CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


The last day of 2009

Skrevet: 31.des.2009 @ 18:19
Da var dagen her for å være takknemlig for dette året, og tenke på hva alt 2010 bringer oss.

dette har vært et år med prøvelser, et år med masse overraskelser, gode og de mindre gode. Dette året skal jeg huske resten av mitt liv, og jeg vet akkurat hva jeg skal gjøre for å feire 2009 med stil. Jeg skal være med familien. Jeg skal til brodern snart og spise mat sammen med familien hans, min søster og noen nære venner av dem. Sånn skal jeg avslutte 2009. På en verdig måte. Haha, jeg bare kødder! Jeg skal så klart dit og spise, men kvelden min skal avsluttes på samme måte som i fjor. Jeg tror dere skjønner det når dere ser disse bildene.Jeg er så glad for at jeg ikke ble dårlig i fjor. Får håpe det blir likt i kveld, og at vi IKKE avslutter kvelden med slåsskamper som sist.


Savner litt den looken.

Men en ting er sikkert. Hvis jeg blir truffet av en rakett i år også(!) da gir jeg fullstendig opp nyttårsfeiring!. Når både skjorte og chino ble ødelagt, så setter det virkelig en demper på feiringen. men no worries, vi klarte oss godt etter det, la oss bare håpe på at klærne jeg har på meg i dag ikke blir ødelagt.

La oss også håpe at ett ekkelt kvinnfolk som har rotet med så og si alle på hele festen, kommer og setter seg på fanget mitt, kysser meg og sier "er det det beste du kan?". Unnskyld meg, men hadde jeg villet kjent spytt fra 5 forskjellige personer, inkludert hennes eget, hadde jeg vel gått rundt og råklinet med dem selv.

La oss gå ut av dette året uten noen bekymringer, og la meg si dette for siste gang. La oss vise alle hva det betyr å feste som om det er 2009! 1999 er så ut.

Mens jeg er i gang, kan jeg liste opp noen av mine nyttårsforsetter.
-Jeg skal begynne å trene igjen, dette visste dere nok.
-Jeg skal kutte ned på røyken, for så å slutte helt.
-Jeg skal få denne bloggen ut av det sorte hullet den ligger i.
-Jeg skal bli en bedre blogger, skrive mer så dere har mer å lese.
-Jeg skal klare å ordne noen utrolig kule konkurranser til dere.
-Jeg skal gjøre det bedre på skolen.
-Jeg skal ta mange sjanser, man oppnår ingenting av å holde seg i ro hele tiden.
-Jeg skal spare.
-Jeg skal spandere en sydentur på meg selv til slutt.
-Jeg skal få meg en jobb.
-Jeg skal tilbringe mer tid i tigerstaden.

Nå vet dere hva livet mitt i 2010 skal handle om. Godt nyttår dere! Vi snakkes i 2010.

Takk til alle dere herlige mennesker som leser bloggen min, og kommenterer, uansett om det er positivt eller negativt. Jeg gleder meg til å blogge for dere i 2010. Ha en fantastisk kveld, det fortjener vi alle!

Tidenes søteste unge.

Skrevet: 30.des.2009 @ 18:03


er'n ikke søt?

Vogue barn.

Skrevet: 30.des.2009 @ 17:27


Elsker konseptet, får se om det kommer noe mer om dette senere.

PS, til de få som ikke skjønte det, dette er ikke noe barna skal lese, dette er for voksne, hello mr. obvious.

Så mange kjendiser i en film, kan enten bli en skandale, eller en suksess.

Skrevet: 30.des.2009 @ 17:06
Jeg gleder meg!

stupid ass part 2.

Skrevet: 30.des.2009 @ 16:23
dumb part II.

stupid ass.

Skrevet: 30.des.2009 @ 16:21
dumb.

Inspo

Skrevet: 30.des.2009 @ 16:06
lookbookdotnu:
PASSION PIT
Denny Wenny @ Lookbook

Perfeksjon

Skrevet: 29.des.2009 @ 22:43

Slankekrigen? I've done that!

Skrevet: 29.des.2009 @ 20:40
Nå sitter jeg og ser på slankekrigen, jeg elsker det showet. Sist jeg så det, var det noen som hadde gått ned så og så mye, og det eneste jeg kunne tenke på var "hm, jeg har gått ned mer enn det". Jeg må innrømme at det er helt fantastisk å kunne si noe sånt. Det høres kanskje dumt ut for andre, men jeg føler meg sterk når innser at jeg har gjort noe som mange ikke klarer, og det syns jeg at jeg bør få lov til å være stolt av, ikke sant? Eller er jeg helt på jordet? kanskje det..

Men hver gang jeg ser den serien, begynner jeg å tenke på at jeg må begynne å trene igjen, kanskje jeg bør. Jeg er så feit lixx. Neida, men jeg kunne sett for meg å miste noen kilo, og bygge litt. Jeg skal ALDRI bli steroiddumbass, NEVER. Men jeg kunne godt tenkt meg å bli litt strammere her og der.


Bildet måtte fjernes.


Men nå skal jeg ut og møte Lina, ha en fin dag!


Trener du?

Kill me. srsly.

Skrevet: 29.des.2009 @ 20:34
Her sitter jeg på rommet mitt, mens peisen varmer meg, sakte men sikkert.Det er godt å være hjemme, men samtidig vil jeg bare reise bort et eller annet sted. Men for å gjøre det må jeg jo ha penger, noe jeg har lite av for tiden, hersens jul! Neida. Joda. Jeg elsker julen, og så og si alt som har med julen å gjøre, men snøen og kulden? Det er nok ikke noe for meg nei. Jeg vil ned til Oslo nå. Jeg trenger en jobb. Det er en av tingene som ikke er så bra med Molde, man finner ikke så mange jobber for unge. Man kan alltid finne jobber for de som har en høyere utdanning, som klinisk psykolog, fylkeslege, pedagogiske ledere og daglige ledere på butikker og lignende, men en enkel jobb i en klesbutikk, eller noen slags butikk for den saks skyld? nei. Det er sjeldent.Ekkel sveis på meg as. Jaja, får bare være.

Hvis dere hører på sangen som ligger over, så er den også fra glee, sorry for det, men jeg liker dem så godt! Genial serie. Jeg skal legge ut mine yndlingstracks fra serien senere i kveld eller noe.

har dere jobb?

Supra Skytop II vår 2010.

Skrevet: 29.des.2009 @ 04:01
complex-sky2Sykt freshe, kommer muligens ut i butikkene i januar.

Inspo

Skrevet: 29.des.2009 @ 03:46

Make me rock forever

Skrevet: 27.des.2009 @ 15:36
Dagen går bare til å sitte foran tv'n med toast og cola, for en jul. Jeg er ikke den største fan av julemat, men det er godt iblant.

Jeg sitter faktisk og ser på camp rock nå, den filmen er egentlig ikke så ille. Jeg har en tendens til å få sanger fra slike filmer på hjernen, så de sitter fast der i flere måneder av gangen. Akkurat nå spiller de hasta la vista, beaten på den sangen er faktisk litt bra. Og jeg digger hun ene jenta som er med der, selv om jeg aldri klarer å huske hva hun heter. Hun er uansett rå da.

Må si det er deilig å fyre opp i ovnen min, og bare sitte her i klær som man bare kan bruke om sommeren. Jeg trenger aldri pakke vekk sommerklær osv, siden jeg bruker shorts inne om vinteren, bare for å ha noe på meg siden det er så varmt. Jeg vet ikke hva jeg skal ta meg til i dag egentlig. Skulle egentlig gjøre noe annet med håret mitt, og farge litt av hvert, klippe vekk det slitte osv, men det ble visst ikke noe av, eller?


Lise er søøt!

Men nå skal jeg nyte resten av dagen, kanskje jeg skal ut en tur! Dere nyter vel det å høre om mine morsomme hverdager tenker jeg, aaalt det jeg finner på for tiden. Ehem .. ja. Nei.

Hva opptar dere i dag?

Hjemme fra søskenbarnfest.

Skrevet: 27.des.2009 @ 01:58
Da var jeg hjemme etter en lang kveld med familie. Veldig koselig å møte alle sammen igjen, har jo ikke sett flere av dem på 1 år! Vi har det alltid morsomt sammen, siden så mange diskuterer, drikker seg drita og stikker ut på byen. Jeg stikker vanligvis ikke ut på byen, siden det er 20 års, men uansett er det like morsomt hver gang. Jeg ser heller ikke vitsen i å prøve å komme meg inn, siden jeg muligens skal til Oslo på nyttårsaften. Hvorfor bruke penger på noe jeg muligens kommer inn på, istedenfor å komme meg inn på noe bedre i Oslo, eller shoppe noe jeg kan ha i en lang tid?

Denne søskenbarnfesten har vi hvert år, og de 2 siste årene har jeg fått lov å være med. Det har blitt en tradisjon i vår familie å gjøre dette i romjulen, så da blir det jo bare sånn. Ikke alle kan komme, og noen vil rett og slett ikke komme. Skjønner ikke det egentlig, siden gjengen har det morsomt sammen! Gjøre dere noe lignende med deres familie?

Her er noen av fjorårets bilder.

Kanye West designer klær igjen, now there's a shocker!

Skrevet: 25.des.2009 @ 16:55
Kanye West for A Bathing Ape spring 2010.


Noe sier meg at de fleste av dere liker denne.


Noe fint, men mye dårlig. Men hva kan man forvente seg av en idiot som Kanye? nice songs though.

Hva likte dere?


bloglovin

Øyeblikket vi alle har ventet på, Sex & The City 2!

Skrevet: 25.des.2009 @ 10:55

Hva synes du om traileren?Julegave nr. 1

Skrevet: 24.des.2009 @ 21:08
Noe jeg har gjort siden jeg var liten var å åpne en gave om morgenen, så denne dagen var intet unntak. Uavhengig av hvor mange gaver jeg har fått til jul. Koselig tradisjon som alltid holdt meg fra å gå helt mongo på alle gavene.Jeg åpnet gaven til Rikke, en av mine søstre. Jeg fikk da denne;

og i posen, var dette;Shampo - system professional.
Hårspray - York.
Hårvoks - Nikita.
Balsam - Nikita.
Hårkur - Redken.
Deilig glattetang fra makestyle.

Takk søster! Ha en fin jul!


bloglovin

PS; Drit i skrivefeil, trøtt.

241209

Skrevet: 24.des.2009 @ 00:01
I skrivende stund er klokken 23:48, og jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere med noe nytt.Nå er det om noen minutter snart julaften, og jeg håper at hver og en av dere får den beste julen noensinne. Jeg håper dere spiser masse god mat, og at dere får mange fine gaver! Dagen min i morgen skal hvertfall brukes på familien, mat og sist men ikke minst, pakker. Jeg er helt syk når det gjelder gaver. Det beste er at jeg får gavene mine litt spredd, så jeg slipper å pakke opp absolutt alt i morgen. Det er litt deilig egentlig. Om litt over 7 timer er søsteren min framme her på Sunndalsøra, og siden jeg ikke har sett henne siden sommeren, kommer vi nok til å fly på hverandre når vi ser hverandre. Det gjør vi så og si hver gang, det ser like rart ut hver gang. Har dere noen gang sett 2 mennesker krasje når de løper på hverandre på film? Sånn er vi. spesielt? Ganske spesielt, men det skjer ganske ofte i mitt liv. hihi.Resten av natten skal jeg kose meg foran tv'n med en stor bolle tortillas og en dose salsa dip. Er ikke det godt så vet ikke jeg. Her ligger det også bergene sjokolade, den er nice den, enig? Jeg vurderer faktisk å sette på lovlig blond, selv om det ikke er noen julefilm. Jeg har vel god tid til å se julefilmer senere, så det skal jo ikke være så farlig. Men men, tilbake til tv tittingen. La meg være den første til å ønske dere en gledelig julaften!

Jeg vil takke dere for at dere leser bloggen min, dere er grunnen til at jeg skriver. Jeg begynnte å skrive for meg selv, men etter tilbakemeldingene deres, klarer jeg ikke å slutte! Jeg har 1-2 dags pauser iblant, men sånn er jeg bare. Jeg er glad i dere shitkids! <3

bloglovin

Let's be toghether

Skrevet: 23.des.2009 @ 20:12
Dagen har akkurat begynnt, og jeg tror jeg kan si at jeg ikke er i tipp topp stand. I dag er planen å gå ut og spise, kanskje en deilig kyllingsalat, noe jeg ikke har spist på måneder! Nå ligger jeg bare i sengen og ser ut av vinduet. Det er hvit snø overalt! Det er vakkert, men alt for kaldt for min smak, jeg savner sommeren.Rihanna - Hard

Jeg sitter og ser på nrk, der går en film jeg ikke har sett på ett par år. Den går hver jul, og hver eneste gang jeg ser den filmen, klarer jeg ikke å skifte kanal. Det verste er at jeg ikke husker hva den heter, men jeg vet den handler om en liten jente som heter Madeleine. Hun er foreldreløs og går på en skole for små piker. Og så blir hun og nabogutten kidnappet osv. Gammel klassiker.

Glemte at jeg satt og skrev, så jeg gikk ut et par timer, haha. Men nå skal jeg pynte juletre ogspise god mat og godteri. Ha en god lillejulaften og ha en fantastisk jul!

Hva gjør dere på lille julaften?

Jeg vant!

Skrevet: 22.des.2009 @ 20:11
Veeeeel, dagen så langt har vært morsom?

Jeg ble invitert inn til aktivitørene for å spise i timen, mens klassen min hadde produksjonstime. Sucks. De hadde en baktanke vettu, de slue aktivitørene. Jeg skal visst synge med dem i morgen. oh the joy! Eller .. okei. Jeg har gjort dette før, mange ganger, så det skal nok gå bra, så lenge det ikke er tidlig om morgenen. vet dere hva eller? Rommet mitt ser ut som et bomba horehus igjen! Og jeg drar i morgen. oi da.. Dette må gjøres noe med tenker jeg.

I dag var jeg med vegard til byen osv for å hjelpe ham med å finne noen klær, og det gikk jo det, ikke det at man egentlig kunne få noe spesielt med hjelp i visse butikker, skal ikke nevne navn. Andre butikker var for hjelpsomme. Hvis dere ikke skjønte hva jeg mente med det, så mener jeg at de skal så absolutt vise alle triks de kan, hvert eneste kompliserte ord i den lille håndboken sin bruker de, og det skremmer meg litt.

Så langt kom jeg da før jeg sloknet i går. Føler jeg gjør det litt for ofte. Beklager! Eh .. i dag hadde vi siste skoledag, det var rett og slett koselig. Vi hadde avslutning i fuglsethallen med dans, boyband, lærerband og aktivitør + adrian synging. Ikke det beste jeg har sunget, men greit. Jeg har ryddet hybelen og pakket helt sykt mye klær med meg, men det er vel verdt det, tror jeg, siden jeg skal være hjemme til pappa hele ferien, bortsett fra nyttårs, når jeg tror jeg skal til Oslo. Vi får se.Forresten, så vant jeg dagskonkurransen til Noor Kamil på mandag! Jeg vinner et valgfritt Jonathan hårprodukt fra Makestyle, herlig! Vi skulle skrive hvor vi så oss selv om 5 år. Jeg digger Noor, og ble utrolig sjokket da jeg så at jeg hadde vunnet! Tusen takk Noor, det var en kos førjulsgave. Men nå skal jeg i dusjen dere, ha en fin tirsdag videre!

Hva gjorde dere på siste skoledag?

Enjoying the fireplace.

Skrevet: 20.des.2009 @ 17:37
Helgen har vært herlig, avsappende, irriterende og morsom. Kan jo skrive ned det irriterende først, så jeg blir ferdig med det. Var bare en jente som var helt stalker i går, og jeg ba henne gå vekk og slutte å snakke til meg, men hun nektet plent! Hun tok tak i armen min og nektet å slippe, så jeg dro hånden min unna og kjeftet på henne. Like før jeg fikk vaktene til å slenge henne ut, damn. Bursdagen til Anniken og Einar (twins) var hysterisk! Vi måtte gå fra huset deres og opp i skogen til en skikkelig koselig og stor hytte, hvor det ventet masse partyglade mennesker. Jeg må bare si at jeg har aldri gått i så bratte bakker før, og om kvelden da faktisk. Skal love dere at det var deilig å varme all-starsene mine ved peisen etterpå, jeg var stivfrossen!

Da var tiden inne for å pakke igjen, Moldetid alle sammen. Jippi, klarer ikke vente med å komme tilbake til et utrolig rotete rom! Vel vel, kan jo for det selv. Dere får ha en god kveld, jeg kommer nok med et innlegg senere i kveld tenker jeg! Ha en god 20. Desember alle sammen!

Mine favoritt julesanger i år

Skrevet: 20.des.2009 @ 17:27

When christmas comes to town - PolarekspressenEn stjerne skinner i natt - Ungdom for røde kors.

Dette er mine favoritter i julen, hva er deres?

Not hhhannukah!

Skrevet: 18.des.2009 @ 20:03
Endelig hjemme etter en busstur som varte i over 2 timer. Ahh, irriterende. Hater sure bussjåfører.
I dag hadde vi nissedag på skolen, og Christina på design og tekstil tilbød seg å lage nissedrakten min. dessverre ble hun ikke ferdig siden hun måtte gjøre ferdig sine egne prosjekter, så da ble det ikke noe av. Men men, sånn kan det gå.
Må si denne uka har vært ladet med noen overaskelser! Karakterene mine var det beste av alt, og det verste. Jeg gjorde det ikke bra i engelsk, som er mitt beste fag, men gjorde det utrolig bra i naturfag og matte, som er mine verste. Men men, engelsk kan jeg gjøre opp for senere.


Random bilde, koselig. savner den tiden <3

Nå skal jeg sitte her og se på min egen pust, med tanke på at det er utrolig kaldt her inne, så er det ikke akkurat så komfortabelt å sitte å skrive på bloggen.

Vi hadde juleverksted i dag og, og da lagde jeg denne kransen som jeg glemte igjen i Molde, fliiink! Aww, søsteren min kom akkurat inn på rommet mitt med chips med ost og grillkrydder, NAM! Jeg elsker det! Men nå skal jeg spise og se tv resten av kvelden. Ha en fin kveld!

Noe spesielt dere skal i helgen?

Jeg beklager

Skrevet: 17.des.2009 @ 22:31
Beklager for at jeg ikke har kåret vinneren av konkurransen, men jeg drev å lastet opp videoen tidligere, men tror dere ikke youtube gikk helt mongo mens jeg drev og lastet opp da! Så beklager for at jeg ikke har fått lastet den opp, jeg har vært lat .. Men den har blitt avslått et par ganger på youtube, og jeg har ikke peil på hvordan blogg.no filmgreiene funker. Så hvis det er greit for dere, sier jeg bare vinnerne her og nå.

Vinnerne er, trommesolo takk!

Andreas og Mr. Lol!
Morsomt at det ble Mr. Lol, haha. Jaja, random valg sier jeg bare. Bra du la med epost adresse da! Gratulerer til dere. Dere har vunnet 1 gavekort hver på 300 kr fra nelly.com. Takk til alle som deltok, og bedre lykke neste gang!
Og til dere som ikke vant, beklager, jeg vet at flere av dere virkelig ville ha det.. Men hadde nok bare 2, og det skulle være random trekning.

NELLY.COM

Denne bør alle se!

Skrevet: 17.des.2009 @ 06:36
Hvorfor kunne vi ikke gjort noe sånt i Norge? Det hadde vært helt utrolig, og å se så mange danse på en gang, det er helt sinnsykt! Dette må jeg være med på en gang.

My wanted christmaslist? Well, it's kinda like this one.

Skrevet: 17.des.2009 @ 06:34
Fjellreven jakke i mørk brun.
http://anedaae.blogg.no/images/502474-9-1257202987821.jpg

tweedjakke
http://www.peopleschronicle.com/mens/images/7.jpg

Nytt digitalkamera.
http://i.zdnet.com/blogs/nikon-coolpix-s210.jpg

macbook pro
http://cache.gizmodo.com/assets/images/4/2008/10/macbook_pro_late_2008.jpg

rettetang (får jeg)

produkter (får jeg)

Penger, skal jo tross alt til Oslo på nyttårsaften!

Nye allstars i rødt og sjokkfarger, har fått sansen for det for tiden. Helst lilla, sykt freshe!
Converse All Star Hi RedConverse As Light Hi Purple

Nye vans, vinterutgaven.
Vans Chukka Boot

Filmer og tv-serier

gavekort, alltid greie å få, finner noen gode her.


Ny mobil. Da helst denne.  En HP iPAQ 914 Business Messenger. Nice.


parfymer - grønn lacoste, armani diamonds og beau gosse. Beau gosse er yndlingsparfymen min fra Frankrike som jeg ikke har fått kjøpt meg enda, du finner den her.


jordbær butter fra body shop, pokker den er god. Villemo hadde den før, og hver gang jeg ble med på rommet hennes, tok jeg litt og gnidde det på håndleddene. Luktet søt jordbær hele dagen.
http://www.thebodyshop-usa.com/images/bathpc/products/pd_bodybutter_strawberry.jpg
Klær - Alltid morsomt å se hva andre kjøper til meg!

Julegodteri er godt å få, men jeg får vanligvis for mye. Det er derfor vi trener etter jula, for å si det sånn. Take me to the candy shop!

Såånn, nå trenger ingen å mase om hva jeg vil ha til jul.

Mangler jeg noe på listen min?


16.des.2009

Skrevet: 16.des.2009 @ 17:12
Vet dere hva eller? jeg koser meg i senga mi jeg. Det er så godt det. Fy f*** det er så godt!I dag har jeg nemlig vært på skolen (!), kult ikke sant? Neida. Dagen har da vært ganske grei til nå. Skolen gikk helt greit, og etterfulgt av en grandis så ble det bare herlig. Jeg liker grandis jeg, det er så slapt. Det er noe jeg bare kan ordne meg om jeg er litt trøtt og lei. Da er grandis alltid godt å ha! Høydepunktet i dagen min, må ha vært da jeg så denne naturfag karakteren.


Med tanke på at jeg egentlig suger i naturfag, så er jeg ganske fornøyd!

Og så ligger jeg her da, så tenker jeg "kanskje jeg skal se one Tree Hill og gossip girl nå", men neida, det begynner ikke på igjen før i januar! Jeg har sett alle de nyeste episodene til ingen nytte. Det suger. "Heroes da", tenker jeg. men det begynner ikke før i MARS! Like før jeg gikk og la meg i et hjørne for å dø. Såpass lei meg var jeg. Neida. Joda.

Men jeg kjeder meg, ville bare oppdatere dere siden jeg er så glad i dere, jeg stikker opp til Tomine en tur, altså 2 etasjer opp. Dere kan legge meg til i bloglovin hvis dere vil, ser ut som dere liker det sånn! Bare fortsett med det dere.

bloglovin

Tydeligvis ukens farge.

Skrevet: 16.des.2009 @ 04:18
UKENS BEST KLEDDE: (Foto: Bulls/ )

Okeeei, her er tingen.
1. Mette Marit ser søt ut, ikke nydelig, men søt. Designer er foreløpig ukjent.
2. Michelle Obama ser ut som et togvrak, pardon my french. Men ja, det gjør hun. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor hun har blitt satt på listen over moteikoner, for kvinnen bringer ingen spesiell stil til bordet. Hun er akkurat som førstedamene før henne, en Jackie O kopi.
3. Rachel Weisz sin kjole, fra Valentino var ganske enkel, men funket.
4. Zoe Saladena så helt fantastisk ut på premieren til Avatar i denne flotte kjolen fra RM - Rouland Mouret.

Dette sto under bildet av Michelle Obama - "En annen som fikk toppkarakter for antrekket, er Michelle Obama. Førstefruen så ut som en gudinne i sin sølvblå kjole fra Azzedine Alaia, som i tillegg ivaretok hennes eget varemerke, nemlig de veltrente overarmene."

Unnskyld meg, men jeg ser ikke den. Hvordan er denne kjolen vakker? Alt er feil. Proporsjonene, bysten, og omg. Så ut som en gudinne? Du spøker ikke sant? damn. usj

Dette har jeg funnet nyttig

Skrevet: 16.des.2009 @ 04:05
i å kjøpe til jenter når det kommer til gaver.- Parfyme

- Klær, her kommer det i kjoler, cardigans eller tee's. Ingen sko, man vet aldri om den personen bruker større størrelse i akkurat de skoene fordi de er så trange.

- Smykker, øredobber eller andre småting, fra foreksempel glitter.

- Gavekort

- Sånne små poser med kaker, kjeks o.l.

- Filmer, alle liker å få en bra film til seinere.

- Hvis personen røyker, kan et par røykpakker være digg å få, hvertfall hvis man er student.

- Godteri, men bare til jul, for da er alt lov.

- Onepiece, hører så utrolig mange jenter som vil ha en, jeg og, det kommer på julegaveliste mi i morgen eller no.

- Dill dall, duftolje, ting man kan ha litt rundt om. Anbefaler jordbærduftoljen på det sterkeste! den er herlig.

- Uansett hva slags elektronisk ting, så blir jenta vanligvis fornøyd. Kan jo velge alt fra kamera til brødrister. Tenker på litt eldre jenter jeg nå da


Er det noe jeg har glemt?.

Beste videobloggen jeg har sett!

Skrevet: 16.des.2009 @ 03:26


Guud, taper. Hva synes du?

Romance

Skrevet: 15.des.2009 @ 20:18
Da var husleien betalt, og visse gaver unnagjort!

I dag hadde jeg frisør, som jeg har hver tirsdag. Men denne dagen var ganske annerledes. Det var min siste dag der..

Dagen ble ganske trist når jeg tenkte over at det var min siste dag med denne klassen, jeg kommer til å savne dem noe veldig! Over nyttår begynner jeg på design og tekstil, og kanskje dere får se noen av klærne jeg får lage! Tuller bare, så klart må jeg vise dere dem. Jeg er stolt av noen av tingene jeg har lagd så langt, men det jeg har gjort best siden jeg har kommet hit, har vært boksen jeg lagde til å ha ting i på klasserommet, og de dukkehodene jeg har stylet. Åhh, jeg vil fortsette..

Terminoppgaven min gikk greit, jeg baserte oppgaven min på Charlotte York fra serien og filmen(e) sex and the city. Hun er romantisk, mørkt hår, og skulle på juleball eller galla. Vi måtte også ha romantiske klær, hvis man valgte romantisk hår selvfølgelig, så da gikk jeg for en kremhvit babydollkjole, sort paljettbolero, sorte Louboutin sko og en sort clutch. Jeg vurderte å gi opp da jeg så dukken min i dag morges. Den så så stygg ut at jeg ble oppgitt! Men etter mye småarbeid ved å sette på plass luggen, dra håret litt bakover, tuppering, hårspray og sølvspray, så gikk det veldig bra! Nedenfor ser dere noen bilder fra dagen!Når jeg så over disse bildene, følte jeg meg som LT. Damn, I'm a sexy tan bitch. Nei. Fikk vaske og ordne håret til Anette den siste tiden, så dagen har vært morsom. Jeg endte også opp på roseby og torget, for å kjøpe julegaver. Innrømmer at jeg kjøpte mer til meg selv, men de gavene jeg kjøpte var dritbra, ingen årsak søstre!

Nei, men nå tror jeg at jeg sovner snart, jeg får ikke til å holde øynene oppe lenger, dagen i morgen kan gå begge veier, opp i skyene, eller rett i dass.

Hva har du gjort i dag?

15.des.2009

Skrevet: 15.des.2009 @ 03:49
Jeg startet dagen med å komme meg til riktig tid på skolen, yes! Jeg har klart det i det siste, men denne dagen var spesielt herlig, siden jeg sovnet til en passende tid i går kveld.Etter 2 prøver, naturfag og produksjon og dokumentasjon, stakk Siri, Tanita og jeg ned til Roseby for å få unna litt juleshopping og for å ta oss en matbit. Siden stipendet er treigt, må jeg nok vente til i morgen. Det går jo greit det egentlig.


Gårsdagens outfit.

I morgen har jeg framføring og innlevering i frisør, noe jeg er skikkelig uforberedt på! Det skal jo gå ganske greit, med tanke på at vi får bruke halve morgendagen på å jobbe med boken vår. Her skal det skrives inn alt vi har jobbet med, hodebunnsmassasje, vasking, styling osv. Jeg må bare si takk til Even som holder meg oppdatert på julesangene i år, og takk for det, jeg sitter inne på bloggen der i flere timer og hører på julesanger! Deilig.


bloglovin

Jeg avslutter nelly.com konkurransen i morgen, så hvis du vil melde deg på, meld deg på nå! Trykk HER HER HER for å komme til innlegget.

Det er snart jul, noe som betyr at jeg får se dette på tv snart.

Skrevet: 13.des.2009 @ 12:17
http://51644149.fr.strato-hosting.eu/veryglamour/pics/2009/star_trooper/selita_ebanks.jpghttp://51644149.fr.strato-hosting.eu/veryglamour/pics/2008/temp/izabel_goulart.jpghttp://51644149.fr.strato-hosting.eu/veryglamour/pics/2008/temp/selita_ebanks3.jpghttp://51644149.fr.strato-hosting.eu/veryglamour/pics/2009/pink_planet/Abbey_Lee_Kershaw.jpghttp://51644149.fr.strato-hosting.eu/veryglamour/pics/2009/pink_planet/Dorothea_Barth_Jorgensen.jpghttp://51644149.fr.strato-hosting.eu/veryglamour/pics/2009/romantic_journey/alessandra_ambrosio.jpghttp://51644149.fr.strato-hosting.eu/veryglamour/pics/2009/romantic_journey/selita_ebanks.jpghttp://51644149.fr.strato-hosting.eu/veryglamour/pics/2009/romantic_journey/marisa_miller.jpghttp://51644149.fr.strato-hosting.eu/veryglamour/pics/2009/enchanted_forest/miranda_kerr.jpg

Victoria's secret fashion show, baby!  Herlige tider. En dag skal jeg se det live. Kjendiser som Hayden Panettiere, Eva Longoria, Victoria Beckham, Jessica Szhor, og resten av hollywoods elite ser dette showet hvert år. Det er ikke bare pga av klærne, men pga showet. Det de fleste ikke skjønner, er at mote er kunst, og Victoria's secret og designere som Alexander McQueen viser dette best av alle. Tenk dere hvordan kunstnere ser på bilder. Sånn ser en designer på klær. Det heter haute couture for en grunn. Haute couture = kunst. Dette er rett og slett vakkert å se på.  Jeg anbefaler at dere ser videoen nedenfor, så får dere også sett litt av det Victoria's secret står for. Ekte kvinner. Elsker det.Hva føler dere om Victoria's Secret?

Husk konkurransen til Nelly.com, vinnerne kåret snart! Hvis du ikke har deltatt enda, kan du delta i innlegget lenger ned på siden, eller trykke HER.

Jeg må tilstå noe.

Skrevet: 13.des.2009 @ 11:01


Hver jul, de siste 5 årene, har jeg alltid kjøpt en liten gave til meg selv, så jeg vet at hvis jeg ikke er fornøyd med gaver osv, så har jeg hvertfall min egen gave. Dette kan være alt fra elskbare filmer, til freshe klær. I NEED NEW CLOTHES, HOES. Er det dumt? Hele livet, har hele familien våknet opp på julaften og åpnet en gave hver. Jeg elsker den tradisjonen! Men den lille gaven til meg selv åpner jeg noen ganger midt på dagen, så jeg klarer å vente med pakkene fra andre til kvelden. Det er en grunnt il at jeg startet med å kjøpe en gave til meg selv. Lurer på om jeg skal kjøpe en ting til meg selv i Molde, hvis jeg har råd. Hvis ikke, får jeg bare gjøre mitt beste for å få ferdig alle julegavene. Jeg vet ikke om jeg blir ferdig med alle med det første. Irriterende.Er du ferdig med julegaveshopping?

I rise, and then I shine.

Skrevet: 13.des.2009 @ 10:14
TJENA BLOGGEEEN!
Hei, jeg kjeder meg jeg, hihi. Jeg våknet akkurat fra en 4 timers søvn. Tror jeg. Er ikke helt sikker på når jeg egentlig sovnet. Kvelden var rett og slett en suksess, bortsett fra at jeg tydeligvis skulle sitte i cover i går. Det visste ikke jeg .. Dere vet de som tar inn penger for å slippe andre inn. Jaja, gratis inngang og gratis øl på meg, funker det. Jeg er egentlig ikke en stor fan av øl da, men det funker, til tider. Btw, utrolig kult å knuse et vindu på hotellet så det stenger, smart ass. Syns synd på dem som var på jobb, tenk å rydde om meterlange glassbiter og jobbe en hel natt i over 4 minus. Nå har jeg akkurat sett ferdig pokemon. Jeg blir så glad når jeg ser det programmet, visse ting fra barndommen er herlig.


Bilde - google.

Nå ligger jeg her og ser high school musical. Det er ingenting å se på om morgenen. Tydeligvis. Jeg skal på juleshopping i dag, jeg gleder meg! Er ikke sikker på om jeg skal kjøpe noe, men jeg skal hvertfall se meg litt rundt for å se om jeg finner noe. Uansett om det er til noen andre eller meg selv. Ha en fin dag!

Hadde alle en fin dag i går?

Vans har nå samarbeidet med merket 8FIVE2 for å lage disse

Skrevet: 12.des.2009 @ 12:01Dette er et par jeg skal ha, koste hva det koste vil!
hva synes dere?

Restless

Skrevet: 12.des.2009 @ 11:54
Det er en nydelig dag, og jeg er tidlig oppe!Okei, det burde vel egentlig ikke bli regnet som å være tidlig oppe når man aldri la seg, men samme det. Nå skal jeg snart til farmor, før jeg drar tilbake til sentrum for å handle julegaver for onkelen min. Personlig shopper, til stede! Dagen skal nytes til det fulle, og derfor må jeg nok innom polet en tur for å få med meg noen godsaker, etterfulgt av en bursdagsfest til Steinar, gratulerer med overstått! Det skal bli en herlig dag dere, kanskje jeg får tatt meg en lur også!Kommet langt på julegavehandlingen da?

Får jeg sove nå?

Skrevet: 12.des.2009 @ 02:06
Jeg er lei av å være våken hver natt. Jeg får ikke til å sove om nettene, det eneste jeg gjør er å sitte oppe og se episoder på nettet, fordi jeg kjeder meg sånn. Jeg har bestemt meg at hvis jeg ikke får til å sove før klokken 4, så er jeg våken til dagen etterpå, fordi det hjelper ikke akkurat noe om jeg kommer for sent på skolen. Æhh, jeg har suge-i-å-blogge-dag. Ikke noe mer å si, HADE!

040

Alle som har søvnproblemer, si JA!

x- Factor tabbe

Skrevet: 10.des.2009 @ 05:36
God natt!Er vel det eneste jeg kan si nå, siden klokken er 05.23 når jeg begynner å skrive dette til dere. Jeg er sliten, og Villemo tvinger meg til å sitte oppe hele natta, siden hun ikke får sove. Urettferdig, ikke sant? Men men, jeg kunne jo bare bedt henne gå, men dere kjenner jo meg, det er ikke i blodet mitt å være uhøflig. Hihi

Dagen i dag, blir nok vanskelig, siden jeg har en stor matteprøve i 1-2 time, gym neste og så forbereding til terminprøven min, som er i morgen! Jeg kommer til å stryke, jeg føler det på meg .. Jeg må jobbe hardt i dag, noe som betyr at det blir ingen unna sluntring på min side, og jeg tror jeg trenger et par doser mocca senere i dag. Føler allerede at dette blir en av de drittdagene man helst vil glemme. Ahh, dette suger!

007b

Jeg glemte å fortelle at jeg møtte Elin fra x-factor på mandag, gjennom felles bekjente, flau episode sier jeg bare. Jeg hørtes sikkert veldig smart ut der jeg sto og sa ordene nei? serr? du kødder? om og om igjen.

Noe ala dette;

Nei? nei? nei? nei? nei? serr? du kødder? serr? nei?

Cosmo kan nok dessverre å dumme seg ut dere, da visste dere det! Jeg er også flink til å slå hodet mitt rett i glasshyller så alt som er på dem faller ned og til å falle mens jeg går opp trapper. Jeg er en klovn, eller kloms, eller hva f*** dere kaller det.
Se, jeg har allerede brukt 14 min på dere, bare ved å skrive! håper dere viser hvor takknemlige dere er, selv om 4-5 min gikk til å laste opp bildet ..

Hva skal dere i dag?

Gårsdagens outfit

Skrevet: 09.des.2009 @ 22:36
002

005

Ullgenser - blend
Chinos - HM <,3
Sko - All stars

Husk å melde dere på konkurransen i innlegget under!

Konkuranse, Nelly.com

Skrevet: 09.des.2009 @ 01:43
Siden det var en del av dere som ville at jeg skulle gjøre dette, så får jeg vel bare gjøre det da. Her har dere endelig en konkuranse på denne bloggen. Siden jeg tidligere hadde annonser fra nelly.com, har jeg nå anskaffet 2 gavekort på 300, som jeg skal gi ut i en konkuranse.

NELLY.COM

Alt dere trenger å gjøre, er å legge igjen en kommentar om at dere vil være med. Jeg trekker vinnere én random dag denne uken, ikke helt sikker på dette enda, men jeg sier ifra på forhånd! Husk å skriv e-post adresse der det skal stå, jaja, whatev. Jeg trekker så et tilfeldig navn, og bare så det skal bli fair, skal jeg filme det hele. Så, hva sier dere? Noen som har lyst til å vinne?

PS. Smisking er lov, grrr.

Fashion

Skrevet: 09.des.2009 @ 01:28
i dag fikk jeg sett bildene fra fjorårets mannekengvisning som jeg var med på. Litt rart at jeg ikke fikk sett dem før nå, men bedre sent enn aldri! Jeg husker godt at jeg måtte komme på en hårsalong med helt krøllette hår sånn at en frisør skulle fikse Da det var ferdig ordnet, fikk jeg vite at jeg kunne ha ordnet håret mitt selv. Jeg hadde hjelmhår. KATASTROFE. Det ble bedre etterhvert da, men det var fortsatt ikke bra nok, men men, over til bildene.

img2121

img2105b

img2088b

img2124b

img2128b

img2122b

img2120b

Jeg elsket klærne jeg brukte, unntatt gullbuksa som satt som lim på rompa mi. Den sorte dressen på bildet over var helt utrolig, og satt som et skudd på meg. Skjorten hadde en enkel sort stripe ned, så man slipper slips. Jeg hadde helt glemt av disse, så jeg tror nok jeg må tilbake for å kjøpe dem. Både dressen og skjorten er fra matinique, ett av mine favorittmerker. dressen vet jeg faktisk ikke. Jeg tror faktisk det samme er med den grå dressen og tilbehør ovenfor. Bildetid!

Hva syntes dere om bildene?

RANDOM.

Skrevet: 09.des.2009 @ 00:27
Da var det 2 dager siden jeg sist skrev noe her? eller var det mer? Jaja, hvem bryr seg. Tenkte jeg bare skulle innom for å fortelle dere hva jeg har holdt på med de siste 2 dagene. Akkurat nå hører jeg forresten på denne.Ehh .. Skal vi se. Jeg har

-Vært sammen med mamma, middag på peppes, spiste lasagne, anbefales ikke, helt kremete, usj.
-Sov det beste jeg har gjort på rundt 1 år i natt, klapp for meg!
-Fallt pladask på isen og revnet opp ca 20 cm på rompa mi. Yndlingsbukse mi btw.
-Shoppet, dere får bilder i natt av genseren jeg kjøpte i natt.
-ryddet og vasket i hybelen, det får dere ingen bilder av. Og hvertfall ikke av meg når jeg vasker, siden jeg .. vel .. går rundt i boxer og singlet med rotete hår, mens jeg synger sangen over.
-Sett på mennesker som har vært helt cp.
-Drukket 2 moccakaffeaktigtingestermedmassesukker og fått kick. Når kicket begynnte å gå vekk, sto jeg og hang med hodet og var i halvsøvne, GO ME!
-Ordnet en hel oppsatt frisyre som er min terminoppgave til neste tirsdag i frisør, bilder sånn rundt neste tirsdag.
-Sitter og lager scrapbook til terminoppgave i frisør, lite funny imo.
-Det er nok mer, jeg har sikkert bare glemt dem. igjen, GO ME!

skolebilde 09
Hæhæhæ, skolebildet mitt.

Se så fin hårdag jeg hadde på den dagen, det er helt utrolig! Jeg vet dere liker at jeg legger ut bilder av meg selv, grrr. Neida. Nå må jeg slappe av litt her. Åja, faen. Jeg skal jo ta bilder nå jeg! Jeg må bare rette håret litt, det er litt sånn bølgete ..grr.

Hadebra!

Skrevet: 06.des.2009 @ 19:58
Da drar jeg til Molde, kanskje jeg skriver noe senere til dere!

003
Jeg ser ikke ut, men dere vet, alt for dere!

I morgen skal jeg være presis på skolen, og det skal bli en morsom dag! Jeg trenger litt oppmuntring.

Bare jeg som drar tilbake til hybelen min i dag eller?

Mary Kate Nylon TV

Skrevet: 06.des.2009 @ 19:23

MY name is Santa, let's shake it.

Skrevet: 06.des.2009 @ 18:26
God morn!

Må si det var en blanding av deilige følelser og rare følelser når jeg våknet opp klokken halv 6 altså. Så jeg har nok dessverre ikke rukket å gjøre noe i dag. Jeg ligger egentlig bare i sengen og tenker på nissekostymet mitt som jeg skal ha på nissedagen på design og håndverk. 18 desember til dere som har glemt det! Planen er da å komme på noe kult, men jeg er ikke helt sikker. Men jeg skal kjøpe et nissekostyme og sy litt på det. Kommer nok til å legge det ut her på bloggen. Hvem skal vinne for beste gutt? jeg nemlig! Ikke det at det er så mye konkuranse, siden det er så få gutter. Men vi får se.
http://multimedia.dn.no/archive/00128/LB_Julenisse_nisse__128375c.jpg
Her er såklart et av inspobildene mine til oppgaven.

Jeg har en litt bra idé. Trenger å tenke litt mer på overdelen da men. Noe som vil se nisseoutfitet mitt?

06.des.2009

Skrevet: 06.des.2009 @ 06:53
Endelig var filmen ferdig!

893113732149058253459558229547857446808n

jeg har tilbrakt så og si hele lørdag alene, og må egentlig innrømme at det trengtes på det sterkeste. I kveld har jeg sett en mange Hannah Montana episoder, den nye american pie filmen, og så fikk jeg endelig sett transformers 2. Tenkte jeg skulle være oppe ekstra sent i natt, menne .. siden jeg sitter og gnir meg i øynene hvert  3 sekund, så skal jeg la vær, og legge meg nå. Og til dere som ser på publiseringsdatoen, jeg kunne ha vært oppe i flere timer til, hadde ikke øynene mine irritert livet av meg. I morgen drar jeg tilbake til Molde etter en vellykket langhelg som sårt trengtes. Nå venter puta på meg, og jeg ligger og venter på å få sånn derre sovestøvtingest på meg. God natt døgennikter!

Hva skal dere finne på i dag?

I see red.

Skrevet: 06.des.2009 @ 00:13
Heisann!

Lite tips, hør denne sangen, den er sykt fresh!Jeg sitter da og blar gjennom diverse inspobilder jeg skal bruke fremover, damn, de er fine! Jeg trenger å få litt liv inn i denne bloggen! Jeg tror det snart er på tide med konkuranse her på bloggen, eller hva sier dere? Trenger jeg en julekonk her?
Jeg kunne jo alltids gått ut og kjøpt en liten ting til dere, eller finne noe på nettet til dere, det kunne jo blitt kult?

Thrift Red Sports Coat Jacket
Se dette da, dreamoutfit. Unntatt skoene, jeg kunne aldri sett for meg, meg med sånn sko. Ikke noe i mot dem, kan være kule, men passer nok ikke helt til meg.

Siden jeg har sett utrolig lite konkuranser der gutter egentlig kan delta (siden det er foreks. sminke som premie), så vil jeg helst fokusere på gutta her. Men jenter kan også delta isåfall, ingen diskriminering, ofc. Tror dere jeg klarer å få til en bra konkuranse?Militaryinspo

Skrevet: 05.des.2009 @ 23:59
Zara T-shirt, Selfmade Jeans, Zara Shoes, Zara Jacket

wake up, shake your booty, wake up, shake your booty.

Skrevet: 05.des.2009 @ 17:27
Da var jeg hjemme på Sunndalsøra etter en lang kveld. Lang, hysterisk og morsom.

Akkurat nå prøver jeg bare å slappe av etter mye moro sammen med noen herlige mennesker. Noen litt mindre herlige enn de andre though.

002b

Lengre enn dette kom jeg ikke før jeg gikk ut en tur. Ble invitert over på brownies til Vilde. Brownies er godt. Så stoppet jeg igjen, og nå er det lørdag. Jeg har utrolig dårlige bloggvaner. Kanskje det burde endres litt på. Jeg oppdaterer mest om natten, men noe om dagen også, som er bra, ikke sant?

Nå sitter jeg her og ser på one Tree Hill, elsker den serien. I kveld skal jeg bare slappe av med noen gode filmer. Det skal bli morsomt, med tanke på filmene jeg skal se. Åhh, jeg er kjedelig i dag, off. Unnskyld. Men men, tilbake til mer one Tree Hill. Forresten, Vilde og jeg lagde en videoblogg i går. Legge ut?

Bad romance acapella & beatboxing version

Skrevet: 04.des.2009 @ 11:18

Hemmeligheter, løgn, stress, forståelse, mareritt.

Skrevet: 03.des.2009 @ 06:12
Drømmene vandrer, jeg føler at jeg sakte men sikkert slipper taket.

Tårene renner, uansett hva jeg gjør, så stopper det ikke. Jeg får dårlig sammvittighet for at du ser det, for at du må føle at jeg har det vondt. Dagene går forbi, og det eneste jeg klarer å tenke på er meg selv. Jeg tenker ikke på hvordan andre har det, jeg tenker ikke at du også har det vondt. Jeg vil bare at du skal skjønne det. Det er over.. forsvinner i mine egne tanker, kan du se det? Vises det? Jeg skjuler en historie, flere faktisk. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det til deg, tankene forsvinner i intet..

http://2.bp.blogspot.com/_6ZgfcvQhg4c/SVXq1a4NpLI/AAAAAAAAAcU/Xvkrt7IsqqQ/s400/Earth-EyeTear%5B1%5D.jpg

Jeg trenger deg, føler du er nær, men også langt borte. Er du virkelig? Føler at jeg er besatt av noe som gjør meg svakere, noe inni meg. Jeg klarer ikke å fortsette å føle det jeg føler. Det er alltid noe i meg som savner noe. Jeg vet ikke hva jeg savner mest. Føler meg fanget, at jeg står limt fast til bakken. Jeg vil fly..

Jeg våkner midt på natten, i min egen svette. Redd for hva som er rundt meg, i hver minste krok ligger nok en utfordring, en unnskyldning. Hemmeligheter, løgn, stress, forståelse, og til slutt mareritt. Marerittet kommer tilbake, og så forsvinner jeg ..

Har dere hørt noen av toppbloggerene synge?

Skrevet: 02.des.2009 @ 05:47
Nei, nå snakker jeg ikke om Lars Tangen - Sexy bitch, men om Sigurd J. Linnae. Han hadde en av de bloggene jeg måtte innom flere ganger om dagen, bare for å lese en følelsesladet tekst eller se vakre bilder. Han la også ut utrolig mange videoblogger, blant annet en som han kalte ukens vits, hvis jeg ikke husker feil. Sigurd er faktisk utrolig flink til å synge også, selv om vi ikke får høre ham her. Dette er BARE en musikkvideo, de synger ikke. Og med mac'n sin, har han lagd en følelsesladet musikkvideo, hvor han og en jente som heter Charlotte Bergan synger sangen Joe Dallesandro. Sangen i seg selv er vakker, og jeg blir ikke lei av sangen. Tror jeg har hjulpet til med et par hits for å si det på den måten. Her, vær så god og nyt musikkvideoen til Sigurd J. Linnae og Charlotte Bergan, dette er Joe Dallesandro.Dette er en film dere ikke vil gå glipp av, så bare sett dere godt tilbake og nyt.

Og nå tror jeg at jeg kan si at jeg har heller ikke hørt dem, haha. Med tanke på at det ikke er dem som synger. FAIL.

Santa Claus is coming to town!

Skrevet: 02.des.2009 @ 02:43
Da var første desember over, og jeg sitter igjen med et følelse av noe godt. Julefølelsen min er her.

Jeg vet heller ikke hvordan, men etter å ha sett snøen (som jeg hater), julelys hengt opp i gatene, som dere ser på et innlegg lenger nede. Jeg føler jeg må se polarekspressen igjen, for jeg er helt forelsket i julesangene. Jeg blir bare i bedre humør når en julesang blir sunget med en fantastisk stemme.

I dag hadde jeg frisørdag, så jeg måtte prøve å finne ut hva jeg skulle gjøre til terminoppgaven min. Vi har dessverre ikke tentamen på D&H, men vi har noe som heter terminoppgave. Tro meg, det er verre. Jeg kan gledelig sitte en hel dag å skrive en lang norskstil, istedenfor å finne ut en oppgave innen design og håndverk som dette. Ahh, dette suger. Jeg er trist. Neida. Joda. Tilbake til terminoppgaven. Jeg tenkte jeg skulle teste krøller igjen idag, for å se om jeg kanskje skulle bruke det som terminoppgave, men jeg satte hårrullene feil vei, så det sugde hardt. Altså .. læreren sa at det var veldig fint bak, og at jeg kunne tupere det litt mer bak for å få det litt større, men luggen så ut som håret til et voldsoffer etter episoden. Du veit, sånn derre .. shaken, not stirred?  Jeg har heller ikke kalender, det er KRISE. Jeg vil ha det. Eller? Jo, jeg vil det.

001
Nåtidens Albert Einstein. Tror faktisk ikke han skjønte at han ikke kom til å nå bakken.

Men nå koser jeg meg med One Tree Hill, sov godt!

Såe .. noe nytt?
Gjett hva som er min nye favorittjulesang da, det kan være litt vanskelig å finne ut da?
Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
hits