjon av Billionaire og Bruno Mars sin. Det sier jo for så vidt sitt. Det regner forresten så hardt ute, og jeg kjenner humøret synke til laveste nivå. Det har vært slik i hele dag, og det kommer nok til å fortsette utover hele dagen. Men nå tror jeg at jeg runder av her, siden jeg snakker om været. Setter pris på alle søte kommentarer dere kommer med. Verdens beste lesere!


Hva synes dere om sangen?


I wanna join glee!

Skrevet: 22.sep.2010 @ 08:20

Hei! Da var en tilbake på skolebenken da. Ingenting frister mer en skole akkurat nå. Lære, lese, skrive. HERREGUD, jeg tuller!

Gårsdagen gikk ikke akkurat ti så mye må jeg si, fordi det skjedde. Igjen. Jeg sovnet etter skolen. Igjen. Men....Jeg som trodde islatten med irish ville funke. Er det mulig? Men jeg fikk tross alt mer søvn denne natten da. Men det betyr også at alt jeg skulle gjøre i går, må jeg gjøre i dag. Det er så lite motiverende for øyeblikket.Men når man ser bortsett fra alt det tragiske, skal jeg også få med meg one tree hill og glee i dag. Glee starter dere! Og så vidt jeg så av promoen er Mitch Hewer fra skins med! Jeg så auditionen hans på youtube for en stund tilbake, og de har visst tatt ham med i showet. Denne sesonen kommer til å regjere over alle tv-serier. Bortsett fra gossip girl da, men det er jo umulig.

Men har en Knut Hamsun bok å lese, og noen engelsksider å lese, så vi snakkes! Glad i dere lesere, dere skriver så søte ting til meg!  


Følger du med på glee? 

Bloggbursdag!

Skrevet: 21.sep.2010 @ 09:54

Hei, og god morgen! Gårsdagen gikk ikke akkurat som planlagt, siden jeg sovnet i sofaen bare et par timer etter skoletid, så hele dagen ble sløst vekk. Rundt midnatt derimot, våknet jeg uheldigvis opp, og så på klokken. Et par ord kom ut, som ikke var så positive, men sånn kan det gå. Ihvertfall når jeg nylig har våknet fra dyp søvn. 

Idag, skal vel dagen gå til det samme som gårsdagen. Nemlig skole. Jippi! Vel, det er vel egentlig ikke noe å juble over, men så lenge jeg har tilgang til kaffe og mat, så tror jeg at jeg skal klare å overleve dagen. I dag så skal dagen nemlig gå ut på å begynne litt smått med særemne. Jeg har hele 9 bøker å velge fra for øyeblikket, så noen av dem må jo være verdt å ha særemne om. Dessuten skal jeg rydde hele loftet (om det i hele tatt er mulig).


Bloggen feirer forresten år på fredag! Da skal jeg........vel, det er jeg ikke helt sikker på, men noe skal jeg finne på. Kanskje jeg til og med lager en liten videoblogg, så jeg får lagt ut. Eller kanskje jeg skal bake en kake? hm....næh, jeg er ikke så flink til å lage kaker jeg... Men ett eller annet skal jeg gjøre. Men det kan vi ta siden. Akkurat nå har jeg time, og må følge med på hva læreren snakker om, siden jeg ikke fikk med meg den siste delen! Hadebra søte lesere! <3


Hva skal dere i dag?


DØDSKJEDELIG LØRDAG.

Skrevet: 20.sep.2010 @ 14:17

 

Dette var jo tross alt det jeg drev med.Som førte til ekstrem kjedsomhet, som førte til at jeg gjorde dette.Som ikke førte til noe, siden hun ikke våknet med hatten på. Prøvde å vekke henne da.....kastet til og med en vinkork på henne. Og en våt og tom røykpakke. Den røde genseren. En drink. Neida. Joda.

Men det førte til at jeg ble sulten, så jeg dro på den nærmeste fastfoodsjappa. Men det er ikke noe 7-eleven her omkring vettu. Så jeg endte opp på shell jeg!Men så dro jeg hjem. Sent. Så jeg endte opp med å se på dette. Etterhvert.
Før jeg til slutt la meg. MEN! Ikke før jeg skrev dette.Innholdsrikt innlegg, sant?


Er alle søndager like grusomme?

Skrevet: 19.sep.2010 @ 20:18

Ja.


La roux - In for the kill.

Jeg liker rett og slett bare ikke søndager. Greit nok at det er helg, men problemet er vel at søndager leder til mandager, som betyr skole.


For øyeblikket kan jeg si at jeg angrer på at jeg drakk i går, men  moro var det! Akkurat nå er Ancee på besøk, og snakker om sine se-på-gossip-girl-skills. Slår ikke mine da. Hehe. Men nå skal jeg fortsette å se på charmed, siden Ancee stikker hjem for å spise og sove. Her bruker vi livet fullt ut! ;)

Hva har dere gjort på i helgen? 


Rihannas nye musikkvideo er ute nå!

Skrevet: 18.sep.2010 @ 18:50


Personlig synes jeg det var ganske forfriskende at Rihanna kom ut med noe så fresht. Denne singelen er produsert av selveste David Guetta, så det kommer ikke som et sjokk at det ble så bra. Herlig!

Hva synes du om Rihannas nye musikkvideo?Dagens outfit.

Skrevet: 17.sep.2010 @ 19:07

Bukse . H&M
Pique . Vintage lacoste.
Cardigan . Batistini.
Jakke . Vailent.
Skjerf . Pa:nuu. 


Hva synes du? 


Inspirasjon.

Skrevet: 16.sep.2010 @ 22:09

Er det mulig å miste inspirasjonen som får en til å komme seg videre? Til å gjøre noe nytt?

Sånn føles det hvertfall noen ganger. Det føles som om jeg gjør det samme hver eneste dag. Derfor trenger jeg noe som holder meg gående. Hva det er, det vet jeg ikke enda. Det kommer seg nok. Jeg må bare gjøre noe jeg aldri har gjort før. Jeg må bare holde meg seg gående til det kommer, for ellers står jeg fast i en sirkel. 
Jeg vil forresten gi en shout-out til blogg.no panelet, som har klart å fucke opp hele det jævla innleggfaenskapen, så nå kan ikke innleggene mine se ut som jeg vil lenger. TY, MF!

Er det bare jeg som er lei atm?

Happiness can be so much.

Skrevet: 15.sep.2010 @ 19:17

 

Akkurat nå innebærte det den nyeste episoden av one tree hill, gossip girl og 90210.

Endelig har det startet på nytt igjen, og det kunne ikke ha skjedd på et bedre tidspunkt. Skal innrømme at jeg var like rastløs som en fireåring på julaften, og det med god grunn. Disse tre seriene, er noe av det jeg liker best å se på, og om man ikke har sett dem før, er det på tide å starte å søke opp seriene på nettet, og få sett seriene. Jeg har vært en trofast titter siden 90210 og gossip girl startet, og one tree hill har jeg sett ca tre fjerdedeler av. Vet ikke hvorfor, men jeg liker de nyere episodene bedre.

 

For øyeblikket sitter jeg og ser på Rafiq fra blogg.no, og stiller diverse spørsmål angående blogg.no Takk og lov for det, fordi bloggen har hengt seg litt opp i det siste. Ellers, så skal jeg kanskje besøke mamma i høstferien, som betyr at jeg får besøke gamle venner fra oslo-området og omegn. Forhåpentligvis blir det mye shopping også, og det kan jeg jo ikke si nei til!

 

 

Ser du gossip girl?

 

 

 

Akkurat nå..

Skrevet: 14.sep.2010 @ 11:44

Har jeg lyst å gjøre akkurat dette. Med Helle.  Damn you Ghannestad, hvorfor er du i Tyskland atm? Jeg derimot, sitter på skolen og arbeider med et prosjekt. Det er jo etter min mening mye bedre! Who am I kidding, shoot me.
 

Hva vil du gjøre akkurat nå?

 

 


Bloody hell.

Skrevet: 12.sep.2010 @ 23:47
Foto_ukjent.

Jeg hater når nettleseren plutselig tilter, akkurat når jeg har skrevet et fantastisk og interessant innlegg.

Men jeg skal skrive det om igjen senere, og forhåpentligvis blir det like bra, selv om jeg ikke husker én tredjedel av det lenger. Helgen har vært rolig, akkurat som jeg liker det. Planla å drikke litt i går, men fant ut at det ikke var så enkelt som jeg trodde det kom til å være.


Drakk du i går?


Little Nemo - adventures in Slumberland.

Skrevet: 11.sep.2010 @ 23:50
Hei, og god aften!

Gårsdagen innebar så mye, og vi dro på tivoli, kjøpte oss mat på en lokal restaurant og koste oss på café o.l. For øyeblikket ser jeg på pan's labyrint, og om vi ser bort i fra tivoliet, har jeg vært inne og sett på film i hele dag. Våknet sent, så det skulle bare mangle at jeg er utslitt. Jeg blir nesten aldri våken etter litt søvn jeg, må alltid drikke jus og spise noe for at ingen skal kommentere at jeg ser sliten ut.Jeg har derimot fått sett yndlingsfimen min fra da jeg var liten, en film som handler om en liten gutt ved navn Nemo, som drømte om slumberland, hvor han fløy omkring på sengen sin. Kjempe søt film, og jeg kjente igjen historien med det samme. Hvem ville vel trodd at min favorittfilm som liten kid på 3 år var en animefilm? Ikke jeg.


Plis fortell meg at dere har sett denne filmen, og ikke bare finding Nemo?OUTFIT.

Skrevet: 09.sep.2010 @ 21:50


Hva synes du om outfitet?
Top 60 ghetto names.

Skrevet: 09.sep.2010 @ 11:09


Bare litt humor mens dere sitter på skolebenken. Jeg har jo tross alt nesten ingenting å gjøre her for tiden. Oh the joy. Må innrømme at jeg ikke har sett noe så lættis på evigheter, haha!


So, are you a Latisha, or a Keesha?Gossip girl sesong 4.

Skrevet: 08.sep.2010 @ 08:39


Can't wait! Can you?Lost in a world filled with supermen.

Skrevet: 07.sep.2010 @ 21:29
så var det denne bloggingen da.

Hadde forberedt meg helt til et outfit-innlegg i dag. Helt til jeg så meg i speilet mener jeg.... shit, jeg er virkelig vekk noen ganger. Tok på meg den sorte og røde gossip girlish tweedjakken min, siden det var litt kjølig ute, men det endte opp med å bli for varmt til å gå med den. 


Babe kommer hjem i helgen! <3

Så har det seg da også sånn at vi skulle på skoletur i dag da. Men da jeg våknet hadde bussen fra skolen nylig gått. Jeg må virkelig skjerpe meg, så i dag legger jeg meg tidlig. Selv om jeg ender opp med å bare ligge der i flere timer før jeg sover, så får det heller bare være sånn. Dette gidder jeg ikke mer. Men nå er det ansiktsmaske, hårkur og superman returns på gang. TTYL.


Hva har dere gjort på i dag?GQ magazine - Germany, Chace Crawford.

Skrevet: 06.sep.2010 @ 21:40FOTO_GQMagazine.Retro-dream.

Skrevet: 06.sep.2010 @ 16:30FOTO_Private.Cosmo Trend - Zac Efron.

Skrevet: 05.sep.2010 @ 14:36
Vi starter i det smått, og jeg tar for meg en kar dere alle vet om. Jeg starter med noe enkelt, så dere som ikke er spesielt interessert i mote, kan relatere.

Er det noen av dere gutta som har sett stilen til Zac efron? Her hos meg kan dere hvertfall få den enkle looken hans. Den er faktisk ikke så dyr som man skulle tro, For fyren kler seg jo i så og si de samme merkene som flere av dere gjør. jeg vet hvertfall at jeg eier minst et par av merkene som Zac bruker, og hvorfor ikke dele dette med dere? Vel, her kommer det.
Zac kler seg som oftest veldig enkelt, i et par skinny jeans, ta cheap monday, diesel eller lee som eksempel. Man trenger selvsagt ikke å gå overboard med skinny jeans. Et par litt løsere jeans passer veldig godt når du har en veldig chill attitude, og liker å føle deg komfortabel. 


Han elsker også skjorter, noe som vises veldig ofte når han er i tabloidene. Flanell, eller tynnere stoff, det spiller ingen rolle. Skjorten på bildet over fant jeg i Molde for en stund tilbake, og jeg angrer fortsatt på at jeg ikke kjøpte den. Bruk det over en v-hals tee, eller en singlet. Hold fargene nøytrale, og veldig forsiktige, eller dra den helt ut med en sterk farge. Aldri rød.


I skoretningen, er det viktig å ha noe man føler seg komfortabel med. Et par slip-ons er veldig enkle om du er på farten, og kan kjøpes fra merker som le coq sportif, H&M, vans og masse andre diverse merker. Man finner dem rett og slett overalt.
Avslutt til slutt antrekket med et par fete wayfarers. De er klassiske, og kommer ikke til å gå noen steder med det første. Årets wayfarers derimot, er de til høyre, som har et rått vintage preg. Selv synes jeg at alle burde eie et par wayfarers.


OUTFIT - Rock the streets.

Skrevet: 04.sep.2010 @ 17:45

Fotodag.

Skrevet: 04.sep.2010 @ 00:26
God kveld dere. Gårsdagen gikk som mange andre dager, rett og slett på å sove. Så jeg våknet sent, gikk meg en tur, og satt sent oppe. 


B.O.B feat. Rivers Cuomo - Magic. Omfg, ultimate earporn. <3


Da jeg til slutt sovnet, våknet jeg til en...... skal vi si senere tid? ja, tror det. Så jeg dro meg opp fra sengen, hoppet i dusjen og kom meg på skolen. Takk og lov for fritimer! Så var det denne dagen da. Den dagen som de fleste hater. Skolefoto....................Omg, jada, ble så fint vet du. Jeg fikk hvertfall velge bildet mitt. Ikke det at det gjorde saken så mye bedre. Herregud. Siden jeg er tillitsvalgt, spurte fotografen om jeg ville gå rundt på skolen og ta bilder av skolen, ansatte og vennebilder. Dro en litt behind the scenes på russestyret og revystyret. Herregud, jeg elsker dere. Det oser jo downs av dere, dere gjorde jobben min så lett! <3
Så var det da disse vennebildene av dere da. Med en gang jeg nevnte at det skulle være i skolekatalogen var svarene typ "Nei! Nei vent, jaaa! Eller, neeeeei". Tyty, ilu.


Hvordan ble ditt skolebilde, og om du er ferdig med skole, har du noen gang blitt fornøyd?
Savn.

Skrevet: 02.sep.2010 @ 12:39Jeg tror jeg kan ærlig innrømme, helt klart med hånden på hjertet si at jeg ikke er klar for høsten. Skolen tar vel egentlig litt på, men jeg tror jeg kan leve med det. Stryk den. Jeg skal klare å leve med det.

Okei, jeg gjorde det så enkelt at jeg skrev det over i natt. Rett før jeg la meg. Typ 30 min etter at jeg la meg, sto jeg opp igjen og drakk to kopper kaffe. Så nå sitter jeg da her da, og sutter på en iskaffe. Timen har så langt vært veldig interessant og jeg må si at jeg er ganske heldig med lærere i år. Takk og lov! Senere i dag, skal jeg ta meg en tur gjennom butikkene for å finne noe spennende. Tips til noe nytt innen mote, hårkur eller masker?


Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
hits