CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


INSPIRASJON BY JAKANDJILL.

Skrevet: 31.des.2010 @ 07:32
FOTO_Jakandjill.

Disse bildene fra Jak and Jill er helt utrolige. Jeg kan nesten kjenne følelsene som stiger fra dette bildet. Drama, lyst, bar hud og best av alt, mote.

Jak and Jill viser det beste fra moteverdenen fra året 2010, og dette er ikke halvparten av bildene engang! Jeg er blitt helt forelsket i den bloggen, og som dere kan se, er det med god grunn. Men nå er det på tide å få seg et par timer søvn. Nyttårsaften er jo i kveld. Og jeg må prøve å samle sammen tankene. Jeg har vært sengeliggende i det siste, og har ikke før i kveld fått litt energi til overs. Forhåpentligvis hjelper disse tablettene jeg tar, og jeg kan ha en fantastisk kveld med mine venner. Tror også jeg har et ganske greit outfit på gang, så vi får se hva det blir til. Men over til en annen sak, kommer nyttårsinnlegget mitt et par dager senere. Har noen ting på gang her, og det er vanskelig å gjøre alt på en gang. Derfor får vi se hvordan det går, men det skal bli til slutt. :)


Hva synes dere om bildene?


CAFÉDATE.

Skrevet: 30.des.2010 @ 03:34

Planen for dette innlegget skulle opprinnelig være å vise noen av tingene jeg fikk til jul, men etter å ha lett i en halvtime etter en ledning som kan ligge på månen, for alt jeg vet, gav jeg opp.

Har vel heller ikke så mye på lager til dere, siden det eneste jeg har gjort i dag, har vært å rydde her oppe, og vært ute på kaffedate. Koselig da! Endte opp ed å gå inn på mange forskjellige butikker, og fant masse jeg likte, til nedsatt pris. Herlig det da, så vi får se om jeg finner noe en dag nå. Må nok også legge ut alle innkjøpene jeg har gjort i det siste.

For øyeblikket ligger jeg og slapper av, med juletrekuler, pepperkaker, karamellduftlys og frustrerte fruer sesong 2. Det er kjempeherlig med slike netter, og bedre skal det bli! Morgendagen bringer mer herlig, blant annet hårkur og ansiktsmaske i hvit sjokolade. Har også nettopp redd opp sengen i nytt sengetøy, så det blir deilig å legge seg til å sove. Men nå venter mer frustrerte fruer. Tjena! 


FOTO_ukjent


JULA OG ALT SOM FØLGER MED!

Skrevet: 28.des.2010 @ 00:56

Hei dere. du. dere. hm...klarer ikke bestemme meg om statistikken min er så lav, og om jeg da bare har en følger eller noe. Det kan ha noe med at jeg ikke blogger lengre da.....Næh, det er absolutt deres feil!

Julen har bydd på mange gode, og noen dårlige ting. Da læreren stilte spørsmålet "hva skal dere i julen?", var jeg vel den eneste som ikke sa at jeg skulle kose meg hjemme med god mat og familie. Jeg er ikke helt den personen. Jeg liker meg alt for godt alene, noen ganger tror jeg at jeg bare liker å unngå andre, for å se hvordan de reagerer. Men nei. Sannheten er vel egentlig at jeg føler at jeg har vokst fra julen, siden jeg ikke kommer i julestemning lenger. Jeg føler litt glede når første snøfnugg faller, men etter det er det bare is, slaps og helvete som følger, så en kan godt si at vinteren ikke er min favorittsesong.

Dessuten har jeg ikke fått vist dere gaver og bilder av hva jeg har gjort i julen! Grunnen til det er vel fordi jeg er for lat til å ta bilder! Gud så lat jeg kan være altså. Jeg prioriterer en koselig jul med mine nærmeste foran å ta bilder til dere. Jeg er en forferdelig person. Men samme kan det være, jeg er tilbake, og holder på med et innlegg som skal være ferdig til dagen etter nyttårs. Det er så langt...... Like før jeg gir opp hele dritten og legger meg på sofaen for å se på bones. Den serien har fått en liten plass i hjertet mitt i jula. Men nok om det, forteller dere om julen senere. :)

Er visst ingen bilder av meg på denne dataen, så jeg måtte hente ett fra facebook. Gidder ikke å løpe for å hente en ekstern harddisk klokken 00:56 på natta. NAATTAAAAAAAA!!!
JORDBÆRVIN OG SØTSAKER.

Skrevet: 21.des.2010 @ 22:26

Hei solstråler! Det har vært en fantastisk dag, og jeg kan endelig sette meg tilbake i sofaen og nyte hva julen bringer. Søster kom med fly i dag, og kom nylig inn døra. Hun skal som sagt få være her oppe hos meg, og vi har det allerede like morsomt som alltid! Vi skal se film og kose oss med godteri og andre morsomme ting. 

Vi avsluttet skoledagen med  volleyballturnering. Den som kom på det, har virkelig ingen peiling på hva andre faktisk har lyst å gjøre på siste skoledag. Volleyball er morsomt det, men på siste skoledag? hallo, forventa meg en frokost, ikke en lang dag i gymsalen. Men morsomt var det, så no biggie. 

Nå har vi fått i oss en flaske jordbærvin, og skal bevege oss til butikken for å skaffe noen søtsaker. Hadee! Hva gjorde dere på siste skoledag? :)

MADCON GJØR SUKSESS!

Skrevet: 20.des.2010 @ 13:41

Okei.....SJUKT!Chris Brown - Pass out.

I går hørte jeg beggin' på CSI NY. Tenkte liksom ikke noe mer på det. Helt til sangen var over, og jeg bare "WHAT?!" Go Madcon!! Jeg for min del har fortsatt glow på hjernen liksom. Og det sier jo for så vidt sitt.

ellers så har dette vært en enkel og grei skoledag, og vi er snart ferdige! Skulle opprinnelig ha leseprøve i engelsk, men læreren fortalte oss at julegaven til oss var at vi skulle få slippe, så da er det bare å ta juleferie, bortsett fra frokost og volleyballturnering i morgen. Endelig juleferie!! Men nå er det bare pakke sakene sammen, og snakke om hanukkah. Tydeligvis er det 6? forskjellige skrivemåter. Læreren lærte meg akkurat det da jeg fortalte ham at han skrev det feil.......................Faen. Når tar dere juleferie?EN STJERNE ER TENT, ET JULEKORT SENDT..

Skrevet: 19.des.2010 @ 16:07

det er søndag, og nok en gang blir den tilbragt på sofaen.

Gårsdagen gikk ikke helt som planlagt, men jeg fikk likevel mye ut av kvelden! Ganske så idiotisk av meg å ikke tenke på å finne meg skyss som var planlagt skikkelig, med tanke på at festen er et godt stykke hjemmefra, og man må kjøre for å komme dit. Kan ikke helt skjønne hva jeg tenkte på, men siden jeg var utslitt i 20-tiden, holdt jeg meg heller bare hjemme. Sovnet derimot ikke tidlig, siden min kjære ex-samboer kom på besøk. Etter tre timer med ei jente som ble som en søster for meg den gangen, og som jeg kan snakke skikkelig med, uten hemmeligheter og dritt, la jeg meg godt tilbake i sengen og sov til rundt 11 tiden i dag morges. Jeg elsker å ha slike venner. De forstår meg, og akkurat hva jeg går gjennom til enhver tid. Vi har det alltid like morsomt sammen, og når man ser oss sammen, er det forståelig!

I dag har jeg vært så slapp, og prøver å samle energi til å begynne å rydde. Søsteren min kommer i morgen, og skal bo her oppe i loftsleiligheten, så da bør det være ganske så ryddig her når hun kommer! Senere skal jeg se sex og singelliv, og deretter tilbake til fremtiden 2. Jess!!! Har venta ei uke. <3

Hva skal du bedrive kvelden med?

JULESANGER 2010!

Skrevet: 18.des.2010 @ 20:56

Dette er et innlegg jeg har prøvd å få skrevet i nesten 2 uker, men nå har jeg endelig litt tid til overs, som ikke brukes på søvn eller venner. Uansett!

La oss kommer rett på saken! Her har dere mine julesanger for i år.


Glee - O'Christmas tree.


Unge Fleksnes - En drøm om jul.

Glee - Baby, it's cold outside.


Ashley Tisdale - Last christmas.

Dette innlegget har enkelt og greit bitt meg i ræva. Det har tatt meg over 3 timer å få lagd dette!! Men jeg må ordne meg, for jeg er gaaanske så sikker på at jeg skal på revyfest. Om jeg kommer meg dit. For det er ikke helt sikkert. Men nå er jeg drita lei, så dere får nyte dette lille innlegget som tok alt for lang tid.


Hva synes du om sangene? Har du noen sanger å anbefale?


HVILKEN HÅRKLIPP?

Skrevet: 17.des.2010 @ 15:19

Da var min siste tentamen unnagjort, og helgen kan starte!

Etter en koselig lunsj med en gammel venninne, sitter jeg nå og titter på programmet "dance your ass off". Awesome. Programmet er helt fantastisk, og jeg skal innrømme at det faktisk er bedre enn biggest loser. Det eneste som plager meg er programlederen. Hun er så sykt irriterende.

Ellers skal jeg snart bevege meg ut, jeg har et par ting som skal gjøres. Så liten tid, så mange venner å møte. Hehe, neida, men nå er helgen her, og det gjenstår bare 2 skoledager! Endelig er det straks juleferie, og jeg gleder meg sånn til god mat, herlig tid med venner og familie og gaver. Elsker den delen. Men nå må jeg løfte på rompa mi, jeg skal dra meg ut nå. :)

Forresten så skal jeg klippe meg snart, og lurer på om jeg skal dra denne under igjen? bare kortere på toppen denne gangen. Hva synes dere?
Takk på forhånd, glad i dere!

Hva sa'ru schtøggen?

Skrevet: 16.des.2010 @ 20:49

God morgen bloggen!

gårsdagen var veldig interessant. Hadde en historieprøve som gikk sånn helt passe, og føler jeg var veldig aktiv i timene! Her er foreksempel norsktimen;

Her skulle det egentlig være et bilde av et heeeeeeeelt fullt wordpaddokument med awesome fakta om noe jeg ikke husker, men istedenfor er det tekst, siden bluetooth tydeligvis ikke funker når dataen er tilt. FU!

Etter skoletid, var det mer julegaver som sto for tur, og en stor middag ute med venner.  Alltid like koselig å kjøpe julegaver til de som fortjener det, og dette var intet unntak. Etter nesten 3 timer, fikk jeg nok, og vendte beina hjem, for så å dra på revyøving. I tillegg satte jeg meg ned og så på en ny serie som jeg anbefaler på det sterkeste ikke å se. Det er sånn dårlig wannabe gossip girl/the x-files/preppy-superspy. Helt for jævlig å se på. Men takk og lov for at det er over, og for at jeg bare la meg etterpå.Forresten så ropte noen noe etter meg da Villemo, Kristina og jeg gikk fra revyøving. Jeg satte meg jo selvsagt ned på huk og ropte ut "JEG KLARER IKKE MER, JEG VIL BARE DØØØØ!!!!" HERREGUD! Virkelig? Kan du ikke ta det ansikt til ansikt så jeg faktisk får sett det stygge trynet ditt? Men men, hevn dasker deg rett i trynet når en minst venter det, har god nok hørsel. Ellers så har jeg kjøpt meg sjokolade, så livet er komplett, hihi! :)

Men nå skal jeg slappe av litt, og om det ikke blir mer spennende, legger jeg meg. så vi hörs!

Ferdig med tentamen/eksamen før jul?


PIRATES OF THE CARIBBEAN 4!

Skrevet: 16.des.2010 @ 11:02Da var Jack Sparrow tilbake! 20 Mai slippes filmen på kinoer verden over. Og til dere Piratesfans som klikket helt for et års tid tilbake, Zac Efron er IKKE med i rollelisten. Sjekket den nå nylig, og det virker som om Zac er blitt erstattet med en rekke talentfulle skuespillere, blant annet Penelope Cruz, og det kan vi ikke klage på!


Gleder du deg?LANVIN (HEART) H&M

Skrevet: 14.des.2010 @ 22:07

Hei bloggen! For øyeblikket sitter jeg på hm.com og bestiller meg en sløyfe fra Lanvin, og en skjorte som er lik en jeg brukte på et moteshow for noen år tilbake, veldig smokingish. Jeg har gledet meg lenge til å kjøpe noe fra Lanvin-kolleksjonen, og nå har jeg en liten ting derfra. Trenger jo ikke å være så mye, men selve sløyfene er herlige. Det var jo helt tomt for alt innen kolleksjonen, bortsett fra sko og sløyfer. Great. Er ganske irritert for at jeg ikke fikk meg en dress though. Det hadde jeg mest lyst på, med tanke på at buksene var helt perfekte!


ellers er jeg temmelig sliten etter dagen, og tror jeg kunne hatt godt av den ekstra halvtimen... Våknet av meg selv i dag morges skjønner dere, så jeg var temmelig stolt! Hvem faen våkner klokken 6 om morgenen liksom? Hm.... jeg er visst en av dem, og hvor fantastisk er ikke det?

Nå er det derimot på høy tid å øve på historieprøven i morgen! Husker ikke engang hva kapitellet dreide seg om, så denne lesestunden trengs virkelig! Ellers skal jeg skrive et julegaveønskeinnlegg, som alle andre bloggere gjør. Det gjør det så mye enklere når folk leter etter gaver til meg, for jeg glemmer vanligvis hva jeg har lyst på når andre spør. Men da snakkes vi senere søtinger, ha en fin kveld. :)


Fant du noe du likte i Lanvin <3 h&m kolleksjonen?


MY HOMETOWN.

Skrevet: 14.des.2010 @ 10:47Skal si dette kan være et romantisk og vakkert sted å bo på iblant. Helt uredigerte bilder, for et lys. <3

BACK TO THE FUTURE!

Skrevet: 12.des.2010 @ 22:50

Dag nr. 2, og bloggen står urørt.

Jeg har tilbragt mesteparten av helgen til å sove. Tenkte egentlig jeg skulle fortsette meg julegaveshopping i dag, men med tanke på at jeg sov til klokken ble 5-6, ble det ikke noe av. Ble jo selvsagt ringt opp 3 ganger av telefonopperatører. Første gang ignorerte jeg dem. Andre gang ropte jeg inn "JEG ER OPPTATT" og la på, og tredje gang ble det en ganske så hyggelig samtale ut av det hele. Takk og lov for at en av dem var morsom!

Så etter en overraskende morsom samtale, kastet jeg meg på sofaen og slo på tv'n, for så å oppdage at tilbake til fremtiden skulle gå senere. Så jeg stablet opp med masse godbiter, og ser nå på en av mine favorittfilmer fra da jeg var liten. Egentlig så trodde jeg det var nr.2, som er min all time favourite! 

Det som er rart å tenke på, er at om mindre enn 5 år fra nå, er filmen på en måte satt, om dere skjønner. I nr.2 reiser de jo til 2015, og det er helt klart den kuleste 80-tallsfilmen i mine øyne! Men jeg lurer litt på hvor vi er om 5 år, men jeg har på følelsen av at vi ikke kommer til ha flyvende skateboard i 2015. Hadde vært utrolig kult, og kjempespennende! Men vi burde vel være realistiske, og forstå at vi er langt unna slike ting enda. Ser for meg kidsa mine på flyvende skateboard jeg as, det hadde vært awesome! Hva var din favorittfilm som liten?

hillvallweynew.jpg

MOLDE BY NIGHT - CHRISTMAS TIME

Skrevet: 10.des.2010 @ 23:37


Nok en skoledag er over, og jeg sitter igjen med en god følelse i magen. Vet du hvorfor? Er det ditt endelige svar? Er du sikker? Det er jo helg!

Hver mandag, begynner jeg å tenke på hvor deilig det hadde vært med helg igjen, og plutselig er fredag kommet, og jeg sitter i de to siste timene, som selvfølgelig er norsk. Du vet. Det treigeste faget i historien.......... I tillegg hadde vi quiz i dag, noe som hele klassen jublet av! Men hva tror dere skjedde? Læreren fant frem den treigeste musikken og spørsmål innen norsk. Her var jo vi forberedt på alt mulig, så får vi spørsmål om camilla collett og john lennon. Newsflash, vi lever faktisk i det tjueførste århundre. Hvem bryr seg om at det nylig er 30 år siden John Lennon døde? Greit nok at han var en av de kuleste mennene i historien, men den faktaopplysningen kunne jeg blitt spart for. Hører mer hjemme i en sånn bok med over 1000 fakta som ingen kunne brydd seg mindre om.

Så nå sitter jeg her da, etter å ha shoppet julegaver for onkelen min. Nevøen og niesen min sto for tur, og det gikk kjempegodt! Jeg ble så fornøyd, og skulle ønske jeg heller hadde spart det til mine egne gaver, men når det kommer til inspirasjon, så må den bare tas imot der og da, så får vi heller se hva jeg finner frem. I kveld skal jeg bare sitte inne, slappe av og lage meg herlig wok. En ansiktsmaske trengs virkelig, og jeg tror jeg har en som passer perfekt! Den lukter tannkrem og er like morsom å bruke hver gang. Føles som om jeg river av meg ansiktet hver gang jeg skal ta den av, noe som er hysterisk å se på i speilet. Haha, gleder meg faktisk. Men snakkeeeees!


Bruker du ansiktsmasker?ARMANI.

Skrevet: 10.des.2010 @ 00:02Foto_Chinesevogue.

 

HVA SKJEDDE?

Skrevet: 09.des.2010 @ 04:44

Så da sitter jeg her da, og venter på at nok en skoledag skal begynne.

Sovnet tidlig i går, som vil si i 16-tiden. Noe som ikke er til mitt eget beste, men  det får så være, har jo tross alt ikke fått meg en god natts søvn på lenge, hvor jeg faktisk klarer å stå opp i riktig tid uten å være humørsyk og forbannet.

Så jeg benytter rett og slett fritiden min på å sove for tiden. Har jo egentlig ikke noe bedre å gjøre på dagene. Vel, jeg kunne jo gjort lekser, men jeg føler jeg gjør det greit, og akkurat nå føler jeg ikke behovet for å imponere noe særlig. Vet det høres uhyre dumt ut, men i noen perioder kunne jeg ikke brydd meg mindre. Nå er jeg sånn midt på treet, og tenker at jeg må bare holde ut de siste 10 skoledagene. Det skal gå bra, og om jeg så må holde meg inne for å sove på ettermiddagene, så jeg har nok energi til overs til å gjøre det jeg må få gjort, så får jeg bare gjøre det.

Ellers så er det torsdag, og jeg begynner ikke på skolen før klokken nærmer seg 9. Så egentlig sitter jeg bare i sofaen med dyner og prøver å få med meg deler av de vaskedamene med sitt eget program fra uk.  De er så spesielle, men rett og slett herlige. Nå har jeg faktisk ikke mer å skrive til dere, så jeg bare avslutter det her. Skal prøve å få skrevet noe litt senere. Tror jeg har noen bilder til dere, som dere skal få sett. Noe spennende som skjer på en ellers kjedelig torsdag?


FOTO_AlexEvans.netBle du borte?

Skrevet: 08.des.2010 @ 10:49

Nok en skoledag har startet, og engelsktimen har hittil gått som smurt.

Opps, kan visst stryke den ja, læreren spurte om et slags sammendraggreier jeg ikke har. Shit. Anyhoe, så kom jeg nettopp på at jeg har en historieprøve i dag, som bare venter på å bli tatt, og jeg har glemt absolutt alt, så jeg var ekstremt heldig at jeg kom på det i sted. Det gir meg hvertfall et par timer å øve på!

Noen andre enn meg som merker stresset på skolen for tiden? De forventer så mye mer enn før. Det var liksom lett som en bris, mens nå er det på linje med en tornado! Æsj, jeg hater når jeg begynne å kjenne presset. Kjenner alltid behovet for å grave meg seks fot under, eller rett og slett gå i hi for vinteren. I tillegg til alt dette, hører jeg på gammel musikk fra ipoden min, fordi jeg ikke gidder å installere itunes. Så da får jeg nøye meg med sanger fra metrostation, wynter gordon, chris brown og glee. Njæ, kanskje livet ikke er så ille allikevel. Hva er din favorittsang akkurat nå?


Tyvär, men valget sto mellom dette gamlemobilbildet og noen litt mindre smakfulle bilder, så la gå. Går for denne stilen i dag faktisk, bare at bjørnefitta er grå, og genseren er blå.

Hva kaller man dette?

Skrevet: 06.des.2010 @ 04:35

Dette er og forblir en endeløs natt.

Er det virkelig for mye å be om å få én natt med velfortjent søvn? Jeg skjønner ikke hva det er som feiler meg. Jeg klarer aldri å sovne til en rimelig tid. Ikke handler det om at jeg vil være oppe heller, men bare det at natten er ens beste venn, og jeg kan prøve å formulere det så bra som mulig, men i bunn og grunn kommer det alltid til å høre like idiotisk ut. 


Ja, greit. Jeg får ikke til å legge meg, og vurderer å legge meg inn på sykehus for å få behandling, eller kanskje akupunktur kan hjelpe? eller urter? veit da faen jeg. Så lenge jeg kan få en god natt søvn, så er jeg fornøyd. Herregud, jeg gjør virkelig hva som helst! Nå snakker vi totalt mørke i løpet av dagen, og så en søvnig dag på skolen, etterfulgt av en slitsom ettermiddag, og deretter en fantastisk kveld, hvor jeg føler meg bedre enn noen gang. Da ser jeg plutselig lyst på livet, men når jeg til slutt våkner opp helt jævlig, etter å ha blitt så utslitt at øynene ikke holder seg åpne lengre? Da er det plutselig verdens undergang. Har dette noen gang skjedd deg?
KANKE DU BARE SLUTTE Å BLOGGE?

Skrevet: 03.des.2010 @ 19:49

Hm... næh.


Æsj, jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Hele det å blogge har de siste dagene bare vært en belastning. Men over til noe annet. Jeg har dessverre ikke gjort så mye de siste dagene. Har følt meg så slapp. Fått mye søvn, sett et par serier osv, og prøvd å bare nyte varmen fra peisen, under et stort pelspledd. 

Prøver også å få med meg unge Fleksnes, som minner meg  forvirrende mye om en barndomskompis. Helt sjukt! Men nå skal jeg bevege meg ut for å kjøpe noe varmt å drikke. Te eller kakao? Kanskje begge to? Tror vi går for det jeg. Forresten, så skal jeg på Harry Potter filmen i helgen, noen som kan fortelle meg om den er noe verdt å se? på en skala fra 1-10, hva er den?Elsker dere. <3

Les mer i arkivet » April 2011 » Mars 2011 » Februar 2011
hits