CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


GUDDOMMELIG!!

Skrevet: 29.nov.2010 @ 14:34Heihei! Nå er skoledagen ferdig hvert minutt nå, så jeg tenkte jeg bare skulle avslutte med å skrive noe til dere her inne. Hvorfor ikke liksom?

Jeg er i mye bedre humør etter en helt fucka helg, og lagde meg superdeilig hjemmelagd pizza, som smakte guddommelig!! men problemet var vel egentlig at jeg ikke er i stand til å lage deig. Jeg sliter til og med med å ordne til en ferdigdeig fra peppes... Jeg suger HARDT når det gjelder baking, så om dere har noen spørsmål med noe innen matlaging, bortsett fra det dere får sett her, så foreslår jeg at dere kontakter Nora Alba eller han derre kjendiskokken fra tv3. Hellstrøm eller noe lignende. Han er jo kul. Hadde vært ganske så skeptisk på å spise maten hans ja, med tanke på at han ser ut som om en senil gammel mann.

I dag har jeg mye arbeid foran meg, og skal rydde, vaske og øve så mye som jeg mulig kan før denne franskeksamen. For å være helt ærlig er jeg egentlig i tvil om å ta den, for jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å stå.


Kjøpte du rød nese i år?

Skrevet: 27.nov.2010 @ 18:52

Etter en lang og sliten kveld, er det bare godt å slappe av.

For øyeblikket sitter jeg bare i sofaen med litt potetgull, og skal snart sette på en film, fyre opp i peisen og lage meg hjemmelaget pizza. Det er deilig med dager hvor man bare kan slappe av, og det er det helgene mine er til! Men etter en bursdagsfeiring til en kompis, alkohol i bildet og venner, er det bra en kan sitte og bare chille og ikke tenke på verden utenfor. 

Nå har jeg faktisk ikke mer å blogge om, og ikke eier jeg humør til det i dag heller. Kjøpte du rød nese i år?HELG!!!

Skrevet: 26.nov.2010 @ 14:22

Da var skoledagen endelig omme.

det er helg, og den skal brukes riktig! I dag er det bursdagsfest, og deretter skal jeg prøve å bare slappe av og ikke tenke for mye. Dette varer derimot bare til morgendagen, for da er det intens-student-modus!

Franskeksamen er rett rundt hjørnet, og nå må jeg bare gjøre mitt beste for å få en ålreit karakter. Det er mulig at det ikke går som jeg håper, men jeg må bare tro at jeg kan klare det, så skal det nok gå. Mulig at jeg får fikset datamaskinen min for fullt også, den trenger en skikkelig overhaling.
Hva skal du bruke helgen på?


Tattoo.

Skrevet: 25.nov.2010 @ 18:18


Etter en lang og slitsom skoledag, sitter jeg nå plantet godt i sofaen under dyner og pledd.

Så jeg hadde da eksamen i dag, som gikk nokså greit. Jeg ble halvveis fornøyd med karakteren, med tanke på at jeg ble så nervøs at jeg sto og bablet. Jeg skulle snakke i 10 minutter, og endte opp med å snakke i 15 minutter siden jeg absolutt skulle bable i vei.

En annen sak er en kommentar jeg fikk her om dagen. Jeg syter visst så mye at jeg er blitt en "wannabe Lars Tangen". Herregud, så koselig! Jeg har alltid hatt lyst til å være lik ham, han er jo seff forbildet mitt! Men jeg er 100 % meg selv, så ikke stå her og kall meg noe jeg ikke er. Og du leser visst ikke bloggen min engang, så hvem tror du egentlig du er? Jeg har lesere jeg og, noen som liker å lese hva jeg skriver. Så drøm videre lille venn, det skal litt mer til enn et par drittkommentarer for å få lagt ned denne bloggen. ;)

Ellers er det revyøving i kveld, noe jeg har gledet meg skikkelig til. Jeg er egentlig utslitt, og vil helst sove. Men visse ting er det verdt å holde seg våken for. Har også lekser til morgendagen som venter, så historie og politikk må gjøres! Men nå skal jeg ordne meg litt og stikke. Ha en fin kveld videre søtinger! <3
Skal forresten ta opp igjen tattoveringen. Den er litt for svak. Har du en tattovering? 


JEG HAR BLITT EN TOTAL LONER!

Skrevet: 24.nov.2010 @ 14:25

Hei. Ville bare komme innom for å si fortelle dere at jeg er midt i en muntlig eksamensøving. I morgen har jeg nemlig sosiologieksamen, og jeg endte opp med temaet kriminalitet. Ser på det som ganske heldig! Neste uke kommer derimot den siste eksamen for øyeblikket, og det er fransk muntlig. Mitt aller verste fag. Helvette.

Nå sitter jeg i historietimen uten noe spesielt å gjøre, siden jeg ikke kan ha historieprøve i morgen, pga the obvious reason, sitter jeg nå her og skribler litt ned til dere. Jeg er lei for det, men jeg har rett og slett ikke så veldig mye motivasjon for øyeblikket, og setter stor pris på dere som kommer innom for å se om jeg har oppdatert. Jeg er her, jeg har bare ikke tid akkurat nå. Pc'n har heller ikke blitt formatert enda, selv om jeg har anskaffet en ekstern harddisk. Takk til it-folka på skolen som ikke fikk til å ordne datamaskinen min. <3

Ellers har jeg blitt en total loner! Sitter inne hver dag og øver, og føler meg som en venneløs nerd. Men med en gang jeg ber om besøk, får jeg det. Thank god. Men gleder meg til alt dette er over og jeg kan sosialisere meg LITT mer enn den siste tiden. Da ses vi senere folkens, skoledagen er straks over.  <3 u! Hva har dere gjort på den siste tiden? Chanel s/s 2011.

Skrevet: 22.nov.2010 @ 10:42

Om det er et show alle burde få med seg i år, så er det denne videoen med vår/sommer kolleksjonen til Chanel. To die for. Hadde jeg vært der, er jeg hundre prosent sikker på at jeg hadde begynt å grine av glede....hehe.Men se den, bli påvirket og forgud. Det er jo tross alt Chanel det er snakk om. <3


Kiiiiiiiiiina

Skrevet: 21.nov.2010 @ 22:16

Hahaha, beklager!


Nå har jo ikke jeg oppdatert siden fredag, og jeg må innrømme at jeg har hatt mine sjanser til å skrive noe her inne. Til neste uke kommer flere outfits, thank god. Har ikke blogget outfit på alt for lenge, og trenger virkelig å få gjort noe med denne bloggen. Den har blitt statistikk roadkill. Oh the joy.

Helgen derimot, har vært hyggelig! På fredag tok jeg en kaffe med Ylva og maxpower, noe som endte med en ny avtale. Herlig kveld ute, og danset så sykt mye! Utrolig hva et par øl og god musikk kan gjøre med humøret. 

I går, våknet jeg jo selvsagt sent, men klarte likevel å dra meg ut for å se meg litt om, og fortsatte dagen på en kinarestaurant. Lenge siden jeg har spist kinamat, og tror det blir en stund til neste gang. Det er så mye som skjer på dette lille stedet for tiden. 6-etasjes kjøpesenter, nye restauranter, hva annet trenger man? Jeg spiste vårruller, kylling og deretter Lyche til dessert. Jeg er for kresen til å gå på kina restaurant. Hvertfall uten å vite hva jeg har lyst på!

Lychefrukten blir visst kallt kjærlighetsfrukt i Kina, men jeg har aldri smakt noe så likt parfyme før. wow.Snakk om å være på bærtur liksom. Hva spiser du helst på kinarestaurant?

J'adore Lanvin.

Skrevet: 19.nov.2010 @ 14:09
Foto_Modeman.

Bare jeg som sliter?

Skrevet: 18.nov.2010 @ 23:59Hei dere! Nok en travel dag, med masse å gjøre. Haha, neida, bare tuller. 

Etter gårsdagens revyøving, la jeg meg stuptrøtt i senga og sovnet. Dessverre hadde jeg religionprøve i dag, som gikk ekstremt dårlig, men det er heldigvis noe jeg kan ordne på litt senere. Etter skoletid var det rett på butikkene for å finne en kjole til Guri, og deretter klær til onkel. Fant mye fint, og det var en morsom dag.

Jeg har heller ikke fått fikset datamaskinen enda, så nå gir jeg snart opp. Men faen heller da, må få kjøpt meg en til helgen. Det kan jo ikke være mulig at det skal være slik? Men shit au, sånn er vel livet iblant. Men jeg ....vet ærlig talt ikke hva jeg skal skrive her. Jeg ville vel bare komme inn her og si beklager for at jeg blogger så lite for tiden. Men det tar meg jo nær en halvtime å komme meg inn på blogg.no. Så det er ikke den største motivasjonen til å blogge, for å si det slik.
Skal skrive mer til dere i morgen, kommer nok hvertfall et tidlig innlegg, så kom innom bloggen om dere er interessert! Så får vi se om det blir noe mer utover kvelden. Vi snakkes, skal poste før klokken blir 12, see ya!


Bare jeg som sliter iblant?


Jeg blir så frustrert!

Skrevet: 17.nov.2010 @ 14:06


Er det virkelig mulig å gjøre noe så idiotisk som å rote til hele systemet på pc'n? Jeg har klart bytte plasser og lignende på diverse ting inne på de lokale filene. Ting som skulle ha fått være i fred. Men neida. Jeg trenger jo litt mer plass på disken, så da tester jeg da. Nå har jeg ødelagt alt! Jeg trenger en ekstern harddisk. ASAP!!!

Over til noe liknende, så funker det bare så vidt å se youtube filmer, til og med det funker bare iblant...Filmer og serier på nettet kan jeg bare glemme, og til min store frustrasjon tar det 50 år å laste inn en jævla nettside, og med mindre jeg klarer å få tak i en ekstern harddisk i den nærmeste fremtid, er jeg scrued. Da snakker vi skolearbeid, eksamen, og bloggen egentlig. Får ikke gjort en dritt i polyvore, som betyr null Cosmo Trend-innlegg akkurat nå. Noe som jeg hadde tenkt å lage nå. Neinei, får bare øve på religionsprøve da. I die. Noen andre som har hatt et lignende problem?
Ekstremt morsomt!

Skrevet: 16.nov.2010 @ 10:16

 

Ja... Okei, data. It's on.

Gårsdagen var veldig slitsom i lengden, men alt i alt føltes det godt å være på skolen til rett tid, og ha det morsomt med venner etter og under skoletid. Men da klokken nærmet seg 7, kom jeg på at det var revyskriving i går! Heldigvis fant jeg meg skyss, og kom meg oppover på null komma niks. 

Skal innrømme at det å jobbe sammen med de andre på den måten er ekstremt morsomt! Det var så mange bra mennesker, og mange gode idéer, så jeg har ingen tvil om at dette blir bra! Ellers fikk jeg jo ikke noe søvn, natt til i går. Noe som resulterte i en sliten Adrian kom på skolen til rett tid, med et litt mer søvnig blikk enn vanlig. 


Bare noen gamle outfits, så dette ikke blir et helt jævlig innlegg......

Heldigvis for meg, gikk skoledagen som smurt! Tror jeg da... jeg husker virkelig ikke så mye av den. Etter skoletid derimot vandret jeg rundt i kulden med Tonje og Aina, før vi til slutt kom oss frem til bakeriet for å spise lunsj. På slutten av dagen krøp jeg inn under dyna og så på sex and the city. Gud som jeg elsker serien og filmene!! <3 

Btw, dataen min er så fucka nå, at jeg ikke får overført bilder fra kameraet mitt engang! Guud, hvordan skal bloggen bli om det ikke skjer?.... Oh wait, stemmer det. Det heter sommeren 2010!!!! Om det skjer igjen, tar jeg selvmord. NAAAATTA!

Verdens minste lille sinnatagg!

Skrevet: 15.nov.2010 @ 10:49Wow......

Then I'll be on top of the world.

Skrevet: 14.nov.2010 @ 22:54

Kan ikke si at det overasker meg at jeg blogger så sent.

Har dessverre ikke så mye å si nå, siden det eneste jeg har foretatt meg i dag, er vel egentlig sex and the city episoder. Vel.. det er vel ikke det eneste jeg har gjort på. I tillegg til å ligge å slappe av og bare prøvd å få vekk den siste delen av syken, har jeg tenkt en del, og bestemt meg for at det er visse ting jeg bare burde ta med ro. Jeg hisser meg opp over en liten detalj, og jeg ødelegger bare for meg selv. Missforstå meg rett, jeg viser det ikke sånn uten videre. Jeg tenker bare veldig mye over det, og det går bare utover meg og ingen andre. Jeg distraherer meg selv på en måte. Det er litt vanskelig å forklare, men jeg prøver hverfall å være ærlig.En annen ting jeg kan fortelle, er at jeg sakte, men sikkert føler meg mer som meg selv igjen. Det er en herlig følelse å kjenne at jeg begynner å få kontrollen over livet mitt igjen. Jeg er ikke helt der enda, men jeg har på følelsen av at det ikke er lenge til. Then I'll be on top of the world. Again. ;)

Sommer og sol!

Skrevet: 13.nov.2010 @ 20:22

Kan virkelig ikke begynne å forklare hvor mye jeg setter pris på helgene mine!

Denne helgen har jeg ikke planlagt noe spesielt, så jeg sitter inne og nyter hvert eneste minutt jeg har med helg. Bortsett fra en liten gåtur, har jeg holdt meg inne. Er fortsatt syk, og kjenner at jeg er for varm av feber til å bedrive noe som kan slite meg ut. Tross alt, da gjør jeg jo alt bare verre. Dessverre kan jeg ikke møte opp på tacokveld med noen venner, og jeg blir rett og slett liggende her resten av kvelden.

I morgen derimot, har jeg planlagt å være med på mitt første revymøte, noe jeg er alt for sent ute til. De har hatt mange øvinger uten meg, og jeg har blitt spurt om og om igjen om jeg i det hele tatt tenker på å delta. Det er jo noe jeg virkelig ikke har lyst å gå glipp av, så forhåpentligvis får jeg deltatt mer fremover. Det er jo tross alt avgangsåret mitt, og jeg må jo ha noe å finne på, ellers blir det fort veldig kjedelig her på dette lille stedet. 


Åh, som jeg savner sommer og sol!


Hva med deg?


Hey dude, you know what time it is?

Skrevet: 12.nov.2010 @ 17:20
God dag alle søte og snille lesere!


Dagen startet med skoletid, så klart, og nå begynner snart mine to siste timer på fredag før helg, altså norsk. Jeg er ekstatisk for at det er helg om bare to små timer, selv om jeg har på følelsen av at de kommer til å gå veldig treigt.

Gårsdagen tilbragte jeg med søte Katerina, som møtte meg for å sjekke ut den nye butikken. Hun måtte selvsagt klage på at jeg er så treig, når hun ÅPENBART var sein selv, bitch please!

Uansett, så skrev jeg dette på skolen, men jeg hadde ikke tid nok til å publisere det før timen startet på igjen, så da ble det bare til at jeg lagret det i utkastboksen, og skrev ferdig nå. Skulle forresten ta noen outfitbilder i dag, men det ble dessverre ikke noe av, pga at det ble så fort mørkt. Egentlig ganske synd, med tanke på jeg faktisk går med! Men jeg skal ta noen bilder senere, om jeg får gjort det. Vi snakkes da herligheter, ha en fortsatt fin fredag!

Noen som skal ut i helgen? 


DRESSMANN.

Skrevet: 11.nov.2010 @ 16:13Da stikker jeg straks på åpningen av en ny dressmannbutikk i butikksenteret, kanskje finner jeg noen skatter. Har hørt rykter om at det planlegges å kanskje bli bygd et 6-etasjes kjøpesenter 2 hus unna meg, noen av dere herfra som har hørt noe om det? Høres jo veldig interessant ut, og kanskje det blir noe bra!


Hva er din favorittbutikk?


PAMPERING.

Skrevet: 11.nov.2010 @ 13:53

Heihei søtinger! Ville bare gå en tur innom og takke for alle søte kommentarer dere kommer med for tiden, blir så glad når jeg får en kommentar av noen som faktisk har lest innlegget, istedenfor "fin blogg".

For øyeblikket har jeg politikk og menneskerettigheter, men om en halvtimes tid er vi ferdige. Dagen har gått veldig bra, selv om jeg fant ut at jeg har 76 sider å lese på til mediaprøve i morgen. Men det får så være, jeg får øve når jeg kommer hjem en gang. Akkurat i dag, skal jeg dusje, ordne meg, prøve å kle meg i noe som ikke omhandler joggebukse, uggs, caps og nikegenser. Skal bli herlig å føle meg mer som meg selv igjen. Dere vet, når jeg faktisk ikke har fullt skjegg fordi jeg ikke gidder å barbere meg.

Skal dessuten ha pleiekveld i dag, hvor ansiktsmaske, hårkur og noe annet står for tur. Jeg trenger litt pampering, og det nå! Også må jeg rydde da. Men kom på at jeg om ikke så lenge skal ta å skrive opp litt av hva jeg ønsker meg til jul, så kanskje de som er i tvil, kan gå inn her og se om de finner noe som passer smaken, og kanskje baken. Usj, tenkte koffert nå, men jeg skrev det seff ned for at det rimer da, obv!
Bruker du å ha slike kosekvelder? <3


DAGENS HAPPYTIME!!

Skrevet: 10.nov.2010 @ 23:03

Siden jeg sovnet på sofaen i 3 tiden i dag, og siklet som en slaktergris på rømmen, skal dere få et litt lengre innlegg nå.

Okei, dagens happytime! Kommer hjem fra skolen, har ingen smaksløker, kjenner maten skraper meg ned halsen. NAM! Anyhoe, jeg spør pappa om når jeg skal til legen. "Neeei, ehm.... hun turnuslegen som er der sa du skulle vente et par dager for å se om du blir bedre før du kommer" ....................ARE YOU SHITTIN' ME?!


Criss Darren @ Glee - Teenage dream.

Gud, hvorfor finnes det så mange inkompetente folk i verden? Jeg har hatt halsbetennelse 1-2 ganger i året siden jeg var 13, og hver eneste gang får jeg den samme medisinen. Og jeg har virus, det er jeg hundre prosent sikker på. Jeg får alltid virus i halsen.

Men jeg overlever. Jeg har Ibux, my one and only. Trenger bare det og vann jeg. Så det så. Stygge turnusleger.  Ellers så har jeg sett gossip girl, one tree hill og glee! Men snart skal jeg se no ordinary family og 90210. Takk og lov for at det er denne tiden i uka. Ellers hadde jeg bare ligget her da. Og siklet........


Dere kan virkelig ikke forvente noen helt greie bilder av meg for øyeblikket, jeg føler meg som en dass, og går med wesc...................Wesc liksom. Kunne like godt ha gått rundt i baggy klær, men det tviler jeg nok på at kommer til å skje.


Likte du sangen?


Rabies er ikke bare for hunder.

Skrevet: 10.nov.2010 @ 09:55Da var det skoletid, og første på listen er engelsk. Prøver å nyte min yndlings vitamin well, men det er ikke nøyaktig så lett å drikke noe når man har vondt i halsen, er tett i nesen og ikke kjenner noe i nærheten av det som kan kalles smak. 

Det er ikke garantert at jeg blogger stort mer enn dette i dag, med tanke på at jeg skal sove når jeg kommer hjem. Og når sier sove, så vil jeg vel ligne på noe sånt som en hollandsk uteligger, mens jeg ligger der og sikler ned hele senga. GO SJUKDOM!


Blir du fort syk?


Ærlig talt folkens.

Skrevet: 09.nov.2010 @ 21:22

Vurderer å slette visse folk fra vennelista her på blogg.no.

Altså, jeg har hatt blogg i rundt 2,5 år, og er fornøyd med plasseringen jeg har, og har ikke verdens største behov for å bli en storblogger. Men come on, er det virkelig mulig å synke så lavt at man må begynne å slenge ut idiotiske rykter om at Voe hadde sex med en franskmann eller italiener eller hva faen det var i USA? Sorry mac, jeg blir bare rimelig lei av å se bloggere som skal rive ned hverandre. Voe er kanskje en offentlig figur, og de fleste vet hvem hun er, men hun har tross alt rett til et privatliv hun også.

Skjønner ikke at visse gidder å ta seg bryet til å bryte ned andre via nettet. HERREGUD, si det til ansiktet hennes da, om det er så viktig. Ikke legg det ut på et nettsted for å ødelegge ryktet hennes som den good girl'n hun legger seg frem til å være. 

Og jeg kommer ikke til å legge ut navnet deres her heller, og jeg ser på det som idiotisk å sitte å skrive om andre bare for å bryte dem ned på den måten. er livet deres virkelig så lite interessant å skrive om at dere velger å skrive om at foreksempel Ida Wulff er en nymfo? (ta det med ro, det er bare et eksempel)

Legg det bak dere. Dette er derimot bare ett av eksemplene, og jeg har på følelsen av at det kommer et lite comeback, og det forstår jeg. Er ikke meningen å avsløre hvem det er som har skrevet det isåfall, bare så det er sagt. Vil bare at denne uendelige kranglingen om hvem som fortjener hva, hvem som har hatt seg med hvem, og hvem som er hva skal slutte. Og for å illustrere dette på en helt perfekt måte, hør på disse visdomsordene fra en ekte profet! Eller hva med denne?

 

Herregud, jeg elsker å blogge! <3Hva mener du? 


EDIT - Dette er rett og slett bare ett av eksemplene på hva som har kommet ut den siste tiden, og det er det nyeste, og derfor valgte jeg dette, that's it.

FLAUT

Skrevet: 09.nov.2010 @ 19:25Hei dere! Dagen har gått som smurt, og jeg kom hjem til en ny ovn her oppe på loftet. Thank god, blir litt enklere enn å slepe en vedsekk opp hit annenhver dag!

Jeg har forresten gjort min største flause i hele mitt liv. Okei, dere skal få vite det. Så jeg sa at jeg hadde eksamen på fredag. Vel...det viser seg at jeg ikke har eksamen før i slutten av november. Jeg har pugget på en eksamen som jeg trodde var på fredag. Alt jeg klarte å gjøre da jeg fant det ut var å stirre. Rett frem. Helt sjokkert. Deretter, hoppet jeg praktisk talt i været og jublet for alle penga. HERREGUD, årets fail!!!


Hva er det dummeste du noen gang har gjort?


Å nei....

Skrevet: 09.nov.2010 @ 12:45

Holy mother.

Jeg visste det måtte skje. Hvert eneste år kommer det. Jeg har nok en gang fått halsbetennelse. Irriterende. Men likevel sitter jeg på skolebenken og har timer og tar prøver. Herlighet, så morsomt det er å sitte i et stille klasserom og snufse hvert 5 sekund. 


Far east movement feat. the Cataracs & Dev - Like a G6.

Over til andre ting. Jeg har dagsplanen min klar. Først skal jeg ta meg en tur på diverse butikker for å hamstre. Noe dere vil få se senere. Deretter skal jeg låse meg inn på loftet og pugge til eksamen. Hater dette! Men det må gjøres, så det får bare være. 


Beklager, gammelt bilde, skal ordne nye i dag!

I helgen blir det dessuten noe annet å tenke på, siden det er revyhelg, og for første gang, kan jeg være med på øving! Jeg har rett og slett ikke hatt tid. Mellom å øve til fransk og sosiologi, prøver og innleveringer, har jeg enkelt og greit vært opptatt! Men nå skal det bli litt morsomt fremover, jeg må bare bli ferdig først! Selv har jeg på følelsen at jeg får laveste karakter på minst en av dem, eller kanskje ingen i det hele tatt. Uansett hvor mye jeg øver, kommer jeg aldri til å lære meg fransk, og det er bare noe jeg må akseptere. men jeg skal fortsatt prøve.

Har du vært med på en revy før?


ANALEIGH TIPTON!

Skrevet: 08.nov.2010 @ 20:14

Her om dagen, satt jeg og så på en av mine all time yndlingsserier. America's next top model.

Ja, jeg vet det. Men jeg har fulgt med siden første sesong, og synes fortsatt det er like awesome. Litt rart når jeg er gutt da, men herregud så mye drama det er! Uansett, så begynte jeg å tenke på en av de tidligere deltakerne. Hun heter så mye som Analeigh Tipton og er min soleklare favoritt gjennom alle sesongene. Søteste fred-elskende Analeigh. <3

Dere kan ha sett henne på the big bang theory, der hun spiller seg selv i den episoden der Raj og Howard leter etter ANTM-huset. Hvis dere har fulgt med på kunstløp, så var hun en ganske populær deltager da hun var yngre. Hun har også blitt rekruttert av et "modelbyrå", dette var før ANTM. Og på serien, fortalte hun om hvordan det var å nesten bli kidnappet av en arabisk prins til å bli hans kone.For å være ærlig, vet jeg ikke heeelt hvorfor jeg skriver dette innlegget, men jeg kom bare på det i farten, og hadde ikke så mye å skrive om. Men bare se så vakker hun er! Hun er også fredelskende, og har den søteste oppførselen jeg har sett! Hun er faktisk model og skuespiller. Men hvem er ikke det i USA for tiden da?

Men nå skal jeg avslutte dette innlegget. Jeg må nemlig på butikken for å kjøpe litt hjerneføde, siden det er intens øving på gang. Offf, jeg kommer til å stryke med, hater fransk. Hater det, hater det, hater det!


Ser du ANTM? Hva synes du om Analeigh Tipton?


Michael Kors trimmed Parka.

Skrevet: 08.nov.2010 @ 14:10Michael Kors Trimmed Parka

Jeg har så lyst på denne parkaen fra Michael Kors. De har den også i kamelfarge, men den finner jeg ikke på nettet. Men samtidig som jeg sikler over den, får jeg litt dårlig samvittighet, med tanke på at det er ekte kaninpels. Men fortsatt, jeg vil ha den.

Om du vil se den i kamel, kan du trykke her.

Kamel eller oliven?


"I am sorry to skuff you"

Skrevet: 08.nov.2010 @ 11:37

Haha, enkelte ganger får jeg ikke nok av charterfeber.

Men andre ganger, når jeg ser irriterende mennesker som noen av deltakerne, da får jeg veldig lyst til å skifte kanal. Men hva annet kan en ta seg til på en kveld hvor man har lite å gjøre? Det blir jo liksom dette eller.........nei, jeg hakke peiling. SÅ lite alternativ har jeg liksom.

Ellers er jeg på skolen og venter på at neste time skal begynne, så jeg kan entre klasserommet. Hater virkelig å komme for sent, selv om jeg gjør det alt for ofte. Det blir ikke så bra dette fraværet mitt, men jeg prøver hvertfall. Ingen kan si noe på det. Men skal faktisk sjekke ut noen muligheter, så jeg skal klare å sovne til en mer passelig tid, så jeg kommer meg opp til rett tid! Er jo det viktigste, right?


Sorry, må nok ta noen nye bilder snart, tror jeg har gått tom!

Don't skuff me, do yuw watch charterfeber?


Robot som kan synge og danse lanseres nå!

Skrevet: 07.nov.2010 @ 17:11


Jeg raste nettopp gjennom en rekke bloggere i sted, for å finne noe interessant å lese på. Og det ble helt klart interessant, for å si det slik!


Gjennom en av mine faste bloggere Foki, som er en svensk blogger, som skriver veldig mye om asiatiske duppeditter, kom jeg over et innlegg om en japansk robot som kan danse og synge! Hvor sick er ikke det?


FOTO_news_cnet.com

Roboten ser jo så menneskelig ut at det er skummelt, og danser i filmen under med et japansk dansecrew. Må bare innrømme at danserne i Japan ikke imponerer, men så er det ikke dem jeg skulle skrive om heller. 

Så jeg gjorde litt research, og fant ut at denne girlbot'n er Japans nye supermodel, og skal delta på japan fashionweek! Fant også ut at de skal ha 200 000 for en robot som dette, men det spiller jo ingen rolle. Hvem vil vel ha denne på rommet sitt om natten?

Hun kan også uttrykke følelser, og smiler og blunker som et menneske. Det sies også at denne roboten vil til slutt klare å gå blant oss mennesker, når de får roet ned lyden på motorene.


Her får man se henne gå og bevege seg. Legg merke til lyden.


Og her kan dere se henne danse og synge :)


Hva er din mening om saken?


OUTFIT.

Skrevet: 06.nov.2010 @ 20:33

Heihei! For en fantastisk lørdag det har vært. Selv om jeg sto opp klokken to, fikk jeg likevel mye ut av dagen, og det er jo bare supert!

I går kveld, bestemte jeg meg for å fyre opp i peisen, og tenne masse lys, så det ble mildt sagt koselig her oppe! Det var bare så herlig å slappe av helt alene, med pelspledd og dyne, med et varmt loft. Åhh, så herlig! Jeg legger merke til at jeg har fått så mange hyggelige lesere! Det er så koselig med mange fine kommentarer, og hvertfall når dere leser innleggene mine. Elsker dere! <3
Ellers har jeg vært på besøk hos kjære Therese og Torgeir med Linda i dag. Villemo og Marcus kom også innom, så det ble et riktig morsomt lite selskap. Lille Marvin blir bare søtere og søtere for hver dag som går. :)


Bukse - Zara, flanell - weekday.

Så ble det et lite outfit i dag da, eller som ølløv jenta sier. ÆUFITT <3. Men nå står smallville for tur, og deretter bursdagselskap til kjære Eli! For en fin helg dette viste seg å være! Øve skal jeg gjøre i morgen, men akkurat nå trenger jeg en god kveld med venner og kjære. Ha en fin lørdagskveld søtinger!


Hva synes du om den nye weekdayflanellen min?


Rihanna - S&M

Skrevet: 05.nov.2010 @ 23:11Sangen er heftig, er du enig?

Hvorfor ikke legge meg til i bloglovin' mens du er i gang?

bloglovin

The fashionable ones survive!!

Skrevet: 05.nov.2010 @ 21:14

Bare så dere vet det, så tilbringer jeg fredagskvelden med å nipugge til muntlig franskeksamen som er om en ukes tid. Etter det har jeg bare en muntlig sosiologieksamen og en skriftlig franskeksamen. OFF! Dette liv...

Men midt i dette styret, begynner jeg å lese blogger. Hvorfor? Nei, jeg har virkelig ikke peiling. Men da kommer jeg jo selvsagt over youtubefilmer, som leder til andre youtubefilmer. Som ledet meg til en fall/winter kolleksjon uten like. Jeg forelsket meg i alle kreasjonene, og hvert eneste plagg skulle hørt hjemme i min garderobe. Designeren bak kolleksjonen er ingen ringere enn den selveste;


Michael Kors så klart!!
Alle bilder fra style.com

Jeg kommer ikke over hvor briliant denne kolleksjonen er! Hvert eneste plagg er noe jeg kunne sett for meg å gå rundt i. Hadde jeg vært kledd fra topp til tå i Michael Kors, hadde ikke det gjort meg noe heller. Jeg vil ha alt! Beltene, jakkene, buksene, skoene, gensere, skjorter og hvertfall halsene. Halsene er favorittene mine, og er veldig dramatiske og helt klart fantastiske for denne julen. Vi går nok inn i en iskald vinter uten like, og med en hals fra Michael Kors, skal jeg ikke fryse like mye som dere andre. hihi, the fashionable ones survive!!


Hva synes du om Michael Kors høst- og vinterkolleksjon? 


Deprimerende.

Skrevet: 04.nov.2010 @ 21:52

Ta det med ro, jeg har det bra. 

Etter gårsdagens innlegg, strømmet det på venner og bekjente som ville vite om noe var galt og hva som hadde skjedd. Egentlig, så har det vel ikke skjedd noe stort, men i det siste har jeg følt meg så feil. Jeg er bare nedbrutt, og har bare følt at alt har gått galt, og at det ikke skjer meg noe bra for tiden. Sånn har jeg vel egentlig følt meg en stund. Men det går nok over til slutt. Det håper jeg av hele mitt hjerte.

Som sagt, var gårsdagen jævlig slitsom å komme seg gjennom. men jeg tok initiativ, dro på meg skoene og gikk ned til butikken og kjøpte meg masse digg. Sjokolade, potetgull og brus. Ikke noe annet er bedre enn det på en dag som i går.  Misset forresten skolen i dag også, og fraværet mitt er blitt ganske så høyt. det bekymrer meg noe helt jævlig, men jeg prøver å endre på det! Det er bare blitt så vanskelig for meg å stå opp for tiden. Jeg trenger mye mer søvn enn jeg brukte, og i tillegg til det er jeg så B-menneske at jeg aldri klarer å sovne før midt på natten! Men nå skal det bli andre boller, og hvis jeg ikke klarer å endre på det, skal jeg faen meg dra ræva mi til en spesialist for litt hjelp! Tro det eller ei, men man blir jævlig oppgitt av å våkne opp klokken halv 3 og komme på at man har misset hele skoledagen! Men nå må jeg skrive oppgave i historie før jeg legger meg, skal leveres inn til midnatt!!!Fuck off.

Skrevet: 03.nov.2010 @ 20:37


Det eneste som strømmer gjennom hodet mitt akkurat nå er; du er ikke bra nok.

Vi slår ned på oss selv på de hardeste måter. Om vi ikke er så talentfulle som det folk tror. Om vi gjør det dårlig på skolen.  Om vi slåss. Om vi gjør noe feil. Dette er alt naturlig, men hva faen er vitsen i det? 

Akkurat nå er jeg på det punktet at livet mitt føles som en grusom spøk. At noen bare leker med meg for å se hvor det hele vil ende, når jeg vil knekke. Men jeg gidder ikke mer. Jeg kommer nok ikke til å prøve å gjøre en innsats på veldig lenge. Det slutter nå.

Cosmo Trend - Høst.

Skrevet: 02.nov.2010 @ 22:08
Bukse - Cheap Monday.
Skjorte - Weekday.
Boots - All saints.
Bag - Burberry Prorsum (og min nye besettelse....) 
Hansker - Paul Smith. 


Like or dislike? 


Kjærlighet.

Skrevet: 02.nov.2010 @ 18:38

luften svinner, hjertet brister. Leppene blir tørrere. Jeg ser deg, hvordan du egentlig er. Ser følelsene dine, ser hjertet ditt. Det knekker meg. Det brekker meg. Jeg kjenner tilværelsen din hvor enn jeg går, hva enn jeg gjør. Det forstyrrer meg, det forfører meg.

Dagene blir kortere, luften blir tynnere. Alt virker hjerteskjærende, alt kjennes øde. Et nytt liv, en ny snart. Månen stiger, solen synker, hjertet brister og du frister. Vi fører hendene sammen, kjenner lysten stige, hjertet flyve. Håret reiser. Du sveiser, kjenner kjærligheten strømme, som aldri før. Innerst inne vet du det godt selv. Vi hører sammen, du og jeg. Gjennom skyene, over havet, forbi fjellene. Der finner du meg. På et lite sted som verden glemte. Et sted hvor alle sjelene svinner henn, av å kjenne en kjærlighet så sterk som den. I alle år, er det her vi står, du og jeg. Ingen annen vei enn den foran deg. Følg den, sterkere blir det, desto nærmere du kommer, som varmen fra solen. Kreftene tømmes, jeg kjenner du er nær. Tiden er inne. 


MR. PINKY.

Skrevet: 01.nov.2010 @ 18:24

Haha, jeg dør av meg selv nå!

Jeg er så rosa nå, at jeg ikke eier et gram av selvtillit. Jeg ler så ufattelig mye når jeg ser mitt eget speilbilde, at jeg så vidt klarer å stå på egne bein!  

Dere skjønner, i går, på den kjedeligste dagen i uka, var det brun og blid dag, og lille jeg tenkte at; Pft, så klart klarer jeg 25 minutter uten noen problemer. Men mens jeg ligger der i solsengen, kommer jeg på at jeg ikke har solkrem, og har ikke tatt sol på flere måneder. Da jeg til slutt kommer ut, ser jeg mitt eget speilbilde, og brøt nesten sammen i tårer. En av de få tingene jeg har gjort siden i går, har vært å sitte i sofaen og se på den sjokkrosa magen min. Haha, åh gud. 

Noen ganger trenger jeg virkelig å tenke litt mer over hva jeg gjør, så kanskje jeg slipper å bli like rosa som merket til blogg.no. Ja, det er faktisk så ille, til dere som lurer på det. Skal legge inn noen bilder her senere. Blir du ofte solbrent?

Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
hits