CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


Julestemning i Molde sentrum.

Skrevet: 30.11.2009 @ 12:54
I går, da jeg kom på bussen, la jeg merke til at alle lysene som hadde blitt hengt opp i Molde sentrum. Jeg hadde til nå sett gørr snø langs veiene, osv, men dette gav meg virkelig julestemning.

001b

002b

003b

Jeg gleder meg til jul! Å sitte på rommet mitt med varm kakao og se på barnefilmer etter å ha fyrt opp i peisen. Deilig!
Jeg bare håper at vinteren kommer og går, for jeg hater å gå rundt med mye klær, jeg vil ha varme og sol jeg. Jeg skal uansett kose meg i vinter, og tenke på at jeg skal ha det kos uavhengig av hva som er utenfor vinduet. 

Men nå må jeg jobbe videre med terminoppgaven min, jeg skal bruke noe greier innen lappeteknikk jeg, håper det blir bra. Fargene er blå, hvit, brunt og sort. Tror dere jeg rekker å bli ferdig? Det tror nemlig ikke jeg, men jeg skal bli ferdig med den, uansett hvor mye arbeid som må til. Sjalabajs!

Hva får deg i julestemning?

Dette har jeg på meg i dag

Skrevet: 30.11.2009 @ 10:03
006

Hei, det er meg, Duracellkaninen.

Skrevet: 30.11.2009 @ 05:31
Nå ligger jeg da her, og får ikke sove. SJOKK.

Jeg er så lei av å være oppe så sent. Jeg elsker mørket, og er et totalt b-menneske, men jeg vil da ikke være vekk fra skolen pga det! Kanskje jeg trenger sovepiller, kanskje det kunne hjulpet. Får jeg ikke mer søvn snart, gjør jeg noe som sender meg rett i narkose. Neida. Joda.

Akkurat nå vurderer jeg å gå ut og ta meg en røyk. Jeg vurderer å døgne, men da kommer jeg til å være helt utslitt på skolen, noe som kommer til å ødelegge hele dagen min. Jeg har mye jeg må gjøre i morgen! Skal blant annet ned i byen, og hvordan skal det gå da? Jeg bor jo så langt unna, og pokker heller om jeg orker å gå hvis jeg ikke har fått skjønnhetssøvnen min. Men da får jeg ikke mosjon i det hele tatt, og da blir jeg feit. Ja, jeg er negativ. Har du møtt meg før eller? jeg er sånn. Overtrøtt.

Nei, nå er det nok! Nå gå jeg å tar meg en røyk!

005
Jeg har skjegg, vil du ta på?

Rød nese dag header.

Skrevet: 29.11.2009 @ 16:01
I natt tenkte litt på det, og fant et bilde jeg skal bruke som header for en dag. Haha, jeg digger den!

048b

Tycks?

Vet dere egentlig hvorfor det er rød nese dag?

Skrevet: 29.11.2009 @ 06:08
Idag, 29. November er det rød nese dag. Røde kors, i samarbeid med apotek 1, selger røde neser. Pengene skal gå til barns psykiske helse i Norge og utlandet. Aksjonen rød nese har vært en stor suksess i mange land, og har nå kommet til Norge. I dag vil det bli vist en rekke programmer på tv3 hvor barns rettigheter blir satt på dagsordenen. I dag kan du være med å spre litt humor og glede til andre barn.

Me and my big red nose.

036

024

028
Alle bildene er helt uredigerte også, er ikke det herlig? åjaada.

Har du kjøpt nese for å støtte redd barne på rød nese dagen?

Dette så lite digg ut

Skrevet: 29.11.2009 @ 03:35
Men det er det!

Her sitter jeg og ser på en film jeg brukte å se på da jeg var rundt 5, yndlingsfilmen, bortsett fra kaptein Sabeltann, of course. Filmen heter "det magiske sverdet", og handler om ei jente som slår følge med en blind fyr med en fugl eller noe sånt. ikke helt sikker, siden jeg ikke har sett den på mange år. Da snakker vi ca 10 år. Men men, synes som sagt at det er morsomt å mimre litt.

021
Det ser ikke godt ut, men NAM!

Hamburgere og chips med ost, heeeerrrligg! Åjaaa, nå kom jeg på hva filmen handlet om. En glemt scene, og så husker jeg hele dritten. Æsj, skurken er faen meg stygg. Men nå får dere ikke høre mer, se den selv! Tegnefilmer folkens!

Nevn din favorittbarnefilm?

So, is blond the right way to go?

Skrevet: 29.11.2009 @ 02:02
hei, sorry for lite bloggiz, men dere vet hvordan det er. Har man ikke noe å blogge om, blogger man ikke.

Startet dagen med å våkne klokken kvart på 4. Hater å våkne når det er blitt mørkt, får følelsen av at det snart er leggetid Grunnen til at jeg våknet så sent var at Malin ringte i 5 tiden i natt og ba meg komme på en fest fordi hun trengte å snakke med meg. Unødvendig egentlig, siden jeg ikke hadde trengt å komme. Men så snill venn som jeg er kom jeg meg til henne på rask tid.. I dag har jeg slappet av hele dagen med lovlig blond 1 og 2. Deilig.
003b


008b


015b
Dagens outfit hvis dere lurte, blir så godt og varmt med bjørnefitta mi!

Men nå ser jeg lovlig blond igjen, fikk ikke med meg alt i går siden jeg var så trøtt. Dere får kose dere videre, hadesusspå!

Secret closet.

Skrevet: 27.11.2009 @ 14:07
Jeg prøvde å rydde litt på rommet mitt, men det endte med at jeg bare småryddet, vasket klær og så smallville.

Her ser dere bilder av skapet mitt sånn som det ser ut nå, bortsett fra at det var klær i skittentøyskurven, som akkurat hadde blitt vasket, og så lå det enda mer i vaskemaskinen. 

001003

Dere skulle sett skapet mitt når det faktisk er ryddig, det er et sjeldent syn det!

From waist 38-31

Skrevet: 27.11.2009 @ 02:34
Næmmen heisann!

Jeg kjeder meg, klokken er kvart over 2. Jeg sitter bare og ser på smallville episoder på nettet, siden gossip girl, one tree hill og 90210 har en ukes mellomrom denne uka, det kaller jeg krise. Etter å ha tømt i meg en bøtte med vaniljeyoghurt, en urge og en appelsinkartong, ligger jeg nå i senga og slapper av. Tenkte bare jeg skulle oppdatere dere om mitt utrolig spennende liv jeg. Er ikke det kult? ja, jeg vet det er det, det var på en måte et retorisk spørsmål. Jeg må bare legge til at dere har vært veldig snille med kommentarene i det siste, det var da hyggelig! Sier ikke at det er så mange av dem, for det er det alldeles ikke. Vet dere hvorfor? fordi de fleste tydeligvis ikke kan å bruke et kommentarsystem. Haha, du vet du er smart når du faktisk får til det da. daaaah, liksom.

hgj 260
Jeg føler for å mimre tilbake til tiden, og derfor har jeg med et bilde fra den gangen hvor jeg var 20 kilo større enn jeg er nå, ikke det at dere ser det så godt akkurat der da, hihi. For å si det sånn, jeg fant ingen fine bilder av meg da jeg var på den størrelsen. Husker fortsatt at foreldrene mine trodde jeg hadde spiseforstyrrelser, haha. Jeg tror at jeg gikk ned så mye pga 3 ting, som var;

1. Spiste lite, pga det var sommer og jeg mistet matlysten. Hvis jeg spiste noe, var det så og si alltid korn i det, med mindre det var spaghetti, NAM!
2. Trente en del, dans, jogge, sit-ups, push.ups etc.
3. Jeg tenkte bare på at jeg ville komme meg inn i mindre klær, noen jeg faktisk gjorde. Tenkte vel på å se bedre ut også da, og å være litt sunnere. Godt å ha en buksestørrelse på 31 i livet, når jeg brukte 38 før.

Jeg føler jeg mimrer litt for mye tilbake i tiden, det er ikke alltid så morsomt, men ganske ofte er det det! Jeg vurderer å begynne å trene igjen, kunne vært godt å trent opp magen, armene, og alt annet jeg vil ordne litt på. Haha, jeg får det til å høres ut som plastisk kirurgi, jeg har litt for intern humor ..

Men men, ny episode av smallville på vei, hurra! Kos dere resten av natten, vi får se om jeg oppdaterer litt på skolen i morgen, hvis ikke blir det vel noe senere på dagen. Dette ble mye random på en gang, bli vant til det.

Villemos bursdag

Skrevet: 26.11.2009 @ 15:04
Hey!

I dag har jeg fått meg en sovedag, siden jeg ikke våknet før klokken 14. I dag feirer vi bursdagen til Villemo, og skal derfor en tur på egon for å spise noe godt. I går var jeg en tur på nysenteret i Molde, og tok meg en tur innom diverse butikker, som kid, clas Ohlson osv. På Clas Ohlson er det tilbud på stylingjern osv, så løp og kjøp! Vurderer å stikke innom og ta med en til meg selv, så jeg har en til jul, for da får jeg ny! høhøhhø!falling 040
Sjekket gjennom mine gamle bilder og fant dette, se så langt håret mitt er da!

Gratuler Villemo med dagen!
Dere får ha en god dag videre!

Kåret til usa's verste kjendisinnflytelse 2009.

Skrevet: 26.11.2009 @ 03:31
Resultatet av årets verste kjendisinnflytelse, sjokkerte en hel verden, Miley Cyrus, årets verste kjendisinnflytelse 2009. Miley Cyrus er hatet i Usa av mange, men på www.perezhilton.com, tar kommentarfeltet over av kommentarer mot Miley som er lite hyggelige. Shure, jenta har gjort en del dumme ting, men det er jo det tenårene er til for. Kanskje vi skal oppsummere?

-"Nakenfotografering" for Vanity fair.
http://languageisavirus.com/miley-cyrus/layouts/miley-cyrus/miley-cyrus-vanity-fair.jpg

-"Nakenbilder" lekket ut på nettet (Miley i undertøy)
http://www.starsjournal.com/wp-content/uploads/2008/08/miley-cyrus-underwear-pic-1.jpghttp://teenscoop.files.wordpress.com/2007/08/3963106812a4225306953b657120743l.jpg

- Hvordan dansene hennes har blitt ganske lik Britney spears sine moves, noe som blir litt feil siden Britney er nesten 10 år eldre. Eksempel: Kids Choice awards, noe som gjorde at mange mistet lysten for barnestjernen.


Hva synes du om Miley Cyrus?

Cosmotips - få looken til Zac Efron.

Skrevet: 26.11.2009 @ 03:04
For å få en look som Zac Efron, må man virkelig jobbe for det. Det spørs så klart om du vil være fashionist, eller en ren kopi. 

Når det kommer til håret hans, så ser man at han bruker rettetang for å få vekk de verste krøllene. Hvordan skulle han ellers gå fra dette..


Til dette?


Han bruker lite voks, så vær forsiktig med hvor mye dere bruker. Fordel godt i håret og bruk litt av gangen. Zac har egentlig naturlig mørk brunt hår, men striper det. Hvis noen av dere begynner å bruke rettetang på håret, bør dere skaffe en god varmebeskyttende spray eller olje.


Stilen er gjennomført. Zac bruker mye flanellskjorter, mørke jeans, luer, enkle jakker og ray bans eller wayfarers.
På den røde løperen, blir han som oftest sett i en dress med et perfekt snitt. Enkelt tynt slips, og kanskje noe silkedetaljer på dressen.

zacefron
zacefronarticleimage
26093efron1042809
zacefronviewgypsy
article109473602ce23e6000005dc570306x423
10zacefronmusical400a041207
gallerymainzacefron2009mtvmovieawardsredca
vanessazack

Når det kommer til trening, trener han 3-4 ganger i uken. Vekter og kondisjon. Som dere ser har Zac en variert stil, med masse forskjellige plagg som trekker blikket til seg. Merkene han ofte kjøper er diesel, topman, vans og til og med merker som Marc Jacobs og Louis Vuitton (legg merke til bagen fra LV på bilde nr. 6, fra bunnen. Mange av klærne til Zac Efron ligger på en pris til 300, som tee's. Buksene ligger vel på normal buksepris. Dressene er nok litt verre, men man kan finne en kopi på butikker som dressman. Hvis det ikke sitter godt nok på visse steder osv, kan dressen alltid sendes inn til en skredder.

Har dere noen spørsmål, noe dere vil ha hjelp med?

Framføring

Skrevet: 25.11.2009 @ 13:37
Om litt skal vi ha framføring i kvalitet og dokumentasjon, og gruppen vår har ikke begynnt. haha.

Vi skal designe en shampoflaske eller noe sånt. Vaffler kom faktisk opp som emne, men det ble litt for dumt. Eller? Hadde vært litt morsomt hvis vi kunne gjort noe med vaffler da, steke vaffler på kjøkkenet på klasserommet oppe. De har eget kjøkken på klasserommet, snakk om å ha jævlig til gull? I dag skal jeg en tur på byen for å se litt i butikkene og et lite cafébesøk. Café rød er stedet! Kanskje vi ses?

dsc0076

Angrer på at jeg ikke tok med meg spesielt mye klær hjem forrige helg, da hadde jeg hatt litt mer å velge mellom til fotoshooten. Forhåpentligvis får jeg bildene fra shoot nr. 2 snart, og da blir det masse bilder på dere. Der har jeg også ordnet håret mitt selv, noe som gjorde det mye mer behagelig å ta bildene. Det ble litt ubehagelig når jeg ikke var helt som jeg pleier, men alt i alt gikk shooten kjempebra! Gleder meg villt til neste gang! Men men, nå skal jeg planlegge bursdagshilsen og framføring her, så vi snakkes!

Når har du bursdag?

Hørt om Adam Lambert?

Skrevet: 25.11.2009 @ 01:27
Nei, han er ikke fra serien steg for steg, han er en fantastisk artist fra usa, med litt sanger ala Britney.
Sorry for den stygge videoen.Is he a yes or a no?

Dette hadde jeg på meg i dag.

Skrevet: 25.11.2009 @ 01:18
I dag gjorde jeg alt enklere fr meg selv ved å ta bilder på badet. I tilegg får dere se det nydelige badet mitt på hybelen min, er det ikke nydelig? Siden jeg allerede dro et speilbilde, måtte jeg så klart lage trutmunn og slenge et peacetegn til dere! Gjør man som en fjortizz, må man oppføre seg som en fjortizz!

010012

God natt.

I can rock it out.

Skrevet: 24.11.2009 @ 23:03
LnA Lace Back Tee
foto fra google.

Ryggen min!

Skrevet: 24.11.2009 @ 17:49
Nå sitter vi her og ser på Will & Grace, fantastisk serie!

Dagen har vært helt grei egentlig, teoriprøven i frisør gikk helt greit, og jeg er fornøyd. Jeg skal begynne å jobbe med en framføring i engelsk til i morgen snart. Jeg sitter oppe til Tomine, sammen med Villemo, Tomine, Raymond og Stavik. Kan vi si femte hjulet på vognen? 

dsc00255

Resten av dagen går nok til å slappe av med en film mellom øvingen til framføring.  Jeg har så vondt i ryggen i dag! Er det bare jeg som hater randoms som er helt jævlige på fest? 

Endelig hjemme etter en lang dag

Skrevet: 24.11.2009 @ 02:58
Etter skolen, dro jeg på BK med noen jenter fra skolen. Can you say milkshake? yum!

Jeg har brukt alt for mye tid på roseby i dag, som vil si rundt 4-5 timer eller noe i den duren. Endte jo faktisk opp med å dra på twillight - new moon da. Filmen i seg selv var helt grei, men jeg gleder meg mer til de neste filmene, siden jeg allerede vet hva som skal skje. Ta det med ro, dette er nok ingen spoiler alert, men kan jo si såpass at vi har noe å glede seg til, for de neste filmene blir helt utrolige! Har forresten tutet på Julia Nyland i dag, hvis dere lurte.

008
random bilde fra helgen.

Nå ligger jeg bare og sløver i senga etter en veldig lang dag. I morgen har jeg frisørdag, og en teoriprøve jeg ikke har øvd på i det hele tatt, hehe.. Ikke så smart, men klarer vel å få til en helt grei karaktert, og jeg har ingen planer om å bli frisør, så det funker.

Hva har du gjort i dag?

Kjedelige timer = ny header

Skrevet: 23.11.2009 @ 14:13
Jeg har kvalitet og dokumentasjon, noe som resulterte i en ny header. 

adrian 028b

Tycks?

HM herrekolleksjon vår/sommer 10.

Skrevet: 23.11.2009 @ 04:06
Tydeligvis blir skjørt og fallskjermbukser dratt frem fra skapet for å skape en motekatastrofe. HM har gjort det bra den siste tiden, så de burde virkelig ikke ødelegge alt de har jobbet for med denne kolleksjonen. Jeg har null tillitt til at dette blir bra. Designeren for denne kolleksjonen er Tyler Riggs. Dette skrev jeg faktisk før jeg så disse bildene nedenfor, hvor flere av plaggene er ganske kule, som trenchen der nede. Jeg ser faktisk flere ting jeg har lyst på, men det er mange ting her jeg ikke vil ha. Som de store jeansene der nede, haha.

Hva prøver de på, å bringe 90-tallet tilbake? Please don't let it be a yes .. Uansett, her har dere den litt uvanlige kolleksjonen for vår/sommer 2010, Hennes og Mauritz. Bare sånn btw, jeg har fått tips om flere designere fremover for HM, og de har visst store planer på vei! Følg med vidre for å få mer info om de nyeste kolleksjonene.
Skal legge til at jeg faktisk liker fallskjermbuksene til humör da, de funker faktisk.

Skjørt og fallskjermbukser, like or dislike?

Fashion disaster!

Skrevet: 23.11.2009 @ 03:53
93244764_e.jpg

Jeg mener, what the fuck? Skoene fra louboutin er kule, og man ser dem også i musikkvideoen nedenfor. Og siden hun har på seg dem, synger hun sikkert sin nyeste comebacksingel. Men hvite sokker, jeanstights, en tee som kunne tilhørt en 8 åring, og et ballongskjørt som ikke hører hjemme her i det hele tatt? Her er hva jeg ville gjort. Dropp sokkene og tightsen, tee'n også. Enkel sort topp  og et helt annerledes ballongskjørt. Det kunne funket, men dette? tror ikke det du.

Hva syns dere?

Tayler Momsen covergirl Nylon.

Skrevet: 23.11.2009 @ 03:50
taylormomnylonjap.jpg
Bilde fra Nylon Japan.

Er dette virkelig det beste bildet de fikk ut av hele shooten? Taylor ser trøtt ut, og viser ikke frem antrekket på den beste måten. Jeg digger Taylor, og stilen hennes, men her ser hun rett og slett dopet ut, og ikke nærheten av hvordan hun fremstår i gossip girl som Jenny Humphrey, eller i virkeligheten. Man ser da så vidt hva hun har på seg, og de som valgte bildet burde da faktisk velge et bilde der man ser hva hun har på seg, og ikke et bilde hvor hun ser ut som en oversminket kokainhore.

Hva syns du om coveret?

Hva synes dere om Jennifer Lopez nye look?

Skrevet: 23.11.2009 @ 03:11
Jennifer Lopez holder på med enda et comeback, la det bare ikke gå rett i dass, som sist gang, og har med det fått en helt ny look. Personlig liker jeg den nye looken, selv om den av en eller annen grunn minner meg om Keri Hilson. Men men, la gå, la gå. Dere ser det i hennes nye musikkvideo nedenfor. Tycks?

Jennifer Lopez (Lola) - Fresh Out The Oven (feat. Pitbull)U wanna get down like Jenny from the hood?

1, 2 and .. 3

Skrevet: 23.11.2009 @ 00:57
I dag våknet jeg faktisk til at solen gikk ned. Det er nok ikke bare pga at vinteren er her, men også fordi det er så høye fjell her, haha! I dag skal jeg på bursdagsmiddag til Carina, og vi skal spise julemat! Nam, nam, nam!

Okei.. Jeg rakk ikke skrive mer før jeg måtte dra. I dag var jeg da på enda en fotoshoot, litt merkelig igrunn. Det at det ble tatt ca 470 bilder av meg i helgen. Tror jeg ser helt dopa ut på noen av bildene, kort helg, som betyr lite søvn .. sad face. Nå ligger jeg og slapper av på hybelen etter å ha hatt med meg 1 bag, 1 pc-bag og én tv.. Det var ganske slit, for jeg kunne ikke gå av der jeg skulle, så jeg endte opp med å sitte og vente på bussterminalen i over 40 min, æsj.


Fint bilde, ikke sant? <3 btw, er det noen som ser hva som er på fingeren min? haha, jeg skjønner ikke hva det er.

Men nå skal jeg lage meg litt mat, se en episode med smallville, og legge meg. Ha en god natt videre!

Hva har dere gjort i dag?

Jeg skulle ende opp i Oslo, Norges herligste by, men istedenfor endte jeg opp i Molde, rosenes by.

Skrevet: 22.11.2009 @ 04:14
Jeg sa til meg selv før sommerferien sluttet, at jeg skulle gå 1 år på design, og deretter fullføre studiespesialisering.

Grunnen til at jeg bestemte for dette var fordi jeg har allerede gått 2 år med studiespesialisering, og vil ikke sløse vekk dette. Jeg har sagt at jeg skal fullføre det, så derfor skal jeg det. Sannheten er at jeg gikk lei av dølle lærere som kjeftet på meg uten grunn, som fikk meg til å sovne i timen (true story), og som gav meg feil informasjon. Feil informasjon fikk jeg av rådgiveren min, som jeg møtte på for en liten stund siden. Da tok jeg opp det jeg hadde fått vite i ettertid. Hun presterte å si at det var min egen feil. MIN! Altså .. jeg spurte om alt jeg ville ha svar på, hun gav meg bare feil informasjon. Siste skoledag snakket jeg med hun som hadde vært rådigver på skolen tidligere, og hun fortalte meg sannheten. Alt. Hvilken rådgiver forteller eleven sin at han ikke får borteboerstipend hvis han skifter boligadresse. Jeg måtte jo oppgi adresse innenfor det fylket jeg ville flytte til, men jeg fikk IKKE informasjonen jeg trengte. Skuffelse på skuffelse. Jeg skulle ende opp i Oslo, Norges herligste by, men istedenfor endte jeg opp i Molde, rosenes by.

adrian4
Foto/Helle Gannestad.

Vil dere vite stedene jeg skulle flytte til? Jeg valgte 3 skoler i Oslo, ingen svar. 2 skoler i Trondheim, venteliste. Så hadde rådgiveren min listet opp MOLDE på førsteplass! FØRSTE POKKERS PLASS! Jeg hadde bestemt meg for å søke i Ålesund  hvis jeg ikke kom inn i Oslo eller Trondheim. Så ser jeg at jeg har kommet inn i Molde. Hjertet mitt ble knust. Drømmen føltes ødelagt .. Hver dag er det et slit å komme seg på skolen. Det er nesten ingenting som motiverer meg der. Molde er en fin liten by det, men det er akkurat det den er .. Liten .. Jeg vet ikke hva som feiler meg når det kommer til skole lenger. Jeg er ikke fokusert, aldri. Jeg er ikke den jeg var. Jeg skal innrømme at jeg ikke var den som var helt gira når det kom til skole, men jeg savner det å ha vanlige fag! Jeg savner å ha historie med en lærer som trenger mikrofon, media med Stig, og engelsk med Outzen. Engelsktimene er, og har alltid vært mine favorittimer.

Men alt slitet med å finne frem skoler, potensielle hybler, og tenke fremover .. tenke på alt jeg kunne trengt i Oslo, var så og si til ingen nytte. Tenk dere å bli så skuffet som jeg ble, hvordan ville dere følt dere?

Kom dere inn på førsteønsket deres?

Vogue Paris Graffiti

Skrevet: 22.11.2009 @ 03:15
vogueparisgrafficouture10

21.nov.2009

Skrevet: 22.11.2009 @ 00:26
Da var jeg kommet hjem fra en vellykket photoshoot med Helle Gannestad.

For en utrolig fotograf, hun vet virkelig hva hun driver med! Det beste med en fotograf, er at de gir deg feedback, positiv eller negativ, uansett en bra ting. Man vil jo føle seg bra, og med litt hjelp blir bildene fantastiske! Helle fortalte meg at det ble en del bra bilder, så nå venter jeg bare spent på resultatet. Over 200 bilder ble tatt, så det kommer nok til å være en del kule. Her har dere ett av bildene, og flere vil dere få se senere!foto/Helle Gannestad           styling Silje Bævre.

Dette var morsomt, og må absolutt gjøres igjen en dag. Håper på naturshoot med Helle en gang, det blir bra! Du er utrolig Helle.

I'm back, and I'm kinda wearing black!

Skrevet: 21.11.2009 @ 04:44
Dagen har vært helt grei den. Startet dagen med å komme for sent på skolen, igjen. Bra gjort Adrian, virkelig .. Å ha skoletimer med dølle lærere, er ikke akkurat noe jeg ville kallt morsomt da, med tanke på at jeg ble flyttet fra plassen min til andre siden av klasserommet fordi jeg faktisk SNAKKET med en av jentene i klassen. Tusen takk lærer.Jeg ble jo også glad da jeg så at rettetangen min hadde streiket. Jeg var så hysterisk da jeg innså at den var ødelagt, off. Jeg løp rundt på hybelen min og lette etter noe jeg kunne ha på hodet. Jeg fant en caps, mmm, deilig. Ikke sant? Jeg vet, nice.
Møtte også en venninne jeg ikke har sett på noen måneder, og som alltid, har vi det like morsomt. Jeg Jeg brukte en stor del av kvelden min på å si ting som "Har du hallelujadåse duda?" Hvis jeg får noen kommentarer hvir det står videoblogg, skal jeg tvinge Nils til å være med å lage videoblogg av det! Lurer på om jeg skal ha en konkurranse snart også. Jeg har jo alltid en premie i ermet! Jeg skal på photoshoot i morgen kveld forresten, jeg gleder meg sånn!

Skal jeg videoblogge om hallelujadåsetingesten osv?

Dagens outfit.

Skrevet: 19.11.2009 @ 01:13
002b

011b
Haha, dette var faktisk så ille at jeg retusjerte litt.

Jeg klarer ikke ha denne på hjernen lenger ..

Skrevet: 18.11.2009 @ 15:42
Så da gir jeg den heller til dere!Under ligger remixen, personlig syns jeg at det øverste er bedre, hva syns du?

last night we almost kissed, let's do it all over again, maybe we can make it right.

Skrevet: 18.11.2009 @ 15:36
Da var man hjemme etter enda en skoledag. Tenkte jeg skulle gå ut og ta noen outfitbilder for dagen, må vel legge ut noe her i kveld også, ikke sant? Vurderer å raide klesskapet mitt snart, det er så mye ting der jeg aldri bruker! Kanskje det er til det beste at jeg rydder ut av det, selv om jeg egentlig vil beholde alt, og bare kjøpe mer, hihi. Jeg tror jeg trenger en ny hobby,shopping kan ikke havne på lista over ting å gjøre for ofte. Faen, det blir dyrt ..

428018101258367262013
Vurderer å begynne på dansing igjen, her i Molde. Studio 11 maybe?

Hva gjør dere på fritiden?

Jeg har et kjedelig liv, så her har dere en vs.

Skrevet: 18.11.2009 @ 03:58
 http://trinecam.blogg.no/images/345708-10-1253152130001.jpg      vs  http://huffy.blogg.no/images/308056-3-1250459215396-n400.jpg

Shout it out!

Nachonight

Skrevet: 17.11.2009 @ 19:57
Denne dagen har vært rolig, men også veldig ekkel.

Nok om det, man skal ikke klage. Jeg sitter på rommet mitt og slapper av i senga, mens jeg venter på at nachosen min skal bli ferdig i ovnen. Jeg elsker nachos, så herlig! Rommet mitt er rotete forresten, bare sånn til info for dere liksom. Jeg har skisser å fullføre til i morgen, de må bli utrolige!

dsc0608

Men nå er nachosen ferdig, så jeg skal kose meg med digg mat og den nyeste episoden av gossip girl, herlig!
Ha en fin kveld dere!

Noen som vil ha nachos, jeg har litt til overs?

Gjett hva jeg har kjøpt meg!

Skrevet: 16.11.2009 @ 22:56
Hihi, akkurat dette gjorde dagen min deilig! Her sitter jeg og øver på frisørprøven i morgen, men en gang i blant, slapper jeg av litt, og setter på en av mine favorittserier. Las Vegas baby! Action, spenning og lettkledde mennesker, damn!

009
010011

Jeg kjøpte sesong 2, siden jeg så hver eneste episode i sesong 1 på tv, men ikke spesielt mange på sesong 2. Jeg elsker denne serien, og jeg har akkurat det som skal til for å gjøre dette til en digg kveld. Tortilla chips med salsa dip. Blir jeg sulten, så kan det hende jeg lager en mix av julepølse og nudler, haha, neida. Men jeg kjøpte faktisk julepølse i går, jeg elsker julemat! Jeg skal lage mat å bli feit nå, forbered dere på feitbilder til jul på bloggen, tjena!

Hva er din favorittserie?

Tjena bloggen! Dette fant jeg i utkastet mitt. Glemte å laste det opp til dere i helgen.

Skrevet: 16.11.2009 @ 22:38
Nå sitter jeg da her og prøver å ordne litt på designet mitt, så dere kan ha noe fint å se på neste gang dere kommer innom bloggen.

Kvelden har gått ut på å møte noen venner og danse litt, faktisk. Tro det eller ei, jeg elsker å danse! Men det blir nok ikke lagt ut noen dansevideoer da, for å si det sånn. Haha, tror ikke jeg er spesielt god til å danse. Det er faktisk noe jeg alltid har likt å holde på med. Jeg har da danset 2 år i på dansekurs, og vært med på 2 år med teater, hvor det er mye musikk og dansing, my kind of theatre! Jeg danset moderne forresten, i tilfelle dere lurer. Og nei, det, akkurat det har jeg ingen bilder av. Det var faktisk noe jeg gjorde mye av, den sommeren jeg gikk ned så mye. Å danse alene i et stort åpent rom med perfekt musikk, er herlig. Her har dere noen bilder fra forestillingene våre på Lady Arbuthnott.


ja, uren hud. følger av mye teatersminke ..

Ahh, jeg hater blogg.no akkurat nå. Jeg får ikke til å laste opp bilder! Jeg hater youtube også, fordi den IKKE laster opp den j**** filmen min! Åja, jeg glemte å fortelle det til dere, jeg lagde en videoblogg til dere. Er jeg ikke bare verdens snilleste?

Jeg er i tvil om jeg skal være med på Lady Arbuthnott til neste år, men vi får se.

Oh the joy!

Skrevet: 16.11.2009 @ 22:24
dsc0756

Nå sitter jeg og pugger på en stor frisørprøve i morgen. Ikke det verste jeg har sett, men noe litt vanskelig. Som foreksempel å klippe hel form. Jeg har ikke gjort det, siden jeg skulle bytte, men tror ikke jeg får byttet før etter jul. Ganske dumt egentlig, for etter at jeg arbeidet med en oppgave i dag, hvor jeg skulle lage et butikkvindu, eller frisør, neglesalong, eller noe lignende, klarte jeg å tegne klær på samme måten som jeg gjorde før jeg sluttet med det, og det er helt fantastisk! Dere aner ikke hvor ofte jeg har tenkt på at kanskje talentet har blitt borte. I dag fikk jeg følelsen av at jeg kunne klare hva som helst, og det jeg ville gjøre, fikk jeg til.

Hva har du gjort i dag?

Skilpadden Bjarne.

Skrevet: 16.11.2009 @ 19:42
Bjarne er skilpadden som vi møter hver gang vi har naturfag på blokk G på Romsdal Videregående. Han liker å bite ting, og hvis man stikker pekefingeren på glasset, prøver han å bite deg. Konklusjonen vår etter denne timen, er at Bjarne liker å bite ting. 

dsc00258
dsc00256
dsc002612
Skilpadden Bjarne, rawm, rawm, rawm, rawm, rawm, skilpadden Bjarne, rawm, rawm, rawm, rawm, rawm, rawm.

Er du under press?
Har du fått litt stress?
Sliter du med gruff?
åh, huff, huff, huff, huff, huff.
Bjarne blir du glad i, dum, dum, dum, dum, dum!
Bjarne blir du glad i, dum, dum, dum, dum, dum!


Se på den søte lille fyren! Nåmmin!

Har dere er så kult dyr på skolen? Bjarne slår de fleste!

Dette har jeg på meg i dag

Skrevet: 16.11.2009 @ 03:44


007004b
Det er søndag, ikke forvent dere så mye. Neida, bare veldig sliten og lei av ryggen og brystet.

Natta pusekatter!

Sa jo at det var en videoblogg på vei!

Skrevet: 16.11.2009 @ 00:57
Ja, jeg ser forferdelig ut og lesber, så sparte jeg dere bryet for å poste en nasty kommentar. Jeg sier også russefest. det heter revyfest, jeg sa bare feil ..Men men, nå skal jeg kose meg med tortilla chips med salsa og noen episoder jeg har misset i helgen. God natt!

I feel terrible.

Skrevet: 15.11.2009 @ 16:06
Nå sitter jeg på rommet mitt på Sunndalsøra, og slapper av etter en hard kveld på Tingvoll..

Det endte med at jeg fikk sitte på med Christian og Torgeir, siden de skulle til Kristiansund, og Tingvoll ligger jo på veien. Kvelden startet med å ordne seg til fest, og så dra på et vors med en gjeng fra Tingvoll, Sunndalsøra og Batnfjorden. Har ikke peil på hvordan det siste skrives, men det får bare være.

det går visst fortsatt ikke ann å laste opp bilder, dagen blir bare bedre og bedre! :)
http://physiohealthservices.com/admin/uploads/backpain.jpg
sånn føler jeg da meg, bilde fra google.

Etter å ha danset hele kvelden, dro jeg ut for å få litt frisk luft, sammen med ei jente som heter Stine, som jeg hadde møtt der. Jeg hadde løftet henne opp i armene mine, så hun ikke skulle bli våt på beina. Vi satte oss på et slags gjerde, og slappet av litt. Etter en stund kommer en fyr og småskubber meg på kødd, og sier noe sånt som "lyst å falle ned eller?" Det er sånn, eh .. nei? dum eller? Et par min senere, kommer han tilbake, og skubber meg og Stine over kanten, raskt. Vi rakk jo ikke å reagere en gang. Siden Stine satt i fanget mitt, ble hun revet over gjerdet også. Fra der fallt jeg bakover og landet på ryggen, så jeg slo ryggen min, og så landet stakkars Stine på brystet mitt med albuen eller skulderen sin. Lurer på om jeg har bristet et ribbein eller noe, for det er sykt pain! Etter det ble jeg veldig handikappet resten av kvelden, selv om jeg faktisk vurderte å drikke vekk smerten. Men men. det hjalp vel heller ikke å sove på en sofa i natt da. Men det som var sært var at midt på natta kom en fyr inn på stua og satt seg i en stol og bare så på oss! Han gjorde det visst flere ganger også. En gang gikk han rundt til alle som lå på rommet og poket oss! dere som ikke vet hva det betyr, hans takk oss med pekefingeren. Eneste ejg gjorde, var å slå til ham i søvne og si "Kjeften din Ola, stikk av!" trodde det var Ola Petter som skulle være irriterende, men det var faktisk en annen Ola. litt fail, men jeg sa da rett navn hvertfall! Jeg kom forresten på at jeg falt på en høytaler i går på scena! Haha, sånn går det når man danser på en scene full av utstyr!

Har dere møtt noen med så jævlig til cpdowns som har prøvd å yppe seg til slåsskamp før?

bloglovin

Til alle som liker å shoppe på nett.

Skrevet: 12.11.2009 @ 20:43
hvis dere ser til høyre på bloggen min, finner dere ikonet til nelly.com, som er en av annonsene her på bloggen. Siden jeg valgte nelly.com, får jeg også noen goder. Som dette lille tilbudet.

"Vi behøver å lage plass til alle julens festnyheter på Nelly.com og inviterer deg til et hemmelig salg med opp til 60% rabatt på over 500 produkter. Som medlem på Nelly.com får du være først til salget allerede torsdag 12. november kl 19.00. Salget åpner så for alle mandag 16. november kl 10.00."

019
Go for it!

For å komme til det hemmelige salget behøver du et passord, det er dette passordet jeg vil gi dere. Passordet er SECRETSALE, og det skriver dere inn i kodefeltet når dere kommer til salget. Håper dere får kjøpt noen fine julegaver! For å komme inn på salget, trenger dere bare å trykke på ikonet til høyre.

Shopp med måte nå da!


bloglovin

Ny header.

Skrevet: 12.11.2009 @ 17:11
heihei!
Jeg kom bare innom bloggen en tur for å skifte header til dere, var lei av den gamle. Skal prøve å få meg en liten photoshoot snart, så jeg kan legge inn en skikkelig header til dere. Som jeg har sagt tidligere, jeg har hele outfitet klart. Det eneste problemet er vel det å faktisk sette seg inn i det, og dra meg ut for å ta bilder. Jeg er trøtt jeg, hehe.

001
Her har dere bildet jeg brukte, enkelt og greit.

Får se å gjøre noe med det til neste uke tenker jeg, snakkes!bloglovin

Tenkte kanskje jeg skulle fortelle dere litt om dagen min.

Skrevet: 12.11.2009 @ 00:53
I dag tidlig følte jeg meg helt forferdelig da jeg våknet, så jeg bestemte meg for å bli hjemme, selv om fraværet mitt begynner å nå nye høyder hvor det aldri har vært før. For dere som ikke skjønte den, har jeg en del fravær i år.

Etter å ha sovet rundt 7 timer, kom jeg meg opp. Jeg følte meg mye bedre, men kjente at jeg fortsatt ikke var helt bra. Men jeg hadde avtalt med mamma at jeg skulle møte henne i dag, så derfor måtte jeg bare komme meg opp. Jeg møtte mamma på byen, og siden hun hadde bursdag i dag, dro vi på café rød/blå? mange sier rød, noen sier blå. hehe, whatev. Jeg spiste spesial pizza rød, som var utrolig digg! Hadde jeg hatt med meg kamera, skulle dere ha fått sett den. Tro meg, den var så digg som den så ut som.

001

Etter at mamma dro hjem, dro jeg ut på café med noen bekjente. Haha, like morsomt som alltid. Kakaoen er rådigg på rød, men jeg har drukket så mye av den at jeg har blitt lei av den .. den suger egentlig. Hva skal jeg liksom begynne å drikke nå da, chai latté? haha, tviler. Mocca kanskje?

Hm .. noen som vet om en god kaffe?

Dette hadde jeg på meg i dag.

Skrevet: 12.11.2009 @ 00:06
Med tanke på at jeg egentlig ikke har så veldig mye å si i dag heller, så får dere dagens outfit. Why not, det skjer jo ikke noe mer spennende i livet mitt. Tror jeg da? eller, nei, jeg veit ikke jeg. Når man er syk, skjer det mye som man ikke tenker over.

006
007005

Tee - HM.
Bukse - Zara.
Skjerf - Pa:nuu.
sko - Playboy.
smykke - second hand.

God natt!

Siden jeg kjeder meg, drar jeg en vs.

Skrevet: 11.11.2009 @ 03:31
Mac VS Pc?
http://www.passportchop.com/wp-content/uploads/2010/10/macbook-air.jpg          vshttp://www.smartelektronikk.com/bilder/Acer_One_150.jpg

Bevis på at jeg kjeder meg om natten

Skrevet: 11.11.2009 @ 01:28
2009111105060
2009111105068
2009111105073
2009111105096
2009111105084

vakkert, ikke sant?

Noen av dere svarte ja til å se kjolen jeg lagde for noen år siden

Skrevet: 10.11.2009 @ 23:30
Jeg setter pris på at dere har lyst å se kjolen jeg har lagd for år siden. Man kan se at det ble litt feil bak, og utringningen ble alt for stor bak, jeg hadde bare veldig dårlig tid. Modellen på bildet er min søster, og dette bildet er faktisk rundt 2,5 år gammelt. Jeg ville helst ikke legge ut hele bildet, for å spare henne for et litt misslykket bilde fra min side. Jeg var nok dessverre fotografen. Jeg gikk for en Marilyn Monroe halterneck, men byttet ut det hvite magebeltet mot ett blått, så det ikke ble nok en kjedelig hvit kjole. Det mørkeblå stoffet får faktisk frem fargene rundt og forsterker hvitfargen, så det blir så og si like hvitt som tennene til Lars Tangen.

017

Hva synes dere?

Her har dere Lady Gagas nye musikkvideo!

Skrevet: 10.11.2009 @ 22:31
Jeg vet jeg gav dere en liten bit av lady gagas nye musikkvideo i går, men nå har den offisielle musikkvideoen også kommet ut. Hvis dere spoler frem til 3.30, så finner dere også et outfit fra Alexander McQueens nye kolleksjon, Plato's Atlantis. Dere får faktisk se litt her og litt der fra kolleksjonen, legg merke til skoene nøyaktig 3.06. Trykk HER for å komme til innlegget om Plato's Atlantis. Se musikkvideoen nedenfor. Enjoy!Hva syntes dere om bad romance, musikkvideoen?

Louis vuitton vår/sommer 2010 inspo.

Skrevet: 10.11.2009 @ 17:32
louisvuittonmensss10springsummer2010

Hva synes du om bitene fra Louis Vuitton?

Vogue shoot june 09

Skrevet: 10.11.2009 @ 16:44
img04usvoguejune2008
usvoguejune2008sarahjessicaparkerbyannie

Hva syntes du om bildene?

Gjett hva jeg fant på G-turn i dag!

Skrevet: 10.11.2009 @ 03:02
0d10ca7356e9ad21108zac
Skjorten fra inspobildet mitt! Ahh, så herlig, den må jeg ha, ikke sant? Capsen skal jeg kjøpe så jeg kan ha til dårlige hårdager, som i dag. Jeg digger slike capser, så lenge de er enkle. Marineblått foreks, lilla er alltid kult, siden jeg passer i det. hihi.

dsc00251

Denne havner rett på handlelisten min, ikke sant?

hell yeah, it's bad.

Skrevet: 10.11.2009 @ 01:23
Tidligere la jeg ut singelen til Lady Gaga, som heter bad romance, her har dere førpremieren på bad romance.What do you think?

Ah, det var herlig det!

Skrevet: 10.11.2009 @ 00:06
3 hele dager uten å blogge, det kaller jeg ferie. Bloggpause liker vi, ikke sant?

Jeg har egentlig ikke så mye å si, så vi kan snakkes i morgen, for da har jeg mer å snakke om. Jeg begynner på design og tekstil i morgen, for å prøve noe nytt. Jeg er ikke akkurat lei av frisør, og jeg kommer nok til å savne klassen min, men jeg vil prøve noe nytt, og dette er faktisk det jeg helst ville gjøre på design og håndverk. Frisør var bare noe jeg interesserte meg for, siden jeg likte å style hår.

893113732143058253459558229547753121684n893113732144558253459558229547776376321n

Noe jeg alltid har elsket å drive med, er klær. Tegne klær har alltid vært min måte å slappe av på. Noe av det beste jeg vet er å sitte i vinduet på en varm sommerdag med en skissebok og favorittblyanten. Men nå skal jeg begynne å sy, noe jeg ikke har gjort siden ungdomsskolen. Og egentlig med god grunn. Jeg har aldri vært spesielt god i det, selv om jeg faktisk klarte å sy en kjole en gang. Jeg designet den, og sydde den på skolen. Kanskje det er det jeg skal bli?


Jeg skulle ha tatt et bilde av den første dokken min, hvor jeg lagde en dritkul guttesveis. men men ..

Noen som vil se kjolen jeg lagde?
Hva vil du bli?

outfit eller ikke?

Skrevet: 06.11.2009 @ 19:59
Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt hjemme hos pappa og ser på min egen frosne pust.

Jeg kan ikke akkurat innrømme at det var deilig å komme tilbake til et iskaldt rom. Jeg vurderer egentlig å fyre opp i peisen min, men jeg tror egentlig ikke jeg gidder å hente ved. Jeg er faktisk stolt av meg selv i dag, som har pakket så lett, selv om jeg har med absolutt alt jeg trenger! Deilig å pakke lett, for da slipper jeg å dra bagen etter meg som bamsen til en liten unge.

005
Slenger bare med et random outfitbilde.


Jeg vet ikke helt om jeg skal fortsette med outfitbloggingen forresten, for jeg får ikke akkurat noen tilbakemeldinger om det fra dere lesere. Jeg vil jo vite om dere liker det eller ikke! Så neste uke blir en test for både meg og dere, så får vi se om jeg fortsetter med å legge ut flere outfits.

Hva syns dere, ja eller nei?

Sean + Sugababes = L-O-V-E aka love.

Skrevet: 06.11.2009 @ 14:15
Her er en ny sang til alle dere musikkelskere uten nye hits for tiden. Digger denne sangen, har hørt på den i hele dag, uten stopp .. Blir vel lei av ikke så lenge tenker jeg. Uansett, kos dere! Og god helg, siden det nærmer seg skoleslutt.


Sugababes Feat. Sean Kingston - Miss Everything

Ha en god helg da!

Cosmo tips

Skrevet: 06.11.2009 @ 13:49
I går kveld tok jeg noen bilder til dere, så dere skulle få se hvordan jeg vanligvis går på fest. Jeg drar rett og slett på meg en skjorte, og en herlig bukse. Passer alltid på at det er veldig meg.

Når man skal kjøpe skjorter, må man gå gjennom mange butikker for å finne en man er fornøyd med. Jeg sjekker alltid kvaliteten på stoffet, hvordan den ser ut, og så prisen. Jeg sjekker alltid prisen sist, uheldigvis. Det er vanligvis det som stopper meg fra å kjøpe noe. Men jeg elsker å komme over kupp. Man kan finne skjorter i så og si alle butikker for menn/ungdom. Jeg syns alltid at en skjorte må ha et spesielt preg. Sånn er det med alle tingene mine, alt må være litt spesielt. Noe av det verste jeg vet er å ha det samme som alle andre, så derfor leter jeg frem det beste tingene. Så i dette tilfellet, må skjortene være komfortable, se bra ut, osv.

Her har dere noen av mine;

Bare sånn btw, jeg ser helt jævlig ut på disse bildene, dårlig dag. haha.
020
Jc, krageløs.

025
Stenstrøm.

026
HM - Noen av de beste skjortene jeg har, er fra HM. Stryk den. Noe av de beste tingene jeg har er fra HM.

033
Tiger of sweden.

Hvis man skal føle seg bra i klærne man går i, må man ha selvtillit, eller funker det ikke. Jeg snakker ikke om å stå og si "se på meg, jeg ser bra ut!", men om å føle deg komfortabel med det du går med. Med en gang jeg fikk den grønne buksa jeg hadde på en tidligere header, følte jeg at kanskje dette ikke var helt meg, og at jeg kanskje ikke burde gå i den. Uansett om man er usikker på hva man går med, så skal det ikke vises på utsiden. Bær klærne dine med stolthet. Og til dere som mener jeg er en bortskjemt liten drittunge som får alt av foreldrene mine, så kan jeg jo si såpass at alle klærne dere ser på bildet over, har jeg kjøpt for egne penger. Men samma faen, ville bare gi dere mitt lille partytips. Håper dere liker det!

Cosmo tips (food).

Skrevet: 06.11.2009 @ 00:08
Er du lei av den gamle filmsnacksen med popcorn, potetgull eller smågodt? Jaja, uansett om du er det eller ikke, her har dere et lite tips. Lag Nachos! Jaja, ikke egentlig det jeg tenkte på når det gjaldt cosmotips, men det får bare være akkurat nå. Jeg har noe annet på lur til gutta også, men det får dere se senere! Uansett, her har dere en deilig filmsnacks!

Her har dere den bittelille oppskriften:

-1 pose nachos.
-1 pakke kvernet kjøttdeig.
-Pizza ost (må ikke).
-Rømme.
-Tacosaus.

Stek kjøttdeigen først, mens du stiller inn ovnen på 225 grader med over- og undervarme. Deretter legger du nachosen på en plate, så legger du kjøttdeig, og så ost over. Serveres med rømme og salsasaus. Ha en god filmkveld da folkens!

003

05.11.09

Skrevet: 05.11.2009 @ 23:44
011013
Wow, fargene ble fucked, sært kamera, sorry .. Fotograf; Tomine Marie Matvrak Vassbotn @ face

Tee - Solid.
Skjerf - Pa:nuu.
Bukse - Psycho.
High-tops - Puma.

Bare vent, det kommer ett innlegg til i kveld, titt innom litt senere.

Rolig dag.

Skrevet: 04.11.2009 @ 22:01
Dagen min har gått til å sove. Jeg har vært ikke hatt matlyst, og halsen har vært sår og ekkel. Jeg har bare hatt en rar dag hvor alt har vært uvirkelig .. Nå må jeg skjerpe meg, jeg har skole i morgen, jeg er sulten, og siden jeg ikke rakk noen ansiktsmaske i går, tar jeg den nå! Jeg skal lage meg fiskepinner, ja, jeg er rar. Nam, det er godt! hihi. Som sagt, rar dag.

033

Hoodie - Matthew Williamson for HM
Bukse - Lee

Dette har jeg på meg i dag.

Skrevet: 04.11.2009 @ 02:37
012

015

017

020

Cardigan - Zara
tee - Zara, Nice
Chino - H&M
Sko/slip ons - semsket skinn, vans


Nå skal jeg kose meg med nok en kopp te, etter enda en porsjon med nudler. Crap, tror jeg begynner å bli syk .. Ansiktsmaske er neste ting på timeplanen, etterfulgt av en god natts søvn.

De yngste bloggerne

Skrevet: 03.11.2009 @ 21:43
Jeg skal innrømme det at jeg ikke har noe imot unge bloggere helt ned til 12 årsalderen. Men når man legger ut innlegg som kan skade fremtiden din, da går det litt over streken. De unge bloggerne skjønner seg nok ikke på alt som har med bloggverdenen å gjøre, og med slike innlegg, forstår man det. Det jeg syns er ganske dumt, er at jenter skal legge ut innlegg som kan komme tilbake og bite deg i ræva senere.

http://www.misjonsselskap.no/misjonsselskap/bilder/blogg_27.03.jpg
bilde fra google.

Tenker dere egentlig på hva dere legger ut, eller tenker dere at det ikke kommer til å skje dere? Jeg har lagt ut min del med dumme innlegg, men den tiden er over, man må tenke litt fremover! Jeg ble helt sjokket da jeg så hva slags innlegg som ble lagt ut av disse små jentene. Ja, jeg sier jenter, fordi gutter rundt 12 år har visst bedre ting å gjøre enn å blogge, og det er jeg veldig glad for. Blogging er jo mer en jentegreie. Men man ser jo at det er noen få gutter som blogger. Jeg har sjekket gjennom nesten hele blogg.no for å finne guttebloggere. Hver gang jeg finner en gutt på blogg.no, legger jeg ham til som venn. Man vet jo aldri hva en gutt kan tilføye bloggverdenen. Men jeg sier bare at hvis man skal blogge, ikke skriv tekster som kan komme etter deg, vær forsiktig. Det heter nettvern for en grunn. Det var nettvern, ikke sant? jaja, det kan egentlig være det samme, dere skjønner hva jeg mener.

Har du noen gang skrevet noe på nett som du ikke burde ha skrevet?
Hva synes du om disse 12 års bloggerne?

ps; Vil også legge til at dette innlegget ikke var ment å handle om én spesiell person, selv om det kan virke sånn på hvordan det er skrevet.

Et lite tips

Skrevet: 03.11.2009 @ 15:18
hei!
Da har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, og slapper av foran tv'en med en pose potetgull. Sunn ja? jaja, så klart jeg er det! Uansett .. Hvis dere ser til høyre på bloggen, så ser dere en annonse fra Nelly.com. De har fashionweek fra 2-6 November, som dere ser på ikonet, og jeg oppfordrer alle til å gå inn på Nelly.com og kjøpe noe nå, mens det er billig. Det er også utrolige varer som ligger inne på lageret. Ikke bare får dere 20 % på det meste, men dere får også ting på kjøpet. Nelly har nedtelling for hvert sekund som går, så kjapp dere, det er ikke så lenge igjen! For å se hva det er snakk om, gå inn på nelly.com, eller trykk på ikonet til høyre.


nellycom longJeg har allerede funnet min del med skatter, hva med deg?

Let me sleep forever.

Skrevet: 02.11.2009 @ 20:47
I dag er jeg helt utmattet, ikke av å ha gjort noe spesielt, men jeg er bare utslitt, fysisk og psykisk.

I dag irriterer hver minste ting meg, og de få som ikke irriterer meg, kunne jeg forelsket meg i. For å si det sånn, i dag er jeg helt vekk, og alle hadde klart å knekke meg i dag. Dette har jeg på meg i dag, enkelt og greit.

002
006
ja, rommet mitt er i uorden.

hoodie - H&M
Bukse - Zara

Håret ble vel ikke så ille?

Legg meg til i bloglovin'!

Skrevet: 02.11.2009 @ 01:45

det du gjør er å trykke på det ikonet på høyresiden der, så lager du en brukerkonto på bloglovin, så følger du min og andre sine blogger! Det er en mye enklere måte å følge med på andre sine blogger. Jeg elsker å se at andre følger min blogg, for da betyr det jo at noen liker hva jeg skriver! Selv skjønner jeg ikke at noen gjør det, men hver sin smak, right? Du kan også trykke på en av knappene under her.

bloglovinbloglovin

Så gjør dagen min bedre, legg meg til!

Sov godt kjære lesere!

Zebrajacket, hot or not?

Skrevet: 01.11.2009 @ 20:09
vogueparisgrafficouture06

Hva syns dere?

Hvis dere så videobloggen, vet dere at jeg var på Tingvoll i helgen.

Skrevet: 01.11.2009 @ 18:16
Det var morsomt, og det må absolutt gjøres igjen. Her er noen bilder fra helgen.

033
Katrin& meg. Haha, jeg hadde fått litt for mye voks jeg, rakk ikke å dusje før jeg dro på fest..

035
Ina og Ola Petter.

Jeg skal prøve å få tak i noen andre sine bilder, siden mine ble ræva. Jeg vil også legge til at Krifast har verdens mest creepy stemme som sier fra hvor lang tid det er igjen til bussen kommer. Når det var 5 minutter igjen, sa den fra. Jeg har jo aldri kommet borti noe slikt før, så jeg ble utrolig skremt. Haha, trodde faktisk det var noen i nærheten, så jeg trodde noen ropte noe til meg.

Dere spurte meg hvor jeg får min inspirasjon fra

Skrevet: 01.11.2009 @ 17:40
Jeg får da inspirasjon fra ting som filmer, internett og på gata, men mest av alt, kommer inspirasjonen min fra dette bladet.

028

Jeg finner inspirasjon til alt i dette bladet. Fra hår til klær, herlig. Hvis dere vil se noen av verdens største merker sine nye kolleksjoner, da er DV Man bladet for deg.
Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011
hits