CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


FYLLA HAR SKYLDA.

Skrevet: 31.okt.2010 @ 17:05

Aldri har jeg følt et slikt craving for mat.

Jeg våknet opp for et par timer siden, etter en alt for vill og bra kveld! På vei til vassendguttane, kjørte vi i en liten rød cab, som vi til slutt fjernet taket på og satte oss litt lengre opp, for å få litt vind i håret. Resultatet ble vel at alle lurte på hvem tullingene var som ankom festen på en slik måte, og med håret stående rett i været.

Dette er derimot første gangen jeg har blitt klasket til av ei jente som beskyldte meg for å ha hacket brorens msn. Dette var en ny en. Jeg kan så vidt å redigere bilder, eller design her på blogg.no, men JA. Så klart hacket jeg hans msn. Snakket derimot med broren for en liten time siden, som fortalte meg at søsteren hadde missforstått. I beruset tilstand, skrev jeg dette....


Hahaha........................................................Jeg etter et par tequilashots og tyrkershots. Gode tider, gode tider. Helt febrilsk lette jeg etter skyss i går, siden min måtte dra tidlig pga en ødelagt telefon og fyll. Men heldig var jeg, som fant min opprinnelige skyss, og dro hjem etter stengetid. Har vært i verre situasjoner etter fester på det lokalet der. Men heldigvis går det vanligvis greit, og jeg kommer meg hjem til en god varm seng og masse søvn.

Og så et lite bilde for å illustrere tilstanden jeg kom hjem i. Don't say I never gave you nothin'!


Pen.................................................................................................................................

Vassendguttane!!!!

Skrevet: 30.okt.2010 @ 17:57

Hei dere. Jeg har ikke hatt mulighet til å logge meg inn på blogg.no i dag, plattformen har vært nede, og jeg rekker ikke å skrive nå, siden jeg i skrivende stund burde være på vei ned til bunnpris for å kjøpe blandevann. Vi speaks, love ya!

Noen andre som fester i dag? 


Weekend.

Skrevet: 29.okt.2010 @ 15:30

Endelig er det fri, og det skal nytes.

Nok engang må jeg bøye meg i støvet og beklage fraværet, men det har vel egentlig ikke vært noe å blogge om. Men jeg har jo fått gjort noe da. Forleden var jeg på et moteshow, for en butikk jeg tidligere har gått mannekeng for. Veldig uformelt, og vi måtte slite oss gjennom et bankseminar før det begynte. 

Selve showet var helt greit, men konferansieren irriterte meg noe grundig! Han fortsatte å rote seg vekk, å kommentere helt idiotiske ting og si helt feil ting. Jeg vet at mange av dere har hørt om snö of sweden, og de fortsatte å kalle det snö! Altså, skal man bruke noe fra et merke, bør man jo i det hele tatt uttale det riktig. Kjente jeg ble så irritert. Liten detalj da, men etter et bankseminar som omhandlet arv og lignende, var jeg så lei, at jeg bare ville legge meg. 
Vært på et moteshow før?


Konkurranse!

Skrevet: 27.okt.2010 @ 12:15

God morgen dere.

Har ikke noe bedre å skrive akkurat nu, så jeg tenkte rett og slett jeg skulle delta på en konkurranse, og deretter skrive noe annet til dere senere.

For dere som ikke har fått det med dere, har blogg.no lagt opp til konkurranse hvor man kan vinne et gavekort fra heppo.no, en nettside jeg helt ærlig kan si at jeg aldri har hørt om. Men da jeg først kom inn på nettsiden, endte jeg opp med å være der i en times tid, bare for å se på alle de forskjellige skoene, og kanskje finne et par som kunne passe meg. Dette er min type konkurranse. 

Som en eier av rundt 20 par sko, mer eller mindre, forstår dere vel at jeg er en person som liker godt å handle sko. Kan ikke si at jeg bruker hvert eneste par, og de står veldig ofte som pynt, kan man vel si. Derfor har jeg blitt veldig nøye på hvilke sko jeg kjøper. Jeg har fått sansen for boots og diverse, men plutselig ser jeg et par high-tops, og jeg forelsker meg. Disse skoene hadde jeg valgt;Boots fra Clark, sorte og gyllenbrune. Sikler nesten ved synet av dem...

Adidas Nizza HI

Trykk på bildene for å komme til hver enkelt skopar i nettbutikken.


Ser jo at det er en liten blanding. Det er jo selvsagt mange flere, men jeg vil jo ikke kjede livet av dere heller. Tror det er nok med 3 par for denne gang. Her fikk dere se mine favoritter. Men see ya later aligator!

fallt skoene i smak?


Klikk her for konkurransen om gavekort på 3 000kr du også!

Stikkord:

Lanvin for H&M.

Skrevet: 26.okt.2010 @ 17:37

Og jeg trodde Jimmy Choo for H&M var det beste som kunne skje? Så klart ble jeg skuffet da jeg så herrekolleksjonen. Men med et kollaborasjon som Lanvin, som er verdens eldste merke, er det ikke rart jeg er spent! 

Lanvin har de beste siluetter, de beste dressene og de.... vel herligste ALT. Jeg kommer bokstavelig talt til å dø etter å fått tak i ett av disse plaggene. Har jo alltid sagt at jeg vil dø lykkelig, og dette er vel det beste noensinne. Ta det med ro, jeg skal nok leve litt lengre enn det. Beklager for at du kanskje ble skuffet nå, men HALLO, det er Lanvin det er snakk om. Take a chill pill people, I know I will.

Gleder du deg så mye som jeg gjør eller?


Oscar Spendrup.

Skrevet: 26.okt.2010 @ 11:48
FOTO_stockholmstreetstyle.

Beklager fraværet på bloggen, men er man utslitt så er man utslitt. Disse bildene kommer fra den fantastiske nettsiden stockholm streetstyle, så klart. Oscar Svendrup på bildene over, ser helt fantastisk ut i disse plaggene, og spesielt godt likte jeg fjærhalskjedet, som ble lagd av hans egen stylist.

Jeg vil anbefale dere alle til å ta en titt innom stockholm streetstyle for tiden. Ser ut til at de har beveget seg et steg oppover når det kommer til mote, og viser det beste av det beste. Ingen moteblogg kan sammenlignes. Trykk her for å komme til siden.


Hva synes du om Oscar?


Awesomeness!

Skrevet: 24.okt.2010 @ 20:13


Endelig er jeg hjemme.


Etter å tilbrakt 23 timer i Molde, hadde jeg allerede fått hjemlengsel. Ikke skjønner jeg hvorfor, men jeg skal si det er godt å være hjemme.


Erik og Kriss - Lighter.


Festen i går var helt off the hook, og jeg er rett og slett stormfornøyd. Jeg husker ikke alle detaljene, men noe med en båt, jordbærvin, bra musikk, så mange awesome mennesker, idioti, wing-man, awesomecrew, og masse masse annet. Etter en kveld som denne, er det faktisk utrolig vanskelig å komme tilbake til dette lille stedet, etter så mange gode minner. Jeg vil bare si unnskyld til alle jeg møtte for første gang i går, førsteinntrykk = bad. Det var ikke med vilje at jeg begynte å snakke politikk. Det er ikke helt min greie, men av en eller annen grunn skjedde det. Sorry.
Må bare beklage de gamle bildene, men har ikke hatt så mye tid til overs for å ta bilder.

Over til denne dagen. Etter å ha våknet utallige ganger i natt pga visse folk som ikke kunne holde seg i senga, våknet jeg søtt og uten hodepine. Thank god. Se for dere meg med hodepine og på en buss med 40 skravlende kjerringer.....Damn... JA! Også, de gamle kjerringene da. Kjempemange! Skjønte ikke greia jeg, kom meg jo så vidt ut av bussen, etter at de hadde brukt over 10 min på å få alle inn. Herregud jeg er random. Hade.

On my way to

Skrevet: 23.okt.2010 @ 14:12God morgen. Jeg er da altså 2 timer for sent ute, og skal ta buss til Molde om en time. Har nettopp kommet ut av dusjen, og må pakke og ordne håret, og finne klær. Gleder meg til å komme frem!


Vært i Molde før? 


OUTFIT!

Skrevet: 22.okt.2010 @ 23:04


Hansker; A. Christensen. Resten vet dere, og jeg er for trøtt til å nevne det. Noen spørsmål, bare still dem, så svarer jeg senere. 

Føler jeg burde kjøpe meg en ny jakke snart. Begynner å bli temmelig lei av denne, selv om jeg synes den er utrolig deilig. Men nå kommer da vinteren, og jeg trenger noe varmt og kanskje noe litt fashion.forward. Vi får se hvordan det blir.

Nå er det leggetid, har en lang dag foran meg i morgen. God natt!

Hva har du gjort på i dag? 


OPERASJON DAGSVERK!

Skrevet: 22.okt.2010 @ 08:56


For dere som ikke visste det, så er det OD-dag i dag!Selvfølgelig holdes det på forskjellige dager, men i dag, er det OD-dag på Sunndal videregående skole. Noe dere sikkert ikke var klar over, er at jeg sitter i OD-komiteen på skolen min. Som betyr at jeg og resten av komiteen har gått rundt i klasserom for å snakke om operasjon dagsverk,  skaffe jobber (noe jeg ikke har vært med på i dette tilfellet) og kommet på forslag til hva de som ikke deltar, skal gjøre på skolen. 

Selv har jeg vært ute i butikker som Narvesen og dressmann på mine OD-dager, og siden jeg er i komiteen, slipper jeg å gjøre stort i dag. Oppgavene mine for dagen lyder slik.

- Være på skolen i 2-3 timer.
- Dele ut oppgaver.
- Passe på at alle forstår hva oppgaven går ut på.
- Og deretter gå hjem for å ta en litt lengre helg enn normalt.

Selv synes jeg det er viktig å hjelpe med slike saker som dette. Det er jo noe som de fleste skoler i Norge deltar på hvert år, og det er jo med god grunn. Man kan også ta med seg dette til senere, som erfaring. Har du på denne korte tiden jobbet i en butikk, kan du ha lært mye, og kan da imponere om du starter i en ny jobb. Bilder er hentet fra OD's personlige blogg, som du kan finne her.

Siden jeg likevel er inne på emnet, kan jeg jo fortelle hva operasjon dagsverk jobber for i år. I år går pengene til barn i Brazil. Rettere sagt 6 storbyer i Brazil. Dette er for at barn og ungdom skal få muligheten til å drive med fritidsaktiviteter, få en utdanning, ha tro på seg selv og ha muligheten til å påvirke hvordan byene skal være. Om du har lyst å lese mer om operasjon dagsverk, kan du trykke på denne linken her for å komme rett til nettsiden deres.


Deltar du på OD-dag, eller betaler du heller 300 kr for å la være?


 

Who wore it better - blonder.

Skrevet: 21.okt.2010 @ 13:13Rumor Willis, Stella McCartney eller Rachel McAdams.

Alt designet av Stella McCartney selv. Hvem synes du så best ut i disse blondekreasjonene?Søvnproblemer du og?

Skrevet: 20.okt.2010 @ 19:34

Nok en natt uten søvn, nok en skoledag forsvinner.

Å våkne til synet av solen, er ikke akkurat det jeg så for meg for denne morgenen. For å være ærlig tenkte jeg vel mer på mørke og california girls med katy perry.

Lenge har jeg prøvd å få snudd døgnet, men jeg finner virkelig ingenting som virker på meg. Noe som gjør at dagene går raskere enn andre. Det virker som om jeg bare er våken i 5 timer, før jeg til slutt legger meg for å sove. For å si det på en enklere måte; jeg får ingenting ut av dagen.


Her har dere et gammelt bilde av meg, siden jeg ikke rekker å ta nye bilder før det blir mørkt.

Jeg har jo egentlig mye arbeid foran meg på skolen, men det hjelper jo ikke om jeg ikke får meg opp om morgenene. Jeg trenger bøkene mine! Men jeg sovner jo så seint, og våkner mye seinere. Ikke blir jeg utvilt heller, for jeg blir jo bare mer stresset over alt jeg må få gjort! ah, skyt meg. 

Noen av dere som har tips til hvordan jeg kan få snudd døgnrytmen?


Inspirasjon - Paris - Anna.

Skrevet: 19.okt.2010 @ 22:50


FOTO_Stockhomstreetstyle.

Fan-fucking-tastic!

Elsker antrekket til Anna Selezneva over her. Svart på svart, skinn og pelskragen. Topper det med en chanelveske. Gorgeous, gorgeous, gorgeous! Og selvsagt årets lille touch, røde lepper. Lite tips folkens, en rød detalj teller stort, om det så bare er leppene, neglene, en veske eller sko. Knallrød. I die.


Hva synes du om antrekket til Anna?


Fan-fucking-tastic.

Skrevet: 19.okt.2010 @ 16:46

Bullocks.

Våknet klokken 8 i dag, og kjente meg utmattet. Sov ikke natt til i går, så jeg måtte på en gjøre opp for den i dag. Har aldri skjedd før, men da jeg våknet opp, kjentes kroppen min ut som den veide et tonn.

Da jeg våknet senere, kjente jeg meg bedre, men fortsatt sliten. Og hodepine da selvfølgelig, fan-fucking-tastic. Fraværet øker, og skoletimer, lekser og øving sliter meg ut. Jeg må bare ha en liten pause. Selvfølgelig skriver jeg noe til de søte leserne jeg har! Beste leserne i verden! <3 


Jeg sa jo at jeg elsket håret mitt i går!

Har fått ordnet designet mitt i dag, tusen takk Rune, du er best! Akkurat nå ser bloggen fantastisk ut, akkurat som jeg vil ha den for øyeblikket. Og den eneste som ordner designet mitt så bra, er Rune. Alltid! Perfect!


Hva syntes du om designet mitt?


OUTFIT - Chill monday.

Skrevet: 18.okt.2010 @ 16:04Bukse - zara.
"Uggs" - roots.
Cardigan & hals - h&m

Dere vet de mandagene når man er sliten, er på skolen og alt man vil er å gå rundt i herlige klær? Vel, dette er selvfølgelig en av de mandagene, og her har dere min meg på en dårlig dag. Jeg føler meg helt utslitt, føler meg tykk, og alt annet. Off, får håpe jeg ikke har fått mannsen.

Eneste positive ting som har kommet med denne dagen, er at håret mitt føles bedre enn på lenge! Mykt, glansfullt, liker fargen, og det ligger ganske bra. Bortsett fra volumet, som ikke vises på dette bildet.


Likte du outfiten?


BALLONGFETISJ!

Skrevet: 18.okt.2010 @ 08:29

"Jeg tror ikke det går en dag uten at jeg leker med ballonger".

Nylig ble jeg tilsendt en historie fra en venninne, som var helt sjokkert over denne artikkelen. Chris var en av deltagerne på "sex-helt på kanten", som er et show på discovery-channel.

Side 2 skrev denne artikkelen for rundt én uke siden, og jeg klarte så vidt å komme meg gjennom teksten uten å le meg skakk ihjel. Det kan jo virkelig ikke være mulig å tenne på sånt? vi har jo til dags dato hørt om alle slags mulige fetisjer, inkludert fetisjer for trær, føtter og lik. Selv har jeg ingen fetisj, og takk for det! 


Forget Disneyworld, this is the happiest place on earth!

Det å gå public med noe som dette, gjør jo ikke akkurat saken bedre. Joda, det er vel bedre at man vet at dette også går ann, men for å være ærlig  må jo dette være et psykisk problem. Han kommer jo til å bli sett ned på. Ser helt klart for meg en scene fra en film der noen løper etter ham med ballonger. åh, for et syn! Ærlig talt, hvor idiotisk blir ikke dette? Kanskje jeg setter ting på spissen her, men det får så bare være. Fetisj eller ikke, dette er ren idioti. Du kan lese artikkelen her.


Hva synes du om saken? 


Cosmo King.

Skrevet: 17.okt.2010 @ 21:16

Så var det dette navnet da.

Siden dere har spurt, skal dere få vite det. Cosmo King, var et navn jeg tok på en blogg for rundt 2 år siden. Cosmo kommer fra Cosmopolitan, som er et blad om mote, sladder, livsstil og står for fest. Dere vet, cosmo's fra sex and the city?

Grunnen bak at jeg tok navnet, var jo for at jeg i starten ikke ville bruke mitt eget navn, som kunne assosieres med en blogg. Man vet aldri hva slags humør man er i når man skriver, og jeg har tabbet meg ut mer enn én gang! Men med 6 blogger til sammen, så er det denne jeg bruker da. Har hatt 2 wordpressblogger, en som jeg brukte, og en som aldri ble brukt som ikke teller. Jeg brukte da denne bloggen i 1 år, før jeg til slutt byttet domene over til ipublish, som krasjet etter et par måneder. Bloggen ble aldri det samme, og jeg flyttet nok en gang domene til blogg.no. Her har jeg holdt meg i litt over 1 år. jeg skal innrømme at jeg er fornøyd med å være på blogg.no. Jeg er jo tross alt en blogger som ikke er høyt på topplisten, så derfor har jeg ikke de samme problemene som foreksempel en som ligger på 7, eller 1. plass for den saks skyld. Ikke at jeg vet at det ville blitt problemer. 

Men uansett.

Navnet er mer som et stagenavn. Cosmo King, det passet meg på en måte. Vennene mine likte idéen, så de fortalte meg at jeg burde gjøre det. Siden jeg ikke ser ut i dag, får dere se den første headeren jeg hadde valgt under stage-navnet. Legger også til den første på ipublish.


Haha, morsomt å se tilbake på i grunn. Føler det er et tiår siden, men i bunn og grunn har det bare gått litt over 1 år. 

Noen flere spørsmål?


Livet er herlig!

Skrevet: 16.okt.2010 @ 23:53

Hei dere. Nå sitter jeg med rumpa godt plantet i sofaen med smågodt og julebrus på bordet, og charmed på tv'en.

God start på en god kveld. Sto jo opp relativt sent, så tror nok at jeg kommer til å være litt lengre oppe enn jeg håper på å være. Sto jo opp, gikk en tur i kjøpesenteret, dro på besøk til Therese og ryddet hele loftet! Nå er gjenstår hele rommet, men skal prøve å få kjøpt med meg noen klesstativer når jeg er i Molde neste helg. Om jeg er heldig, finner jeg dem der. Ellers må de vel bestilles. 
Ellers har jeg hatt besøk av Odin, som hadde planlagt å møte en kompis ute. En time etter at vi hadde kommet til meg, fikk han meldig med kompisen som sa at han var opptatt med å spille wow. haha, ser for meg ham sitte ute i kulden å fryse.

Tilbake til kvelden. jeg har den helt planlagt! Wok, smågodt, brus, og masse andre goder!  En koselig helgkveld hjemme, med fyr i peisen er akkurat det jeg trenger! Livet er herlig. 


Hva gjør du  på denne herrrrrlige lørdagskvelden?


DAGENS OUTFIT.

Skrevet: 16.okt.2010 @ 17:56

Beklager, det ble visst ikke noe interessant outfit i dag, jeg var.... veldig sent ute, så jeg dro på meg uggs og bare helt random plagg som lå rett ved meg, så derfor ble det så kjedelig som dette. Beklager, lover å gjøre det bra igjen senere! :)


Flere enn meg som har problemer med å stå opp?


Disse kalde høstdager.

Skrevet: 15.okt.2010 @ 19:39Dagen startet som sagt ikke så utrolig bra, men etter en skoledag som føltes som om den gikk over på 5 minutter, sitter jeg endelig i sofaen med Andrea.

Nå skal jeg straks ordne meg, rydde litt mer, fyre opp i peisen før jeg til slutt går ut døren. Har kjøpt meg "uggs", bare for å ha noe varmt å gå med i disse kalde høstdager. De er herlige, og det skal bli godt å gå med dem, selv om jeg mer enn gjerne har lyst på et par mørk grå uggs, rett og slett for da er de ekte, og jeg har på følelsen av at de er litt bedre å gå i. Men uansett, herlige som de er, skal det bli godt å tilbringe noen dager med dem på beina. Heller det enn å gå med tøysko! Uansett, så setter jeg pris på alle dere som gidder å ta turen innom bloggen min hver eneste dag, det føles bra at noen faktisk liker den. Så tusen takk til dere søtinger, så snakkes vi litt senere ;) 


Hva skal dere til helgen da elsklinger?


Olivia Palermo - Streetstyle, London.

Skrevet: 15.okt.2010 @ 11:40Tenk å jobbe med eller være venn med noen som henne, så plettfri stil, det er ikke noe negativt å si om dette. Jo, greit, sykkelen er shabby, men det hadde min og vært om jeg hadde brukt så mye penger på outfits som henne. I die!

Hva synes du om stilen til Olivia Palermo?


Shawty got me like a pyramide

Skrevet: 15.okt.2010 @ 09:59

God morgen alle!

I går brukte jeg dagen på å være sammen med Guri og Vilde. Tok en herlig islatté med irish, akkurat slik den skal være. Der er noe visse caféer i Oslo og Bærum kan lære, ikke server en islatte med isbiter, det drar jo bare ut smaken. Men etter litt one-to-one talk med Guri, traff vi Vilde. Og beveget oss opp til senteret. Elsker tanken på at det kommer en dressmann, så får jeg litt variasjon på  klærne. Og etter å ha personlig sett lageret på dressmann i Molde, vet jeg at man faktisk kan finne mye fint på den butikken. Tror jeg kommer til å slite om jeg skal prøve å finne meg en bukse der, men ellers kan jeg nok finne det meste jeg trenger.


Charice feat. Iyaz - Pyramide

Har vært på skolen i et par timer nå. Prøver å gjøre ferdig en innlevering i norsk. Faget i seg selv er jo ganske greit, og det er heldigvis denne innleveringen også. Sitter og nyter grovbrød og en juice. Herlig start på morgenen! Sitter også å og hører på sangen i dette innlegget, og jeg blir så glad av den. Det er en sanger som heter Charice som synger, som er et av de nye skuespillerne i Glee.
Hvilken type kaffe drikker du?


DAGENS OUTFIT.

Skrevet: 14.okt.2010 @ 22:01Skjorte og hals - h&m
Jeans - zara.
Tee - bison.
Sko - vans. 

Likte du outfitet? 


OUTFIT - LIBRARY.

Skrevet: 14.okt.2010 @ 13:31

Jakke - vailent.
Bukse - zara.
Tee - weekday.
Hals - h&m.
Sko - mano.
ring - gatebod.

Orket ikke å kle meg opp for et outfit, når jeg bare befant meg på biblioteket halve dagen. Beklager, men kommer nok tilbake om en dag eller to med et nytt outfit. Skal ta bilder av alt jeg kjøpte i Oslo i dag. De få tingene jeg kjøpte i Oslo mener jeg......................................... Neida, men de tingene jeg fant og likte utrolig godt i Oslo, var foreksempel en Acne-jakke til 3000 liksom, så jeg så ikke helt pointet i å bruke resten av pengene mine på det. Men litt ble det. :) 

Hva syntes du?


Herregud!

Skrevet: 14.okt.2010 @ 11:07


for en slutt på kvelden.


Før jeg la meg, prøvde jeg å se en film ved navn tales of an ancient empire. Les; prøvde. Filmen, å herregud. Lenge siden jeg sist så en så forferdelig film. Denne var faktisk så idiotisk at jeg måtte slå av etter 30 min. Aldri se den. Du sløser rett og slett bare vekk verdifull tid som kunne blitt brukt på noe bedre. Eneste positive er alle de vakre skuespillerne. Den ødelegger alt lyst til å noen gang se en eventyrfilm igjen. Klarte bare ikke å holde meg seriøs under denne filmen, så dårlig lagd var den.Til og med første utgave av fantastiske fire fra 80-tallet er bedre enn dette, og det sier sitt. Skole er til og med mer morsomt.

Dagen startet vel helt greit, kom for seint til mediatimen, så endte opp med å sitte i kantina til friminuttet, noe som blir ganske kjedelig i lengden.Nå har jeg noen religionsoppgaver å ta meg av dere. Outfit kommer om ikke så veldig lenge! Snakkes!


Har dere sett tales of an ancient empire? CarLOVE!

Skrevet: 13.okt.2010 @ 23:38


Hei du perfekte bil. Du skal bli min en dag. <3

Vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn har jeg en ting for litt større biler. Og range rover/land rover er mine favoritter. En dag skal jeg eie en av disse herlighetene, koste hva det koste vil! 

Hvilken bil har du, eller har du lyst på?


Kan du ikke bare skyte meg her og nå?

Skrevet: 13.okt.2010 @ 17:27Hei dere. Har tilbragt dagen på biblioteket. Må jo begynne å studere ett sted. Og med tanke på mine 3 eksamener til vinteren, er det viktig å lese grundig. Jeg skal opp i to fag. Sosiologi og fransk. Og siden fransk er ett fag man trenger å bestå både skriftlig og muntlig, må jeg opp i to franskeksamener. Jeg elsker det as! Skyt meg. :)

grunnen til alt dette, var fordi jeg egentlig gav litt blaffen i karakterer da jeg avsluttet andreåret her på sunndal vgs, siden jeg skulle begynne på design og håndverk. Men nå i ettertid skjønner jeg at det var en stor feil. Skal innrømme at jeg ble sjokkert da jeg så karakterkortet mitt på siste skoledag. Men sånn får det bare være. Får bare stå på hardt, og prøve å lære meg et språk for andre gang. Æhh, jeg suger i fransk.


Vært oppe i eksamen? Kan du fransk?


Monkibusiness.

Skrevet: 12.okt.2010 @ 15:00

(Innlegget skulle opprinnelig vært postet i går, men siden blogg.no ikke tillot meg å laste opp bilder, ventet jeg)

Heihei! Dette var første dagen tilbake på skolen, men etter forrige ukes drama og stress, tok jeg meg rett og slett en ekstra dag fri. Jeg tror virkelig jeg trenger å gå til en akupunktur eller noe, for å slappe av i nakken min. de som kjenner meg eller har møtt meg, vet at jeg knekker alt for mye med nakken enn hva som er normalt for en vanlig person. Kanskje en god idé.


Meg og ramona på Monki. <3

Jeg våknet sent, slumret på sofaen til klokken slo sju, halv åtte, og tok meg en tur ut. Etter å ha møtt flere venner og drukket en herlig iskaffe, ruslet jeg veien hjem. Nå sitter jeg klar med vaniljeis og nøtter, for å se på parenthood, og deretter real housewives of New Jersey! Den serien er så genial! Åherre, blir så satt ut av alt dramaet i livene deres, det er så lættis at jeg nesten pisser på meg..............Men nå er pausen over, og det samme er dette blogginnlegget. TTYL!


Vært på Monki før? 


Rose colored glasses.

Skrevet: 11.okt.2010 @ 00:36Ikke bare elsker jeg sangen, men musikkvideoen er like bra! <3

Hva synes du om sangen og musikkvideoen?


STALKERMANNEN!

Skrevet: 10.okt.2010 @ 22:41

Okei, så var det denne stalkermannen da.

Det var dagen før i går. Jeg går fra søster sin leilighet. Skulle møte Jannicke. Gikk da selvsagt alene gjennom en kirkegård. Etter å ha kommet halvveis, går jeg forbi en mann. Jeg ser på ham i det jeg går forbi ham. Han ser på meg. Jeg fortsetter å gå, men føler at noen ser på meg. Jeg snur meg rundt, og han har fortsatt å gå, men ser fortsatt etter meg. Jeg hører på musikk fra ipoden. 

Etter å ha kommet gjennom nesten hele kirkegården, snur jeg meg og ser ham stå på andre siden av kirkegården. Han ser fortsatt. Han begynner å bevege seg mot meg. Jeg merker at noe er galt, og fortsetter å gå. Litt raskere denne gangen. Later som om ingenting er galt. Etter å ha kommet et stykke, ser jeg meg bak, og der er ham. Ikke langt bak meg. Han fortsetter å komme nærmere. Jeg tenker at jeg kanskje er litt paranoid, og at han bare skulle gå samme vei. Plutselig stopper jeg. Tenker at jeg skal gå over veien. Det er ikke noe overgangsfelt, men tenker at jeg må finne ut om han faktisk følger etter meg. Jeg fikler med ipoden. Han stopper. Han sier hei og strekker ut armen. Hva faen?


Kjøpte meg også noen snazzy utdaterte briller for å gi meg en liten forkledning!

Jeg hilser tilbake, og går over veien før han rekker å si noe. Han gjør det samme. Jeg fortsetter å gå raskt. Han er like bak meg. Legger merke til at han konstant følger meg med blikket. Til slutt slår jeg av musikken, tar opp telefonen og later som om jeg snakker med Jannicke. Han er nå fem meter foran meg. Han stopper. Jeg fortsetter å snakke. Han går tilbake mot meg og deretter forbi. Det er over. Men det jeg ikke skjønner er hvorfor. Det satte meg helt ut. Jeg gikk rundt i hele dagen og så meg rundt, og tok en annen vei tilbake, bare så jeg ikke tilfeldigvis skulle møte på ham igjen. 


Jeg er fortsatt litt satt ut. Jeg forstår ikke helt hva som skjedde. Har noe lignende skjedd deg, og isåfall, hva følte du etterpå?


Sunrise.

Skrevet: 09.okt.2010 @ 09:18

Ja, takk og lov!Shontelle - Impossible.


Jeg er så uendelig glad for at det er nett hvor jeg er akkurat nå! Jeg sitter fast på en busstasjon i ca 5 timer til. Ikke at det er så vanskelig når jeg har internett!!! <3


Soloppgangen er vakker her oppe! Drar nok en outfit senere i dag forresten. 

Og som jeg gleder meg til å komme hjem! Jeg er bare én time unna, men jeg venter heller noen timer her, enn å vekke så mange for å høre om de kan komme og hente meg klokken 05.40 om morgenen. Nei, jeg tror virkelig ikke det. Jeg har jo såpass respekt for andre at jeg kan la dem få skjønnhetssøvnen sin i helgen, så de slipper å uroe seg for meg og bekymre seg og så videre.


Noen gang stått fast på en idiotisk togstasjon før?


Whatever major loser!

Skrevet: 08.okt.2010 @ 21:12

Hei søte lesere! Beklager for den slappe blogguken, og jeg liker ikke tanken på at dere som faktisk liker å lese denne bloggen, må vente flere dager på et nytt innlegg.

Uansett, så skal jeg om noen timer dra hjem til Sunndalsøra. Gleder meg så mye til å komme hjem nå, at jeg kommer sikkert til å grine som en liten unge når jeg entrer kommunen. Jada, så jeg er fra et bitte lite sted, og etter de siste innleggene tror alle at jeg hater Oslo. Men sannheten er at hver eneste gang jeg kommer til Oslo, skjer det noe dramatisk og idiotisk. Det er blitt en selvfølge de siste årene. Men noen ganger er det godt å komme seg vekk fra en kjedelig hverdag til et sted hvor alt er travelt. Det får deg til å sette pris på at det er stille rundt deg. Tro meg, å være på et sted hvor det er helt stille om natten, er en drøm uten like.
Nå til dagens lille sammenkomst. Jeg møtte på den kjære lille søte piken fra Molde, ved navn Jannicke, som hadde med en venninne med samme navn. Planen var en kaffe på Paléet, men endte opp med å spise på Burger King...............He he. Weekday, Acne, 3 forskjellige h&m butikker, Bik bok, Zara, sko butikker og utallige andre butikker senere, måtte jeg gå den lange veien hjem. Minn meg på å fortelle om stalkeren min for dagen. ELSKER DEG STALKERMAN, KOM OG BESØK MEG PÅ MØRE DAAAA ;)))))))))) <333333333. næt. Love you shitkids, xoxo.

Har ferien gått som planlagt?OSLO!

Skrevet: 07.okt.2010 @ 21:18

Hei. For øyeblikket sitter jeg og skriver til dere fra søsteren min sin leilighet. Denne turen avsluttes i morgen kveld, når jeg rett og slett kaster meg på veien hjem til Møre. Er så uendelig glad for at det snart er på tide å dra hjem.

Jeg har fått kjøpt med meg noen små saker, men akkurat nå føles de ikke verdt å nevne engang. Dere skal få se senere, men jeg har ikke energi nok til å ta ett lusent bilde engang. Alt jeg vil er å slappe av. Jeg har aldri vært så anspent som dette i hele mitt liv. Nok om det.Ellers møtte jeg Ramona på tirsdag, og det var en herlig liten bytur. Startet med en islatte på Paléet, dro en tur innom Acne, deretter Weekday, H&M og Monki. Lenge siden jeg har hatt det så morsomt med noen på en shoppingtur som Ramona, og det må absolutt gjentas! Vi brukte så og si bare hennes kamera, og jeg kan ikke si at jeg har vært flink til å bruke mitt eget mens jeg har vært her heller. Det frister bare ikke å ta bilder, når man stresser med å rekke ditt og datt. 


Hva er navnet på din favorittbutikk? 


Planer for morgendagen.

Skrevet: 05.okt.2010 @ 00:15

 Hei dere, ankom Oslo for noen timer siden. Har vært sammen med Stine i Molde i dag. Tusen takk for at du holdt meg med selskap i dag!

I morgen skal jeg møte Ramona på en iskaffe (Linking funker ikke!! Er ikke på min egen pc), derfor det litt gamle bildet. Deretter skal jeg klippe og stripe håret, etterfulgt av en tur til Bærum. Da blir det mammatid! Men gleder meg villt til å møte deg Ramona! Håper dere også har det bra søtinger. Er ikke sikker på hvor mye jeg får oppdatert gjennom denne uka, men skal prøve å få skrevet minst 1 innlegg om dagen. Kanskje flere. Men akkurat nå er det sex og singelliv på skjermen, etterfulgt av etterlengtet søvn! Gleder meg sånn til å sove nå, skal bli så herlig. Skriver mer om mine.....irritasjonsmoment i morgen. Om jeg ikke skriver om det i morgen, er det bare å minne meg på det! Sov godt søtinger, kjempeglad i dere. <3


Hva for noe morsomt har dere gjort på i dag da?Going to M-town!

Skrevet: 04.okt.2010 @ 12:04


Foto_anjabqforlengesiden.

God morgen dere. Nå er det like før jeg går ut døren. Oslotime! Stikker til Molde om en times tid, og deretter til Oslo. Skal bli herlig å møte på Stine om et par timer, og så er det rett til tigerstaden. Oppdaterer senere. Elsker dere verdens søteste lesere! <3


Noen andre som skal på en liten tur i høstferien? 


Burberry spring/summer 2010.

Skrevet: 03.okt.2010 @ 23:01Gaaahd! I'm in love! Baggene, skinnjakkene. Jeg dør. Herregud. OMG. Er det mulig? Nei. For perfekt. For herlig. Guddommelig. Har ikke flere ord. Jeg skal slutte å skrive nå..............................hehe.

Nå er det på tide at dere får se ekte mote. Wesc telles ikke folkens. Nyt synet av Burberry!

Så du noe du likte?


Cosmo Trend - Fall/winter 2010.

Skrevet: 03.okt.2010 @ 18:40Disse plaggene ligger blant mine favorittplagg for denne høsten/vinteren. Baggen nederst til venstre er en vintage Burberry, den grønne jakken på tredje rad til venstre er fra ralph Lauren og resten er fra forskjellige nettbutikker som jeg elsker å gå innom. Ganske mye vintage og second hand her, men det er sånn jeg liker det!


Selv skal jeg prøve å finne meg en aviatorjakke i nærmeste fremtid, og dette er fargene jeg går etter til høsten. Kamel, diverse gråtoner, litt gylne belter, noe studs, forskjellige brunfarger og grønt skal få en privat plass på klesstativet mitt. Nå skjønner dere kanskje hvorfor høsten er min favorittsesong? Alle de gylne tonene og alt det herlige kommer frem. Her er det mye å eksperimentere med, så det er bare å begynne å planlegge fremover!


Hvilke plagg likte du best?


Justin Bieber, 51 år gammel voldtektsmann!

Skrevet: 03.okt.2010 @ 16:24
Hahaha, noe så teit.


Noen av dere som har blitt antastet av den 51 år gamle Justin Bieber og blitt bedt om å pisse på ham? 


New shoes!

Skrevet: 02.okt.2010 @ 19:57

Heihei! Beklager for i går, men tanken på å sitte og skrive på tastaturet gjorde meg litt kvalm.

Jeg har egentlig hatt fullt opp både i går og i dag, og har rett og slett ikke rukket å ta noen bilder til dere. Kjøpte et par militærboots i går, men er ærlig talt ikke sikker på om jeg skal beholde dem. Altså.. Jeg fikk ikke den gode herlige følelsen av å ha noe man har gledet seg til da jeg fikk dem, og vurderer å kanskje bytte dem inn. Personlig så synes jeg de ser utrolig kule ut, men jeg får ikke til å bestemme meg om jeg skal beholde dem eller ikke. Kanskje dere kan hjelpe meg. Beholde, eller levere?Så, what should I do?


Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
hits