CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


TIDEVANN

Skrevet: 17.09.2011 @ 19:47

Jeg må virkelig beklage for hvordan jeg har vært den siste tiden. Så mye har skjedd. Måten alt har påvirket meg på har forandret meg litt. Jeg har begynt å se ting fra et annet perspektiv. Jeg er sint. Jeg er likegyldig. Jeg vil glemme så mye. Samtidig begynner jeg å se lyset rundt meg. 

Jeg har ikke gjort stort i det siste. Bortsett fra å være med venner og se alt for mange nye serier. Og gamle serier. Serier generelt! Uansett. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre alt bedre. Men jeg skal finne en mulighet. Jeg vil virkelig beklage til de av dere som har vært innom bloggen for oppdateringer hver dag, men det er litt vanskelig for meg å fokusere for tiden. Så mye går galt, og jeg håper dere vil være tålmodige med meg for øyeblikket, så skal jeg gjøre mitt beste og prøve å oppdatere så mye som mulig. Takk.  

STEM PÅ MEG!

Skrevet: 11.09.2011 @ 19:38

Stem på meg i Nellys nye konkurranse, HER! Under ser dere bidraget mitt til konkurransen. Om du har lyst å delta, kan du trykke deg inn HER! God høst alle sammen, gled dere til denne sinnsyke motesesongen. ♥ Jeg fant ikke blåfargen som er inne nå til høsten, så jeg gikk like greit for mer rødt, creme, morange,grått, knallrosa for å få en pop (helst for de som savner sommeren). Pilotbriller er must, clutch, jakker med spesielle design, jakker som er ganske mannlig og Wang-inspirert. Acne boots, Jeffrey Cambpell-ish sko for de som ikke er redde for å stå ut. Strikket, osv. Herlig! 

VERDT HVER ENESTE KRONE

Skrevet: 08.09.2011 @ 19:59Som dere ser liker jeg chick flicks! Men hvem kan klandre meg etter å ha blitt presset på de verste klisjéfjortisfilmene som fantes da jeg var yngre? Men dette er vel mine favorittfilmer og serier tenker jeg, av de jeg har hvertfall! Ser du noe du liker?

 

JEG VET HVEM A I PRETTY LITTLE LIARS ER

Skrevet: 06.09.2011 @ 13:27

En venninne har lest bøkene, og fortalte meg det. Kjeven min så og si låste seg i det hun fortalte meg det. Det løste så og si alle forvirrende fakta ved serien. Sånn går det når en serie er basert på bøker som er så detaljert. Jeg skal definitivt kjøpe alle 10 bøkene! De skal stå stolt på en hylle i stua når jeg flytter for meg selv. Herregud så episk!! 
Uten å lese den teksten, hvem tror du A i pretty little liars er?

 

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits