CosmoKing

CosmoKing

Hei! Mitt navn er Adrian Gravem, og du har nå havnet på min personlige blogg. Her kan man ende opp med å lese mye forskjellig, blant annet om stil, outfit, hverdag og iblant legger jeg ut mine personlige meninger og følelser. Om du lurer på noe, kan jeg kontaktes på mail. cosmo_king@hotmail.com


29.des.2011

Skrevet: 29.des.2011 @ 20:41

ROMJULSSALG

Skrevet: 28.des.2011 @ 12:24

Hei alle ♥ Romjulssalget er i gang og jeg gikk fra butikkene med 4 fullstappede poser. Loving it.

Jakke, gensere, skjorter, caps, sko. Love! Jeg må beklage meg for å ikke ha oppdatert til dere, men jeg har et veldig stort prosjekt på gang, som trenger min oppmerksomhet. Jeg har også planlagt et par konkurranser, men det må jeg bare legge til side for øyeblikket. Først må jeg gjøre ferdig det prosjektet. Åh, jeg gleder meg sånn til å vise dere! Det er skikkelig morsomt og trist på samme tid. Noen ting kommer til å endre seg, og det er jeg vel ikke så alt for glad for. 

Julen er jo her, og vi har hatt besøk av..... Dagmar. Om dere ikke har hørt om det, har vi hatt en... orkan? her, så takvinduet mitt knuste i går. Dagmar er sint! Selv mener jeg jo selvsagt at Dagmar er et idiotisk navn, og at orkanen heller burde hete Valborg. Men det er bare min mening! Jeg har bare kost meg med julemat og tonnevis med sjokolade, mens alle har vært ute og festet inn jula. Jeg skal derimot på bursdag i dag, til gingertvillinger! Gleder meg kjempemasse og håper på en fantastisk kveld. Vi snakkes senere moonbeams, love you.

 

H&M LOOKBOOK MENSWEAR SS12

Skrevet: 25.des.2011 @ 23:15

Takk til Barracuda Film & TV for oppdateringer fra H&M spring/summer 2012. Er ikke hundre prosent sikker på hvordan disse pr-byråene vet hvem jeg er, men jeg er veldig takknemlig for tipset. 

Jeg er skikkelig begeistret for denne kolleksjonen! Det er alltid like morsomt å se hva som kommer til å bli noen av de mest brukte og imponerende stilene i 2012. Jeg har allerede fargene sett for meg og diverse plagg som skal inn i garderoben. La oss bare si det slik at 2012 blir et veldig godt år! Skal legge ut for kvinner senere, loves ♥ Hva likte du best av produktene? 

 

JULAFTEN

Skrevet: 24.des.2011 @ 16:39

Hello moonbeam. ♥

I går kveld kom søsteren min hjem for julen og vi har tilbragt mesteparten av dagen sammen. Vi startet dagen med sjokolade, grøt og mer sjokolade. Etterfulgt av en kaffe på det lokale konditoriet, etterfulgt av lystenning på graven til bestemor & bestefar, og diverse andre. Det var både godt og vondt å se graven til bestemor Ragnhild, som forlot oss så alt for tidlig. Det føles fortsatt like uvirkelig at hun er død. Hun er alltid med meg i hjertet mitt.

Om en liten stund skal vi spise middag, pakke opp gaver og bare kose oss. Det har vært en rolig jul, og jeg som egentlig ikke liker julen har fått litt glede ut av den. Jeg ønsker dere alle en fantastisk jul og håper dere er med deres nærmeste i julen. Det kan være en vanskelig tid for mange, men julen er en tid man skal se tilbake på tidligere minner, og huske hverandre for gleden vi har fått tildelt i livet. Alt det fantastiske livet kan by på. Jeg vil forlate dere for dagen med noen siste ord. Husk å være snill med noen som trenger litt godt i livet sitt. Ikke alle er like heldige i julen. Ikke alle kan være med de som betyr mest for dem. Husk at en god gjerning kan gå en lang vei. God jul ♥


BACKGROUND

Skrevet: 23.des.2011 @ 23:25


ph_Tommyton-Jakandjil

Jeg ble ikke akkurat bergtatt av mannen i fronten, men han i bakgrunnen med skjerfet sto virkelig ut. Love this!

 

H&M CRUISE 2012 - VERSACE FOR H&M PART 2

Skrevet: 22.des.2011 @ 13:51Visste du at Versace for H&M samarbeidet var todelt? De lagde ikke bare én, men hele to kolleksjoner. Cruise kolleksjonen som kommer ut i 2012. Ganske enkel og luftig kolleksjon. La meg si det slik; litt fruktig. Ta en titt på bildet over, så skal jeg fortelle litt mer senere.
 

LEATHERPANTS

Skrevet: 21.des.2011 @ 20:11

HÅRET MITT FØR JEG BARBERTE DET VEKK

Skrevet: 21.des.2011 @ 14:38
Okei, så jeg er ikke helt som alle andre. Jeg får av en eller annen grunn impuls til å gjøre ting midt på natten, fordi jeg føler meg så inspirert! Såe... da bleiket jeg det da. Det ble jo dritkult, bortsett fra at jeg aldri rakk å barbere og farge det sort på sidene/bak før jeg til slutt bare tok det vekk. Igjen, midt på natta. Og vet dere hvorfor? Fordi jeg faktisk ikke klarer å sitte stille! Jeg bare gjør det, isteden for å vente på morgen og så dra til frisøren. Så da ender jeg opp med.... litt... skeiv klipp da, fordi jeg er sta. Men altså, å barbere det vekk var noe av det beste jeg har gjort på lenge. Jeg har ikke hatt så kort hår siden jeg var 10 liksom, så hvorfor ikke bare ta steget? Det vokser jo ut igjen. Hva er det villeste du har gjort med håret ditt?
 

HVA SOM KAN GJØRE EN GRUSOM DAG HERLIG

Skrevet: 20.des.2011 @ 19:09

Er å starte dagen med en samtale fra nrk radio møre og romsdal, som spurte om jeg ville delta i en reportasje om personlige shoppere og hvordan det foregår i julehandelen, siden jeg brukte å være en som hobby før, da jeg bodde i Molde. 

Uheldigvis hadde jeg ingen planer om å dra til Molde i dag og hadde for mye å gjøre her hjemme til å dra, så reportasjen ble det jo ikke noe av. Hadde vært kult though, tar det som et kompliment! 

 
Sier jeg alltid ligner på Jarle Bernhoft på disse bildene, men jeg vet jo faktisk at det ikke er sant! Synd for ham liksom.

VIL DU STEMME PÅ MEG?

Skrevet: 19.des.2011 @ 23:48Jeg deltok nettopp i en konkurranse på universalpixel om å designe min egen tee! Om dere stemmer på meg nå, skal jeg starte konkurransen denne uken! Kan ikke beskrive hvor kult dette er atm! Trykk på bildene for å komme til mitt bidrag, deretter trykker du på like knappen om du liker det du ser! Tusen takk på forhånd, la oss håpe at jeg vinner! ♥
 

TRE FAVORITTER FRA LANVIN F/W 2011

Skrevet: 19.des.2011 @ 22:14Ser absolutt en Chicagoinspirert 30's look fra Lanvins høst og vinter kolleksjon. Jeg er overbevist, ingen kan lage en dress som Lanvin. Hatt er kanskje ikke helt min greie, men fargebruken, dressene og skoene er en soleklar vinner! Hvilken liker du best?

 

LANDETS BESTE FRISØRSKOLE!

Skrevet: 19.des.2011 @ 01:02

Blogg.no lanserer nå en ny konkurranse i samarbeid med Adam & Eva.

3 bloggere vil kunne motta et årsforbruk av Redken produkter i premie som er tilpasset ditt hår, og 50 bloggere vinner en pakke i posten som inneholder Redken All Soft Argan-6 oil og informasjon om Adam & Eva skolen! Dette er en konkurranse jeg ble veldig glad for å se, med tanke på at Redken er en av mine all time favourites!

Alt du trenger å gjøre for å delta, er å lage et nytt innlegg på din blogg og deretter skrive inn koden du finner HER. Når du har gjort det, dukker det opp en film i innlegget, du fyller ut skjemaet på linken over og du er deretter med i konkurransen! Så enkelt er det, så sett i gang du også, for en sjanse til å vinne et årsforbruk av Redken! Du kan også lese om Adam & Eva skolen HER, som er Norges beste frisørskole! 


Drømmer du om en jobb innenfor styling og fashion? Sjekk ut videoen om Adam og Eva Skolen nedenfor!

Det er også mulig å søke seg inn på skolen ved å klikke HER

Klikk her for konkurransen hvor Adam og Eva deler ut produkter til 50 bloggere!

Stikkord:

CIAO BELLA

Skrevet: 18.des.2011 @ 19:58Noe vakkert på en kald søndagsettermiddag, vær så god ♥
 

NOEN SOM VIL HA KONK?

Skrevet: 17.des.2011 @ 22:38

Fikk nettopp forespørsel om konkurranse til bloggen, noen som er interessert? La oss si det slik at premien er dritkul! Jeg skal definitivt ha lik!

PINK MACAROON

Skrevet: 17.des.2011 @ 21:56

RIP FRANCESCO COMINELLI

Skrevet: 17.des.2011 @ 17:21


ph_TommyTon

Det var trist å høre at Vogue Homme Internationals redaktør døde for en stund tilbake. Francesco Cominelli var virkelig en fantastisk mann med fantastisk smak når det kom til mote. Han døde alt for ung, og personlig synes jeg det er et stort tap at han gikk bort så tidlig, etter å ha vært redaktør for magasinet i 2 korte år. Måtte du hvile i fred ♥

CRYSTAL JEWELRY

Skrevet: 16.des.2011 @ 13:43Jeg er så betatt av dette smykket! Jeg trenger noe sånt selv, har alltid hatt en fascinasjon for krystaller og samlet litt på dem da jeg var yngre. 

MY KIND OF STYLE

Skrevet: 16.des.2011 @ 08:08Jeg er 99 % sikker på at den baggen er fra Mismo, som er ett av mine favorittmerker. Skoene er akkurat slike jeg leter etter, og vintagelooking kamera har jeg vært fan av superlenge! Love♥

 

STREETSTYLE - BETH

Skrevet: 15.des.2011 @ 21:06PRADA

Skrevet: 15.des.2011 @ 20:03

TRENDSPOT.NO

Skrevet: 14.des.2011 @ 14:13

Har du lagt merke til banneret på venstre side av bloggen? Du har det? Kjempebra!

Jeg ble nettopp mottatt med åpne armer da jeg søkte om å bli en del av det nye skjønnhets- og motemagasinet trendspot! Så videre må dere sjekke innom trendspot.no for mye morsomt! Cecilia Keinapel er jenta bak siden, og jeg kunne ikke vært mer ekstatisk over det hele! Dere må også like facebooksiden til trendspot HER for spennende nyheter og mange fantastiske konkurranser! Håper dere er like spent som jeg er! Du kan også trykke på bildet for å komme direkte inn på trendspot.no!

SUIT UP GIRLS!

Skrevet: 13.des.2011 @ 23:47Det begynner virkelig å bli kaldt ute. På tide å finne frem ullgenserne og ulljakker. Eller har du allerede gjort det?

STUDDED BOOTS

Skrevet: 13.des.2011 @ 22:18WANT!!
 

NYE SKO

Skrevet: 12.des.2011 @ 22:58

Mottok disse skoene fra emoda.no  forleden. De er av merket Antony Morato, og jeg har ment å skrive noe om dem, men fant liksom ikke ord. De er så pene, så britiske, så preppy og så ubrukte. De er i tillegg helt umulig å fotografere! Tror virkelig jeg må røffe dem opp litt, så de blir litt mer Chaplinstil. Ny favoritt? Definitivt!

 

//Sponset. 

ULRIKKE LUND - STYLETV NORGE

Skrevet: 12.des.2011 @ 22:18


Kjenner jeg blir superinspirert bare av å se på denne videoen hvor Ulrikke Lund avslører klesskapet sitt. Det gir meg mange idéer om hvordan jeg kan designe mitt eget klesskap. Herlig, se den!

EDIT - Styletv har visst ikke helt fått til å la andre dele videoene deres enda, så dere får heller bare se den HER. 

LEATHER STUDDED COLLAR

Skrevet: 11.des.2011 @ 23:43


ph_tumblr

SØNDAGER, DEN HERLIGSTE DAGEN I UKA

Skrevet: 11.des.2011 @ 19:30

Nei.

For øyeblikket sitter jeg på gulvet og organiserer ting på rommet mitt. Alt av klær har blitt brettet og lagt vekk, bortsett fra skittentøyet som nå er til vask. Også skal jeg skifte sengetrekk senere. Jeg har jo tross alt holdt på med dette i over 3 dager, og jeg ser ikke for meg at jeg blir ferdig før torsdag. Mest fordi det er så masse her inne som skal kastes. Åh, livet!

Btw, du vet hun Charlotte Aurora? Hun har begynt å blogge igjen! Hehe. Humoren hennes minner meg litt om Kathy Griffins, sikkert hvorfor jeg liker henne så godt! En ting til, som er litt sært. Jeg tror ikke hun liker å ha lesere. Hun er så morsom, selv om.... det er kanskje ikke er ment som morsomt der og da. Anyway, bye!GALAXY AND FLOWER PRINT

Skrevet: 10.des.2011 @ 22:15Blomsterprint har jeg egentlig aldri vært en stor fan av, men galaxymønster derimot. Dette er noe jeg virkelig fronter videre. Selv har jeg dessverre ikke funnet en riktig en for meg selv.

SILVERSMOKE

Skrevet: 10.des.2011 @ 18:32


ph_Jak&Jil

CRUELLA DEVIL

Skrevet: 09.des.2011 @ 18:46Elsker virkelig alt ved dette bildet. En moderne og vakker Cruella Devil. Haha ♥

ASHLEY MADEKWE

Skrevet: 09.des.2011 @ 15:00Jeg er virkelig en stor fan av stilen til den herlige Revenge skuespiller og blogger Ashley Madekwe. Definetly it-girl in training! Les bloggen hennes her. Hvilket inntrykk har du av Ashley?
 

RED LEATHER LEOPARD CLUTCH

Skrevet: 08.des.2011 @ 19:59


ph_tumblr

Løp og kjøp jenter!

BURBERRY SHEARLING

Skrevet: 06.des.2011 @ 23:30

FANTASY WALK-IN

Skrevet: 05.des.2011 @ 21:34Jeg begynner allerede nå å lete etter inspirasjon til et walk-in. Ikke det at jeg kommer til å ha et i den nære fremtid. Det er nok lenge til den slags. Men jeg føler det aldri er for tidlig å lete etter inspirasjon og at det aldri er for tidlig å begynne å planlegge! 

 

SILVER, STUDDED, FEATHER, BLACKBERRY

Skrevet: 05.des.2011 @ 20:04

LESS IS MORE?

Skrevet: 05.des.2011 @ 17:58Fuck that, more is more! Mote handler ikke om å vise noe som i alle øyne er fint, det handler om å uttrykke seg selv, å krysse grenser og vise at man kan trå litt lengre. Og etter min mening er dette helt fantastisk gjort, hadde elsket å møte henne på gaten.
 

NUDE PINK, PEARLS

Skrevet: 04.des.2011 @ 21:57

HVA MOBBING KAN GJØRE MED ET MENNESKE

Skrevet: 04.des.2011 @ 18:44Jeg skriver sjeldent om ting som dette. Faktisk tror jeg aldri jeg har skrevet om dette temaet. Mobbing. Se videoen og deretter se deg selv i speilet. Har du vært der? Har du forårsaket noe sånt? Har du mobbet noen? Tenk deg om før du lar noen gjennomgå noe som kan være unngått. Ingen har rett til å få noen til å føle seg slik. Ingen har rett til å sitte og se på når noe sånt skjer. Du har derimot rett til å bryte inn når sånt skjer. Du bør hjelpe andre. Ikke la noen gjennomgå noe sånt. Du har ingen rett til å sitte ved sidelinjen og se på at noen blir behandlet slik. Denne gutten er sterk, han er smart og gir sitt budskap til verden. For å hjelpe andre i samme situasjon. Han er en helt.
 

COLLAR JEWELRY

Skrevet: 04.des.2011 @ 16:55STREETSTYLE - JAC & CAROLINE

Skrevet: 04.des.2011 @ 03:18

STUDDED TRENCHCOAT

Skrevet: 03.des.2011 @ 17:57


Du lyver om du mener at denne ikke er kul.

LØRDAGSINSPIRASJON FOR JENTER OG GUTTER

Skrevet: 03.des.2011 @ 10:26CAMOUFLAGE

Skrevet: 02.des.2011 @ 17:26Jeg har fått sansen for kamuflasjeprint for tiden. Og generelt alle andre interessante print da. Vi får se hva som blir av det. Kanskje et par interessante outfits også, om jeg er heldig med bildene.
 

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011
hits