EN NETTBUTIKK FOR JENTA SOM VIL SKILLE SEG UT

Skrevet: 31.okt.2011 @ 19:45

Forleden så jeg et innlegg om en nettbutikk som var litt utenom det vanlige. En butikk som spesialiserer seg på spennende streetstyle produkter for jenter som vil skille seg ut av mengden med canada goose jakker. 

Derfor vil jeg nå gi dere fantastiske lesere et innblikk i hva jeg personlig setter pris på når det kommer til mote for jenter. Dette er en butikk som vil blow your f'ing brains out. WWW.ROMWE.COM er butikken for dere streetstyle bloggere, som virkelig vil ha en personlig og enestående stil. La meg vise dere noen produkter av butikken jeg mener burde få en pris for årets nettbutikk.
Så, hva synes du?
 

SPONSORPAKKE - TIE.NO

Skrevet: 30.okt.2011 @ 20:23

Som flere av dere har fått med dere, har jeg dilla på sløyfer og slips. Vi snakker craving. Derfor passet det seg veldig med en sponsor som TIE.NO! Her ble jeg tilsendt 3 slips, og de kan dere se nedenfor. ♥Nå har de også fått inn nyheter som passer perfekt til juletidene! Jeg angrer litt på at jeg ikke valgte et kongeblått slips, og et hvitt slips med røde og blå striper. Herlig side som passer meg perfekt. Om du vil gå for det klassiske eller noe litt utenom det vanlige er TIE.NO noe for deg!


Innlegg i samarbeid med TIE.NO!

DIY - SHEER BOW TIE

Skrevet: 29.okt.2011 @ 21:32Lage denne sheer sløyfen på et designkurs forleden. Den ble så awesome! Problemet er at jeg må finne den da, rotet den visst med en gang jeg kom hjem... Hva synes du?
 

MY FAV PERFUME

Skrevet: 28.okt.2011 @ 17:32
Jeg har brukt denne parfymen i rundt 1,5 år nå og jeg finner ingen som kan erstatte den. Den har blitt signaturen min. Jeg svimer nesten av hver gang jeg lukter på den. Perfection. YSL L'homme ♥ Hvilken parfyme bruker du?

JUSTIN BIEBER + JENNA MARBLES = HOT MESS!

Skrevet: 27.okt.2011 @ 18:28

RIVER VIIPERI, VERSACE FOR H&M

Skrevet: 26.okt.2011 @ 19:52Jeg skal ha denne jakken. Og den skjorta. Og beltet. Er det mulig? Seriøst? DRØM! Har du funnet noe du liker fra kolleksjonen?

SILVER DESERT CHAINS

Skrevet: 25.okt.2011 @ 21:03ph_via-transatlanticblu

Jeg fant disse bildene på en inspirasjonsblogg kallt transatlanticblu for en liten stund siden og følte at jeg burde anbefale denne til dere fantastiske lesere. Jeg vet hvor mye denne bloggen inspirerer meg, så kanskje den gjør det samme for dere. Nyt.

Følg min blogg med bloglovin

LIKE, DISLIKE?

Skrevet: 24.okt.2011 @ 21:42

Jeg er smålig forelsket i disse skoene fra Tim Soar, pga enkeltheten ved skoene. Men jeg er ikke hundre prosent sikker, like or dislike?

ELLEN'S BEST SCARES

Skrevet: 23.okt.2011 @ 20:16Har sikkert sett den over ti ganger nå, klarer ikke å slutte å le av Taylor Swift, Josh Duhamel og Carrie Underwood. OMG! Dette er virkelig den beste måten å tilbringe en søndag! Hvem synes du hadde best scare? haha

 

LAUREN CONRAD BØKER

Skrevet: 22.okt.2011 @ 13:52Endelig har jeg fått tak i bøkene til Lauren Conrad! Gleder meg til å sitte i sengen og bare lese. Har hørt så uendelig mye bra om disse bøkene, og nå skal vi se om det stemmer. Det skal en del til for å imponere meg når det kommer til bøker. Men nå skal jeg ut og kjøpe kaffe og klær, hadebra!

DIY - STUDDED DENIM SHIRT

Skrevet: 21.okt.2011 @ 19:23Endelig gjorde jeg ferdig denimskjorta mi! Jeg tok nagler fra et stygt hvitt lærbelte jeg fant på loppis! Da jeg så det fikk jeg idéen om å gjøre noe med en av denimskjortene mine. Jeg synes resultatet ble dritkult, sant?


HELLO STARSHINES!!

Skrevet: 20.okt.2011 @ 20:04

I am back, and totally wearing black. Ukene har gått forbi som om ingenting har skjedd. Likevel har det skjedd så utrolig mye, at jeg ikke vet hvor jeg skal starte engang. Jeg har vært på designkurs, gründerkurs, fått en diagnose og besluttet å flytte ræva mi opp til Tr.heim! Av alle steder, så ble det Trondheim på meg. Trodde Oslo var neste, men den gang ei! Tror jeg tar det litt senere i livet, når jeg har funnet ut av ting. For øyeblikket holder Trondheim i massevis. 

Jeg har noen nye sponsorer på lur, som dere skal få se litt til ganske snart. Jeg har nye klær, ny look (håret), nye ting, spennende prosjekter og en plan for fremtiden. Nå ser fremtiden lys ut, selv om den veldig ofte kan virke veldig dyster gjennom mine øyne. Håper dere følger med, for dette skal virkelig bli morsomt! Er du gira?! 

Les mer i arkivet » November 2011 » Oktober 2011 » September 2011
hits